Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

50% εκπτωση μεχρι τις 9 Νοεμβριου

https://www.guildwars2.com/en/news/save-50-on-guild-wars-2-until-november-9/

αν και εγω εδωσα 50 ευρω να το αγορασω το παιχνιδι και οχι 20 που το εβγαλαν τωρα προσφορα , μπορω να πω οτι κλαιω πφραγματικα τα 10 ευρω που εδωσα για το Archeage ....

με 20 ευρω καποιος μπορει να παιζει για δυο χρονια το gw2 και να μην το βαρεθει , ειδικα αν του αρεσει το spvp ή το wvw . το pve ειναι ισαξιο των μεγαλων mmo , διαφορετικο και με αρκετες βελτιωσεις ειδικα στον τροπο των quest . στο pve θελει απλα ενα expansion να μαζεψει πισω τοπυς παλιους pve παικτες , αλλα με τους megaserver δεν νομιζω καποιος να βαρεθει ή να μην βρει παρεα για level-ing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συ

αν και εγω εδωσα 50 ευρω να το αγορασω το παιχνιδι και οχι 20 που το εβγαλαν τωρα προσφορα , μπορω να πω οτι κλαιω πφραγματικα τα 10 ευρω που εδωσα για το Archeage ....

συμφωνω για το archeage

Εμένα με έχει κρατήσει 2+ μήνες, χωρίς να έχω βαρεθεί καθόλου. Είναι πολλά που δεν έχω προλάβει να δω καν.

Για 20ε αξίζει να το δοκιμάσει κανείς, έχει μεγάλη ποικιλία στο content του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ρε παιδια το βαρεθηκα πολυ γρηγορα. δεν ξερω, δεν με ενθουσιασε. καλη φαση στην αρχη αλλα απο ενα σημειο και μετα με κουρασε.

τα προσωπικα γουστα δεν πρεπει ομως να καθοδηγουν την γενικοτερη εικονα και αντιληψη που ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε απεναντι στα mmo !.

τι εννοω .....

και εμενα δεν μου αρεσει το wow αλλα δεν προκειται να πω οτι ειναι μαπα παιχνιδι. ειναι ισως το καλυτερο στο ειδος του αλλα πλεον εχοντας παιξει καμια 15 χρονια mmo ( videogames .... συνολικα 39 :P ) θεωρω οτι τα mmo δεν αξιζουν τα 10-15 ετρω τον μηνα , αφου η ανανεωση του περιεχομενου δεν καλυπτει τα εξοδα που κανουμε για αυτα τα παιχνιδια .

θα σου αναφερω μονο δυο στοιχεια για να καταλαβεις ποσα λεφτα βγαζουν αυτοι .

περιπτωση ea :  mmo δεν εχει , ομως με τα digital downloiads απο fifa series , bf series klp εβγαλε περσυ 1 δις $

περιπτωση blizzard : στα 10 χρονια που εχει τα wow , κλπ παινχιδια , εχει κανει 5 φορες split η μετοχη της και εχει 10-πλασιασει την τιμη της . δηλαδη  5χ10 = 50 φορες μεγαλωσε η εταιρεια μεσα στα 10 χρονια.

οπως καταλαβαινεις  οι εταιρειες αυτες βγαζουν τρελα φραγκα ( εξ ου και τα 80χιλιαδες $ μισθοι το χρονο για τον μεσο προγραμματιστη ) και προσωπικα δεν θεωρω οτι υπαρχει ιχνος ανταποδωτικοτητας στο περιεχομενο που παιρνουμε σαν παικτες απο αυτους οταν τους πληρωνουμε  .

παρολααυτα το wow εχει το καλυτερο support ( gm και dev team ) απο ολα τα παιχνιδια , και αν καποιος ειναι απαιτητικος να βρισκει παντα λυση στα προβληματα του αμεσα ειναι μονοδρομος η συνδρομη . οποιος δεν θεωρει οτι του ειναι απαρατητο να δινει 15 ευρω για να εχει αυτες τις "ανεσεις " το gw2 ειναι ισως το καλυτερο value for money στα mmo αυτην τη  στιγμη .

εγω σταματησα να πληρωνω συνδρομες και συμμετοχες γιατι απλα γραφω στα παλαιοτερα των υποδηματων μου το online support . πλεον δεν με νοιαζει τι παθαινει ο pixel-ωτος χαρακτηρας μου στο παιχνιδι  ... και παιζω παιχνιδια που η εταιρεια δεν με κοιταει στην τσεπη και τα απολαυανω . ειδικα το gw2 που εχει το καλυτερο combat gameplay απο ολα τα mmo

Επεξ/σία από Han Solo

Άκυρο : Αξίζει να αγοράσω το GW2 ή όχι ; Πείτε μου αν μπορείτε και τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού... Ευχαριστώ :P

Άκυρο : Αξίζει να αγοράσω το GW2 ή όχι ; Πείτε μου αν μπορείτε και τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού... Ευχαριστώ :P

ακομα και σαν single player να θες να το παιξεις το gw2 αξιζει και με το παραπανω τα 20 ευρω . ομως δες πρωτα video στο youtube να παρεις μια γευση περι τινος προκειται για να μην νομιζεις οτι ειναι διαφορετικο παιχνιδι απο αυτο που νομιζες οτι ειναι .. και φυσικα θα πρεπει αν ξερεις οτι το mass pvp του ( ακα wvw ) θελει να εχεις καλο μηχανημα . εχει απαιτησεις στο wvw , στα αλλα modes  οχι τοσο .

τα mmo  ( aka rpg online ) δεν αρεσουν σε ολους

παρήγγειλα το guild wars 2 και θελω να μου πείτε καμια καλη σελιδα με τα classes, builds κλπ για να προετοιμαστω!.. :-)

καλώς ήρθες!

Σε περιμένουμε στον desolation

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Playable_race

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλώς ήρθες!

Σε περιμένουμε στον desolation

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Playable_race

και εμεις σας προσκαλουμε  να ερθετε στον Aurora Glade , μπας και μαθετε να κανετε σωστο wvw  :)

Επεξ/σία από Han Solo

και εμεις σας προσκαλουμε  να ερθετε στον Aurora Glade , μπας και μαθετε να κανετε σωστο wvw  :)

Σου το έχω πει ότι ώρες ώρες οι απαντήσεις σου είναι απλά θεϊκές;;;

Απλά. Θεϊκές! :)

παρήγγειλα το guild wars 2 και θελω να μου πείτε καμια καλη σελιδα με τα classes, builds κλπ για να προετοιμαστω!.. :-)

για μενα ισχυει αυτο οσο αφορα τις classes & τα races

classes :

3 ειδων classes . solo ( roaming ) , wvw ( heavy combo synergy ) &  hybrid   ( καλες και στο roaming & sto wvw αλλαζοντας μονο οπλα και traits )

solo : thief , engineer , elementalist , ranger , mesmer

wvw : guardian , warrior , elementalist , engineer , mesmer

hybrid : guardian , elemntalist , engineer , warrior , mesmer

φυσικα υπαρχουν builds για ολους και για ολα τα modes του παιχνιδιου αλλ προσωπικα πιστευω οτι καποια classes διαπρεπουν οτι build και να χρησιμοποιησουν σε συγκεκριμενα modes

races :

τρελο γελιο oi 1 .asura ( ta female ειναι πραγματικα απαικτα ) . οι κολοσσοι του gw2 ειναι οι 2. norm ( σαν τεραστιοι human ) , ιδανικο race για wvw commander ( πρεπει να εισαι τυφλος για να μην μπορεις να ακολουθησεις εναν norm ) , οι  3. charr που ειναι μεγαλοι χαρακτηρες και αυτοι αλλα ειναι σαν να προερχονται απο καποιο ζωο και φυσικα οι 4 .human.

θα πρεπει να ξερεις οτι καθε race εχει καποια ειδικα elite ή utility skills οπως μπορεις να δεις εδω : http://wiki.guildwars2.com/wiki/Racial_skill

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...