Han Solo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Για όσους ξεκινούν τώρα (ναι, εσάς κοιτάζω ) αλλά και για όσους θέλουν να έχουν μια πιο... εγκυκλοπαιδική γνώση για τα όσα θα συμβούν στη 2η σεζόν που αρχίζει την Τρίτη, 1η Ιουλίου, διαβάστε το άρθρο μου που μόλις ανέβηκε! Lore galore, από το 1o guild wars μέχρι... το αύριο (κι ακόμα παραπέρα μη σας πω) επειδη εχω να kick some fsp hackers asses τωρα στο wvw δεν μου τα κανεις μια σουμα σε μια περιληψη ή καλυτερα σε μια κεντρικη ιδεα του τι πρεπει να προσεξουν οι παλιοι και νεοι παικτες , αν εχει καμια κρισμη λεπτομερια σαν πληροφορια ? για το lore θα το διαβασω στην δουλεια ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 επειδη εχω να kick some fsp hackers asses τωρα στο wvw δεν μου τα κανεις μια σουμα σε μια περιληψη ή καλυτερα σε μια κεντρικη ιδεα του τι πρεπει να προσεξουν οι παλιοι και νεοι παικτες , αν εχει καμια κρισμη λεπτομερια σαν πληροφορια ? για το lore θα το διαβασω στην δουλεια ..... Δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που ρωτάς, δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνουν οι παλιοί οι οι καινούργιοι. Απλά είναι background ώστε να καταλάβουν όλοι αυτά που θα δούμε από μεθαύριο. Οπότε... συνέχισε τα κλωτσίδια και το απολαμβάνεις στη δουλειά σου αύριο ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που ρωτάς, δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνουν οι παλιοί οι οι καινούργιοι. Απλά είναι background ώστε να καταλάβουν όλοι αυτά που θα δούμε από μεθαύριο. Οπότε... συνέχισε τα κλωτσίδια και το απολαμβάνεις στη δουλειά σου αύριο ^^ αυτη η φωτογραφια με το Aurora Glade στον χαρτη τι ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Είναι ένα mash-up του χάρτη του πρώτου Guild Wars (με αποτυπωμένα τα story missions) και αυτού του Guild Wars 2. Θεωρητικά απεικονίζει την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούμε στο Season 2. Ίδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Όλα τα τοπωνύμια που υπάρχουν στο (απόσπασμα) χάρτη αυτό είναι από το Guild Wars 1. Ουσιαστικά πρόκειται για υπέρθεση των τοποθεσιών αυτών από το πρώτο παιχνίδι επάνω στο χάρτη του δεύτερου παιχνιδιού (gw2). π.χ. (σε σχέση με το άρθρο μου): ο Ventari ξεκίνησε από το Ventari's Refuge -πάνω αριστερά, δεν το έχουμε δει ακόμα στο gw2, ελπίζουμε να είναι στη νέα περιοχή που θα δούμε αύριο!- και κινούμενος διαγώνια νοτιοανατολικά έφτασε εκεί που βρίσκεται τώρα το The Grove (δεν φαίνεται στο παραπάνω απόσπασμα). Το Wizard's Tower (δεξιά στο χάρτη) ήταν η κορυφή των Kessex Hills στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα βρίσκεται μέσα στην περιοχή των tengu που λέγεται Dominion of Winds και επίσης δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα στο gw2. p.s. Καλημέρα Χρήστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 μαλιστα δεν τα ηξερα αυτα περι lore και να σου πω την αληθεια δεν με πολυ συγκινουν .... εμενα οι δρακοι μου αρεσουν ...θα εχει νεους δρακους ? υ.γ. για να καταλαβεις στο game of thrones το μοτο μου ειναι : kalisi , γαμ...σι και επιστροφη στην φυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ολοι οι σερβερς εχουν παρει τις ονομασιες τους απο τοποθεσιες του gw1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 μαλιστα δεν τα ηξερα αυτα περι lore και να σου πω την αληθεια δεν με πολυ συγκινουν .... εμενα οι δρακοι μου αρεσουν ...θα εχει νεους δρακους ? υ.γ. για να καταλαβεις στο game of thrones το μοτο μου ειναι : kalisi , γαμ...σι και επιστροφη στην φυση Είσαι ωμός, ρηχός και μπρούταλ ^^ Ναι, θα έχει νέο δράκο. Mordremoth , Elder Dragon of the Jungle. Το τοπίο της νέας περιοχής θα θυμίζει ζούγκλα από αγκάθια. Αναμένουμε τρελό poison condition. Είναι αρκετά γαμ...σι στη φύση αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τι κάφροι είστε... xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια! Μολις το αγορασα το παιχνιδακι και περιμενω να κατεβει (προφανως για παντα)! Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link που να εξηγει τι παιζει με αυτα τα episodes seasons κλπ που λετε; ειχα παιξει το πρωτο παιχνιδι και δε θυμαμαι κατι τετοιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ξέχασέ το το πρώτο παιχνίδι, καμία σχέση. Μόνο η ιστορία που συνεχίζεται... Η ιστορία εδώ χωρίζεται σε 2 μέρη: (α) personal story (ps) και (β) living world (lw ή LS-living story). Το πρώτο είναι αυτό που λέμε 'campaign': ξεκινάς από level 1 και προχωράς σε μία σειρά instances μέχρι το τελευταίο βήμα όπου.... <no spoilers> Το δεύτερο είναι αυτό που τρέχει κάθε δύο εβδομάδες. Φαντάσου το σαν τηλεοπτική σειρά όπου κάθε 2 εβδομάδες βγαίνει καινούργιο επεισόδιο. Η 2η σεζόν ξεκίνησε τη 1η Ιουλίου και χτες μπήκε το 2ο επεισόδιο της. Μπορείς να παρακολουθείς τι παίζεται και τι έχεις κάνει στα πλαίσια της ιστορίας του παιχνιδιού μέσα από το Journal ('H' και μετά κλικ στο αστεράκι). Μία σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο ειδών (ps/ls) είναι ότι το μεν ps το ξεκλειδώνεις καθώς παίζεις (κάθε φορά που τελειώνεις ένα επεισόδιο σου ξεκλειδώνει αυτόματα το επόμενο) ενώ το ls πρέπει να λογγάρεις έστω μία φορά μέσα στις 2 εβδομάδες που 'τρέχει' ώστε να το προσθέσεις στο Journal σου και να μπορείς να το (ξανά-) παίξεις όποτε θελήσεις. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Σύνοψη της 1ης σεζόν του Living World (story) θα βρεις εδώ (αγγλικά/official wiki) αλλά και εδώ (ελληνικά/λείπουν τα τελευταία επεισόδια!). Ιστορία της 2ης σεζόν ως τώρα (2 επεισόδια) θα βρεις εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Επαιζα χρονια wow , τελευταια Lol μεχρι που νευριασα και αποφασισα να ξαναπαιξω mmo και διαλεξα αυτο. Πρεπει να ηταν απο τις καλυτερες επιλογες στην ζωη μου ^^ (jk) . Πολυ ωραιο παιχνιδι εφτασα 80 σε μια βδομαδα...και ξενερωσα..που να ηξερα κι εγω ο καημενος οτι το game ξεκιναει ουσιαστικα στα 80 χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ερμ ειναι ιδεα μου ή ειναι ΠΟΛΥ μετριος ο elementalist; βλεπω γυρω μου warriors που κοβουν τα mobs σε χρονο dt (στα ιδια lvl με εμενα) και εμενα μου βγαινει η πιστη. Εχει κανεις καμια προταση τι παικτη να φτιαξω; γιατι αυτον δε τον κραταω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Και εγώ με elementalist ξεκίνησα και τον παράτησα στο lvl 8 και συνέχισα με warrior με greatsword/longbow. Πολύ ευέλικτος χαρακτήρας και κόβει καλά. Η μόνη βλακεία μου είναι ότι τον έκανα Asura. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Πριν πολυ καιρο που έπαιζα το game είχα φτιάξει necromancer.Εβλεπα τα αλλα race και έλεγα τι μάπα χαρακτήρα έφτιαξα σε σχέση με τους άλλους.Ελα ομως που στη συνέχεια μου άρεσε και δεν ήθελα να τον αλλάξω.Δωστου μια ευκαιρία ακομα και αν φτάσεις σε πιο υψηλό λεβελ και δεν σου αρέσει φτιαξε άλλον.Ετσι και αλλιώς όπως είπε και ο φιλος πιο πάνω φτάνεις πολυ γρήγορα λεβελ 80.Παντως απο αυτα που είχα δοκιμάσει πιο πολυ μου άρεσε ο engineer και ο guardian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα