Han Solo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) οποιος παιζει engineer ας ριξει μια ματια στην σελιδα του wolfineer που παιζει στον server μου ωστε να καταλαβει ποιο καλα τον χαρακτηρα και ισως βρει καποιο build ποιο καλο απο αυτο που ηδη χρησιμοποιει . http://www.wolfineer.com/ Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2014 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ξερετε αν μπορω να αλλαξω server χωρις να χαθει ο χαρακτηρας μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ξερετε αν μπορω να αλλαξω server χωρις να χαθει ο χαρακτηρας μου? βεβαιως και μπορεις , αλλα θελει gems . ομως λαβε υποψιν οτι αν ο λογος να αλλαξεις server ειναι οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο το wvw τοτε σου λεω μην αλλαξεις. με τους megaservers ολοι ειναι πλεον μια οικογενεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo7samos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας!! Μόλις χθές επαιξα για πρώτη φορά αυτο το παιχνίδι.. επαιζα χρόνια wow αλλά χάλασε πολύ το παιχνίδι και έψαχνα καιρό γι να βρώ ενα παιχνίδι παρόμοιο. Μετα απο μερικές ωρες παιχνιδιού μπορώ να πώ πως εκανα πολύ καλη επιλογή και ας είμαι ακόμα στο lvl 8.Ελπίζω να μην με απογοητεύσει αργότερα. Ενα βασικο καλό που έχει ειναι οτι δεν πρέπει να πληρώνεις συνδρομή καθε μηνα και να σου τρώει τα λεφτά. Ερώτηση. Τα αντικείμενα που αγοράζεις με gem πόσο σημαντικά ειναι για ενα παίχτη?Εννοώ οτι φτάνεις σε ενα επίπεδο και μετα για να πάς παρακάτω ή για να γίνεις δυνατότερος χρειάζεσαι αναγκαστικά να αγοράσεις αντικείμενα με gem? Το παιχνίδι σου δίνει mounts καθόλου ή πάει μονο ποδαράτο?? Ειμαι στον server DESOLATION αν υπάρχει κανένας εκει και θέλει να με κάνει add,Το ονομα του χαρακτήρα ειναι Vgvalis. Αυτά για την ώρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 καταρχην ξεχνας οτι ειναι σαν το wow..δεν εχει ραιντς εδω...δεν εχει mounts...εχει ενα <<ζωντανο>>κοσμο που συμμετεχουν ολοι σαν ομαδα ..και φυσηκα το μαρκετ δεν ειναι να δινει καποιο προβαδισμα απο καποιον αλλον η να σε κανει δυνατοτερο...ειναι απλα ενα στορε με πολλα καλουδια αλλα οχι να υπερτερεις εναντι καποιου αλλου ολα γγινοντε μεσ παιχνιδιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo7samos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Oκ..κατάλαβα!! Καλό αυτο που μου λες με το market γιατι δεν θα ηταν δίκαιο.. Οσο για τα mounts κριμα..δεν θα με χάλαγε..βέβαια δεν ξέρω πόσο μεγάλος ειναι ο κόσμος και γενικά πως γίνονται οι μετακινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 εχει φοβερο συστημα με τα flight points του δεν χρειαζετε καθολου η εννοια του mount!...ο κοσμος του ειναι τεράστιος! ισως να μην υπαρχει κ το 100% του exlpore ακομα... γενικα ειναι πολυ με το achievments το παιχνιδι..ειμαι κ εγω desolation κανε με add wintaxt.8230 υπαρχουν παιδια με μεγαλυτερη εμπειρια εδω οποτε θα σε βοηθήσουν περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας!! Μόλις χθές επαιξα για πρώτη φορά αυτο το παιχνίδι.. επαιζα χρόνια wow αλλά χάλασε πολύ το παιχνίδι και έψαχνα καιρό γι να βρώ ενα παιχνίδι παρόμοιο. Μετα απο μερικές ωρες παιχνιδιού μπορώ να πώ πως εκανα πολύ καλη επιλογή και ας είμαι ακόμα στο lvl 8.Ελπίζω να μην με απογοητεύσει αργότερα. Ενα βασικο καλό που έχει ειναι οτι δεν πρέπει να πληρώνεις συνδρομή καθε μηνα και να σου τρώει τα λεφτά. Ερώτηση. Τα αντικείμενα που αγοράζεις με gem πόσο σημαντικά ειναι για ενα παίχτη?Εννοώ οτι φτάνεις σε ενα επίπεδο και μετα για να πάς παρακάτω ή για να γίνεις δυνατότερος χρειάζεσαι αναγκαστικά να αγοράσεις αντικείμενα με gem? Το παιχνίδι σου δίνει mounts καθόλου ή πάει μονο ποδαράτο?? Ειμαι στον server DESOLATION αν υπάρχει κανένας εκει και θέλει να με κάνει add,Το ονομα του χαρακτήρα ειναι Vgvalis. Αυτά για την ώρα!!! εισαι τυχερος που μπηκες desolation αλλα ατυχος στην στιγμη που το ξεκινησες . αργησες πολυ φιλε .... παρα πολυ .εχει γινει αρκετα δυσκολο για τον καινουργιο παικτη το παιχνιδι .το καλο ειναι οτι μπορεις να αγνοησεις εντελως το gem store αλλα θα πρεπει να κανεις πολυ pve/spvp για να φτιαξεις τους χαρακτηρες σου με skins ή να πληρωσεις . αν θεωρησεις οτι το συν 5% στα στατιστικα παιζει ρολο ναι θα πρεπει να πληρωσεις αλλα αν οχι τοτε με τα exotic εισαι μια χαρα αν μαθεις καλα τον/τους χαρακτηρα/ες σου. στον deso ειναι ο coyiote μπορει να σε βοηθησει οταν συνδεθει. να μπεις σε καμια ενεργη guild και που εισαι .... μακρια απο transfers . . υ.γ. παιξε οσο μπορεις eotm και μακρια απο το wvw αν δεν πας 80 και με αρκετα λεφτα .... μην την πατησεις και αρχισεις να ξοδευεις πριν μαζεψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo7samos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 εχει φοβερο συστημα με τα flight points του δεν χρειαζετε καθολου η εννοια του mount!...ο κοσμος του ειναι τεράστιος! ισως να μην υπαρχει κ το 100% του exlpore ακομα... γενικα ειναι πολυ με το achievments το παιχνιδι..ειμαι κ εγω desolation κανε με add wintaxt.8230 υπαρχουν παιδια με μεγαλυτερη εμπειρια εδω οποτε θα σε βοηθήσουν περισσοτερο Ωραία θα σε κάνω add θα το μάθω σιγά σιγά το παιχνίδι αλλα το βασικό για εμένα σε αυτά τα παιχνίδια ειναι η παρέα!!! εισαι τυχερος που μπηκες desolation αλλα ατυχος στην στιγμη που το ξεκινησες . αργησες πολυ φιλε .... παρα πολυ .εχει γινει αρκετα δυσκολο για τον καινουργιο παικτη το παιχνιδι .το καλο ειναι οτι μπορεις να αγνοησεις εντελως το gem store αλλα θα πρεπει να κανεις πολυ pve/spvp για να φτιαξεις τους χαρακτηρες σου με skins ή να πληρωσεις . αν θεωρησεις οτι το συν 5% στα στατιστικα παιζει ρολο ναι θα πρεπει να πληρωσεις αλλα αν οχι τοτε με τα exotic εισαι μια χαρα αν μαθεις καλα τον/τους χαρακτηρα/ες σου. στον deso ειναι ο coyiote μπορει να σε βοηθησει οταν συνδεθει. να μπεις σε καμια ενεργη guild και που εισαι .... μακρια απο transfers . Χεχε ειχα κάνει μια μικρή αναζήτηση στο forum πριν μπώ σε σερβερ.. Οσο για το αν εχει δυσκολέψει το παιχνίδι δεν ξέρω πως το εννοείς..πάντως ίσως ειναι και καλο να ειναι δύσκολο το παιχνίδι γιατι πχ αν συγκρίνω με το wow ειχε βρωμίσει το παιχνίδι με παιχτάκια της πλάκας που ανέβαιναν για πλάκα και επαιρναν αντικείμενα μεσα σε χρόνο μηδέν...πλέον ανεβάζεις παίχτη για πλάκα!! οταν λές μακρυά απο transfers τι εννοεις?? Τι επαγγέλματα ειναι καλό να πάρω τώρα που ξεκινάω?? Ο χαρακτήρας που εφτιαξα ειναι engineer. Ευχαριστω για την βοήθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) θα ηθελα να ζητησω επισημα συγνωμη απο οσους παρακινησα με τα αρθρα μου να παρουν το παιχνιδι . δυστυχως η arenanet ( δια μεσω των υπαλληλων της , GMs & Forum Moderators ) εδειξαν μεσα στις γιορτες των χριστουγεννων την χειροτερη συμπεριφορα που θα μπορουσε να δειξει σε παικτες οι οποιοι την βοηθησαν να πουληθει ...καλυτερα θα ελεγα να μοσχοπουληθει το προιον τους . τα περιστατικα τωρα . 3 μερες report για ρατσισμο και ο παικτης συνεχιζει να βριζει μαυρους , ρωσους , αραβες και ΕΛΛΗΝΕΣ στο global chat χωρις να εχει καμια επιπτωση . φωτογραφια προς αποδειξη του περιστατικου. το δευτερο περιστατικο ειναι απο GMs στην αμερικη οι οποιοι εμφανιζονται μεσα στο παιχνιδι , με την δικαιολογια οτι θελουν να επιβλεψουν αλλα δυστυχως για τους παικτες την ωρα της μαχης αλλαζοντας ρολους και βοηθωντας τον εναν server ωστε να χασουν εναν πυργο οι αντιπαλοι και αμυνομενοι . η σελιδα που δειχνει το αρθρο στα φορουμ τους ειναι μονιμα αποθηκευμενη και δεν μπορουν πλεον να την διαγραψουν απο τα φορα τους , οπως μου ειπαν οτι αρχικα προσπαθησαν , παρα μονο να τρολαρουν ασυστολα και να διαγραψουν οποιοδηποτε αρνητικο ποστ για την συμπεριφορα των GM enjoy : https://archive.today/OcNP3 ( gm guardian με ανοιχτα τα buffs και προσπαθουν να μας πουν οτι δεν επηρεαζουν το παιχνιδι ) θα πει καποιος τωρα ... τι προβλημα υπαρχει αν εμφανιζονται οι GMs στα borders ? αφενος δεν εχει κανεις παικτης προβλημα με τους GMs αν κανουν την δουλεια τους χωρις να εμφανιζονται στον χαρτη την ωρα της μαχης (στα σοβαρα mmo οπως το wvw , swtor κλπ θα σου μιλησει σε pm ο GM και αν εμφανιστει δεν προκειται να εμφανιστει την ωρα της μαχης ), όμως κατανταει αηδια αν η εποπτεια των GMs ειναι μονο και μονο για να καταναλωθει περισσοτερο gold ή να δυσανασχετισει ο κοσμος και να πανε ολοι στους 1ους servers ωστε να καταναλωθουν gems και να αδιαφορουν για εμφανη προβληματα hacking . απολαυστε χριστουγεννιατικα βιντεο με hackers . που ειναι οι GM ? αφου δεν υπαρχουν εργαλεια για αναφορα hacker στο wvw ...πουθενα .... https://www.youtube.com/watch?v=d1YatfYEYXc https://www.youtube.com/watch?v=Xl7m_VjApKo&feature=youtu.be ή ρατσισμου οπως η φωτογραφια που εβαλα πιο πριν . το προβλημα με την ανετ ηταν παλιο αλλα θεωρουσαμε οτι θα "εστρωνε" χαρακτηρα και καποια στιγμη θα " ενηλικιωνονταν " οσο αφορα τουλαχιστον στο αγαπημενο μας wvw ( το κανει και στα dungeons με τα exploits ) αφηνοντας πισω το troll-αρισμα οσο μεγαλωνε σαν εταιρεια, πραγμα που δυστυχως για αυτους δεν εγινε . μας πουλανε παραμυθια για GMs και μια επιλογη για report τους hackers δεν εχουν βαλει 2 χρονια τωρα. μονο για botting ....κοροιδια και ελεος σε ενα πακετο . Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2015 από Han Solo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Η Ncsoft παντως σε ολα τα Mmo τα ιδια χαλια ηταν στο θεμα Support.Θυμαμαι ατομο πχ στο Aion ή Terra που του ηχαν Hack αρει τον λογαριασμο και περιμενε 1 μηνα για να επικοινωνησει με Gm και νομιζω δεν τον βοηθησαν καν κλπ.Ετσι ειναι σε τετοια F2p ας το πουμε παιχνιδια που δεν πληρωνεις την συνδρομη σε βλεπουν αναλογα. Σε προσφατα video που εβγαλε το gamespot για τα 10χρονια του Wow σε ενα απο αυτα μιλαει και ενα ατομο πρωην Gm http://www.gamespot.com/videos/the-game-master-10-years-of-wow-3/2300-6422328/ και αν το δει κανεις γυρω στα μισα του Video(περιπου στο 1:50)αναφερει οτι τα περισσοτερα περιστατικα που του ερχοταν ηταν κυριως για πραγματα οπως τα παραπανω που αναφερεις δηλαδη για βρισιες,φασισμο κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo7samos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους... Αν και ειμαι ακόμα kαινούριος σε αυτο το παιχνίδι και δεν έχω και τόση εμπειρια ακομα εχω να πώ το εξής.. Επαιζα χρόνια wow..εκει πλήρωνες με το μήνα αλλα όμως ειχες Support 24ωρες και οταν εκανες report η ανοιγες ticket η εταιρία σου απαντούσε άμεσα.. Οταν πάλι επεφτες θύμα hack (συνήθως έμπαιναν στο λογαριασμό σου και σου αδειαζαν οτι είχες) σου εκλειναν το λογαριασμό σου για 2-3 μέρες στις οποιιες σου τις έκαναν δώρο και εψαχναν το λόγαριασμό σου μέχρι να βρουν τι εγινε. Σου επέστρεφαν πίσω οτι ειχες χάσει και εξτρα gold και αντικείμενα κάποιες φορές!!! Δεν υπήρχε περίπτωση να δεις μεσα στο παιχνίδι παίχτη με hack!!Με καμία κυβέρνηση!!!! Θέλω να πώ με αυτο οτι,μην περιμενετε και πολλα απο τις εταιρίες αυτες..Οταν το παιχνίδι τους εχει φτάσει σε σημείο να πωλείται 19,5 ευρω και δεν έχουν άλλα εσοδα απο εναν παιχτη που το αγόρασε και ειναι ενεργός μην περιμένετε και την μεγαλύτερη υποστήριξη σε αυτο. Δυστυχώς ετσι ειναι αυτα τα παιχνίδια...(συμφωνοντας με τον Fulgore)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλη χρονια και απο μενα . στο θεμα μας τωρα και στην παρεμβαση τψν gm αλλαζοντας πλευρες μεσα στην μαχη μπορει να εξηγηθει μονο αν 1. εχουν τετοιες οδηγιες απο την εταιρεια ή 2. αν λειπουν τα μεγαλα αφεντικα λογω χριστουγεννων και χορευουν τα μικρα οσο αφορα τις συνδρομες και ταν εξυπηρετηση δεν νομιζω οτι εχετε πληρη εικονα του ποσα λεφτα βγαζουν . με πριχειρους υπολογισμους εχουν ξεποερασει τα 500 εκατομυρια δολαρια μεσα σε 2 χρονια ... τα 150 απο τις πωλησεις και τα υπολοιπα απο τα microtransactions / skins / transfers κλπ λεφτα εχουν , επαγγελματικη συνειδηση δεν εχουν και την σχετικη λογικη να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ΟΛΟΙ μακακες ..... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2015 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 αρχισες παλι το δραμα ρε Ηan. Aν δε σ'αρεσει μη το παιζεις. Τα εχετε ισοπεδωσει ολα εδω μεσα. Βγαινουν κ γραφουν παιδια που δεν εχουν ασχοληθει με το gw2 και καθοντε κ το συγκρινουν με το wow η δε ξερω γω τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 αρχισες παλι το δραμα ρε Ηan. Aν δε σ'αρεσει μη το παιζεις. Τα εχετε ισοπεδωσει ολα εδω μεσα. Βγαινουν κ γραφουν παιδια που δεν εχουν ασχοληθει με το gw2 και καθοντε κ το συγκρινουν με το wow η δε ξερω γω τι. Και που το βλεπεις το περιεργο???Ειναι ισως απο τα λιγα Mmo που εχουν σοβαρο Support αυτο γραψανε παραπανω. Οσο για τα αλλα που γραφεις δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δινουμε λογαριασμο σε σενα για το τι θα γραφεται στο συγκεκριμενο post,εκτως αν σου ανηκει οποτε πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα