the_valliant Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το σοβαρο pve ξεκιναει και τελειωνει στα fractals . φυσικα υπαρχουν τα dungeons , worldbosses , και το φαρμαρισμα στα champion , αλλα δεν ειναι το ιδιο σε ολα τα επιπεδα ( απο δυσκολια - απαιτησεις , εως unique rewards ) . Σωστό, μέχρι να αφιχθεί το expansion! Εκεί θα έχουμε 10-men Raids ;-) Επίσης: για όσους ξεκινούν τώρα το παιχνίδι (αλλά και για τους παλιννοστούντες!) ανέβηκε στο site των DragonSeason Site: άρθρο μου με χρήσιμες, ελπίζω, συμβουλές ^^ Ο τίτλος είναι όλα τα λεφτά, το ξέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σωστό, μέχρι να αφιχθεί το expansion! Εκεί θα έχουμε 10-men Raids ;-) Επίσης: για όσους ξεκινούν τώρα το παιχνίδι (αλλά και για τους παλιννοστούντες!) ανέβηκε στο site των DragonSeason Site: άρθρο μου με χρήσιμες, ελπίζω, συμβουλές ^^ Ο τίτλος είναι όλα τα λεφτά, το ξέρω τα δεκαρια raids προυποθετει και αλλαγη στα aoe των skills ( 5 target limit ) . δεν ξερω αν εχουν ή θα κανουν αλλαγες σε αυτο το επιπεδο . αυτο που λειπει απο το παιχνιδι στο open pve κομματι του ειναι το scaling . για μενα ολα τα boss και τα champion θα επρεπε να μοιραζουν "πονο" οσο περισσοτεροι παικτες ηταν γυρω τους ... οπως εκανε παλιοτερα η lyssa υ.γ.οχι οτι για πολλους παικτες δεν ειναι καλη η φαση ετσι οπως ειναι . αλλωστε πολλοι μου λενε : " μου αρεσει αυτος ο οχλος στο curse orr " , απλα θεωρω οτι αλλο ζητημα ειναι το zerging και αλλο ζητημα η δυσκολια σε σχεση με το ποσοι ειναι οι παικτες , κοινως scaling 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 στο στοχαστρο των κακων αλλαγων παλι το wvw .... οχι το reset την παρασκευη αλλα το σαββατο. : https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/wuv/WvW-and-the-Heart-of-Thorns-Release τι κακο ειναι αυτο με τους deveopers να κατστρεφουν οτι σωστο υπαρχει στο παιχνιδι , ειναι τελικα αποριας αξιο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 για όσους θέλουν χαλαρά να παίξουμε,ψιλολειτουργούμε ένα guild από παλιά και μαζευόμαστε στο NGP teamspeak και τα λέμε! Αν θέλετε παρεούλα ελάτε,δεν είμαστε και πολλοί,2-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 για όσους θέλουν χαλαρά να παίξουμε,ψιλολειτουργούμε ένα guild από παλιά και μαζευόμαστε στο NGP teamspeak και τα λέμε! Αν θέλετε παρεούλα ελάτε,δεν είμαστε και πολλοί,2-3 σας εψαξα και δεν σας βρηκα ..... https://www.google.com/search?q=NGP+teamspeak&ie=utf-8&oe=utf-8 αν θελεις να σε βρουνε το λινκ ή αναλυτικοτερες πληροφοριες ....επιβαλλονται ! υ.γ. φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 για όσους θέλουν χαλαρά να παίξουμε,ψιλολειτουργούμε ένα guild από παλιά και μαζευόμαστε στο NGP teamspeak και τα λέμε! Αν θέλετε παρεούλα ελάτε,δεν είμαστε και πολλοί,2-3 με κανετε αντ wintaxt.8230 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 σας εψαξα και δεν σας βρηκα ..... https://www.google.com/search?q=NGP+teamspeak&ie=utf-8&oe=utf-8 αν θελεις να σε βρουνε το λινκ ή αναλυτικοτερες πληροφοριες ....επιβαλλονται ! υ.γ. φιλικα παντα μα εννοείται ότι δε θέλουμε να μας βρίσκει όποιος να ναι και να μπένει.θα στο στείλω με pm με κανετε αντ wintaxt.8230 ok! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αντε ξεκινηστε να λετε εντυπωσεις οσοι παιζουν το expansion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 τωρα κανω update.το expansion δε το αγορασα ακομα μαλλον το απογευμα.2500mb και ακομα κατεβαζει το exp ποσα gb ειναι;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 εχει αγορασει κανεις το expansion ? προσπαθησα απο instantgaming και εφαγα ακυρο , μηπως ακομα δεν μπορουμε να κανουμε αγορες απο εξωτερικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 παιζει κανεις gandara ? υπαρχει κανενα guild ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounabi22 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 εγω αλλα ειμαι σε ξενο guild. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wicked Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 100 χρόνια μετά την κυκλοφορία του game. Αποφάσισα να παίξω και εγώ. Παίζω free, κάνω τις βολτούλες μου και σκοτώνω μπαρμπατζέλια. Στην αρχή έφτιαξα ένα Warrior, αλλά βαρέθηκα στα πρώτα 5 level. Μετά εφτιαξα ένα elementalist γιατί μου φάνηκε πολυδιάστατο, στο τι ρόλους μπορεί να συμπληρώσει. Και προς το παρον[11 lvl] περνάμε κάλα.Γενικά είμαι αυτό που αποκαλούμε casual player, δεν με ενδιαφέρει το competative pvp, wvw. Μ'αρεσει τρελά το ανούσιο grinding γιατι με χαλαρώνει και χάρηκα ιδιαίτερα που είδα οτι έχει gathering, professions και achievements to παιχνίδι. Αν έχετε καμια συμβούλη, tips, κτλ κτλ, θα είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 100 χρόνια μετά την κυκλοφορία του game. Αποφάσισα να παίξω και εγώ. Παίζω free, κάνω τις βολτούλες μου και σκοτώνω μπαρμπατζέλια. Στην αρχή έφτιαξα ένα Warrior, αλλά βαρέθηκα στα πρώτα 5 level. Μετά εφτιαξα ένα elementalist γιατί μου φάνηκε πολυδιάστατο, στο τι ρόλους μπορεί να συμπληρώσει. Και προς το παρον[11 lvl] περνάμε κάλα. Γενικά είμαι αυτό που αποκαλούμε casual player, δεν με ενδιαφέρει το competative pvp, wvw. Μ'αρεσει τρελά το ανούσιο grinding γιατι με χαλαρώνει και χάρηκα ιδιαίτερα που είδα οτι έχει gathering, professions και achievements to παιχνίδι. Αν έχετε καμια συμβούλη, tips, κτλ κτλ, θα είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτη. Καλωσόρισες Χωρίς πολλά πολλά, Site: αυτόείναι για εσένα . Καλή ανάγνωση ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα