Friksoulas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δεν έχει καμία σχέση με το wow και όχι δεν έχει αυτή τη λογική που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με κάθε patch. Το παιχνίδι είναι αξιόπιστο στο συγκεκριμένο τομέα και έχει τρομερή ισορροπία στα class, μπορείς να παίξεις με όλα τα classes ό,τι θέλεις και ό,τι σε ευχαριστεί. Αυτό που μετράει στις αρένες είναι καθαρά κατά πόσο ο gamer έχει το skill και στο wvw κατά πόσο το group έχει το skill (σε ίσα νούμερα όμως και όχι zergαδια!). Για το pve δεν ξέρω δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα. Τέλος, προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει ποιο class παίζεται περισσότερο αν και μία στατιστική που είχα δει πριν πολύ καιρό έλεγε ότι ο warrior παίζεται περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbsolutOwner Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Σε ευχαριστω για τις αποψεις σου ηταν ξεκαθαρες.Θα το ψαξω και λιγο παραπανω για να δω τι παιζει με gameplay raid και pvp και τι ακριβως δουλεια κανουν οι healer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounabi22 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 στο τελευταιο patch εχει παρει τα πανω του o mesmer ,θεωρητε λιγο op πλεον αλλα και ο ranger.Στο pvp ναι ειναι θεμα skill.υποψιν στην κατοχη σου θα εχεις 10 skill να κανεις χρηση οπου μπορεις να τα αλλαζεις εκτος combat. 5 αναλογος τι οπλο εχεις(κανεις swap και σε 2ο οπλο αν εχεις) , 1 heal skill, 3 utility skills 1 elite skill.δεν εχει mana ουτε heal potions. τα περισοτερα skills εχουν cooldown. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapsanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλημερα σε ολους. Πηρα και εγω εχτες το gw2 και ξεκινησα, εχω χασει τη μπαλα λιγο με το παιχνιδι αλλα αρχη ειναι θα βρω μια ακρη. απλα θελω να σας ρωτησω , εκανα ενα ranger το καθε οπλο εχει διαφορετικη εμβελεια σε αποστασση , υπαρχει τροπος να βλεπω την αποσταση απο το target? Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounabi22 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 αν κανεις τarget τον στοχο τα skill κατω ειναι με κοκκινο πλαισιο οσο εισαι εκτος range βεβαια αναφερουνε το target range οπου μπορεις να τα κανεις χρηση οταν πλησιασεις στο βεληνεκες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapsanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Σ'ευχαριστω, αν δεν μου το ελεγες δεν θα το προσεχα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounabi22 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 αν θες κανεμε add για in game help "silencer of faith" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Eιχα ανταλλαξει το account με ενα account Εσο.αφου πηρε μισω το account ESO καταφερα και γω σημερα και πηρα πισω το GW2 account που ειχα.Το θεμα ειναι πως απο τι καταλαβα πρεπει να το επαιξε και να ανεβασε εναν χαρακτηρα μεχρι τα 50lvl απο τον Απριλιο που ειχε το game.Το προβλημα ειναι πως εχει ολα μου τα στοιχεια...Αλλαξα email και εβαλα καθε φορα που θελω να κανω login να μου ερχεται μηνυμα στο κινιτο.Υπαρχει περιπτωση να το ξανακλεψει?(εγω το πηρα πισω δινοντας καποια απο τα στοιχεια μου αλλα χωρις να μου ζητησουν ταυτοτητα και λοιπα.Τα στοιχεια ομως τα εχει και εκεινος καθως για να γινει η ανταλλαγη του τα ειχα δωσει) Επισης σε ποιον server υπαρχει ελληνικο Guild για να ξεκινησω καθως δεν το ειχα παιξει πολυ (ειχα φτασει καπου κοντα 15). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μπορεί να μην κατάλαβα καλά αλλά για πιο λόγο να στείλεις την ταυτότητα σου σε κάποιον άκυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μπορεί να μην κατάλαβα καλά αλλά για πιο λόγο να στείλεις την ταυτότητα σου σε κάποιον άκυρο; Αγορινα ειχαμε κανει trade accounts σε ενα forum για ανταλλαγη games.Απλα εγω πηρα παλι πισω το GW2 account,Απλα πως μπορω να βαλω ποιο πολυ security σε ολο αυτο ???Δεν εδωσα ταυτοτητα απλα cd key username password και ονοματεπωνυμο για να διευκολεινουμε ο ενας τον αλλον στην διαδικασια ανταλλαγης καθως ζητουσαν αρκετα στοιχεια. Εγω για ασφαλεια το εχω κανει να γινεται login με password στο κινητο μου.Το λεω γιατι εγω απλα εδωσα τα στοιχεια μου που μου ζητησε η εταιρια αλλα σαν email ειχε αλλο δηλωμενο και εγω το πηρα πισω χωρις να ξερω το email του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αγορινα ειχαμε κανει trade accounts σε ενα forum για ανταλλαγη games.Απλα εγω πηρα παλι πισω το GW2 account,Απλα πως μπορω να βαλω ποιο πολυ security σε ολο αυτο ???Δεν εδωσα ταυτοτητα απλα cd key username password και ονοματεπωνυμο για να διευκολεινουμε ο ενας τον αλλον στην διαδικασια ανταλλαγης καθως ζητουσαν αρκετα στοιχεια. Εγω για ασφαλεια το εχω κανει να γινεται login με password στο κινητο μου.Το λεω γιατι εγω απλα εδωσα τα στοιχεια μου που μου ζητησε η εταιρια αλλα σαν email ειχε αλλο δηλωμενο και εγω το πηρα πισω χωρις να ξερω το email του. Μπες στη σελίδα https://account.arena.net/loginκαι λόγγαρε στο λογαριασμό σου. Άλλαξε το email σου και ξανακάνε ρύθμιση του "2-step authenticator". Με αυτά τα δύο βήματα δεν μπορεί να αποδείξει ταύτιση στην Anet, ότι δηλαδή αυτός είναι ο κύριος του account. Καλού κακού, σβήσε και το χαρακτήρα που δημιούργησε εκείνος ;-) Βοήθεια/FAQ για το "2-step authenticator" Site: εδώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μπες στη σελίδα https://account.arena.net/loginκαι λόγγαρε στο λογαριασμό σου. Άλλαξε το email σου και ξανακάνε ρύθμιση του "2-step authenticator". Με αυτά τα δύο βήματα δεν μπορεί να αποδείξει ταύτιση στην Anet, ότι δηλαδή αυτός είναι ο κύριος του account. Καλού κακού, σβήσε και το χαρακτήρα που δημιούργησε εκείνος ;-) Βοήθεια/FAQ για το "2-step authenticator" Site: https://help.guildwars2.com/entries/27626157-Help-with-the-Authenticator-App">εδώ . Εχω αλλαξει ηδη mail και δεν το ξερει.σαν authindicator χρησιμοποιω το νουμερπ του κινητου μου.μ ερχεται μηνυμα δηλαδη.θα πρεπει να βαλω κ το application για μεγιστη ασφαλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εχω αλλαξει ηδη mail και δεν το ξερει.σαν authindicator χρησιμοποιω το νουμερπ του κινητου μου.μ ερχεται μηνυμα δηλαδη.θα πρεπει να βαλω κ το application για μεγιστη ασφαλεια? Αν έχεις ήδη ρυθμίσει τον authenticator να σου έρχεται μήνυμα έγκρισης κάθε login attempt στο κινητό τότε είσαι έτοιμος. Λόγγαρε στο site της Anet και κάνε έναν έλεγχο των στοιχείων εκεί. Βεβαιώσου ότι όλα είναι σωστά και αναφέρονται σ' εσένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν έχεις ήδη ρυθμίσει τον authenticator να σου έρχεται μήνυμα έγκρισης κάθε login attempt στο κινητό τότε είσαι έτοιμος. Λόγγαρε στο site της Anet και κάνε έναν έλεγχο των στοιχείων εκεί. Βεβαιώσου ότι όλα είναι σωστά και αναφέρονται σ' εσένα. Φιλε μου εκανα login verify το mail και εβαλα και authenticator το αλλαξα και εβαλα το application.δε θα μπορει παλι να το παρει πισω? το ρωταω γιατι εγω το πηρα χωρις να ξερω το mail του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Φιλε μου εκανα login verify το mail και εβαλα και authenticator το αλλαξα και εβαλα το application.δε θα μπορει παλι να το παρει πισω? το ρωταω γιατι εγω το πηρα χωρις να ξερω το mail του. Σκέψου τι στοιχεία έδωσες στην Anet για να πάρεις πίσω το λογαριασμό σου. Μπορεί να δώσει ΟΛΑ αυτά τα στοιχεία εκείνος και να κάνει το ίδιο; Αν ναι, τότε καλύτερα να επικοινωνήσεις με την εταιρία, να τους πεις το ιστορικό και να ζητήσεις τη συμβουλή τους. Δε θα τους αρέσει και μάλλον θα σου πουν ότι όπως έστρωσες θα κοιμηθείς Παράδειγμα: εγώ έβαλα τον authenticator και όταν προσπάθησα να τον ρυθμίσω τα έκανα μαντάρα και κλειδώθηκα έξω από το account μου. Έδωσα κάποια στοιχεία που μου ζήτησαν και μου το ξεμπλόκαραν. Σειριακό αριθμό δεν τους έδωσα και δεν επέμειναν. Έδωσα ονοματεπώνυμο, email (το άλλαξες), όνομα ενός χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι (έσβησες το δικό του, ναι?), διεύθυνση, ημ/νία γέννησης και αριθμό τηλεφώνου - τα οποία τα ξέρει και ο άλλος φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα