thodoris20s Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Παιδια είστε τέλειοι σας ευχαριστώ πολυ! Με ψησατε ήδη θα το αγοράσω! Αν οχι σημερα μέχρι Δευτέρα σίγουρα! Τα λεμε in-game λοιπόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Συμβουλευω μη πας Underworld δεν εχει καθολου WvW και ειναι τελευταιος στη βαθμολογια.Τα guild που επαιζαν WvW εχουν φυγει απο εκει. Αν θελεις ενα σερβερ με μεγαλο ζεργκ και να ακολουθεις τον commander και να τρεχεις με το κοπαδι οπως ειπε και ο φιλος παραπανω τοττε πηγενε στον Desolation. Aν θελεις να εισαι σε καποιο guild interrnational και να παιζεις WvW με το guild σου τοτε πηγενε στον Aurora Glade Αν παλι θες να παιξεις στο spvp και θελεις να εισαι σε σερβερ που απαρτιζεται απο παικτες με υψηλο raiting τοτε προτινω παλι Desolation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το game το έχω πάρει αλλά δεν το έχω βάλει λόγο φορμάτ του υπολογιστή. Έκανα clean install έβαλα τα 8.1 και μέσα στην μέρα ή αύριο θα το βάλω. Θα μπω στον Aurora Glade αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει στο τι hero θα κάνω. Εσείς τι έχετε να μου προτείνετε; Θέλω από τους ψιλό εύκολους για αρχή και να είναι περισσότερο damage και λιγότερο support. Σας ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων Ϋ.Γ: Αν θέλετε γράψτε μου κανένα name σας in-game να σας βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Καλορίζικο το παιχνίδι αλλά και το καινούργιο λειτουργικό Να σε καλωσορίσω λοιπόν στον Aurora Glade! Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου βρίσκονται στη προηγούμενη σελίδα: τόσο για το ποια κλάση είναι ευκολότερη (#1: Warrior) όσο και για το ποιους να αναζητήσεις για επικοινωνία (όσο πιο βραδάκι, τόσο καλύτερα ;-) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Οκ φιλε μου! Σας ευχαριστώ πολυ και παλι! Τα λεμε το βραδάκι Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Οκ φιλε μου! Σας ευχαριστώ πολυ και παλι! Τα λεμε το βραδάκι Sent from my iPhone using Insomnia κατω απο την πιεση του τελευταιου matchup για το season 2 να με συγχωρεσεις που δεν σε καλωσορισα πιο νωρις στον aurora glade . ειμαι σιγουρος οτι εισαι σε καλα χερια αφου πηγες στους dragonseasson και οτι απολαμβάνεις το παιχνιδι , αλλα θα ηθελα να σου επισημανω οτι στο παροντα event να μαζευεις οσα περισσοτερα quartz μπορεις ( παιρνεις και exp ) . ο σημαντικοτερος λογος ειναι οτι τα quartz ειναι τα υλικα που χρειαζονται ολοι οσοι θελουν να δημιουργησουν υβριδικους χαρακτηρες φτιαχνοντας celestial / wupwup armor, που σε καποιες περιπτωσεις ειναι και οι καλυτεροι , γιατι αλλαζοντας μονο το trait / weapons ο χαρακτηρας αποδιδει σαν να ηταν dedicated π.χ. berseker , bunker , healer , condition damage κλπ χωρις να φτιαξεις δευτερη armor μαζευε quartz λοιπον , και θα τα πουμε λιαν συντομως Επεξ/σία 28 Μαΐου 2014 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 κατω απο την πιεση του τελευταιου matchup για το season 2 να με συγχωρεσεις που δεν σε καλωσορισα πιο νωρις στον aurora glade . ειμαι σιγουρος οτι εισαι σε καλα χερια αφου πηγες στους dragonseasson και οτι απολαμβάνεις το παιχνιδι , αλλα θα ηθελα να σου επισημανω οτι στο παροντα event να μαζευεις οσα περισσοτερα quartz μπορεις ( παιρνεις και exp ) . ο σημαντικοτερος λογος ειναι οτι τα quartz ειναι τα υλικα που χρειαζονται ολοι οσοι θελουν να δημιουργησουν υβριδικους χαρακτηρες φτιαχνοντας celestial / wupwup armor, που σε καποιες περιπτωσεις ειναι και οι καλυτεροι , γιατι αλλαζοντας μονο το trait / weapons ο χαρακτηρας αποδιδει σαν να ηταν dedicated π.