MariosX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα Αγόρασα το Guild Wars 2 σε προσφορά και θέλω να μπω σε server που έχει πολλούς Ελλήνες Ποιοι servers έχουν τους περισσότερους? Ποιος Server/REALM έχει τους περισσότερους Έλληνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα Αγόρασα το Guild Wars 2 σε προσφορά και θέλω να μπω σε server που έχει πολλούς Ελλήνες Ποιοι servers έχουν τους περισσότερους? Ποιος Server/REALM έχει τους περισσότερους Έλληνες? έλα desolation,να μπεις στο guild μας κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanuna Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα Αγοράσα και εγω το GW2 σε προσφορά και ε΄λιμαι στον server desolation.Το ονομα μου ειναι Sanuna.5326.Καντε add^^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Χρειάζομαι 500 “shards of Zhaitan”. Μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το pve, απ' ό,τι διάβασα χρειάζεται να κάνω περίπου 8 φορές κάποιο path του Arah. Ξέρει κάποιος να μου πει πόσες ώρες παίρνει το κάθε path αν το κάνω με pugs και πιο είναι το πιο γρήγορο; Είδα επίσης στο looking for group ότι “πουλάνε” το path 5-6 gold, μήπως είναι καλύτερα έτσι και γλιτώσω τρελή ταλαιπωρία; Αν ενδιαφέρεται και κανείς να το φαρμάρουμε παρέα ας με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Χρειάζομαι 500 “shards of Zhaitan”. Μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το pve, απ' ό,τι διάβασα χρειάζεται να κάνω περίπου 8 φορές κάποιο path του Arah. Ξέρει κάποιος να μου πει πόσες ώρες παίρνει το κάθε path αν το κάνω με pugs και πιο είναι το πιο γρήγορο; Είδα επίσης στο looking for group ότι “πουλάνε” το path 5-6 gold, μήπως είναι καλύτερα έτσι και γλιτώσω τρελή ταλαιπωρία; Αν ενδιαφέρεται και κανείς να το φαρμάρουμε παρέα ας με pm. Μπορείς να τα βγάλεις και από το spvp. Ψάξε στο Wiki για “spvp reward tracks”. Εάν αποφασίσεις να αγοράσεις Arah runs πρόσεξε μην σου φάνε τα λεφτά. Ειδικά στα Arah speed runs έχουν μαζευτεί όλοι οι “πονηροί”. Ένα πρώτο μέτρο ασφάλειας, αλλά όχι πάντα αρκετό, είναι να αποφεύγεις parties με άτομα που είναι από το ίδιο guild. Προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί εκτός από HOTW και αυτό καθαρά για αισθητικούς λόγους δεν έχω κάνει άλλο dungeon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Friksoulas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Θα πρότεινα και εγώ να τα πάρεις από spvp. Εκτός από τα shards θα πάρεις ως rewards πολλά skins για weapons και την armor. Άρα, 1. pvpαρεις και γουστάρεις 2. Παίρνεις shards 3. Παίρνεις weapon skins 4. Παίρνεις armor skins Τετραπλά κερδισμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια ειμαι στον Underworld και βλεπω οτι ειναι σχεδον τελευταιος στο WvW. Αν θελω να ασχοληθω σοβαρα με το WvW πρεπει ν αλλαξω σερβερ ή δεν εχει σημασια απ τη στιγμη που βλεπω οτι οι αλλοι 2 σερβερς (blacktide & fissure of woe) που μαχομαστε ειναι κι αυτοι στις τελευταιες θεσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 πρεπει να αλαξεις σερβερ να πας σε καποιον απο το τιερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Θα πρότεινα και εγώ να τα πάρεις από spvp. Εκτός από τα shards θα πάρεις ως rewards πολλά skins για weapons και την armor. Άρα, 1. pvpαρεις και γουστάρεις 2. Παίρνεις shards 3. Παίρνεις weapon skins 4. Παίρνεις armor skins Τετραπλά κερδισμένος Το spvp σίγουρα θα μου είναι πιο ευχάριστο αλλά πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το Arah κάνοντας το story. Επίσης, φοβάμαι ότι για 500 shards μέσω spvp θα χρειαστεί πολύ λιώσιμο. Θα δοκιμάσω το σκ με pugs κάποιο path και αν είναι απάλευτο το γυρνάω spvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Friksoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μποιρώ να ρωτήσω γιατί τα χρειάζεσαι? Σίγουρα θέλεις ποιο πολύ χρόνο, ωστόσο ξεκλειδώνεις ταυτόχρονα skins χωρίς κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Θέλω να κραφτάρω το bitfrost. Μου λείπουν τα shards και λίγα mats. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 αγοραζε το path1 καθε μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxLucio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά γίνονται συχνά τέτοιες προσφορές στο guild wars με χαμηλή τιμή ; καθώς δεν πρόλαβα να το τσιμπήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Not really 1time thing ηταν , σε τετοια τιμη δεν θα το ξαναβρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxLucio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Φτου Ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα