Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά έκανα πολλές προσπάθειες και πριν και μετά το expansion να "μπω στον κόσμο του" αλλά δεν...

Πανέμορφο παιχνίδι, ωραίο σχετικά σύστημα μάχης αλλά ποτέ δε με κράτησε πάνω από μισή μια βδομάδα όσο και αν προσπάθησα. Νιώθω ότι είναι "άψυχο" δε μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. 

Όπως και το 99,9% των mmo δεν έχει οικονομία και σοβαρό loot οπότε από μένα τρώει άκυρο απευθείας.

Ποιανού μαλάκα ήταν τα mmo's χωρίς σοβαρή οικονομία σε items και soulbound πίπες.

Για να μη πώ για τις pvp αρένες που αντί να κάνεις showoff τα καινούρια items σου και να μονοχιτιάζεις νουμπάδες επειδή ακριβώς το κέρδισες μέσω grind αυτό το δικαίωμα, μπαίνεις και έχουν όλοι τα ίδια items λες και είσαι στο στρουμφοχωρίο ή στη κομμουνιστική Ρωσία.

• Like 3
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

99,99999% θα πάρω το exp με το που θα πληρωθώ , προς το παρών levelάρω (50 είμαι , δεν πρόλαβα να παίξω εκτός του Σ/Κ .. δουλειά και ευχαρίστηση ?.. κάπως έτσι lol)

10 lvl για pvp , πάω να μπω κ ότι προλάβω σήμερα!

ή οτι απο εδω μέσα παίζετε ακόμα 1-2 άτομα  :-D

Μαλλον ουτε εσενα σε κρατησε το παιχνιδι απο οτι φενεται :P

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά έκανα πολλές προσπάθειες και πριν και μετά το expansion να "μπω στον κόσμο του" αλλά δεν...

Πανέμορφο παιχνίδι, ωραίο σχετικά σύστημα μάχης αλλά ποτέ δε με κράτησε πάνω από μισή μια βδομάδα όσο και αν προσπάθησα. Νιώθω ότι είναι "άψυχο" δε μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. 

Όπως και το 99,9% των mmo δεν έχει οικονομία και σοβαρό loot οπότε από μένα τρώει άκυρο απευθείας.

Ποιανού μαλάκα ήταν τα mmo's χωρίς σοβαρή οικονομία σε items και soulbound πίπες.

Για να μη πώ για τις pvp αρένες που αντί να κάνεις showoff τα καινούρια items σου και να μονοχιτιάζεις νουμπάδες επειδή ακριβώς το κέρδισες μέσω grind αυτό το δικαίωμα, μπαίνεις και έχουν όλοι τα ίδια items λες και είσαι στο στρουμφοχωρίο ή στη κομμουνιστική Ρωσία.

είπες την σωστή λέξη "άψυχο" ! 

• Like 1
Δημοσ.

Για mmo με την βαση χρηστων που ισχυριζεται η εταιρια οτι εχει(οχι οτι ειναι απιθανο απο τοτε που το ανοιξανε ψευτο free με περιορισμους),τις σελιδες που εχει φτασει σαν παιχνιδι που δεν ειναι και λιγες.Και το γεγονος οτι απο τον Οκτωβριο που εχει βγει το expansion υπαρχει μονο η προηγουμενη σελιδα για εντυπωσεις ενως ολοκληρου expansion δεν μπορω να δω πουθενα αυτον το ''ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ'' που γραφεις.

Εντυπωσεις δε θα μπω εδω να γραψω για κανενα λογο.Οποιος θελει εκει ειναι το παιχνιδι να το αγορασει κ να μπει να δει.

Προσωπικα απο τοτε που βγηκε το expansion μπορω να πω οτι 8 ωρεςτη μερα που διαθετω για το gw2  ειναι λιγες.Eυτηχως εχω φτασει στο 70% αυτων που θελω να κανω και πιστευω μεχρι το πασχα θα εχω τελιωσει και θα ασχοληθω μονο με τα raid.

Eλπιζω να μην εχει μπει το νεο patch για το wvw μεχρι τοτε :)

To οτι δε μπαινουν να γραψουν τα παιδια για το expansion μπορει να σημαινει οτι δε τους μενει κ πολυς χρονος για αλλα πραγματα μετα απο τοσο καψιμο στο game...

Μετα απο 240 σελιδες εδω στο φορουμ γραφοντας για το gw2 δε 8α χαρακτηριζα το παιχνιδι "αψυχο"

• Like 1
Δημοσ.

καταρχάς κανείς δε σκάει 30-35 euro για να ανακαλύψει αν το παιχνίδι διορθώθηκε ή είναι ακόμα άψυχο κ αδιάφορο. Η δικαιολογία "είναι τόσο καλό που δεν μπαίνουν καν στο forum να μας το πουν" είναι αστεία, θα περίμενα να την ακούσω απο κάποιο dev μέσα στην απελπισία του μπας και τσιμπήσουν νέοι πελάτες. Επίσης οι 238 σελίδες για mmo και με τέτοιο hype τότε σε θέμα που ανοίχτηκε 9 χρόνια πριν δεν είναι για κανένα λόγο πολλές, οι μισές ήταν απο το 2009 μέχρι το 2012, 3+ χρόνια πριν κυκλοφορήσει το αρχικό , πριν το expansion 

Αυτά που λες δεν στέκουν. Οκ σου αρέσει το game αλλα δεν παύει να είναι κ αλήθεια αυτό που λέει όλος ο κόσμος που έπαιξε και το παράτησε , πόσο μάλλον όσοι προσπαθήσαμε να δώσουμε δεύτερη κ τρίτη ευκαιρία αφού παίζαμε απο το release το παιχνίδι ήταν και παραμένει άψυχο. Πολύ όμορφο αρχικά αλλα "τελειώνει" γρήγορα, δεν μπορεί να κρατήσει τον κόσμο κ οι λόγοι είναι αυτά που είπε ο jim777 κυρίως

Δημοσ.

προσωπικα παιζω το guild wars απο την εποχη του 1 μεχρι σημερα του 2.

Ποτε μου δεν ασχοληθηκα με το pve story στο gw2 οσο αφορα την υποθεση αλλα μου αρεσε ο χειρισμος του, το οτι δεν εχει συνδρομη και το pvp του.

Σε σχεση με τα αλλα online games για μενα το pvp του gw2 ειναι αυτο που λεμε καθαρα skills και οχι grinding equipment και πιος κανει χρηση health pots πιο πολυ.Με εχει κερδισει το pvp του.ολοι παικτες εχουν ολα τα skills στην διαθεση τους και να βαλουν οτι status θελουν για αυτα απο την αρχη.ολα τα αλλα ειναι καθαρα θεμα κοσμετικς.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα ήθελα πολύ να μου πείτε λόγους να βρω για να με κρατήσει, η αλήθεια είναι ότι δεν εχω ψάξει πολύ το expansion, αλλά οσο αφορά το άψυχο νομίζω ότι οσα expansion να βγάλει θα παραμείνει άψυχο.

Δημοσ.

Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη το παιχνίδι είναι μεν εξαιρετικό αλλά είναι και hit or miss με την έννοια ή θα ξετρελαθείς μαζί του ή θα είσαι σε φάση "ε και?".

Προσωπικά έχω θέμα με ΟΛΑ τα mmorpg της αγοράς. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει loot και economy system με κάνει να rageάρω άσχημα.

Ποιο το νόημα να παίζω mmorpg χωρίς αυτά? Για να κάνω chat με αγνώστους? Για να πατάω /dance και να χαίρομαι?

Εγώ έχω μάθει να φαρμάρω για να βρω OP αντικείμενα, να γίνω πλούσιος, να τα tradeάρω αυτά που δε θέλω και να αγοράσω αυτά που θέλω και μετά να πάω pvp και να μονοχιτιάζω κόσμο. Ή αν δε τα κάνω αυτά να με μονοχιτιάζουν και να με αναγκάσουν να πάω να grindάρω.

Τι κάνουν ΟΛΑ τα MMORPG σήμερα?

Σε χώνουν σε ξενέρωτες αρένες, όλοι max lvl, όλοι τα ίδια αντικείμενα και απορείς...καλά εγώ γιατί φαρμάρω τόσο καιρό? 

Όλα τα endgame items πέφτουν σε 5 runs στο Χ dungeon οπότε για τι farming να μίλησουμε ούτως ή άλλως.

Το economy του κάθε game βασίζεται σε...cosmetics....?!@#!#!@#!@ REALLY? Ποιανού μαλάκα ιδέα ήταν το endgame να είναι να αποκτήσεις το χρυσό πήγασο για mount ή τη ροζ στολή για dye? Είναι σαν να λέμε ότι ο Goku έφαγε 15 χρόνια training όχι για να γίνει δυνατότερος αλλά γιατί το ξανθό ήταν της μόδας.

Και το Guild Wars 2 πέφτει στη παραπάνω λούπα οπότε εμένα γι'αυτό δε μου άρεσε. Τώρα από κει και πέρα το παιχνίδι σαν παιχνίδι έχει καλύτερο gameplay από το 99% των mmorpg, έχει polished world, ωραία classes αλλά δε βλέπω τι παραπάνω προσφέρει σε σχέση με ένα single player RPG που θα είναι και καλύτερό του στα περισσότερα σημεία.

Αυτά τα χωρίς νόημα αποστειρωμένα pvp δε μου λένε κάτι. Καλύτερα να παίξεις moba ή counterstrike αν είναι να κάνεις pvp just for the sake of it.

• Like 2
Δημοσ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα: το τι αρέσει σε καθέναν είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και ανόητο για κάποιον να προσπαθεί να με πείσει να 'φάω' κάτι που δε μου αρέσει ρε αδερφέ. Νομίζω δε διαφωνεί κανείς με αυτό.

Όσο για το άψυχο, προσωπική άποψη πάντα, πιστεύω ότι:

α) όταν οποιαδήποτε ερώτηση γίνεται στο γενικό τσατ (/say 'H /map) απαντιέται μέσα σε 2'

β) όταν δεν ψάχνω στο LFG περισσότερο από 2', και

γ) όταν περιμένω στην ουρά για PvP πάνω από 2'

εκτιμώ ότι μάλλον έχει ΠΟΛΥ κόσμο. Τουλάχιστον εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει.

• Like 1
Δημοσ.

καταρχάς κανείς δε σκάει 30-35 euro για να ανακαλύψει αν το παιχνίδι διορθώθηκε ή είναι ακόμα άψυχο κ αδιάφορο. Η δικαιολογία "είναι τόσο καλό που δεν μπαίνουν καν στο forum να μας το πουν" είναι αστεία, θα περίμενα να την ακούσω απο κάποιο dev μέσα στην απελπισία του μπας και τσιμπήσουν νέοι πελάτες. Επίσης οι 238 σελίδες για mmo και με τέτοιο hype τότε σε θέμα που ανοίχτηκε 9 χρόνια πριν δεν είναι για κανένα λόγο πολλές, οι μισές ήταν απο το 2009 μέχρι το 2012, 3+ χρόνια πριν κυκλοφορήσει το αρχικό , πριν το expansion 

Αυτά που λες δεν στέκουν. Οκ σου αρέσει το game αλλα δεν παύει να είναι κ αλήθεια αυτό που λέει όλος ο κόσμος που έπαιξε και το παράτησε , πόσο μάλλον όσοι προσπαθήσαμε να δώσουμε δεύτερη κ τρίτη ευκαιρία αφού παίζαμε απο το release το παιχνίδι ήταν και παραμένει άψυχο. Πολύ όμορφο αρχικά αλλα "τελειώνει" γρήγορα, δεν μπορεί να κρατήσει τον κόσμο κ οι λόγοι είναι αυτά που είπε ο jim777 κυρίως

Αν θες να δωσεις 30ε η οχι για να παρεις το expansion ειναι καθαρα δικο σου θεμα.Δε θα κατσω να πεισω κανεναν.Πραγματα που αρεσουν σε μενα δεν αρεσουν σε ολους.Προσωπικα ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο το main game κ expansion μαζι.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

οταν καποιοι ερχονται απο αλλα παιχνιδια και εχουν 1 2 3 πραγματα στο μυαλο τους και περιμενουν να ισχυουν και σε αυτο το παιχνιδι και δεν τα χει τοτε αρχιζουν και γκρινιαζουν. ευτυχως ομως το παιχνιδι δε κυκλοφορησε γ αυτους αλλα για ενα νεο κοινο που δε του αρεσαν τα αλλα mmorpg η επαιζαν αλλα mmorpg αλλα κατι τους ενοχλουσε.οι υπολοιποι εχουν επιστρεψει στο mmorpg που επαιζαν πριν το gw2 η πηγαινουν σε καποιο καινουριο για να ριξουν και κει τη γκρινια τους οποτε ολα καλα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...