Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιθετως , εγω ξεκινησα με thief δυσκολος μεν , αλλα κοφτης...οι ελεμενταλιστ εχουν πολυ ζητησει σε dungeon κλπ να ξερετε , ειναι πολυ καλο class , ημουν αναμεσα σε guardian η warrior για δευτερο char , κατεληξα σε ελεμενταλιστ και ειναι μπομπα..μην τον αφησετε μαγκες , απλα βρειτε πως σας βολευει αναλογα με τα equipment που κρατατε , εγω προτινω staff , και να ξερετε dmg φωτια κυριως και water support-heal , air swiftness , και groun protection , ειναι σημαντικο να ανεβασετε τα skill σας με τον παιχτη για να βγαλει το dmg που θελετε οπως και να χετε "σωστο" gear , επισης στα dungeon αμα κανετε stack , θα δειτε να το damage σας...αρκετααα υψηλοο ^^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Μιας και παίζω ele έχω να πω πως το καλύτερο damage το κάνει s/d με διαφορά. Ειδικά άμα ξέρεις και το σωστό rotation για might stack κάνεις τρελό damage,όχι μόνο εσύ καθώς βοηθάς και ολόκληρο το party.

Μιας και παίζω ele έχω να πω πως το καλύτερο damage το κάνει s/d με διαφορά. Ειδικά άμα ξέρεις και το σωστό rotation για might stack κάνεις τρελό damage,όχι μόνο εσύ καθώς βοηθάς και ολόκληρο το party.

scepter dagger ?

Ναι

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ http://m.youtube.com/watch?v=3XTyxiVt1F0

Ισως να εχεις δικιο δεν ξερω , εμενα στη guild μου ειπαν staff για αρχη , βεβαια δεν εχω ακομα ανεβει αρκετα λεβελ για να δω και μονος μου γιατι ασχολουμε με τον thief κυριως

Επισκέπτης

Για leveling δεν ξέρω άμα είναι καλό. Για dungeons και fractals είναι αρκετά καλό θα έλεγα. Το μόνο αρνητικό είναι πως max output dmg έχεις με berserkers gear και το survivability είναι χάλια σε direct dmg. Άμα έχεις καμιά απορία με ele μπορείς και να με βρεις ingame ildourol.2803

Ενταξει τον συνηθισα τον ele αρκετα θα ελεγα. S/D χρησημοποιω και εγω! Καμια guild απο εδω με θελει; :P Δε βρισκω πουθενα κοσμο για να ζητησω και νιωθω πως χανω το μισο game! 

για necro σε wvw τι προτεινεται? δειξτε κανα Build 

Ψάξε στο youtube για βιντεάκια του Nemesis.

Εγώ τα παράτησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα  και  δεν ξέρω αν είναι ακόμη στο παιχνίδι το παιδί,  αλλά ήταν από τους ανθρώπους που ήξεραν το Necro πολύ καλά. Τότε είχε πρόβλημα με το stability sto wvw.

για necro σε wvw τι προτεινεται? δειξτε κανα Build 

weapon / armor toughness / vitality or precission / condition damage (dire ή rapid ή συνδιασμοςτους ) ...aka godcondition build.

παιξε  μονο με το condition αντε να βαλεις και precission και εισαι jet ,

μαζεμενα builds θα βρεις στο http://metabattle.com/old/αλλα δεν ειμαι fan του σωρου , αν με καταλαβαινεις τι εννοω ....

γενικοτερα πως σας φαινονται οι μαλακιες που κανουν οι devs στο παιχνιδι ? εχετε ξενερωσει με τα καινουργια συστηματα tiers στα events και τους κωλο-megaservers ή ακομα  ?

• Like 1

ευχαριστω

κατι αλλο στο pvp solo kai team arena, μπορεις να κερδισεις ascended armor?? θα ειναι δηλαδη σαν να έπαιρνες σεντουκια απο dungeon? (αναλογα με τους ποντους που κερδιζουμε γεμιζει η μπαρα στα σεντουκια σωστα?)

Promo Code για 25% έκπτωση Guild Wars 2: ddju6mxd9

δεν ξέρω αν υπάρχουν άπειρα τέτοια απλά το βρήκα στο κουτι του Wildstar που αγόρασα και είπα να το ποστάρω :P αν το χρησιμοποιήσει κανείς ας το πεί για να πετάξω το χαρτάκι

Καλησπέρα  παιδιά!!! πήρα το game και άρχισα το dowload!!! Εχω ενα θέματάκι Sylvari h norn και τι profession??? είμαι ποιο κοντά σε ranger- engineer- guardian!!1

Το race δεν εχει και τοσο σημασια , διαλεξε περισσοτερο τι σου αρεσει αφου δεν ξερεις τις περιοχες για να δεις πια σε βολευει να ξεκινησεις..

εγω ξεκινησα με sylvari και εχουν πολυ ευχαριστη περιοχη για αρχη , των norn δεν μ'αρεσει τοσο.

Ranger , ειναι σε φαση pet και εσυ απο πισω με bow ωστοσο μπορεις να χρησιμοποιησεις κι αλλα οπλα οπως greatsword κλπ , engineer δεν εχω παιξει αλλα απ'οσο ξερω εχει και dmg και αρκετο heal κλπ , guardian ειναι να μην πεφτεις για κανεναν λογο και πολυ heal κλπ γενικα ενας παιχτης μπορει να παιχτει με πολλους τροπους.

Υ.Γ. Καλωςηρθες :ρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...