Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

έφαγα μια ξενέρα πρωί πρωί ... είχα την εντύπωση πως σαν f2p μπορείς να μπεις wvw αφού φτάσεις στα 35 στο lions arch 
τελικά ζητάει expansion upgrade 
όχι οτι δεν θα το πάρω .. αλλα μέχρι να πληρωθώ ζήσε Μάη μου , είχε όρεξη σήμερα.. χαχ

απλά να πω οτι το game αν και το ξαναπαίζω τώρα μετά απο χρόνια μου δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση και δεν βαριέμαι. Γουστάρω :)
Θα maxάρω 1-2 char για αρχή , θα έχω το expansion και θα παίζω half half αυτό και ίσως και το wildstar αν τελικά με κερδίσει(και κυρίως τρέχει καλά στο pc xD) τώρα που γίνεται και αυτό f2p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έφαγα μια ξενέρα πρωί πρωί ... είχα την εντύπωση πως σαν f2p μπορείς να μπεις wvw αφού φτάσεις στα 35 στο lions arch 

τελικά ζητάει expansion upgrade 

όχι οτι δεν θα το πάρω .. αλλα μέχρι να πληρωθώ ζήσε Μάη μου , είχε όρεξη σήμερα.. χαχ

απλά να πω οτι το game αν και το ξαναπαίζω τώρα μετά απο χρόνια μου δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση και δεν βαριέμαι. Γουστάρω :)

Θα maxάρω 1-2 char για αρχή , θα έχω το expansion και θα παίζω half half αυτό και ίσως και το wildstar αν τελικά με κερδίσει(και κυρίως τρέχει καλά στο pc xD) τώρα που γίνεται και αυτό f2p

Σιγα το απαιτητικο παιχνιδι το Wildstar http://www.systemrequirementslab.com/cyri?itemId=11647:P

• Like 1

Το WvW ξεκλειδώνεται για όλο το account σου όταν ένας χαρακτήρας σου φτάσει Level 60.

Δε χρειάζεται να κάνεις Upgrade σε Paid Account.

https://help.guildwars2.com/entries/95982157?_ga=1.104452096.1451470454.1438046911

• Like 1

Αναλυτικά οι διαφορές του free account σε σύγκριση με τα υπόλοιπα:

2 Θέσεις για χαρακτήρες, αντί για 5 ή περισσότερες.
3 Θέσεις για τσάντες αντί για 5.
Δεν περιέχει το επάγγελμα του Revenant ή masteries, κάτι λογικό καθώς είναι κομμάτια του Heart of Thorns expansion.
Μπορείτε να σουλατσάρετε μόνο στις αρχικές περιοχές έως ότου φτάσετε σε διψήφιο level, ενώ για να πατήσετε Lion’s Arch θα πρέπει να φτάσετε 35 level. Σχεδόν μεσήλικας δηλαδή.
Δεν μπορείτε να στείλετε mail εντός παιχνιδιού παρά μόνο σε άτομα που είναι στην friend list σας. Εκτός παιχνιδιού όμως μπορείτε.
Δεν μπορείτε να στείλετε gold ή αντικείμενα (μαντέψτε για ποιόν λόγο γίνεται αυτό).
Δεν έχετε πρόσβαση σε guild bank.
Μπορείτε να στείλετε whisper κανονικά σε άτομα που έχετε στην λίστα φίλων σας, διαφορετικά ένα ανά μισό λεπτό.
Δεν έχετε map chat στην διάθεση σας.
Μπορείτε να κάνετε looking for group μόνο μετά τα 30. Όταν ωριμάσει η επιθυμία μέσα σας.
Ακόμα, μόλις 30ρίσετε ενεργοποιείται το squad chat.
To PvP lobby chat ξεκλειδώνει μόλις φτάσετε στο 20ο rank.
Emotes, χάρτη και chat παραμένουν εκτός λειτουργίας για την διάρκεια των matches.
Δεν λαμβάνετε ημερήσιο log bonus.
Δεν μπορείτε να κάνετε χρήση αντικειμένων όπως το glider skin από το gem store.
Δεν μπορείτε να κάνετε ανταλλαγή gold για gems.
Συγκεκριμένη λίστα επιτρεπόμενων αντικειμένων για αγοραπωλησίες στο trading post.
Δεν έχετε πρόσβαση στο forum.

οποτε το free μοιαζει σαν δοκιμη και αν σου αρέσει πάρε το κανονικό, γιατι αυτά που λειπουν απο το free ειναι σημαντικά κομμάτια.

το HOT πότε κυκλοφορεί;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξανάπιασα και εγώ λιγο εν όψη του expansion. Έχουν βελτιώσει πολλά από τότε που είχα να μπω(άνοιξη). Τα πιο σημαντικά updates είναι τα ξεκλειδωμένα traits και τα condition buffs.

Έκανα troll build carrion gear στον guardian και διαλύει!  Δυνατός στο WvW και άμα λάχει σολάρει champions στο frostgorge για πλάκα. Και σε dungeons/fractals κλπ με purging flames και feel my wrath τα κατακαίει όλα!

Δυστυχώς, τα προβλήματα με τα κλειστοφοβικά dungeon που σου μπλοκάρει την κάμερα το περιβάλλον και τα overdone particle effects παραμένουν. Ένα effects intensity slider δεν αξιωθηκαν να βάλουν.

Όπως και να χει το Gw2 παραμένει το καλύτερο φάρμακο αν έχεις όρεξη για MMO και δεν έχεις πολυ χρόνο. Το κακό του είναι ότι ενώ τα νικάει όλα τα άλλα στο convenience(σε όλα τα επιπεδα) χάνει στο Instanced content. Το λέω έχοντας δοκιμάσει προσφατα και το Wildstar μέχρι τα lvl 20 dungeons(θα γράψω ένα μικρό review στο αντίστοιχο thread).

Με βλέπω πάντως θετικό για αγορά του ΗοΤ αν είναι στο 30ρι..

Επεξ/σία από t0ne_de4f

Εχω μπει στο game f2p  να κανω upgrate τωρα η  συμφερει να περιμενω  το expansion που θα μπει τον οκτωβριο να μην το ξανα αγοραζω 

https://www.facebook.com/groups/434898076672460/

https://www.facebook.com/groups/927214823966260/

Αυτα τα 2 που ειμαι  μελος ειναι active για τα αλλα δεν ξερω να σου πω 

Επισης οι Spartians ειναι μεγαλο και  ενεργο  ελληνικο gould   http://www.spartiansgr.gr/home

• Like 1

δεν τα εχω δοκιμασει εγω σε εν μικρο παρεειστικο δικο μου guild ειμαι ποιο πολυ 5-6 φιλοι να μιλαμε κ να κανουμε κανα run..για ακτιβιτι στα αλλα δεν ξερω να σου πω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...