Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Αγόρασα το Guild Wars 2 σε προσφορά και θέλω να μπω σε server που έχει πολλούς Ελλήνες

Ποιοι servers έχουν τους περισσότερους?

Ποιος Server/REALM έχει τους περισσότερους Έλληνες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα

Αγόρασα το Guild Wars 2 σε προσφορά και θέλω να μπω σε server που έχει πολλούς Ελλήνες

Ποιοι servers έχουν τους περισσότερους?

Ποιος Server/REALM έχει τους περισσότερους Έλληνες?

έλα desolation,να μπεις στο guild μας κιόλας

Χρειάζομαι 500 “shards of Zhaitan”. Μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το pve, απ' ό,τι διάβασα χρειάζεται να κάνω περίπου 8 φορές κάποιο path του Arah.

Ξέρει κάποιος να μου πει πόσες ώρες παίρνει το κάθε path αν το κάνω με pugs και πιο είναι το πιο γρήγορο; Είδα επίσης στο looking for group ότι “πουλάνε” το path 5-6 gold, μήπως είναι καλύτερα έτσι και γλιτώσω τρελή ταλαιπωρία;

Αν ενδιαφέρεται και κανείς να το φαρμάρουμε παρέα ας με pm.

Χρειάζομαι 500 “shards of Zhaitan”. Μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το pve, απ' ό,τι διάβασα χρειάζεται να κάνω περίπου 8 φορές κάποιο path του Arah.

Ξέρει κάποιος να μου πει πόσες ώρες παίρνει το κάθε path αν το κάνω με pugs και πιο είναι το πιο γρήγορο; Είδα επίσης στο looking for group ότι “πουλάνε” το path 5-6 gold, μήπως είναι καλύτερα έτσι και γλιτώσω τρελή ταλαιπωρία;

Αν ενδιαφέρεται και κανείς να το φαρμάρουμε παρέα ας με pm.

Μπορείς να τα βγάλεις και από το spvp. Ψάξε στο Wiki για  “spvp reward tracks”.

Εάν αποφασίσεις να αγοράσεις Arah runs πρόσεξε μην σου φάνε τα λεφτά. Ειδικά στα Arah speed runs έχουν μαζευτεί όλοι οι “πονηροί”. Ένα πρώτο μέτρο ασφάλειας, αλλά όχι πάντα αρκετό, είναι να αποφεύγεις parties με  άτομα που είναι από το ίδιο guild.

Προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί εκτός από HOTW και αυτό καθαρά για αισθητικούς λόγους δεν έχω κάνει άλλο dungeon.

Θα πρότεινα και εγώ να τα πάρεις από spvp. Εκτός από τα shards θα πάρεις ως rewards πολλά skins για weapons και την armor. Άρα,

1. pvpαρεις και γουστάρεις

2. Παίρνεις shards

3. Παίρνεις weapon skins

4. Παίρνεις armor skins

Τετραπλά κερδισμένος B)

Παιδια ειμαι στον Underworld και βλεπω οτι ειναι σχεδον τελευταιος στο WvW. Αν θελω να ασχοληθω σοβαρα με το WvW πρεπει ν αλλαξω σερβερ ή δεν εχει σημασια απ τη στιγμη που βλεπω οτι οι αλλοι 2 σερβερς (blacktide & fissure of woe) που μαχομαστε ειναι κι αυτοι στις τελευταιες θεσεις?

Θα πρότεινα και εγώ να τα πάρεις από spvp. Εκτός από τα shards θα πάρεις ως rewards πολλά skins για weapons και την armor. Άρα,

1. pvpαρεις και γουστάρεις

2. Παίρνεις shards

3. Παίρνεις weapon skins

4. Παίρνεις armor skins

Τετραπλά κερδισμένος B)

Το spvp σίγουρα θα μου είναι πιο ευχάριστο αλλά πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το Arah κάνοντας το story. Επίσης, φοβάμαι ότι για 500 shards μέσω spvp θα χρειαστεί πολύ λιώσιμο.

Θα δοκιμάσω το σκ με pugs κάποιο path και αν είναι απάλευτο το γυρνάω spvp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...