Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προαιρετικο.

Το expansion κατα τη γνωμη μου θα βγει τουλαχιστον μετα απο 8-10 μηνες. Στην καλυτερη Οκτωμβριο-Νοεμβριο. Ελπιζω για καμια εκπληξη αλλα δεν νομιζω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μακάρι να βγεί τότε που λές να προλάβω να κάνω κάνα lvlup τα class σιγάάάά σιγά.

Έψαχνα για mmo χωρίς άγχος και subscription. Ήμουν στο τσακ να το πάρω στα 15 που είχε βγεί πριν κάνα μήνα αλλα τώρα έκατσε τέλεια.

Οκ τότε αφού αργεί να βγει κιόλας είμαστε μια χαρά!

Για να μην ξεχαστώ, ξέρει κανείς η προσφορά μέχρι τι ώρα ισχύει αύριο?

*Offer applies only to Digital Heroic Edition and Digital Deluxe Edition purchased through buy.guildwars2.com from 8:00 a.m. Pacific Time on January 24, 2015, through 11:59 p.m. Pacific Time on January 25, 2015.

• Like 1

Γεια σας! Είδα και εγώ τη προσφορά και το χτύπησα. Για 10 ευρώ τώρα το expansion είναι ψιλοτζάμπα. Έπαιζα παλιότερα για μερικούς μήνες αλλά σταμάτησα. Λέω να επιστρέψω στο παιχνίδι από τον επόμενο μήνα. Ξέρετε αν παίζει κανένα guild ελληνικό?

....εντάξει επισήμως έγινα ρεζίλι στο φόρουμ. Νόμιζα ότι η προσφορά ήταν σαν pre-purchase του expansion και δεν διάβασα καν τι έλεγε. Ρεζίλι πραγματικά! :P Είναι και λίγο η νύστα.... Tέλοσπαντων σε ευχαριστώ Atallos που το πρόσεξες. Eυτυχώς επιτρέπουν refunds!

Στο θέμα των προσφορών διάβασα ότι αν και το αναγράφουν δεν περνάει η paysafe ως τρόπος πληρωμής!

Το έχει δοκιμάσει κανείς σας? Μήπως χρειάζεται κάποιο κόλπο?

Είναι βαρύ πάντως το ρημάδι. Με το pc της υπογραφής σε πόλεις κτλ είχα drops στα ~30-35 όταν ήταν τα πάντα high και αναγκάστηκα να ρίξω μερικά settings για να έχω σταθερή εμπειρία. Στο questing οκ ήταν 70-80 αλλα μου γυρνάει το μυαλό με τα υπερβολικά drops.

Ήδη έχω γράψει ένα 6ωρο τα έβγαλε τα λεφτά του :P

Στο θέμα των προσφορών διάβασα ότι αν και το αναγράφουν δεν περνάει η paysafe ως τρόπος πληρωμής!

Το έχει δοκιμάσει κανείς σας? Μήπως χρειάζεται κάποιο κόλπο?

Με paysafe δοκίμασα αλλά βγάζει μήνυμα "Payment Authorization Failed".

Στα forums του κάποιοι κατάφεραν να το αγοράσουν αλλάζοντας τη χώρα, αλλά εμένα δεν προχώρησε.

Δοκίμασα ακόμα και με proxy μήπως δεν αφήνει λόγω της IP αλλά τίποτα.

Γενικά έχουν θέματα πάντως και με τις paysafe και με τα email όπου δεν έρχονται τα serials για την ενεργοποίηση του παιχνιδιού.

• Like 1

Κρίμα.. Και ήμουν έτοιμος να το χτυπήσω αλλά μία η paysafe μία το θέμα με τα serials.. :mad:

Τη χώρα δοκίμασες να την αλλάξεις σε UK ή κάποια άλλη ευρωπαική χώρα ή έβαλες στην τύχη κάποια?

Κρίμα.. Και ήμουν έτοιμος να το χτυπήσω αλλά μία η paysafe μία το θέμα με τα serials.. :mad:

Τη χώρα δοκίμασες να την αλλάξεις σε UK ή κάποια άλλη ευρωπαική χώρα ή έβαλες στην τύχη κάποια?

Δοκίμασα με χώρες που έχουν €,  Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία.

UK δεν έβαλα γιατί η paysafe είναι σε €.

Δοκίμασα με χώρες που έχουν €,  Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία.

UK δεν έβαλα γιατί η paysafe είναι σε €.

Κατάλαβα.. Πραγματικά κρίμα γιατί είχα ψηθεί κι εγώ να το χτυπήσω.

Ευχαριστώ για το feedback γιατί θα είχα πάρει τσάμπα την paysafe αν δεν είχα διαβάσει το ποστ σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...