χ. berseker , bunker , healer , condition damage κλπ χωρις να φτιαξεις δευτερη armor μαζευε quartz λοιπον , και θα τα πουμε λιαν συντομως Δυστυχως Han ο φιλος ειναι αφαντος! Ανταλλαξαμε ενα in-game mail και μετα τπτ... Ελπιζω μονο να εισαι καλα Θοδωρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δυστυχως Han ο φιλος ειναι αφαντος! Ανταλλαξαμε ενα in-game mail και μετα τπτ... Ελπιζω μονο να εισαι καλα Θοδωρη εεε συμβαινουν αυτα , μερικες φορες ... παντως στο wvw που ειναι κριτηριο εμφανισης νεων παικτων στον server , βλεπω πολλους νεους που δεν ξερουν που πανε τα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Νεα σειρα lore για τους fan του pve content απο την πρωτη ιουλιου .ευχομαι να μην μας κανουν παλι νιλα φετος τον αυγουστο και βγαλουν μεσα στον Αυγουστο καινουργια patches . Αν και κατι ακουσα οτι πλεον τα patches θα ειναι μια φορα τον μηνα και οχι δυο οπως ηταν μεχρι στιγμης ! οχι τιποτα αλλο αλλα δεν προλαβαινει ο περισσοτερος κοσμος να τα ολοκληρωσει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 εεε συμβαινουν αυτα , μερικες φορες ... παντως στο wvw που ειναι κριτηριο εμφανισης νεων παικτων στον server , βλεπω πολλους νεους που δεν ξερουν που πανε τα 4 Οι περισσοτεροι απο αυτους δε ξερουν πως να κανουν dodge... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Οι περισσοτεροι απο αυτους δε ξερουν πως να κανουν dodge... εδω ειχαμε καποιον στην TOP pvp του server που οταν εβλεπε καποιον να κανει πρωτα πισω dodge με v και μετα πλαγια τον εβγαζε hacker και τον εκανε report και να σκεφτεις οτι παιζει απο την αρχη του παιχνιδιου . ειδικα αν ηταν και asura ( που εχουν πηδηχτο dodge ) , ουρλιαζε στο ts ...hacker , hacker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 To GW2 εχει action combat σαν το Tera? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 To GW2 εχει action combat σαν το Tera? αναλογα του τι εννοει καποιος με τον ορο action combat .με τον αυστηρο ορισμο που προερχεται απο τα fps παιχνιδια , δλδ τον στοχο και την αποσταση , οχι γιατι δεν εχει στοχευση ο παικτης , αλλα με τον ορισμο που αν δεν τον εχει προσωπο ή μεσα στην αποσταση και την γωνια του οπλου του , ναι. τα site το κατηγοριοποιουν στα Hybrid action combat παντως υπαρχει και ενα mod ( προφανως με κανενα εξωτερικο προγραμμα οπως το autohotkey ) που σου πρσθετει στοχο . δες το βιντεο να καταλαβεις . http://youtu.be/CAnkOOixuDo το terra δεν το εχω παιξει για να μπορεσω να καταλαβω τις διαφορες αναμεσα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 To Tera εχει στοχο. Αν ο αντιπαλος δεν ειναι εντος του στοχου ή εκτος range, ο αντιπαλος δεν θα φαει damage. Υπαρχουν βεβαια και skills που κανουν lock πανω στον αλλον αλλα πρεπει να στοχευσεις πρωτα για να "κλειδωσεις" τον αντιπαλο! Anyway, ρωταω επειδη επαιζα Tera πολυ καιρο, και το action combat το ειχα βαρεθει απο τον πρωτο μηνα.. Οποτε ο λογος που ρωταω ειναι γιατι βαριεμαι το action combat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ναι δεν εχει στοχο αλλα οπως ειπα και πιο πριν αν δεν ειναι μεσα στο range του skill/οπλου ή αν δεν "βλεπει" τον αντιπαλο χαρακτηρα ( δηλαδη να ειναι μεσα στην γωνια του οπλου ) τοτε δεν παινρει χτυπημα ο αντιπαλος. "κλειδωμα" στον αντιπαλο δεν υπαρχει στον gw2 με την εννοια του αν δεν τον εχεις target δεν τον βαρας . αλλωστε τα περισσοτερα οπλα των χαρακτηρων το 1 skill ειναι aoe . Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα