Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

¨ηταν και κάποιος άλλος που έλεγε ότι θα φτιάξει το site για το ελληνικό community και μάλιστα ΕΚΛΕΙΣΕ και το guildwars2.gr για πάρτη του και τώρα εξαφανίστηκε :/

Τέσπα, καλή δουλειά φίλε και ξαναρωτάω αν θέλει κανείς να συμμετάσχει στην δημιουργία του ελληνικού community. Το site και forum το φτιάχνω εγώ αλλά θέλουμε σίγουρα μoderators και admins για τα θέματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

¨ηταν και κάποιος άλλος που έλεγε ότι θα φτιάξει το site για το ελληνικό community και μάλιστα ΕΚΛΕΙΣΕ και το guildwars2.gr για πάρτη του και τώρα εξαφανίστηκε :/

Τέσπα, καλή δουλειά φίλε και ξαναρωτάω αν θέλει κανείς να συμμετάσχει στην δημιουργία του ελληνικού community. Το site και forum το φτιάχνω εγώ αλλά θέλουμε σίγουρα μoderators και admins για τα θέματα.

Ναι, το θυμάμαι κι εγώ ότι κάποιος ρώταγε. Μάλιστα του είχα στείλει και pm να μιλήσουμε από skype αν μπορούσα να συνεισφέρω σε κάτι...

Τέσπα, το θέμα είναι άλλο τώρα:

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!

Εγώ εδώ είμαι, ξαναδηλώνω, ότι κι όπου μπορώ να βοηθήσω (... και όποτε μπορώ επίσης).

Btw. Η ευχή που δίνετε στον επισκέπτη στην αρχική σελίδα είναι λίγο... ρατσιστική! Εγώ, για παράδειγμα, επιδιώκω την ευλογία της Melandru ;)

Γενικά το site μας είναι ελληνικό fan site. Απλά επειδή θέλουμε το community του guild να είναι International ότι άρθρα ανεβάζουμε τα ανεβάζουμε και στα αγγλικά. Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι να υπάρχει φιλικό κλίμα και να περνάμε καλά.

Επίσης στο site υπάρχει ήδη forum πάνω στο οποίο δουλεύουμε αυτές τις μέρες.

Ναι, το θυμάμαι κι εγώ ότι κάποιος ρώταγε. Μάλιστα του είχα στείλει και pm να μιλήσουμε από skype αν μπορούσα να συνεισφέρω σε κάτι...

Τέσπα, το θέμα είναι άλλο τώρα:

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!

Εγώ εδώ είμαι, ξαναδηλώνω, ότι κι όπου μπορώ να βοηθήσω (... και όποτε μπορώ επίσης).

Btw. Η ευχή που δίνετε στον επισκέπτη στην αρχική σελίδα είναι λίγο... ρατσιστική! Εγώ, για παράδειγμα, επιδιώκω την ευλογία της Melandru ;)

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Αν θες μπορείς να κάνεις register στο site και να τα πούμε και από κει.

Ετοιμάζουμε ήδη αρκετό content. Άρθρα με βασικές πληροφορίες για το παιχνίδι για όσους δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του, προσωπικές μας κριτικές για διάφορα mechanics, επίσης έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τους developers και ετοιμάζουμε official υλικό (συνεντεύξεις κτλ.)

Όσο για την ευχή στο τέλος απλά γράψαμε κάτι για όσους είχαν παίξει guild wars. :)

Human Ranger σε κόβω να παίζεις ε? :P

Όσο για την ευχή στο τέλος απλά γράψαμε κάτι για όσους είχαν παίξει guild wars. :)

Human Ranger σε κόβω να παίζεις ε? :P

Sylvari φίλε μου, Sylvari...

happy.gif

Sylvari φίλε μου, Sylvari...

happy.gif

Μας έκανε mention και η arenanet στο twitter πριν λίγο.

Επίσης ανέβηκε νέο άρθρο για τα races.

Για ελάτε να μαζευόμαστε σιγά σιγα.. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

damn, μπήκα μετά από καιρό στο Guild wars και έβλεπα τα νέα δώρα γενεθλίων των χαρακτήρων μου! Ο πιο παλιός επιζών χαρακτήρας είναι + 6 χρόνια και δεν είναι καν από τους πρώτους που έφτιαξα!

Τέσπα, σκέφτηκα ότι σαν και εμένα θα υπάρχουν και άλλοι που έχουν αφήσει μισοτελειωμένο κάποιο κομμάτι του GW, είτε missions είτε Dungeons (εγώ πχ δεν έχω τερματίσει καν το GW:EN), αν το συνδιάσουμε αυτό με την αναμονή για το GW2 μπορούμε να φτιάξουμε ένα guild στο 1, να παίζουμε χαλαρά και να πέρνουμε achievements για να ξεκλειδώσουμε και τα δώρα στο 2 (ίσως και λίγο pvp αν θέλεται) και να μεταφέρουμε μετά το Guild στο GW2. Ψήνεται κανείς;

damn, μπήκα μετά από καιρό στο Guild wars και έβλεπα τα νέα δώρα γενεθλίων των χαρακτήρων μου! Ο πιο παλιός επιζών χαρακτήρας είναι + 6 χρόνια και δεν είναι καν από τους πρώτους που έφτιαξα!

Τέσπα, σκέφτηκα ότι σαν και εμένα θα υπάρχουν και άλλοι που έχουν αφήσει μισοτελειωμένο κάποιο κομμάτι του GW, είτε missions είτε Dungeons (εγώ πχ δεν έχω τερματίσει καν το GW:EN), αν το συνδιάσουμε αυτό με την αναμονή για το GW2 μπορούμε να φτιάξουμε ένα guild στο 1, να παίζουμε χαλαρά και να πέρνουμε achievements για να ξεκλειδώσουμε και τα δώρα στο 2 (ίσως και λίγο pvp αν θέλεται) και να μεταφέρουμε μετά το Guild στο GW2. Ψήνεται κανείς;

damn, DAMN, damn! A7X !!! Ξέρεις πόσο καιρό το σκέφτομαι και διστάζω να ρωτήσω;;; Μπαίνω που και που στο παιχνίδι, για να ξυπνώ αισθήσεις και να... ζεσταίνομαι, και θυμάμαι πράγματα που έχω αφήσει στη μέση και λέω "τώρα πιαααααα, είσαι ανάμνηση παλιά κίτρινο gamecard στο συράριιιιιι..."

Μέσα εγώ! Μόλις επιστρέψω από Αθήνα στην έδρα μου (βλέπε προσεχές Σ/Κ) λογγάρω.

Μιλάμε για το GW:EN, έτσι; Πάμε να γεμίσουμε το Hall of Monuments!!!

ΥΓ. @wiseguy7: χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξος, πιστεύω ότι μέχρι να βγει το 2 έχεις αρκετό χρόνο να χαρείς το 1, ιδίως στη τιμή που μπορείς να το βρεις τώρα! Το 'κακό' είναι ότι δεν έχεις ΤΟΣΟ πολύ χρόνο ώστε να το απολαύσεις ΟΛΟ, αφού θα βγει το 2 μέχρι τότε :rolleyes:

Ναι αν και τελικά το τερμάτισα το gwen με έναν char δεν έχω κάνει τίποτα παραπάνω, dungeons elite κτλ κτλ. ούτς στο nightfall έχω κάνει πολλά από τα elite! Γενικά έχουμε πράμα να κάνουμε σίγουρα!

Ναι αν και τελικά το τερμάτισα το gwen με έναν char δεν έχω κάνει τίποτα παραπάνω, dungeons elite κτλ κτλ. ούτς στο nightfall έχω κάνει πολλά από τα elite! Γενικά έχουμε πράμα να κάνουμε σίγουρα!

Μια από τα ίδια αν και τερματισμένο το gwen δεν έχω τελειώσει τα dungeons.

Σε περίπτωση που το οργανώσετε μπορεί να μπω και εγώ ανάλογα και με τον ελεύθερο χρόνο βέβαια.

Θα παρακολουθώ το θέμα. :)

Μια από τα ίδια αν και τερματισμένο το gwen δεν έχω τελειώσει τα dungeons.

Σε περίπτωση που το οργανώσετε μπορεί να μπω και εγώ ανάλογα και με τον ελεύθερο χρόνο βέβαια.

Θα παρακολουθώ το θέμα. :)

Εγώ ήδη μπαίνω και ψιλοπαίζω! και ο Valliant λογικα θα μπαίνει τον βλέπω ψημένο! add: Hatori Taichou

είμαι ΠΟΛΥ ψημένος!!! όμως είμαι και πολύ μακριά τώρα :((

ε ρε σ/κ που είσαι να καώωωω;;;

το gwen λέτε ότι το τελειώσατε... τι εννοείτε; τα campaign quests? αυτά νομίζω τα έχω τελειώσει κι εγώ. κάποια dungeons δεν έχω κάνει... τα πάλευα με 2 φίλους και heroes για το υπόλοιπο πάρτυ, αλλά δεν έβγαιναν έτσι. Θα τα πούμε in-game!!!

btw. δε λέω όνομα char γιατί δεν το θυμάμαι σίγουρα fear.png

(Fssst Boing , αλλά με πόσα s δεν θυμάμαι rolleyes.gif)

Με τρία (3) s , ακριβώς όπως το έγραψες.

last login: 3 months ago, τσ, τσ, τσ, τσ, αίσχος :P

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Πρόκειται για bug! Για συκοφαντική δυσφήμιση!!!

Θυμάμαι είχα μπει πριν 1 μήνα και κάτι για να δω που τον είχα αφήσει...

Πέρασε κιόλας τόσος καιρος?...

Συγνώμη κύριε, θα επανορθώσω grin.png

Το GW:EN τελειώνει με τη μάχη εναντίον του Great Destroyer? Κάτι θυμάμαι μέσα σε κάτι ορυχεία, να τρέχω πανικόβλητος μαζί με κάτι νάνους... στο κατόπι μας κάτι άλιεν-τύπου τέρατα, δεν θυμάμαι πως τα έλεγαν, Mursaat ή τα μπερδεύω με άλλα;... Πρέπει να κάνω refresh & update ωσονούπω! Προς το παρόν διαβάζω το πρώτο βιβλίο της τριλογίας(Ghosts of Ascalon) και προετοιμάζομαι ψυχολογικά και νοητικά cool.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...