Friksoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Τον Αύγουστο έκλεψαν τον κωδικό μου, μετέφεραν όλα τα αντικείμενα και χρήματα του χαρακτήρα μου, άλλαξαν τον pasword και έβαλαν επιβεβαίωση από smarphone κάτι το οποίο έκανε αδύνατο να συνδεθώ ξανά με το παιχνίδι. Επικοινωνώ κατευθείαν με το support team της ANet και σε διάστημα μίας ώρας είχα πίσω το account μου και όλα μου τα αντικείμενα μιας και έκαναν "επαναφορά" του χαρακτήρα 24 ώρες πριν. Επαναλαμβανω σε διάστημα μιας ώρας όλα αυτά. Και αυτό το αναφέρω για να μην πανικοβάλλονται όσοι είναι φρέσκοι στο game και θεωρούν ότι δεν υπάρχει support. Όλα τα mmos έχω δοκιμάσει, την υποστήριξη της Anet δεν την έχω δει αλλού. Παίζοντας σχεδόν καθημερινά, συνειδητοποιώ και εγώ ότι έχει φυγει κόσμος αλλά όχι σε επίπεδο τέτοιο που να δυσχεραίνει την κατάσταση για τους υπόλοιπους και να μειώνει το κίνητρο για να το συνεχίσει κάποιος. Γενικώς το πρόβλημα με τα mmos είναι η "αποκλειστικότητα" που απαιτούν, μιας και είναι αρκετά δύσκολο κάποιος να ασχοληθεί με δύο ή και παραπάνω ταυτόχρονα, σε αντιδιαστολή με τα single players που μπορείς να παίζεις παράλληλα δεκάδες (πχ). Στα 3 χρόνια που το παίχνίδι είναι στην αγορά πρέπει να έχουν βγει άλλα 10 mmos. Είναι λογικό μεγάλο μέρος της mmorpg κοινότητας να δοκιμάζει και άλλα games όπως για παράδειγμα έκανα και εγώ. Ωστοσο είναι ενδιαφέρον ότι πολλοί που το παράτησαν για άλλα ξαναγυρίζουν πίσω, αντιλαμβανόμενοι ότι το πακέτο που προσφέρει δεν παρέχεται από άλλους developers. Το γεγονός ότι το gw2 έχει τόσο κόσμο μετά από 3 χρόνια, μέσα σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού και απόδειξη ότι το "πράγμα" λειτουργεί σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 αρχισες παλι το δραμα ρε Ηan. Aν δε σ'αρεσει μη το παιζεις. Τα εχετε ισοπεδωσει ολα εδω μεσα. Βγαινουν κ γραφουν παιδια που δεν εχουν ασχοληθει με το gw2 και καθοντε κ το συγκρινουν με το wow η δε ξερω γω τι. οπως σωστα σου απαντησαν δεν νομιζω οτι προκειται να σου δωσω αναφορα του τι θα γραφω , ιδιως αν ειναι 100% αληθινα συμβαντα τα οποια διαδραματιζονται στο wvw . αν δεν μπορουν να το υποστηριξουν σωστα , να το κλεισουν το wvw . δεν τους υποχρεωνει κανεις να το εχουν ανοιχτο και να τσαντιζουν τον κοσμο με την συμεπριφορα τους ή με την αδιαφορια τους ή με την ελλειψη υποστηριξης. αυτα και καλη χρονια και φυσικα εχω σταματησει το παιχνιδι . δεν προκειται να καθομαι να πληρωνω τις @@ριες τους και να τα ακουμε και απο πανω ! Καλημέρα και χρόνια πολλά. Τον Αύγουστο έκλεψαν τον κωδικό μου, μετέφεραν όλα τα αντικείμενα και χρήματα του χαρακτήρα μου, άλλαξαν τον pasword και έβαλαν επιβεβαίωση από smarphone κάτι το οποίο έκανε αδύνατο να συνδεθώ ξανά με το παιχνίδι. Επικοινωνώ κατευθείαν με το support team της ANet και σε διάστημα μίας ώρας είχα πίσω το account μου και όλα μου τα αντικείμενα μιας και έκαναν "επαναφορά" του χαρακτήρα 24 ώρες πριν. Επαναλαμβανω σε διάστημα μιας ώρας όλα αυτά. Και αυτό το αναφέρω για να μην πανικοβάλλονται όσοι είναι φρέσκοι στο game και θεωρούν ότι δεν υπάρχει support. Όλα τα mmos έχω δοκιμάσει, την υποστήριξη της Anet δεν την έχω δει αλλού. Παίζοντας σχεδόν καθημερινά, συνειδητοποιώ και εγώ ότι έχει φυγει κόσμος αλλά όχι σε επίπεδο τέτοιο που να δυσχεραίνει την κατάσταση για τους υπόλοιπους και να μειώνει το κίνητρο για να το συνεχίσει κάποιος. Γενικώς το πρόβλημα με τα mmos είναι η "αποκλειστικότητα" που απαιτούν, μιας και είναι αρκετά δύσκολο κάποιος να ασχοληθεί με δύο ή και παραπάνω ταυτόχρονα, σε αντιδιαστολή με τα single players που μπορείς να παίζεις παράλληλα δεκάδες (πχ). Στα 3 χρόνια που το παίχνίδι είναι στην αγορά πρέπει να έχουν βγει άλλα 10 mmos. Είναι λογικό μεγάλο μέρος της mmorpg κοινότητας να δοκιμάζει και άλλα games όπως για παράδειγμα έκανα και εγώ. Ωστοσο είναι ενδιαφέρον ότι πολλοί που το παράτησαν για άλλα ξαναγυρίζουν πίσω, αντιλαμβανόμενοι ότι το πακέτο που προσφέρει δεν παρέχεται από άλλους developers. Το γεγονός ότι το gw2 έχει τόσο κόσμο μετά από 3 χρόνια, μέσα σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού και απόδειξη ότι το "πράγμα" λειτουργεί σωστά. κοσμο στο wvw ? πως ειπατε ? 30 λεπτα στο eternals και ενας απο την guild μου βρηκε μονο εναν ακομα απο τον server μας και 2 εχθρους . απολαυσε T2 matchup 11 η ωρα το πρωι ανημερα χριστουγεννων που ηταν αργια σε ολην την ευρωπη !!! : https://plus.google.com/114736465165503032141/posts/1AG8rs1Sec1 για να μην παραμυθιαζεσαι . ο κοσμος ειναι πολυς στο pve γιατι ειναι ΟΛΟΙ οι servers μαζι .... ακα megaservers κατι που δεν μπορει να γινει στο wvw. και ο κοσμος εφυγε γιατι .... τον εδιωξαν με τον αλφα ή με τον βητα τροπο ! υ.γ. για να πεφτουν οι μασκες σιγα σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Friksoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Προφανώς αναφέρεσαι στον aurora και στους servers που παίζει wvw. Είναι λογικό ο server να μην έχει κόσμο αφού... έχει αδειάσει, την έχουν κάνει όλοι. Στον πικεν γίνεται χαμός πάντως και οι server με τους οποίους γίνονται τα match ups. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποστηρίζεις ότι έδιωξαν τον κόσμο. Το έλεγες και παλαιότερα αλλά δεν έχω δει κάτι τέτοιο εγώ. Υπάρχει αρκετός κόσμος που σταμάτησε όταν βγήκε το expansion του wow. Περισσότερο το μεταφράζω ως συναισθηματικό κίνητρο παρά ως απογοήτευση από το gw2. Και εσύ αν αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά τα έπαιρνες ποιο επιδερμικά θα το ευχαριστιόσουν πειρισσότερο. Τέλος, γιατί να δίνεις λεφτά στο παιχνίδι; Εγώ δεν έχω δώσει ποτέ φράγκο γιατί δεν χρειάστηκε. Το λες σαν να ήταν κάτι τέτοιο απαραίτητο. Προφανώς και δεν ήταν, το έκανες από επιλογή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 φιλε φρισκουλας αυτα δεν ειναι μεμονομενα περιστατικα , αυτα συμβαινουν 2 χρονια τωρα .απλα αυτα που εγραψα ποιο πριν ηταν ο χριστουγεννιατικος "μποναμας" . τα exploits δεν τα κλεινουν στο wvw γιατι ο μονος στοχος ειναι η καταναλωση του gold . το παιχνιδι απο μονο του δεν λεει και τιποτα χωρις παικτες . οταν ομως τον παικτη τον διωχνουν και ξερουμε ολοι τι κανουν στο παρασκηνιο ( δεν προκειται να μιλησω για αυτα γιατι ειναι μεσα απο συζητησεις και γεγονοτα παικτων ) τοτε το παιχνιδι πεθαινει . οτι και να κανουν πλεον το gw2 πεθαινει και δεν προκειται να το σωσουν με "καθρεφτακια στους ιθαγενεις" . κατεστρεψαν το πιο δυνατο τους οπλο το wvw μονο και μονο για να μπει στην esport σκηνη που εχει να αντιμετωπισει παιχνιδια κλασης ανωτερα πανω στην στρατηγικη και στο σκιλ του παικτη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δε ξερω τι λετε για το WvW παντως εδω στον desolation σε prime time εχουμε 80+ ατομα queue eternal. Αυτη τη βδομαδα ειμαστε αντιμετωποι με gandara k jade sea,την προηγουμενη ειμασταν με far siverspeaks k gandara και σε prime time γινοταν του zerg το καγκελο. Ισως στους server στις τελευταιες θεσεις να μην εχει πολυ κοσμο.Λογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 ναι κoyiote σε prime time εχουν και οι bronze servers κοσμο , εκτος prime time ομως τι γινεται ? πες ολη την αληθεια , μην λες μονο οτι θελεις να παρουσιασεις σαν αληθεια. το παιχνιδι εχει παρει τον κατηφορο οτι και να θες να παρουσιασεις σαν στοιχεια .υπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια που ειναι αδιαψευστα . μπες twitch.tv και δες ποσοι και τι mod παιζουν στο gw2 . πλεον μονο spvp και παρα πολυ λιγοτεροι streamers σε σχεση με 1 χρονο πριν . αν αυτο δεν ειναι αποτυχια για ενα παιχνιδι που ομολογουμενως αν εισαι παλιος παικτης δεν σου ζηταει (ακομα) και λεφτα για να το παιζεις , τοτε απορω τι σημαινει επιτυχια . με τις προδιαγραφες που εχει σαν παιχνιδι θα μπορουσαν να εχουν ολην την ωρα κοσμο σε ολους τους servers. για να μην συμβαινει αυτο σε ενα καλο παιχνιδι που ειναι και b2p και δεν εχει συνδρομες τοτε θα πρεπει να ψαξει καποιος ποιες ειναι οι αιτιες που κανουν τους παλιους παικτες να το σταματανε . φυσικα υπαρχει και η θεωρια της αγελαδας , δλδ , οι παικτες ειναι οι αγελαδες και οταν η εταιρεια ( η οποιαδηποτε εταιρεια ) διαπιστωσει οτι η αγελαδα δεν βγαζει πλεον γαλα ( χρημα ) τοτε ερχεται η ωρα της σφαγης και φερνουν νεες και μικρες αγελαδιτσες ( με τα discounts ) και σε μικρο χρονικο διαστημα βγαζουν το γαλα που σταματησαν πλεον οι γερασμενες να βγαζουν. αν βολευονται με τις νεες και μικρες αγελαδιτσες , με γεια τους και χαρα τους . ο χρονος θα δειξει ποσο καλο ειναι αυτο το μοντελο και για ποσο θα μπορουν να στηριχθουν πανω του υ.γ. 80 ατομα queue στην πρωτη 3αδα σε prime time ? 120 ατομα queue ειχαμε πριν ενα χρονο στον aurora που ειμασταν 14οι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ναι ρε φιλε για prime time μιλαω γτ τοτε μπαινω και παιζω.Αν ηταν να εμπαινα 3 το βραδυ θα πηγενα σε αμερικανικο server να παιξω. BTW o desolation ειναι στη 2η 3αδα Ακομα κ ετσι που λες απο το να κυνηγας μιση ωρα να σταυρωσεις παικτη στο WvW με το να εχεις 80 ατομα queue δεν εχει διαφορα? πως το βλεπεις? Και στο κατω κατω ουτε WvW season ειναι ουτε καποιο tournament.Για τις μερες των διακοπων μια χαρα κοσμο εχει. Ολα τα WvW guilds του deso κανουν break αυτες τις μερες. Πιστευω το ιδιο γινετε κ σε αλλους servers.Tουλαχιστον στον piken που επαιζα πριν 2 χρονια το ιδιο γινοταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Friksoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 υ.γ. 80 ατομα queue στην πρωτη 3αδα σε prime time ? 120 ατομα queue ειχαμε πριν ενα χρονο στον aurora που ειμασταν 14οι .... Ε υπερβάλλεις λίγο. Σκέψου ότι εμείς το καλοκαίρ του 2013 φύγαμε από piken και ήρθαμε aurora επειδή δεν είχε queues, σε αντίθεση με τον piken που περιμέναμε και καμια ώρα. Στον Aurora δε θυμάμαι να περίμενα παραπάνω από 5 λεπτά σε οποιαδήποτε bl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 το καλοκαιρι του 13 ειχε και παραειχε queues o aurora . αλλα φιλε μου δεν ειναι το θεμα μας ο aurora . τα ιδια γινονται σε ολους τους servers μην εχεις αυταπατες . εδω θα ειμαστε και θα το δεις και μονος σου . τον ιανουαριο θα ανοιξουν παλι την εκπτωση για να μπουν νεες μικρες αγελαδιτσες για αρμεγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εσυ τον εαυτο σου για αγγελαδα τον βλεπεις? Εχω δωσει 40ε και παιζω καθημερινα 2μιση χρονια σχεδον.Ουδεποτε το gw2 με αναγκασε να δωσω εξτρα χρηματα στο παιχνιδι. Εχω 13 αλτς ολοι 80 lvl ολοι ντυμενοι full,εχω τα legendaries μου,19k achievment points κτλ. Μπαινω κα8ημερινα κ παιζω και περναω το χρονο μου ευχαριστα.Καθε μερα κανω κατι διαφορετικο απο τη προηγουμενη κ αυτο με κανει να μη το βαριεμαι ποτε. Ξερεις κατι? Στη προκειμενη περιπτωση νιωθω οτι ΕΓΩ εκμεταλευομαι την anet. Για να κανω τα μισα απο οτι κανω εδω σε αλλα mmo εδινα 150-180ε το χρονο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εσυ τον εαυτο σου για αγγελαδα τον βλεπεις? Εχω δωσει 40ε και παιζω καθημερινα 2μιση χρονια σχεδον.Ουδεποτε το gw2 με αναγκασε να δωσω εξτρα χρηματα στο παιχνιδι. Εχω 13 αλτς ολοι 80 lvl ολοι ντυμενοι full,εχω τα legendaries μου,19k achievment points κτλ. Μπαινω κα8ημερινα κ παιζω και περναω το χρονο μου ευχαριστα.Καθε μερα κανω κατι διαφορετικο απο τη προηγουμενη κ αυτο με κανει να μη το βαριεμαι ποτε. Ξερεις κατι? Στη προκειμενη περιπτωση νιωθω οτι ΕΓΩ εκμεταλευομαι την anet. Για να κανω τα μισα απο οτι κανω εδω σε αλλα mmo εδινα 150-180ε το χρονο.... Τι να πουνε δηλαδη και οι αλλοι που παιζουν ολο το χρονο το καινουριο Call Of Duty/Fifa/pro ε... Για να μην αναφερω τα Moba games. Τι να πει και το F2p Rift που περυσι ηταν πισω απο τα Moba σε Most played game of the year για Pc http://caas.raptr.com/the-raptr-awards-most-played-games-of-2013/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 εσυ τον εαυτο σου για αγγελαδα τον βλεπεις? Εχω δωσει 40ε και παιζω καθημερινα 2μιση χρονια σχεδον.Ουδεποτε το gw2 με αναγκασε να δωσω εξτρα χρηματα στο παιχνιδι. Εχω 13 αλτς ολοι 80 lvl ολοι ντυμενοι full,εχω τα legendaries μου,19k achievment points κτλ. Μπαινω κα8ημερινα κ παιζω και περναω το χρονο μου ευχαριστα.Καθε μερα κανω κατι διαφορετικο απο τη προηγουμενη κ αυτο με κανει να μη το βαριεμαι ποτε. Ξερεις κατι? Στη προκειμενη περιπτωση νιωθω οτι ΕΓΩ εκμεταλευομαι την anet. Για να κανω τα μισα απο οτι κανω εδω σε αλλα mmo εδινα 150-180ε το χρονο.... 13 alts , δλδ 7 επιπλεον χαρακτηρες χ 800 gems το καθε αλτ ειναι 1000+ gold μονο για τα character slots + τα εξοδα για να ντυσεις τους χαρακτηρες σου ,,, πιστευεις οτι ενας νεος παικττης θα βγαλει τοσα ? ουτε κατα διανοια ....... μονο τα traits πλεον ειναι ενα σκασμο gold ο καθε χαρακτηρας.! 1 εως 3 gold το καθε μαστερ ..... στο ειπα και παλι . το esport του αποτυχε . οταν βγηκε το dota 2 οι pvpers εφυγαν. γιατι ? γιατι απλα δεν υπαρχει ξεκαθαρο τοπιο ακομα στο pvp. ta traits ειναι ακομα σπασμενα ... απολαυσε ενα πολυ ωραια σπασμενο build που εγινε Published on Dec 27, 2014 πολυ σωστα το ειπες περνας τον χρονο σου .... τιποτα αλλο γιατι καθε μερα κατι διαφορετικο δεν ειναι κατι καινουργιο αλλα κατι διαφορετικο απο αυτο που εκανες , αλλα εχεις ξανακανει καποια στιγμη μιας και το παιχνιδι δυστυχως εχει σταματησει να εχει καινουργιο content απο το wyrm .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 δικα μου ειναι τα gold οτι θελω τα κανω.Το θεμα ειναι οτι δε χρειαστηκε να χρησιμοποιησω real money.Λευτα παιχνιδιου ειναι τα επενδυσα οπου νομιζα εγω καλυτερα.Και οι 6 αρχικοι χαρακτηρες που σου δινει ειναι μια χαρα πιστευω. Ενας νεος παικτης μολις παει 80 lvl μπορει καλιστα να βγαλει gold ακομα κ σημερα. π.χ αν παει sw k κανει τα breach,champion kills,labyrinth μαζι με το boost στο magic find που δινει 8α γεμισει rare items. Aν επειτα κανει και τα γρηγορα paths απο τα dungeons 8α βγαζει 15g στη ξεφτιλα. Εγω εβγαζα τοσα μονο απο τα rare items που μαζευα απο το sw, χωρις να κανω κανενα dungeon.Mεσα σε 2-3 ωρες.(μολις τελιωνε και ο λαβυριν8ος εμπαινα μεσω του lfg σε αλλο sw 50%+ και επαιζα εκει). 15g τη μερα ειναι 450g το μηνα. Τα traits δε χρειαζεται να τα αγορασει,μπορει καλιστα να τα κανει unlock μεσα απο διαφορες αποστολες στο pve Βγαζει νεο content στο living story καθε 15 μερες.Γιατι λες δε βγαζει?Τωρα δεν εχει βγαλει λογω του χριστουγενιατικου event.Στις 14 γεναρη συνεχιζει κανονικα το living story. Fulgore δε ξερω τι θες να πεις παντως τα call of duty/fifa δεν ειναι mmo. To rift ξεκινησε σα συνδρομιτικο mmo και στη πορεια το γυρισε σε f2p.Kαπιοι αν8ρωποι σκαγαν 15ε καθε μηνα για να παιξουν Y.Γ Το ειδα το videaki και τετοια build υπο συνθηκες μπορουν να ευδοκιμισουν.Εμεις spvp σε host με necro βγαζαμε 7500κ dmg σε καθε τικ.Το θεμα ειναι οτι οι πιο εμπειροι παικτες ξερουν και τα αντιμετωπιζουν.Στο WvW παιζει η σαρα κ η μαρα,μπορεις να φτιαξεις οτι videaki γουσταρεις με οτι build θες. Ηan πολυ ασχολεισαι σε ενα game που απο οτι λες εχεις σταματησει να παιζεις. Οπως πολυ σωστα ειπε κ ενα παιδι παραπανω αν ορισμενα πραγματα τα επαιρνες πιο επιδερμικα 8α το ευχαριστιοσουν περισσοτερο. Κατι ελεγες παλιοτερα για τους TUP. Oi TUP ειναι ακομη active στον gandara k παιζουν και φτασαν τον gandara στο τop 5.ενω εσυ εχεις ηδη σταματησει και ο aurora παει να φτασει τον vabbi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) με προκαλεσες .δεν ηθελα να βγαλω τις μεγαλες βρωμιες της ανετ αλλα παρε ενα πακετακι για αρχη . οι TUP ( κολλητοι της ANET ) ηρθαν & εφτασαν τον gandara sto top 5 ? με συγχωρεις μια στιγμη ..... 0αχ0α0χα0χα0χ0αχ0αχ0α ΦΥΣΙΚΑ και πηγαν τον gandara στο TOP 5 αφου φροντισαν να καταστρεψουν το wvw του AURORA GLADE λεγοντας ψεμματα για εναν administrator του φορουμ οτι εβαλε καποιον χακερ να κλεψουν εναν officer (ο οποιος τον χακαρε και κατα τα αλλα δεν του εκλεψε τιποτα .axa0xa0xax0 ) ωστε να δωσουν την αφορμη σε 10 wvw guilds να πανε σε servers που ηθελε η anet ( 3 στον gandara ,καποιες στον server σου που ηπερηφανευεσαι klp ) ...... η anet εβαλε το χερακι της ωστε να πανε ολες μας οι guilds σε διαφορους servers ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ τες απο τον server εν μια νυκτι ( κανοντας το transfer μηδενικου κοστους για ορισμενους servers που ηθελαν αυτοι και δινοντας τα gems σε οσες θα πηγαιναν με κοστος transfer ) ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ οταν σταματησαν οι RED GUARDS που κανονισε να παρει απο τον aurora glade τους KISS ( παλι δινοντας ολα τα gem transfers . παλι γνωστος μου ειπε οτι τους εδωσαν τα gems ) και να τους παει στον ιδιο server στην αμερικη γιατι ηταν η μονη guild που τους νικησε σε ολες τις μαχες ΚΑΙ να καλυψει το κενο στον ΝΑ Τ1 , δινοντας τους παλι τα gems οταν γυρισαν στον GH οταν πλεον ειχε καλυφθει το κενο που αφησαν οι RG!. καποιος θα αναρωτηθει γιατι να γινει αυτο ? γιατι στον aurora glade τα forum και γενικοτερα το community ηταν υπο τον ελεγχο των παικτων που επαιζαν απο την ευρωπη και οχι της anet οπως ειναι τωρα . ολο αυτο εγινε για να παρουν τον ελεγχο του server και να τον δωσουν στους iii που leader ειναι αμερικανος που παιζει με vpn και μας ηρθε απο αλλον server και ο οποιος leader μπλοκαρισε οποιαδηποτε προσπαθεια να σταματησει η φυγη των 10 wvw guild απο τον server. (μου εστειλε φιλος και φωτογραφιες με διαλογους , αν εχω ορεξη θα τις βγαλω και αυτες ) . δεν ειναι οι iii guild γεννημενη στον AG ..... τυχαιο ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! ετσι για να λεμε ολες τις αληθειες για την anet και το πως διαχειριζεται το WvW !!! οσο αφορα το gold φιλε μου δεν βγαινουν τα λεφτα για ΕΝΑΝ ΝΕΟ παικτη οπως εγραψα πιο πριν .οσο αφορα το poor content που ειναι τα ls , ακομα και οι φανατικοι τους τα βαρεθηκαν . υ.γ., σου απανταω πανω στα ζητηματα που θετεις , αν νομιζεις οτι ασχολουμαι με το παιχνιδι κανεις πολυ μεγαλο λαθος . με εσενα ασχολουμαι και με τον κοσμο που διαβαζει και επαναλαμβανω δε θα το εκανα αν δεν ειχα παροτρυνει τοσο κοσμο να παρει το παιχνιδι, οπως ειπες και εσυ , δεν ειναι μονο ενα το σπασμενο build αλλα πολλα και για αυτο δεν προκειται να στεριωσει το spvp σαν esport !!!. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Φιλε εχεις ξεπερασει και τον Dan Brown. Oi tup,red guard,pax mortis,hand of blood.boon control,vii ηταν ολα guild του warhammer online.Oταν βγηκε το gw2 αποφασισαμε να ειμαστεολοι μαζι σε ενα σερβερ και ετσι πηγαμε στον piken square.Oταν αργοτερα οι red guard ηθελαν να ανεβασουν τον piken στο t1 καποια guild του piken διαφωνησαν κ ετσι πρωτοι εμεις(pax mortis) μετακομισαμε στον Αurora Glade.Tοτε ακομη τα transfers ηταν free. Eπειτα επηδη ο Aurora δεν ειχε queues ειπαμε στους Tup να ερ8ουν μαζι μας,και ετσι εγινε. Ενας server με πολυ δυνατο coommunity ηταν ο Piken.Eιχε το δικο του ts και ολες οι αποφασεις παιρνοταν εκει. Γιατι λοιπον η ανετ να μη 8ελει να σπασει το community του piken που σαφως δε το ελεγχε και να θελησει να σπασει το community του AG,αυτα ειναι στη σφαιρα φαντασιας του καθενος.Καποιος ειπε ταχα μου κατι για εναν admin και 10 guilds την εκαναν.Οτι να ναι. Οσο για τους KISS δεν ηταν δα κ κανα σπουδαιο guild.Τους ειχαμε παιξει αντιπαλους οταν ειχαν ακομη alliance με τους FURY τους παιξαμε κ μαζι οταν ημασταν στον ιδιο σερβερ. Οι KISS στο 1 WvW tournament επελεξαν να πανε να παιξουν (εκαναν transfer) στον Ruins od Surmia για το easy mode φυσικα.Ηταν προσωπικη επιλογη του James και τον ακολουθησε ολο το guild.Mετα πηγαν αμερικη κ μετα στον Gunnar's Hold.Eνα guild σαν τους KISS στους bronze servers κανει τη διαφορα αλλα στους gold περναει απαρατηρητο. Oσο για τα gold επιμενω οτι μπορει να βγαλει αρκετα ενας νεος παιτκης.Και επισης δεν αναφερ8ηκα στο farm των World Bosses για extra rare items. Oλα τα Living story εως τωρα συν καποια ακομη events δινουν πολλα t6 materials + extra rare items. Oσο για τα σπασμενα build το ειπα αλλα μαλλον δε το καταλαβες. Στο WvW vs randoms και σε unraked arenes καποιες φορες μπορει να αποδωσει,αλλα σε premade spvp η WvW δε φτουραει. Ενα doddge να κανεις τη καταλληλη στιγμη τα εχεις αποφυγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα