Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εκανα την αγορα αλλα δεν ηρθε το serial key στο email που μου εστειλαν ...

nvm, ηρθε 7 ωρες later...

Επεξ/σία από WizNick
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ειναι μεσα στα κορυφαια 5 mmo's απο αποψη κοσμου. Δεν εχει βεβαια συνδρομη, πραγμα που το ευνοει, αλλα για να ειμαστε ειλικρινεις παιχνιδι 100% συνδρομητικο με πολυ κοσμο εχουν απομεινει μονο το WoW και το Final Fantasy. Ολα τ αλλα ειναι ειτε f2p/b2p ειτε hybrid.

Παντως απ οτι βλεπω κι εγω οι megaservers εκαναν δουλεια στο GW2, μιας και παντου υπαρχει πολυς κοσμος, ενω μ αρεσει που απο μονο του το παιχνιδι οταν εισαι σε instance με λιγο κοσμο σε ρωταει αν θελεις να σε παει καπου με περισσοτερο.

Εν παση περιπτωση θεωρω οτι 10 ευρω για ενα πολυ ποιοτικο και b2p mmo ειναι cheat :)

• Like 2

Εγω προσωπικα ειμαι στον Underworld, ομως καλυτερα να δεις που εχει κανενα Ελληνικο guild. Δεν ξερω βεβαια αν τωρα με τους megaservers εχει σημασια σε ποιον server εισαι κι αν πρεπει να εισαι στον ιδιο στον οποιο βρισκεται το guild που θελεις να μπεις.

Ειναι μεσα στα κορυφαια 5 mmo's απο αποψη κοσμου. Δεν εχει βεβαια συνδρομη, πραγμα που το ευνοει, αλλα για να ειμαστε ειλικρινεις παιχνιδι 100% συνδρομητικο με πολυ κοσμο εχουν απομεινει μονο το WoW και το Final Fantasy. Ολα τ αλλα ειναι ειτε f2p/b2p ειτε hybrid.

Παντως απ οτι βλεπω κι εγω οι megaservers εκαναν δουλεια στο GW2, μιας και παντου υπαρχει πολυς κοσμος, ενω μ αρεσει που απο μονο του το παιχνιδι οταν εισαι σε instance με λιγο κοσμο σε ρωταει αν θελεις να σε παει καπου με περισσοτερο.

Εν παση περιπτωση θεωρω οτι 10 ευρω για ενα πολυ ποιοτικο και b2p mmo ειναι cheat :)

Το θεμα ειναι Mamatereza οτι παιχνιδια υπαρχουν χρονος για να τα παιζεις ολα δεν υπαρχει :P

Καλο και το GW2 καλο και το Wow καλο και το Rift,FF,Wildstar,Hearthstone κλπ αλλα τι να πρωτοπαιξεις :P

αν θελεις να ασχολιθεις μονο με το pve δε παιζει ρολο σε ποιο server θα μπεις και σε ποιο ειναι το guild σου.

Μονο στο World vs World παιζεις μονο στο server που ειναι το guild σου

αν θελεις να ασχολιθεις μονο με το pve δε παιζει ρολο σε ποιο server θα μπεις και σε ποιο ειναι το guild σου.

Μονο στο World vs World παιζεις μονο στο server που ειναι το guild σου

Βασικα ακυρο το παραπανω που ανεφερα μπερδεψα τα games  :P Αλλος ρωταγε για servers στο Wow sorry :D

μπορει να ειναι σε οποια guild θελει ανεξαρτητου server και αν κανει raids  με το guild του τοτε αυτοματα τον μεταφερει στο overflow που ειναι το guild του.

Αν ειναι με pugs και ακολουθει καποιο commander απο τον server του τοτε ναι ειναι δυσκολο να αλαξει overflow.

Παντως και σε αυτη τη περιπτωση μπορει μεσω του lfg να βρει καποιο organised overflow

Anyway καλοι ευρωπαοικοι servers για pve και wvw ειναι ο Desolation και o Seafarer Rest.

Kαι στους 2 υπαρχουν και ελληνικα guilds

Oι argonauts ειμαστε στον desolation, κανε μου pm εδω το nick name σου να σε βαλω friend list

• Like 1

Καταρχάς να διευκρινήσω ότι ακόμη δεν έχω ξεκινήσει τίποτα , ούτε να διαβάσω manual κτλ , καθώς είμαι ακόμη στο 71% της εγκατάστασης (ΤΕΡΑΣΤΙΟ)

Oι argonauts δεν είναι hardcore? Γιατί σαν noob ,ακόμη δεν ξέρω πόσο θα μου αρέσει ή όχι για να αφιερώνω ώρες

Και γω desolation παίζω αλλά πολύ ήρεμα με χαλαρό explore/events. Γενικά προσπαθώ να βρώ τα πάντα απο points of interest οπότε πάω σιγάάάά σιγά.

Όποιος θέλει add Random.3702 για ήρεμο questing και lvl up. (Valla Bowjob ingame αν έχει κάποια σημασία)

Το είχα ξεκινήσει πριν μερικούς μήνες αλλά το παράτησα λόγω υποχρεώσεων. Υπάρχει κάποιο Ελληνικό guild για να ενταχθώ και να με καθοδηγήσει; Δεν θυμάμαι κάν σε ποιόν server είμαι... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...