wintaxt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εγω ειμαι στο desolation αλλα δεν παιζω .μονο τα dailys κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Βασικα ο βλακας δεν logara καν στο παιχνιδι τοσο καιρο εστω να παρω το living story...λοιπον για οποιον ενδιαφερεται ανταλλασω gold απο wow / ws με gold ή gems στο gw2. Δεν ειναι post για sale κλπ μπουρδες, απλα ανταλλαγη currency μεταξυ παιχνιδιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Και γω desolation παίζω αλλά πολύ ήρεμα με χαλαρό explore/events. Γενικά προσπαθώ να βρώ τα πάντα απο points of interest οπότε πάω σιγάάάά σιγά. Όποιος θέλει add Random.3702 για ήρεμο questing και lvl up. (Valla Bowjob ingame αν έχει κάποια σημασία) Σε εκανα invite στο guild.Mολις μπεις μη ξεχασεις να κανεις represent σε μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos1986 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τα κατάφερα και το αγόρασα τελικά με paysafe αλλάζοντας τη χώρα σε Γαλλία. Τα υπόλοιπα στοιχεία κανονικά. Mόλις πάτησα buy aνοιξε κανονικά το site της paysafe, έβαλα τον κωδικό και όλα κύλισαν ομαλά, ήρθε το confirmation email και μετά από καμμια ώρα το serial για το registration!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 σε ποιο guild εισαι koyiote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 στους argonauts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ειμαστε στο ιδιο guild nice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μπηκα κι εγω εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 αλλα δεν μπενω σχεδων καθολου μονο για dailys, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Jonathan Strike.4301 Όποιος θέλει ας με κάνει και εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Αν κάποιος πήρε key αλλα τελικά δεν θα παίξει/δε το κάνει activate ας σφυρίξει γιατί ήθελε φίλος και δε πρόλαβε το offer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως δουλευουν αυτα τα runes?. για παραδειγμα προσπαθω να βαλω στο helmet ενα ακομα minor rune για να γινουν 2 και δεν το παιρνει. ειναι ακριβως το ιδιο rune με αυτο που εχει το helm. κανω διπλο κλικ πανω στο rune μετα παω να το βαλω στο αντικειμενο αλλα τιποτα. τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Friksoulas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως δουλευουν αυτα τα runes?. για παραδειγμα προσπαθω να βαλω στο helmet ενα ακομα minor rune για να γινουν 2 και δεν το παιρνει. ειναι ακριβως το ιδιο rune με αυτο που εχει το helm. κανω διπλο κλικ πανω στο rune μετα παω να το βαλω στο αντικειμενο αλλα τιποτα. τι γινεται? Μπορείς να βάλεις ένα ρούνο σε κάθε κομμάτι πανοπλίας. Επομένως, δεν μπορείς να βάλεις στο helmet σου πάνω από έναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Σε εκανα invite στο guild.Mολις μπεις μη ξεχασεις να κανεις represent σε μας Perseas.3049 Αν θες κάνε και εμένα add... Είμαι στο underworld (level 29)... Αξίζει να αλλάξω; Αν ναι σε ποιόν προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Friksoulas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Για τα παιδιά που ξεκίνησαν πρόσφατα το παιχνίδι, δεν παίζει ρόλο σε ποιον server βρίσκεται κάποιος όταν ασχολείται καθαρά με το pve. Εφόσον κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το wvwvw pvp τότε αξίζει να το ψάξει. Σε αυτή την περίπτωση και με την προυπόθεση ότι γουστάρει πολύ pvp γενικώς, προτείνω ευρωπαϊκούς servers που βρίσκονται στη δεύτερη και πρώτη κατηγορία. Μπορείτε να τους βρείτε απλά γκουγκλάροντας πχ gw2 worlds ranking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα