Arikado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ναι τα ξερει τα στοιχεια μου δυστυχως.ονοματεπωνυμο ναι.cd key ναι. Email δεν ξερει γιατι το αλλαξα και εχω βαλει και το authenticator δε θα του ζητησουν και τον κωδικο που σου δινει για να χρησιμοποιησεις ενα secret code που βαζει στον authenticator για να σου δινει το 6φιο.αλλιως πως μπορω να επικοινωνησω μαζι τους περα απο mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Να πας ο ίδιος από Anet, να τους χτυπήσεις την πόρτα, να καθίσεις και να τους εξηγήσεις την κατάσταση. Είμαι σίγουρος οτι θα δείξουν κατανόηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Χαχαχαχα.μεσο mail να φαναστω μονο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Επιτελους. Συμφωνα με την NCSoft το Σαββατο θα ανακοινωσουν το Challenging group content που περιμενουμε τοσο καιρο και το οποιο θα αφορα τοσο το expansion οσο και το original GW2. Aντε να δουμε διοτι ειναι ισως το πιο σημαντικο κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ναι τα ξερει τα στοιχεια μου δυστυχως.ονοματεπωνυμο ναι.cd key ναι. Email δεν ξερει γιατι το αλλαξα και εχω βαλει και το authenticator δε θα του ζητησουν και τον κωδικο που σου δινει για να χρησιμοποιησεις ενα secret code που βαζει στον authenticator για να σου δινει το 6φιο.αλλιως πως μπορω να επικοινωνησω μαζι τους περα απο mail? Submit a request, στο Site: επίσημοhelp site . Έχει ήδη έτοιμα θέματα που αφορούν ασφαλή πρόσβαση στο λογαριασμό. Πάνω δεξιά στη σελίδα είναι το λινκ που ψάχνεις. Διάλεξε κατηγορία: "Update account information". Όταν επικοινωνήσουν μαζί σου με email κάνε τις ερωτήσεις σου. Συνιστώ να διαβάσεις Site: το άρθρογια το Account Security πάντως, είναι must! Επιτελους. Συμφωνα με την NCSoft το Σαββατο θα ανακοινωσουν το Challenging group content που περιμενουμε τοσο καιρο και το οποιο θα αφορα τοσο το expansion οσο και το original GW2. Aντε να δουμε διοτι ειναι ισως το πιο σημαντικο κομματι. Για τους ΡνΕ παίκτες (σαν κι εμένα ^^) σίγουρα ;-) Οι ΡνΡ/GvG έχουν άλλα να περιμένουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Submit a request, στο Site: επίσημοhelp site . Έχει ήδη έτοιμα θέματα που αφορούν ασφαλή πρόσβαση στο λογαριασμό. Πάνω δεξιά στη σελίδα είναι το λινκ που ψάχνεις. Διάλεξε κατηγορία: "Update account information". Όταν επικοινωνήσουν μαζί σου με email κάνε τις ερωτήσεις σου. Συνιστώ να διαβάσεις Site: το άρθρογια το Account Security πάντως, είναι must! Για τους ΡνΕ παίκτες (σαν κι εμένα ^^) σίγουρα ;-) Οι ΡνΡ/GvG έχουν άλλα να περιμένουν ΦΙλε μου το εκανα ηδη και τους εστειλα και ενα mail χθες βραδυ αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα. Σ ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 23 Οκτωβριου το νεο expansion! Aντε να δουμε τι εχει να μας πει κι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το guild wars 2 θα ειναι f2p απο σημερα: https://www.guildwars2.com/en/news/play-for-free-today/ Τα restrictions https://help.guildwars2.com/entries/95982157?_ga=1.240955781.78332403.1436571105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 χμμμμ όταν βλέπω restrictions για βασικά πράγματα όπως το chat μου γυρνάει η βίδα ...αλλα μην τα θέλουμε όλα δικά μας , όποιος θέλει μπορεί να αρχίσει free κ βλέπει αν του αρέσει αργότερα , οπότε ολα καλάπολύ πράμα ρε παιδί μου για χειμώνα και τώρα που θα έχω και καλό pcάκι να τα παίζω άνετος να δω τι θα πρωτοπαίξω ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μια χαρα! Και F2P το core game και raiding. Βλεποντας και ολες τις υπολοιπες αλλαγες και προσθηκες, το expansion αρχιζει να μου αρεσει ολο και περισσοτερο. Nομιζω πως παει να γινει οτι επρεπε να ηταν εξ αρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 σε ποιο server έχει κόσμο και μάλιστα Ελληνική guild? γενικά για κάποιον που αρχίζει τώρα τι θα προτείνατε? θέλω να μπω να δω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekgamer.gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αναλυτικά οι διαφορές του free account σε σύγκριση με τα υπόλοιπα: 2 Θέσεις για χαρακτήρες, αντί για 5 ή περισσότερες. 3 Θέσεις για τσάντες αντί για 5. Δεν περιέχει το επάγγελμα του Revenant ή masteries, κάτι λογικό καθώς είναι κομμάτια του Heart of Thorns expansion. Μπορείτε να σουλατσάρετε μόνο στις αρχικές περιοχές έως ότου φτάσετε σε διψήφιο level, ενώ για να πατήσετε Lion’s Arch θα πρέπει να φτάσετε 35 level. Σχεδόν μεσήλικας δηλαδή. Δεν μπορείτε να στείλετε mail εντός παιχνιδιού παρά μόνο σε άτομα που είναι στην friend list σας. Εκτός παιχνιδιού όμως μπορείτε. Δεν μπορείτε να στείλετε gold ή αντικείμενα (μαντέψτε για ποιόν λόγο γίνεται αυτό). Δεν έχετε πρόσβαση σε guild bank. Μπορείτε να στείλετε whisper κανονικά σε άτομα που έχετε στην λίστα φίλων σας, διαφορετικά ένα ανά μισό λεπτό. Δεν έχετε map chat στην διάθεση σας. Μπορείτε να κάνετε looking for group μόνο μετά τα 30. Όταν ωριμάσει η επιθυμία μέσα σας. Ακόμα, μόλις 30ρίσετε ενεργοποιείται το squad chat. To PvP lobby chat ξεκλειδώνει μόλις φτάσετε στο 20ο rank. Emotes, χάρτη και chat παραμένουν εκτός λειτουργίας για την διάρκεια των matches. Δεν λαμβάνετε ημερήσιο log bonus. Δεν μπορείτε να κάνετε χρήση αντικειμένων όπως το glider skin από το gem store. Δεν μπορείτε να κάνετε ανταλλαγή gold για gems. Συγκεκριμένη λίστα επιτρεπόμενων αντικειμένων για αγοραπωλησίες στο trading post. Δεν έχετε πρόσβαση στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Οκ ολα τα παραπανω αλλα το τελευταιο δεν το καταλαβαινω. Και το ερωτημα μου εμενα ειναι το εξης. Μου αρεσει το παιχνιδι και θελω να το ενεργοποιησω κανονικα,πως θα το κανω αυτο αφου πλεον δεν το εχει κανενα καταστημα και τωρα που εχουμε τα Capital Control??? Θα αρκει αν πχ αγορασω το expansion να φυγουν οι παραπανω περιορισμοι ή θα χρειαζεται και το αρχικο παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Απλά το Expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλο αυτο αν και δεν βλεπω retail pre order να ξερω ποσο θα παει το μαλι για το expansion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα