Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Γάλλοι δεν έχουν κάτι να αποδείξουν, τους λείπει το κίνητρο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει comeback για τους  Vizounah.

Αυτή την εποχή έχουμε πάρει πολύ καλά fights από τους Jade Sea. Επικές μάχες γύρω και μέσα στην garrison για ώρες (prime time), σχεδόν σε καθημερινή βάση. Μερικές φορές έρχονται με πολύ κόσμο, full zone. Τους εκτιμώ ιδιαίτερα και καλοί fighters  είναι και περιεχόμενο στο παιχνίδι προσθέτουν με τα massive fights που προκύπτουν.

Υ.Γ. Για ένα διάστημα κυκλοφορούσε μια φήμη ότι όλοι οι Γάλλοι θα μαζευτούν σ’ ένα server.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ισως εχουν ερθει καναδοι στον jade sea.

Παντως ναι εχουν ανεβει πολυ κ εχουμε καλα fights εναντιον τους

btw το πλαισιο πουλαει το gw2 19,90

http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Ncsoft-Guild-Wars-2-Heroic-Edition-10151.htm

Πως παει απο κοσμο το game ? Κατα κύριο λόγο το wvw σε ποιόν σερβερ αξίζει ?

Απ την 1η μερα ειμαι στον Desolation και ειμαστε νομιζω ακομα 3ος σερβερ στην Ευρωπη ή κατι τετοιο....

Γενικα δεν μπορω το πολυ WvW με 80vs80 ατομα.....Το μονο κακο για μενα ειναι αυτο ...τα πολλα ατομα ολα μαζι που δεν γνωριζουν τι κανουν....Οποτε παιρνω μαζι μου εναν αρχαριο και παω 2vs5 σε μικροτερα groups.

για τους λατρεις του spvp (e-sport) αυριο εχει τον τελικο της ευρωπης που θα το αναμεταδωσει ενας παικτης του Aurora Glade και νυν shoutcaster ο jebro στις 18:00 UTC ακα 20:00 ωρα ελλαδος .

θα γινει στην κoλωνια οπως λεει και η σελιδα του διαγωνισμου

να ρωτησω. καθε φορα που παω να κανω login μου ζηταει authentication. και πρεπει να πηγαινω στο email που δηλωσα για να τους πω οτι ειναι οκ.

τι πρεπει να κανω για να μη μου το ζηταει συνεχεια ?

παιδια,απτη στιγμη που φτασει καποιος level 30,εχει νοημα να expαρει καπου αλλου εκτος απο dungeons? Γτ μου φαινεται οτι και απειρο loot δινουν αλλα και πολυ xp επισης συγκριτικα με το χρονο που κανεις για να τα βγαλεις.

να ρωτησω. καθε φορα που παω να κανω login μου ζηταει authentication. και πρεπει να πηγαινω στο email που δηλωσα για να τους πω οτι ειναι οκ.

κανεις?

Στο email που σου έρχεται για authentication, έχει ένα link που κλικάρεις για να κάνεις log in. Επίσης σε ρωτάει εάν θέλεις να αποθηκευτεί η συγκεκριμένη ip. Απαντάς ναί. Εαν το ρούτερ σου αλλάζει ip, θα απαντάς ναι για κάθε καινούργια ip. Μετά απο λίγο καιρό δεν θα σου ξαναέρθει mail για authentication.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...