Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βασικα ο βλακας δεν logara καν στο παιχνιδι τοσο καιρο εστω να παρω το living story...λοιπον για οποιον ενδιαφερεται ανταλλασω gold απο wow / ws με gold ή gems στο gw2. Δεν ειναι post για sale κλπ μπουρδες, απλα ανταλλαγη currency μεταξυ παιχνιδιων :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω desolation παίζω αλλά πολύ ήρεμα με χαλαρό explore/events. Γενικά προσπαθώ να βρώ τα πάντα απο points of interest οπότε πάω σιγάάάά σιγά.

Όποιος θέλει add Random.3702 για ήρεμο questing και lvl up. (Valla Bowjob ingame αν έχει κάποια σημασία)

Σε εκανα invite στο guild.Mολις μπεις μη ξεχασεις να κανεις represent σε μας

• Like 1

Τα κατάφερα και το αγόρασα τελικά με paysafe αλλάζοντας τη χώρα σε Γαλλία. Τα υπόλοιπα στοιχεία κανονικά.

Mόλις πάτησα buy aνοιξε κανονικά το site της paysafe, έβαλα τον κωδικό και όλα κύλισαν ομαλά, ήρθε το confirmation email και μετά από καμμια ώρα το serial για το registration!!

μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως δουλευουν αυτα τα runes?. για παραδειγμα προσπαθω να βαλω στο helmet ενα ακομα minor rune για να γινουν 2 και δεν το παιρνει. ειναι ακριβως το ιδιο rune με αυτο που εχει το helm. κανω διπλο κλικ πανω στο rune μετα παω να το βαλω στο αντικειμενο αλλα τιποτα. τι γινεται? 

μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως δουλευουν αυτα τα runes?. για παραδειγμα προσπαθω να βαλω στο helmet ενα ακομα minor rune για να γινουν 2 και δεν το παιρνει. ειναι ακριβως το ιδιο rune με αυτο που εχει το helm. κανω διπλο κλικ πανω στο rune μετα παω να το βαλω στο αντικειμενο αλλα τιποτα. τι γινεται? 

Μπορείς να βάλεις ένα ρούνο σε κάθε κομμάτι πανοπλίας. Επομένως, δεν μπορείς να βάλεις στο helmet σου πάνω από έναν. 

Σε εκανα invite στο guild.Mολις μπεις μη ξεχασεις να κανεις represent σε μας

Perseas.3049

Αν θες κάνε και εμένα add...

Είμαι στο underworld (level 29)... Αξίζει να αλλάξω; Αν ναι σε ποιόν προτείνετε;

Για τα παιδιά που ξεκίνησαν πρόσφατα το παιχνίδι, δεν παίζει ρόλο σε ποιον server βρίσκεται κάποιος όταν ασχολείται καθαρά με το pve. Εφόσον κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το wvwvw pvp τότε αξίζει να το ψάξει. Σε αυτή την περίπτωση και με την προυπόθεση ότι γουστάρει πολύ pvp γενικώς, προτείνω ευρωπαϊκούς servers που βρίσκονται στη δεύτερη και πρώτη κατηγορία. Μπορείτε να τους βρείτε απλά γκουγκλάροντας πχ gw2 worlds ranking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...