zizu10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι έχουμε αγορασμένο το παιχνίδι, το expansion θα το πάρουμε τσάμπα ή θα πρέπει να ξαναπληρώσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 θα πρεπει να το πληρωσουμεαλλα αν δεις τι σου προσφερει γενικα το παιχνιδι και δεν εχει κ συνδρομη 30-40 ευρω gia 2+χρονια παιχνιδι ειναι νομιζω vfm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι πρεπει να το ξανα αγορασεις? μια το παιρνεις τωρα και εχεισ κ το base game και το expansion....αξιζει φιλε μην το σκεφτεσαι Τελικα τι απο τα 2 υσχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα τι απο τα 2 υσχυει Αυτό που έγραψε ο wintaxt: αν αγοράσεις το expansion τα έχεις όλα - core game + expansion. Αν θέλεις απλά να δεις το παιχνίδι και να αποφασίσεις αν σου αρέσει, κατεβάζεις (δεν πληρώνεις) το core game ('GW2') και παίζεις δωρεάν. Όποια στιγμή αποφασίσεις ότι σου αρέσει, κάνεις upgrade σε φουλ έκδοση κι έχεις έτσι core game+expansion+όλα ξεκλείδωτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι έχουν Free Account, αγοράζοντας το Heart of Thorns απαλλάσσουν το Account τους από τα restrictions που αναφέρονται στο link παρακάτω και αποκτούν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Expansion καθώς και των όποιων Living World patches έρθουν στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς που παίρνουν για πρώτη φορά το παιχνίδι χωρίς να έχουν φτιάξει ήδη κάποιο Free Account. Site: https://help.guildwars2.com/entries/95982157?_ga=1.104452096.1451470454.1438046911 Όσοι είχαν ήδη το βασικό παιχνίδι, για να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Expansion και όλα τα μελλοντικά Living World updates πρέπει να αγοράσουν το Heart of Thorns. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 99,99999% θα πάρω το exp με το που θα πληρωθώ , προς το παρών levelάρω (50 είμαι , δεν πρόλαβα να παίξω εκτός του Σ/Κ .. δουλειά και ευχαρίστηση ?.. κάπως έτσι lol)10 lvl για pvp , πάω να μπω κ ότι προλάβω σήμερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχουν αρκετά άρθρα (παλιά και πιο καινούργια) για παίκτες που ξεκινάνε τώρα με το παιχνίδι. Το Site: του Richie είναι ευχάριστο και χρήσιμο, imho. EDIT: έπαιξα χτες με ένα free account που έφτιαξα για να δοκιμάσω μερικά πράγματα... Εντελώς διαφορετική εμπειρία το ανέβασμα χαρακτήρα από τότε που ξεκίνησα με τους δικούς μου (πριν 3 χρόνια)! Επιγραμματικά: μέσα σε 2 ώρες α-φαρμάριστης εξερεύνησης (απλά ακολουθούσα το βελάκι πάνω δεξιά ή τις ορέξεις μου), άνοιξα το 50% της αρχικής περιοχής των Sylvari (Caledon Forest), έκανα 3 jumping puzzles, 1 diving spot, μπόλικο gathering και έπιασα το level 10 (που χρειάζεται για να μπορέσεις να αλλάξεις περιοχή και να μπεις στην πρωτεύουσα για το personal story κλπ) πολύ πολύ εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 ενα ωραιο event τρεχει εως 14 Σεπτ με καποια ρεγορντ απο το κλειδωμενο και μη ενεργο Season 1 ... περισσοτερες πληροφοριες http://dulfy.net/2015/09/10/gw2-mordrem-invasion-event-guide/#Events 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ενα ωραιο event τρεχει εως 14 Σεπτ με καποια ρεγορντ απο το κλειδωμενο και μη ενεργο Season 1 ... περισσοτερες πληροφοριες http://dulfy.net/2015/09/10/gw2-mordrem-invasion-event-guide/#Events ωραίο ήταν αλλα είχε πρόβλημα , με 11 stacks δεν πήρα rewards, ελπίζω να το φτιάξανε να μπω κανα 2-3 ώρες σήμερα (όσο προλάβω δλδ) εντομεταξύ στο link έχει κάτι [&AgGHEgEAAA==] Memories of Scarlet Box – Contains components for the crafting of spinal blades and items from Scarlet’s assault. τι είναι το πρώτο και δεν μπορώ να το clickάρω? μου λείπει κάποιο addon ? και στο dulfy βλέπω κάτι τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ενα ωραιο event τρεχει εως 14 Σεπτ με καποια ρεγορντ απο το κλειδωμενο και μη ενεργο Season 1 ... περισσοτερες πληροφοριες http://dulfy.net/2015/09/10/gw2-mordrem-invasion-event-guide/#Events To event ήταν bug-αρισμένο, διάβασα στο twitter ότι το διόρθωσαν. Όσοι πήραν μάλιστα μέρος χτες και δεν πήραν rewards θα τα πάρουν αναδρομικά μέσα στις επόμενες μέρες \ο/ Παίρνεις ωραία πραγματάκια με τα 'blossoms' που σου δίνει, βασικά skin από την μη-προσβάσιμη πλέον Season 1. Μη γελιέστε όμως, θέλει το φαρμάρισμα του Κορεάτη ισοβίτη :Ρ ωραίο ήταν αλλα είχε πρόβλημα , με 11 stacks δεν πήρα rewards, ελπίζω να το φτιάξανε να μπω κανα 2-3 ώρες σήμερα (όσο προλάβω δλδ) εντομεταξύ στο link έχει κάτι [&AgGHEgEAAA==] Memories of Scarlet Box – Contains components for the crafting of spinal blades and items from Scarlet’s assault. τι είναι το πρώτο και δεν μπορώ να το clickάρω? μου λείπει κάποιο addon ? και στο dulfy βλέπω κάτι τέτοια Το κουτί αυτό είναι 'container', περιέχει δηλαδή κάποια από τα αντικείμενα που λέει Site: εδώ , στο wiki. Είναι για να κραφτάρεις ένα λίγο... hi-tech back piece. P.S. Γενικό ΤΙΡ για όσους ξεκινάνε τώρα (ή απλά ξεχνάνε/αγνοούν ^^): για να βρείτε πληροφορίες για κάτι μέσα στο παιχνίδι δώστε στο τσατ την εντολή /wiki <item> e.g. /wiki Memories of Scarlet Box ή /wiki Caledon Forest 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Guild Wars 2: Heart of Thorns Launch Trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ισως μας εχει κακομαθει η Blizzard με τα Cinematics της αλλα περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο απο το Trailer του πρωτου αλλωστε expansion για το παιχνιδι Anyways αντε να ερθει με το καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μας εχει κακομαθει η Blizz αλλα πλεον μονο οσον αφορα τα cinematics, γιατι απο ουσια, τουλαχιστον οσον αφορα το WoW μηδεν. Εν παση περιπτωση ας δουμε τι ψαρια θα πιασει και το GW2. Ιδωμεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση μιας και πάνε χρόνια από την τελευταία μου ενασχόληση με mmo-rpg. Εγώ ανεβαίνω lvl και λογικά μέσα στη βδομάδα θα έχω φτάσει 80. Μετά τι? Τι μπορεί να κάνει ένας παίκτης σε PvE φάση αρχικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση μιας και πάνε χρόνια από την τελευταία μου ενασχόληση με mmo-rpg. Εγώ ανεβαίνω lvl και λογικά μέσα στη βδομάδα θα έχω φτάσει 80. Μετά τι? Τι μπορεί να κάνει ένας παίκτης σε PvE φάση αρχικά? το σοβαρο pve ξεκιναει και τελειωνει στα fractals . φυσικα υπαρχουν τα dungeons , worldbosses , και το φαρμαρισμα στα champion , αλλα δεν ειναι το ιδιο σε ολα τα επιπεδα ( απο δυσκολια - απαιτησεις , εως unique rewards ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα