Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο στοχαστρο των κακων αλλαγων παλι το wvw ....

οχι το reset την παρασκευη αλλα το σαββατο. :  https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/wuv/WvW-and-the-Heart-of-Thorns-Release

τι κακο ειναι αυτο με τους deveopers να κατστρεφουν οτι σωστο υπαρχει στο παιχνιδι , ειναι τελικα αποριας αξιο !!!

Ποια η διαφορα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλή χρόνια παιδιά . σήκωσα ένα wariior 80 lvl με Knowledge σαν altaki .όποιος έχει την καλοσύνη και ξέρει να παίζει warrior ας δώσει λίγο φως με κανένα build βασισμένο σε berseker για PVE daily - mastery και ετσι

• 3 εβδομάδες αργότερα...

παλια ειχα αγορασει το guild wars 2 αλλα μετα απο μερικους μηνες σταματησα να παιζω. Τωρα σκεφτομαι να ξαναρχισω και να παρω το heart of thrones. καποιος που να το χει αγορασει να μου πει εντυπωσεις. αξιζει?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Και εγώ θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις για το νέο expansion. Αποτι βλέπω όμως για να μην υπάρχει κίνηση στο thread δεν πρέπει να έχει μεγάλη επιτυχία.  

Μια απο τα ιδια και εγω και απο οτι φενεται ευτυχως που δεν επαισα στο hype train πριν βγει το expansion οπως καποιοι που το αγορασανε day one... Για mmo χωρις συνδρομη και με τοσους χρηστες(οπως δηλωνει η ιδια η εταιρια αλλωστε)οντως το ενδιαφερον ειναι ελαχιστον εως καθολου και μου κανει και μενα εντυπωση.

To "no news good news" το έχετε ακουστά φαντάζομαι ;-)

Το expansion έχει ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ το παιχνίδι, σε όλα τα επίπεδα! Fractals (τύπου dungeons) μέχρι level 100 με κλιμακούμενη δυσκολία και rewards, νέος τρόπος κραφταρίσματος των legendary precursors, προσθήκη legendary armors, masteries & elite specializations (για εξέλιξη των χαρακτήρων μετά το level 80 και δημιουργία νέων builds), gliding (<3) και πολλά άλλα. 

Α ναι, μη ξεχάσω: 10-men RAID.

Με δύο λέξεις: τσιμπήστε το. Αβλεπί.

Για mmo με την βαση χρηστων που ισχυριζεται η εταιρια οτι εχει(οχι οτι ειναι απιθανο απο τοτε που το ανοιξανε ψευτο free με περιορισμους),τις σελιδες που εχει φτασει σαν παιχνιδι που δεν ειναι και λιγες.Και το γεγονος οτι απο τον Οκτωβριο που εχει βγει το expansion υπαρχει μονο η προηγουμενη σελιδα για εντυπωσεις ενως ολοκληρου expansion δεν μπορω να δω πουθενα αυτον το ''ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ'' που γραφεις.

Εγω θα συμφωνήσω με τον the-valiant! :)

Το expansion πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό με μπόλικο content και αλλαγές. Το καλύτερο είναι ότι δεν ακολούθησαν την περπατημένη με το κλασσικο raise του level cap και εισαγωγή νέου gear(=more grind), αλλά εισήγαγαν νέα συστήματα όπως τα masteries και τα elite specializations.

Προσωπικά, το συστήνω ανεπιφύλακτα, αλλά μπορεί να μην είμαι και τόσο αντικειμενικος μιας και είναι το αγαπημένο μου ΜΜΟ :P

Ναι δεν διαφωνω αν ειναι καλο ή οχι το expansion(αλλωστε δεν το εχω παιξει για να εχω προσωπικη αποψη)αλλα οπως και να το κανουμε οταν βλεπεις στο topic να γινεται ερωτηση πριν 3 εβδομαδες για το αν ειναι καλο το expansion και να γραφτουν εντυπωσεις και βλεπουμε μια σιωπη οσο να ειναι δημιουργει καποιους προβληματισμους.

Τουλάχιστον ας ακούγονται εντυπώσεις αυτών που το δοκίμασαν και όχι εικασίες...

Το ότι ένα topic είναι σχεδόν νεκρό μπορεί να σημαίνει διάφορα πράγματα - όπως για παράδειγμα ότι κάποιος (όπως εγώ π.χ.) βαριέται να μπει και να γράψει κάτι :P

ειμαστε πολλοι περισσοτεροι.τα maps του exp ειναι πανεμορφα σε σχεση με τα map πριν το exp που ηταν απλως ομορφα με αριστα το 10 ηταν 8 και πηγε 9.2.οι νεες δυνατοτητες που δινονται στο class μεσω elite specializ ειναι χρησιμες και αποπνεουν ενα φρεσκο αερα που δεν γινεται να μη σε γοητευσει. ωραια και τα guild hall.

Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω οταν ειχα μπει λιγο μονο ερημια ειχα δει .Αντε σπανια να δω ενα τρενακι απο bots να τρεχουν σπαστικα και απλως να σε προσπερνανε. Tωρα αν οι lvl 100 εχουν raids αδιαφορο γιατι βαρεθηκα και το παρατησα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...