Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τί λέει το νέο υλικό που ρίχνουν online;

για τους αφραγκους καλο ειναι . οι παλιοι παικτες θελουν expansion για να γυρισουν πισω . οι πολιοι  παικτες που μιλαω ολοι μα ολοι μου λενε τα ιδια πραγματα .

θελουν νεα κλαση  ή φυλη , νεους χαρτες ,  νεο level και οι πιο ψαγμενοι θελουν ενα συστημα για τα guilds ωστε να εχει καποιο πραγματικο νοημα να εισαι σε μια guild (pve ή pvp). ετσι πως το εχουν παρατησει το guild system , μονο για social affears αξιζει και οχι για κανενα  σοβαρο λογο .

εριξαν πολυ βαρος στην κινεζικη αγορα και εχει παει πισω το παιχνιδι . θελει σοβαρες αλλαγες για να κρατηθει πλεον και αυτο μετα απο 2 χρονια .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας

Μεγάλος φαν και εγώ του παιχνιδιού ο οποίος το 80% του χρόνου μου σε αυτό (since beta αλλά με ένα διάλλειμα 6 μηνών αποχής από αυτό γενικώς) το έχω ξοδέψει στο wvw.

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ένα παιχνίδι χωρίς συνδρομή τυγχάνει τέτοιας υποστήριξης από την ομάδα ανάπτυξης (το αναφέρω από σχετική εμπειρία με αντίστοιχα mmos) με πλούσιο content και προσθήκη νέου υλικού κάθε μήνα. Καθώς επίσης και το γεγονός ότι το playstyle της κάθε κλάσης του παιχνιδιού δεν δύναται να τυποποιηθεί, αλλά ανταυτού ο κάθε παίκτης προσαρμόζει το χαρακτήρα του στο ύφος που του αρέσει χωρίς αυτό να έχει κάποιες επιπτώσεις, είναι κάτι μοναδικό, πρωτότυπο και καινοτόμο.

Ξεκίνησα στον Piken Square όπου παραμείναμε ως guild για ένας ακριβώς χρόνο από το επίσημο release του παιχνιδιού, εν συνεχεία μεταφερθήκαμε στον Aurora Glade ο οποίος μας έσπρωξε πίσω πάλι στον Piken, λόγω της πολύ κακής κατάστασης σε επίπεδο ανταγωνισμού στο WvWvW που επικρατεί τους τελευταίους μήνες.

Παρά το ότι ασχολούμαι με το παιχνίδι από τα "γεννοφάσκια του" δεν εχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με το pve κομμάτι, το οποίο αναγκαστικά ξεκίνησα τον τελευταίο καιρό για να κραφτάρω ascended armors and weapons, και το οποίο ωστόσο βρίσκω καταπληκτικό.

Ως "νέος" ουσιαστικά στο pve το επόμενο χρονικό διάστημα ενδέχεται να σας "κουράσω" με τις απορίες μου, για τις οποίες ωστόσο "προσδωκω" βοήθεια στην επίλυσή τους :P, από τον οιονδήποτε καλοθελητή.

Ως πρώτη απορία θα ήθελα να αναφερθώ στο τρέχον living story "Echoes of the Past". Ολοκλήρωσα το story, ωστόσο δεν ολοκλήρωσα ορισμένα achievements. Υπάρχει η δυνατότητα τώρα που έχω ολοκληρώσει την ιστορία να την επαναλάβω ώστε να τα ολοκληρώσω και αυτά; Ψάχνοντας στο παιχνίδι διαπίστωσα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Friksoulas

Καλησπέρα σας

....

Ξεκίνησα στον Piken Square όπου παραμείναμε ως guild για ένας ακριβώς χρόνο από το επίσημο release του παιχνιδιού, εν συνεχεία μεταφερθήκαμε στον Aurora Glade ο οποίος μας έσπρωξε πίσω πάλι στον Piken, λόγω της πολύ κακής κατάστασης σε επίπεδο ανταγωνισμού στο WvWvW που επικρατεί τους τελευταίους μήνες.

....

Ως πρώτη απορία θα ήθελα να αναφερθώ στο τρέχον living story "Echoes of the Past". Ολοκλήρωσα το story, ωστόσο δεν ολοκλήρωσα ορισμένα achievements. Υπάρχει η δυνατότητα τώρα που έχω ολοκληρώσει την ιστορία να την επαναλάβω ώστε να τα ολοκληρώσω και αυτά; Ψάχνοντας στο παιχνίδι διαπίστωσα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αν και ειπες κακα λογακια για τις wvw guild στον server μου  , που κατα το 90% ισχυαν μεχρι χθες ( εφυγαν και τα τελευται trolls του server  οι [καλυτερα να μην αναφερθω δημοσια ποιοι ειναι ] και απο οτι εμαθα ηρθαν στον piken που εισαι .χαχα την πατησατε , παρολα αυτα θα σου απαντησω για την προφανης λυση ....

αν δεν μπορεις να κανεις το achievement με τον ιδιο χαρακτηρα , καντο με αλλον ..... και φυσικα μην ξεχασεις να ακολουθησεις τον "πατακη" >  http://dulfy.net/2014/11/05/gw2-echoes-of-the-past-story-achievements-guide/

@Friksoulas

Για το WvWvW και την κατάσταση που θα περιέλθει ο AG μετά την αποχώρηση κάποιων δυνατών guild τον τελευταίο καιρό, το λόγο έχει ο προλαλήσας ;-)

Για το living story τώρα, τα achievements μπορείς να τα κάνεις ΜΟΝΟ με χαρακτήρα που έχει ήδη ολοκληρώσει το επεισόδιο. Αφού το ολοκληρώσεις λοιπόν, πας στο Hero Panel [H] και στην καρτέλα με το πράσινο αστεράκι διαλέγεις "Replay Episode". Έτσι θα σου εμφανίζει τις εισόδους σε όλα τα instance του επεισοδίου με ένα μωβ αστεράκι στο χάρτη. Μόλις μπεις σε κάποιο instance θα δεις στα buff σου (πάνω από τα skill 6-7) τρία κίτρινα εικονίδια, που αντιστοιχούν στα achievement. Δείξε με το ποντίκι σου και θα σου δώσει περιγραφή για το τι πρέπει να κάνεις...

Υ.Γ. Αν σου βγάλει μήνυμα ότι μπορεί να χάσετε τη πρόοδο σας στην ιστορία αν κάνετε replay episode απλά... αγνόησέ το :)

Καλημέρα

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα τις τσεκάρω και αν χρειαστεί θα σας ρωτήσω ξανά :P

Αναφορικά τώρα με τους servers, Han μην το παίρνεις προσωπικά, και εγώ 1 χρόνο ήμουν στον aurora αλλά η αλήθεια είναι ότι εκτός από μερικά dedicated guilds η κατάσταση έφτασε να είναι τραγική. Τα οποία guilds πχ αν κάποια βράδια δεν συμμετείχαν όλοι οι χάρτες κατέρρεαν. Επομένως, οι λόγοι είναι περισσότερο αντικειμενικοί παρά συναισθηματικοί. Δυστυχώς, όταν ένα server τον εγκαταλείπουν τα περισσότερα οργανωμένα guilds αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις, εφόσον θέλεις και εσύ να παραμείνεις το ίδιο ανταγωνιστικός, ώντας βεβαίως hardcore pvp guild.

Τώρα, ποιοι είναι troll και ποιοι όχι δεν το γνωρίζω αλλά ούτε και ποτέ μου ασχολήθηκα με κουτσομπολιά :P χαχα! Ξέρω ότι οι ΤΕΑ μετακινήθηκαν αλλά όχι για κάποιους άλλους.

Προσωπκά, από τη στιγμή που το guild μου "ανέστειλλε" τις λειτουργίες του τον Ιούνιο, συμμετείχα με τους ThirdLegio [iII], οι οποίοι συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στον AG αλλά δεν γνωρίζω αν και αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των trolls! 

Εφόσον το guild μου (HandofBlood [HOB]) είναι πλέον ενεργό, και εν μέσω ανασυγκρότησης, αποφασίσαμε, όσοι από αυτό είμασταν στον AG, να μετακινηθούμε στον piken ώστε να ενωθούμε με ένα σημαντικό πυρήνα παικτών που βρίσκεται εκεί. Το αν είναι σωστή απόφαση ή όχι θα το δούμε τις επόμενες βδομάδες.

Μολις το ξεκινησα, το συγκεκριμενο game, μιας και η προσφορα (20ε), ηταν αρκετα δελεαστικη. Παιζω, στον desolation. Ειναι κανενας αλλος ;

Μολις το ξεκινησα, το συγκεκριμενο game, μιας και η προσφορα (20ε), ηταν αρκετα δελεαστικη. Παιζω, στον desolation. Ειναι κανενας αλλος ;

εγγωωω!και το guild μου :D

xtrmsnpr.2690

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα τις τσεκάρω και αν χρειαστεί θα σας ρωτήσω ξανά :P

Αναφορικά τώρα με τους servers, Han μην το παίρνεις προσωπικά, και εγώ 1 χρόνο ήμουν στον aurora αλλά η αλήθεια είναι ότι εκτός από μερικά dedicated guilds η κατάσταση έφτασε να είναι τραγική. Τα οποία guilds πχ αν κάποια βράδια δεν συμμετείχαν όλοι οι χάρτες κατέρρεαν. Επομένως, οι λόγοι είναι περισσότερο αντικειμενικοί παρά συναισθηματικοί. Δυστυχώς, όταν ένα server τον εγκαταλείπουν τα περισσότερα οργανωμένα guilds αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις, εφόσον θέλεις και εσύ να παραμείνεις το ίδιο ανταγωνιστικός, ώντας βεβαίως hardcore pvp guild.

Τώρα, ποιοι είναι troll και ποιοι όχι δεν το γνωρίζω αλλά ούτε και ποτέ μου ασχολήθηκα με κουτσομπολιά :P χαχα! Ξέρω ότι οι ΤΕΑ μετακινήθηκαν αλλά όχι για κάποιους άλλους.

Προσωπκά, από τη στιγμή που το guild μου "ανέστειλλε" τις λειτουργίες του τον Ιούνιο, συμμετείχα με τους ThirdLegio [iII], οι οποίοι συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στον AG αλλά δεν γνωρίζω αν και αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των trolls! 

Εφόσον το guild μου (HandofBlood [HOB]) είναι πλέον ενεργό, και εν μέσω ανασυγκρότησης, αποφασίσαμε, όσοι από αυτό είμασταν στον AG, να μετακινηθούμε στον piken ώστε να ενωθούμε με ένα σημαντικό πυρήνα παικτών που βρίσκεται εκεί. Το αν είναι σωστή απόφαση ή όχι θα το δούμε τις επόμενες βδομάδες.

δεν παιρνω τιποτα προσωπικα , αν επαιρνα οτιδηποτε της μετρητης θα ειχα φυγει απο τον server απο την  στιγμη που σταματησαν τα φιλαρακια που ηταν οσο επι το πλειστον pve / fractals παικτες και  η κατατσταση στον aurora στο wvw ποτε δεν ηταν ροδινη , ουτε καν στις αρχες ,

το θεμα trolls εχει πολλες πλευρες και στο wvw μπορει να σου φανει περιεργο που θα πω κατι τετοιο αλλα τα περισσοτερα ατομα που παιζουν σε gvg guilds εχουν μια πολυ λανθασμενη αποψη πανω στο wvw .

οπως ειπες και εσυ οι "χάρτες κατέρρεαν" . ΟΧΙ φιλε μου δεν κατερρεαν επειδη δεν επαιζαν οι gvg guilds , αλλα επειδη ο κοσμος του server δεν γουσταρει να παιζει ενα χαμενο παιχνιδι . ειναι μια λαθος αποψη που σου ομολογω ειχα και εγω στην αρχη του παιχνιδιου οτι αν δεν ειχαμε gvg guilds το wvw θα κατερρεε .το καθε macthup κρινεται το πρωτο 36ωρο απο παρασκευη βραδυ μεχρι κυριακη πρωι ..... μετα πολυ δυσκολα αλλαζει .που ειναι οι gvg guilds τα μεσανυχτα ? που ειναι στο map scouting ?  που ειναι στα upgrades / sieges placement ? που ειναι στο γενικοτερο coverage ?  ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

τα gvg guilds παιζουν συγκεκριμενες ωρες και παριμενουν ολοι να τους "προσκυνανε" .οταν θα ερθει μια guild που θα τα κανει ολα , εγω ειμαι διατεθιμενος ακομα και κ@λο να δωσω , αλλα δεν φοβαμαι γιατι ξερω οτι ειναι ανεφικτο να γινει κατι τετοιο .!

επισης , ως απαντηση θα μπορουσα να ελεγα οτι 3-4 φορες εφυγαν gvg guilds απο τον server και παραμενει στους ιδιους  βαθμους και στο ιδιο rank , ομως δεν θα πω αυτο αλλα θα σου μεταφερω τα λογια φιλου μου που εχει ταξιδεψει σε ολους του server και τωρα ειναι στον SFR .μπαινει στους χαρτες και βλεπει τοσους noob που δεν του κανει καρδια να παιξει και παιζει μονο eotm οταν ειναι πρασινοι ,αλλα ο server του τωρα ειναι πρωτος γιατι πολυ απλα οπως ειναι στημενο αυτο που μετραει στο wvw ειναι το γενικοτερο coverage  ( gvg guild , scouters , roamers , pugs, dolly runners & upgrade/sieges  ολα μετρανε )

επισης οσο αφορα τους III δεν εχω κατι να πω , προσπαθουν να βοηθησουν τον σερβερ και δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου , αλλα για τους TEA .... ας μην ανοιξω το στομα μου !

ελπιζω να μην κανουν τα ιδια που εκαναν στο aurora .αν θες να τους τεσταρεις βγαλε το tag των HOB και παιξε με καποιο μικρο guild tag και ανοιξε com tag και θα καταλαβεις τι λεω .

p.s. ο aurora ποτε δεν ηθελε να ειναι στο golden league και εβαλε φρενο 2 φορες οταν ηταν να αναιβει γιατι απλα δεν γουσταρουμε τα queues και το χαος των blobs .

Επεξ/σία από Han Solo

Προσωπικά θεωρώ τον AG έναν πολύ καλό server ως προς το pve. Ένας ζωντανός server, με πολύ ωραίο κόσμο, πολύ κόσμο και με συνεχή συμμετοχή στα events. Σκέψου ότι στον piken που βρίσκομαι 1 βδομάδα δεν πετυχαίνω τον ίδιο αριθμό σε αντίστοιχα events: world bosses, cursed shore events κλπ, dungeons, fractals (αν και πρέπει να λάβω υπόψη μου και τους megaservers οι οποίοι δεν ασχολήθηκα να καταλάβω πώς λειτουργεί το σύστημα αυτό).

Ως προς το wvw, δεν πολυκατάλαβα, είναι η αλήθεια, ποια είναι η λάνθασμένη άποψη που έχουν ορισμένα guilds. Αν θέλεις διευκρίνισέ το.

Προσωπικά θεωρώ ότι η ουσία είναι το τι εκφράζει τον καθένα μας στο παιχνίδι, τι δλδ μας ευχαριστεί σε αυτό. Σίγουρα στο wvw δίνονται πολλές επιλογές για το πώς θέλει να παίζει ο καθένας και επομένως πολλοί καταλήγουν σε αυτή του οργανωμένου guild. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι άλλες επιλογές που είναι διαθέσιμες, και ενδεχομένως αναγκαίες, να θεωρούνται δευτερεύουσας σημασίας. Εννοώ δηλαδή ότι εγώ πχ που παίζω σχεδόν πάντα οργανωμένα με guild δεν δίνω τόση έμφαση για upgrades, siege machines κλπ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αδιαφορούμε για αυτά, τα μάτια μου γίνονται κόκκινα όταν θα δω μπροστά μου τον κόκκινο λεκέ των enemies! Σε αυτό δίνουμε βάση και τέτοιες "συναντήσεις" επιδιώκουμε.

Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό, χρειάζονται στρατηγικές για τη συλλογή βαθμών και οι commanders για να πέρνουν μαζί τους τα pugs, τα οποία αν είναι σε μεγάλο βαθμό μπορούν να κάνουν καταπληκτική δουλειά. Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι, ένας commander που βασίζεται στα pugs χρησιμοποιεί λογικές οργανωμένου guild. Δίνει για παράδειγμα εντολές είτε από το map chat είτε από teamspeak και τα συναφή. 

Η κατάληξη του AG είναι να μη γίνεται τίποτα από τα παραπάνω, και αν όντως ισχύει ο ισχυρισμός σου, ως αιτιολόγηση για την κατάρρευση, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο κρίμα. Στο κάτω κάτω υποτίθεται ότι κάποιος παίζει pvp γιατί αυτό γουστάρει ανεξάρτητα αν παίρνει τους περισσότερους ή λιγότερους πόντους. Και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα τα match ups του AG ήταν με τους χειρότερους ευρωπαικούς servers... με τα κυάλια ψάχναμε αντιπάλους, πχ σε 3ωρο προγραμματισμένο roaming τρεις μονάχα μάχες. 

Ο SFR, ως ένας από τους καλύτερους ευρωπαικούς servers, είναι λογικό να λειτουργεί δελεαστικά για το κάθε καρυδιάς καρύδι. Άρα θα μαζέψει καλούς παίκτες αλλά και κακούς.  Βεβαια και στο EOTM, σε γενικές γραμμές pve players παίζουν, είτε για να ανεβάσουν ταχύτατα κανένα alt είτε για τρελό farming. Όπως ανέφερα και παραπάνω, το ζήτημα είναι τι ζητάς από το παιχνίδι και τι κάνεις εσύ για να "εισπράξεις" διασκέδαση. Αν κάποιος αποζητά να βρίσκεται απλά στον νο1 σερβερ σεβαστό, αν τον ενδιαφέρει το οργανωμένο guild θα του είναι αδιάφορο όμως. Εγώ προσωπικά αν έβλεπα αυτή την κατάσταση όπως ο φίλος σου θα είχα φύγει, δεν με πιέζει και κανενας να παίζω εκεί. 

Η ατιία που και εμείς σαν guild φύγαμε πέρυσι το καλοκαίρι από πικεν και ήρθαμε AG ήταν τα queues. Και η αλήθεια είναι ότι περάσαμε απίστευτα σε αυτό το server διότι ενστερνιστίκαμε τη λογική του. Απλώς παρατηρείται ένας κύκλος στους περισσότερους servers ανεβοκατεβάσματος. Το ίδιος ισχύει τώρα με τον AG. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ θα γινω λιγο πιο ξεκαθαρος . θα θυμισω επισης το βιντεο απο τον gm της anet που ειχε οτι του χαλανε το game mode τα gvg στο windmill .μετα την δημοσιευση του στο youtube και με τον σαλο που σηκωθηκε η anet εφτιαξε την αρενα στο obsidian map .

ολα αυτα τι μας λενε ? απλα η anet ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ τα gvg guilds και το πατροναρισμα που κανουν ως επι το πλειστον στα maps .

σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η πραγματικοτητα και φαινεται αλλωσε οτι μεχρι στιγμης ο 1ος server στο wvw ειναι αυτος που δεν εχει της προκοπης gvg guildς αλλα κοπαδο-pugs και ελεεινούς commanders και αυτο γιατι ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ η anet .

αφου ειπα αυτα καταληγουμε στο ασφαλες συμπερασμα .... το καθε matchup δεν κρινεται απο τα wvw / gvg guilds , αλλα απο την συμμετοχη του κοσμου στο wvw και οποιος εχει μεγαλυτερο coverage .ολες τις ωρες της μερας και νυχτας .

και αφου καταληξαμε στο ανωθεν συμεπρασμα , καταληγουμε οτι επισης δεν μπορει να καταρευσει ενας server αν φυγουν 1 , 2 , 3 , 10 guilds απο το wvw , ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ να αναπληρωσει το κενο ( ως ποσοτητα ) στα wvw maps.

ΠΑΛΙ θα φερω την ιστορια ως αποδεικτικο στοιχειο . την τελευταια φορα που εφυγαν πολλες wvwv guild απο τον aurora ( ΔΕΚΑ !!! ) και εφυγαν ολοι μαζι ολοι ελεγαν ... θα διαλυθει ο server , θα παει bronze παρεα με τον vabbi και τετοια τραγικα ....

καταρχην δεν εγινε τιποτα . στο season πηγαμε πολυ καλα , γιατι ολος ο server συμμετειχε και παιξαμε εξυπνα συμφωνα με τις εναπομεινουσες δυναμεις στο wvw . κανονικα στο score ειμασταν 3οι ( σε νικες , ηττες   ) αλλα η βλαμενη η anet παλι εκανε το θαυμα της και υπολογισε και το σκορ , χωρις να το εχει κανει reset στην αρχη του season και μας εβγαλαν 5ους  .....

ο SFR δειν ειναι ο καλυτερος ευρωπαικος , ειναι ο server που παιζει ο devon carver*.....απλα πραγματα !!!

το προβλημα τωρα στο wvw , ειναι οτι ο κοσμος θελέι να δει αλλαγες και βαριεται να παιζει πλεον και ετσι τα silver & bronze maps ερημωσαν σε σχεση με την golden που ηταν και θα μεινει η χαρα του κοπαδο-raid  :P

* το ειχε πει ο ιδιος .....

Επεξ/σία από Han Solo

Ναι το θυμάμαι το συγκεκριμένο σκηνικό. Βέβαια δεν γνωρίζω αν η πράξη του συγκεκριμένου gm εκφράζει γενικώς την ANteam ή μόνο το ίδιο. Πάντως, μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο η arenanet να μην είχε προβλέψει τα gvgs… Αν ήθελε οι εξελίξεις στα maps να προκύπτουν από τα κοπάδια και μόνο ας μην έβαζε ως επιλογή τη δημιουργία guild στο κάτω κάτω…

Και πάλι, το συστημα μάχης είναι έτσι στημένο όπου τα combos βγαίνουν μόνο στα πλαίσια σωστής και καλής οργάνωσης, εξάσκησης και συνεργασίας μεταξύ παικτών. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο σε guild. Δεν δύναται να επιτευχθεί στα κοπάδια. Επομένως είναι σκοπός του παιχνιδιού η στρατηγική. Επίσης, Αν το guild μου, στην προσπάθειά του να πάρει πχ το bay συναντήσει ένα αντίπαλο guild που το αμύνεται και αλληλοσφαχτούν είναι ουσιαστικά gvg με τη μόνη διαφορά ότι το ξύλο δεν γίνεται στο… windmill.

Βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι σε αυτό αλλά και στα προηγούμενα posts μου δεν αναφέρομαι στα προγραμματισμένα gvgs, αλλά μονάχα στην αποτελεσματικότητα που προκύπτει από τα guilds.

Το κάθε matchup κρίνεται από ένα σύνολο πραγμάτων. Το πρόβλημα με τον AG σήμερα είναι ότι έχει σοβαρή έλλειψη από αυτό το σύνολο:

• Μικρή συμμετοχή κόσμου στο wvw γενικώς (θυμάμαι χαρακτηριστικά prime time ώρες ο eb άδειος και ο ΕΟΤΜ φίσκα... με alts. Γτ;;; Γιατί εκεί φαρμάρεις εύκολα και γρήγορα, γτ εκεί ο pve-ακιας έχει κίνητρο...)
  • Έλλειψη οργανωμένων guilds

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αξιολογήσω τι από τα 2 είναι ποιο σημαντικό αλλά ας υποθέσουμε ότι ποιο σημαντικό είναι το πρώτο. Μήπως αλλάζει κάτι στο αποτέλεσμα; Δεν είναι καθόλου παρηγορητικό ότι ο κόσμος του server παίζει μόνο pvp όταν θα έχει κίνητρο, δλδ:

• Με servers που ξέρει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο
  • Σε περιόδους tournament season μόνο και μόνο να πάρουν τα trophys με σκοπό να τα εξαργυρώσουν με κάποιο skin…

Αναφορικά με το τελευταίο season tournament, συμμετείχαν σε αυτό πολλά guilds τα οποία μετέπειτα έφυγαν, επομένως είναι λάθος στο τελικό αποτέλεσμα να μην υπολογίζεις και τη δική τους συμμετοχή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως ειδες δεν απαξιωσα καθολου τα guilds , απλα θεωρω οτι στο μυαλο τους ποτε δεν ηταν το gvg .

το παιχνιδι ηταν , ειναι και θα ειναι βασισμενο στα 5 ατομα . τα 5 ατομα παρτι ειναι το μονο φορμα του παιχνιδιου για το το pve και το spvp και εκει δουλευουν μια χαρα τα combos και φυσικα δεν υπαρχει 10 η παραπανω raid για το wvw. ολοι με το 5παρτο φορμα παιζουν !. επισης, ολα τα aoe skills εχουν οριο τα 5 ατομα.

το παιχνιδι το ειχαν σχεδιασει για 5 ατομα παρτυ και pug commanding οπουδηποτε . αλλωσε μετα απο πολλα παρακαλια οσο αφορα το gvg το μονο που εκαναν ηταν να βαλουν τα χρωματα στους com και αυτο πιστευω οχι γιατι δεχτηκαν πολυ πιεση αλλα γιοατι βοηθαει σε μεγαλα raids οπως το tequatl , pve δλδ .αλλα αφηνει και ανεπηρεαστο το pug commanding στο wvw αν δεν το βοηθαει κιολας .

το  gvg τους προεκυψε* ως bonous και πιστευω οτι ακομα και σημερα δεν ξερουν τι αλλαγες πρεπει να κανουν στο wvw , και το εχουν αφησει την τυχη του.

υ.γ. εχω δει ποσο ευκολο ειναι για αυτους ο σχεδιασμος των χαρτων απο το βιντεο κατασκευης του eotm και πιστευω η αρενα στο obsidian τους πηρε δεν τους πηρε 10 λεπτα :P

* γιαυτο και απο τσαμπα το transfer το εκαναν επι πληρωμη σιγα σιγα ....  μην ξεχνας οτι πισω απο ενα παιχνιδι ...οποιοδηποτε παινχνιδι .....  υπαρχει μια εταιρεια που πρεπει να παραμεινει βιωσιμη και φυσικα ανθρωποι που πρεπει να πληρωθουν για την εργασια τους ......

Επεξ/σία από Han Solo

Ο καλύτερος server διαχρονικά είναι οι Vizuνahes. Με Troma ή χωρίς. Κατάλαβαν από την αρχή τι χρειάζεται το wvw , προσαρμόστηκαν και μας πάτησαν κάτω όλους επανειλημμένως.

Τους αντιμετώπισα, ως outnumbered Desolator στα homelands, τους αντιμετώπισα και με τον SFR από τον Απρίλιο του 2013 που έκανα transfer.

Ότι ώρα ήθελαν μας κέρδιζαν. Όπως μας κέρδισαν (για την ακρίβεια μας ξεπάτωσαν) και στην πρώτη λίγκα το Φθινόπωρο του 2013. Εκεί να δείτε τα δήθεν hard core guilds, με το υφάκι και το μεγάλο στόμα στο φόρουμ του GW2. Πήδηξαν από το καράβι από την πρώτη μέρα. Χρησιμοποιώντας τις συνηθισμένες δικαιολογίες των “organized” (lag, blob, fucking pugs, fucking leeches κ.λ.π.) άλλοι κρύφτηκαν  στον Augury, άλλοι στην Αμερκή, μέχρι ένας μεγάλος φόρουμ warrior, μας είπε ότι πέθανε ο παππούς του και θα πήγαινε στην Κίνα για την κηδεία…

Οι fucking pugs και μερικά αξιόλογα guilds σαν παίχτες, αλλά και σαν άνθρωποι (OSC, iddq, wvw, TK και και μερικές μικρότερες), έμειναν πίσω και περίμεναν καθημερινά δύο ώρες στην ουρά για να μπουν να παίξουν.

Υ.Γ. Πόσα GvG guilds είχαν οι  Vizuνahes?

oi vizounah-δες ανεβαινουν παλι . ειχαν 24/7 κοσμο στο τελευταιο matchup εναντιον μας . γυρισαν οι καναδοι  ?

και παλι χωρις να θελω να μειωσω κανεναν και ειδικα τα gvg guilds , αλλωστε στις αρχες του παιχνιδιου ειμουν και εγω σε μια hardcore gvg guild , δεστε πως παει ο aurora εχοντας στην ουσια μονο 3 gvg guilds ( η μια στα ορια του χαβαλε και της παρεας )

prime time , σαββατο μεσημερι , χωρις ιχνος υπεροψιας φυσικα ,γιατι ολα μπορουν να αλλαξουν αν οργανωθουν οι αντιπαλοι οπως ειπε ο akar . αυτο μονο καταρευση δεν το λες για τον aurora glade .

eD1iDwr.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...