Vapir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 κανείς?? ποιο πολύ με ενδιαφέρει να μπω σε καλό server , το pc το τρέχει νερό (με άλλο έπαιζα παλιά) και μου φάνηκε ευχάριστο χθες , δεν βαρέθηκα Btw έχει αλλάξει κάτι στο game? σχετικά με skills κλπ? το θυμόμουν αλλιώς (παίζει να θυμάμαι λάθος) σε ποιο server έχει κόσμο και μάλιστα Ελληνική guild? γενικά για κάποιον που αρχίζει τώρα τι θα προτείνατε? θέλω να μπω να δω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounabi22 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 gandara,ayrora glade νομιζω εχει ελληνικα guild. αν θες ingame help στειλε ενα whisp στο silencer of faith 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 λιστα με Ελληνικα Guilds υπαρχει εδω https://www.facebook.com/media/set/?set=a.287911641357798.1073741831.272936032855359&type=3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 πωπω τι ωραία φάση , με το pc που έχω τώρα τρέχει τόσο τέλεια που με έκανε να κολλήσω , μακάρι να μη δούλευα αύριο να κάτσω να παίξω μεχρι το πρωί Μου έλειψε η φάση με τα ομαδικά events Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 vapir κανε με add wintaxt.8230 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 έχω μπει gandara , λέτε να μπω desolation καλύτερα? με ενδιαφέρει το wvw ofc αμα είναι καλύτερα deso να πάω όσο ειναι νωρίς για να καταλάβω server tier 1 είναι καλύτερα απο server tier 3 ? edit : έψαξα κ βρήκα οτι είσαι desol και δεν με αφήνει να αλλάξω ακόμα και με char del οπότε μιας και βλέπω επίσης οτι ειναι top rank wvw έφτιαξα ένα νέο acc στα γρήγορα και είμαι g2g θα σε κάνω τώρα add , όποιος άλλος θέλει με κάνει add Vapir.8796 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 μπηκα desolation ποια η διαφορα με τους αλλους servers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) deso ειναι ενα απο τουσ καλυτερους wvw serves στο παιχνιδι οποτε αν θες να ασχοληθεις ειναι καλη ευκαιρεια να εισαι σε καλο σερβερ, για pve ακομα δεν εχει σημασια οσερβερ Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2015 από wintaxt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακομα με τα dubgeons καθως σημερα εκανα το πρωτο σε story mode και δεν καταλαβα και πολλα.(asura warrior 31 lvl) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 έχω μπει gandara , λέτε να μπω desolation καλύτερα? με ενδιαφέρει το wvw ofc αμα είναι καλύτερα deso να πάω όσο ειναι νωρίς για να καταλάβω server tier 1 είναι καλύτερα απο server tier 3 ? edit : έψαξα κ βρήκα οτι είσαι desol και δεν με αφήνει να αλλάξω ακόμα και με char del οπότε μιας και βλέπω επίσης οτι ειναι top rank wvw έφτιαξα ένα νέο acc στα γρήγορα και είμαι g2g θα σε κάνω τώρα add , όποιος άλλος θέλει με κάνει add Vapir.8796 Η επιλογή 'home server' γίνεται με τη δημιουργία του πρώτου χαρακτήρα και είναι οριστική. Δηλ. δεν μπορείς να τον αλλάξεις μετά ακόμα και αν διαγράψεις τον πρώτο σου χαρακτήρα. Σε τι επηρεάζει αυτό; Μόνο σε ένα πράγμα: με ποιον σερβερ θα αγωνίζεσαι στο WvW. Αν θέλεις να αλλάξεις 'home server' ή πληρώνεις για Site: transfer ή δημιουργείς νέο λογαριασμό, όπως έκανες. Δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακομα με τα dubgeons καθως σημερα εκανα το πρωτο σε story mode και δεν καταλαβα και πολλα.(asura warrior 31 lvl) Ta dungeon έχουν 4 μονοπάτια το καθένα (εκτός της Arah, το τελευταίο, level 80, που έχει 5). Το 1ο μονοπάτι κάθε dungeon είναι το λεγόμενο story mode και αφηγείται την ιστορία των 5 ηρώων του παιχνιδιού (δες: Destiny's Edge). Αν δεν το κάνεις τότε δεν μπορείς να ξεκινήσεις εσύ τα άλλα 3 path - μπορείς μόνο να μπεις σε αυτά αν τα ξεκινήσει κάποιος άλλος από το πάρτι σου ο οποίος θα τα έχει ξεκλειδώσει (το λεγόμενο 'explorable mode'). Η διαφορά μεταξύ των 3 explorable mode paths είναι στη διαδρομή που ακολουθείς μέσα στο dungeon και φυσικά στα boss που αντιμετωπίζεις. Κάποια από αυτά είναι πολύ σύντομα σε διάρκεια και πολλοί παίκτες τα φαρμάρουν για gold ;-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εξυπνη κινιση της εταιριας να βαλει και f2p μοντελο και ειναι σιγουρο οτι στην συνεχεια ολοι θα αγορασουν το game Απο διαφορες συζητησεις που παρακολουθησα στο reddit πολλα ατομα που μπηκαν απο wow και ΑΑ τους ακουσα ενθουσιασμενους ειδικα απο το ΑΑ που κλαινε για τον χρονο και το χρημα που εχασαν 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλ. δεν μπορείς να τον αλλάξεις μετά ακόμα και αν διαγράψεις τον πρώτο σου χαρακτήρα. Μπορείς να αλλάξεις Server τσάμπα αν διαγράψεις όλους τους χαρακτήρες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να αλλάξεις Server τσάμπα αν διαγράψεις όλους τους χαρακτήρες σου. Από πότε ισχύει αυτό; ο.Ο Το διάβασα στη σελίδα που λίνκαρα πιο πάνω όμως ο Vapir έγραψε ότι δεν δουλεύει... ("You also can transfer without cost if you delete all your existing characters"). Θα το δοκιμάσω με το free account που έφτιαξα και θα ποστάρω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να αλλάξεις Server τσάμπα αν διαγράψεις όλους τους χαρακτήρες σου. σε f2p όχι , το δοκίμασα στο 1ο acc που έκανα όταν είχα μπει και δεν γινόταν , ήθελε upgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 σε f2p όχι , το δοκίμασα στο 1ο acc που έκανα όταν είχα μπει και δεν γινόταν , ήθελε upgrade Ναι, μόνο σε paid account ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα