Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανείς?? ποιο πολύ με ενδιαφέρει να μπω σε καλό server , το pc το τρέχει νερό (με άλλο έπαιζα παλιά) και μου φάνηκε ευχάριστο χθες , δεν βαρέθηκα

Btw έχει αλλάξει κάτι στο game? σχετικά με skills κλπ? το θυμόμουν αλλιώς (παίζει να θυμάμαι λάθος)

σε ποιο server έχει κόσμο και μάλιστα Ελληνική guild? γενικά για κάποιον που αρχίζει τώρα τι θα προτείνατε? θέλω να μπω να δω τι παίζει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πωπω τι ωραία φάση , με το pc που έχω τώρα τρέχει τόσο τέλεια που με έκανε να κολλήσω , μακάρι να μη δούλευα αύριο να κάτσω να παίξω μεχρι το πρωί :D
 Μου έλειψε η φάση με τα ομαδικά events 

έχω μπει gandara , λέτε να μπω desolation καλύτερα? με ενδιαφέρει το wvw ofc 
αμα είναι καλύτερα deso να πάω όσο ειναι νωρίς 
για να καταλάβω server tier 1 είναι καλύτερα απο server tier 3 ? 

edit : έψαξα κ βρήκα οτι είσαι desol και δεν με αφήνει να αλλάξω ακόμα και με char del οπότε μιας και βλέπω επίσης οτι ειναι top rank wvw έφτιαξα ένα νέο acc στα γρήγορα και είμαι g2g 

θα σε κάνω τώρα add , όποιος άλλος θέλει με κάνει add Vapir.8796  B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

deso ειναι ενα απο τουσ καλυτερους wvw serves στο παιχνιδι οποτε αν θες να ασχοληθεις ειναι καλη ευκαιρεια να εισαι σε καλο σερβερ, για pve ακομα δεν εχει σημασια οσερβερ 

Επεξ/σία από wintaxt
  • Like 1

έχω μπει gandara , λέτε να μπω desolation καλύτερα? με ενδιαφέρει το wvw ofc 

αμα είναι καλύτερα deso να πάω όσο ειναι νωρίς 

για να καταλάβω server tier 1 είναι καλύτερα απο server tier 3 ? 

edit : έψαξα κ βρήκα οτι είσαι desol και δεν με αφήνει να αλλάξω ακόμα και με char del οπότε μιας και βλέπω επίσης οτι ειναι top rank wvw έφτιαξα ένα νέο acc στα γρήγορα και είμαι g2g 

θα σε κάνω τώρα add , όποιος άλλος θέλει με κάνει add Vapir.8796  B)

Η επιλογή 'home server' γίνεται με τη δημιουργία του πρώτου χαρακτήρα και είναι οριστική. Δηλ. δεν μπορείς να τον αλλάξεις μετά ακόμα και αν διαγράψεις τον πρώτο σου χαρακτήρα. Σε τι επηρεάζει αυτό; Μόνο σε ένα πράγμα: με ποιον σερβερ θα αγωνίζεσαι στο WvW. Αν θέλεις να αλλάξεις 'home server' ή πληρώνεις για Link.png Site: transfer ή δημιουργείς νέο λογαριασμό, όπως έκανες.

Δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακομα με τα dubgeons καθως σημερα εκανα το πρωτο σε story mode και δεν καταλαβα και πολλα.(asura warrior 31 lvl)

Ta dungeon έχουν 4 μονοπάτια το καθένα (εκτός της Arah, το τελευταίο, level 80, που έχει 5). Το 1ο μονοπάτι κάθε dungeon είναι το λεγόμενο story mode και αφηγείται την ιστορία των 5 ηρώων του παιχνιδιού (δες: Destiny's Edge). Αν δεν το κάνεις τότε δεν μπορείς να ξεκινήσεις εσύ τα άλλα 3 path - μπορείς μόνο να μπεις σε αυτά αν τα ξεκινήσει κάποιος άλλος από το πάρτι σου ο οποίος θα τα έχει ξεκλειδώσει (το λεγόμενο 'explorable mode'). Η διαφορά μεταξύ των 3 explorable mode paths είναι στη διαδρομή που ακολουθείς μέσα στο dungeon και φυσικά στα boss που αντιμετωπίζεις. Κάποια από αυτά είναι πολύ σύντομα σε διάρκεια και πολλοί παίκτες τα φαρμάρουν για gold ;-)

• Like 1

Εξυπνη κινιση της εταιριας να βαλει και f2p μοντελο και ειναι σιγουρο οτι στην συνεχεια ολοι θα αγορασουν το game 

Απο διαφορες συζητησεις που παρακολουθησα στο reddit πολλα ατομα που μπηκαν απο wow και ΑΑ τους ακουσα ενθουσιασμενους

ειδικα απο το ΑΑ που κλαινε για τον χρονο και το χρημα που εχασαν 

• Like 4

Δηλ. δεν μπορείς να τον αλλάξεις μετά ακόμα και αν διαγράψεις τον πρώτο σου χαρακτήρα.

Μπορείς να αλλάξεις Server τσάμπα αν διαγράψεις όλους τους χαρακτήρες σου.

Από πότε ισχύει αυτό; ο.Ο

Το διάβασα στη σελίδα που λίνκαρα πιο πάνω όμως ο Vapir έγραψε ότι δεν δουλεύει...

("You also can transfer without cost if you delete all your existing characters").

Θα το δοκιμάσω με το free account που έφτιαξα και θα ποστάρω εδώ.

σε f2p όχι , το δοκίμασα στο 1ο acc που έκανα όταν είχα μπει και δεν γινόταν , ήθελε upgrade 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...