Han Solo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 βεβαιως και βρεθηκε ο "ενοχος" . ο ενοχος για το lag ειναι ο ηχος . αν ακολουθησεις αυτες τις οδηγιες στο www δεν θα εχεις κανενα προβλημα ακομα και 7 χρονων υπολογιστη να εχεις. επειδη ειδα τα specs σου φιλος με παρομοιο υπολογιστη τις ακολουθησε και πλεον εχει μηδενικο lag σε zerg fights
spirit)earth)aflame Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 θα το κοιτάξω και ξαναγράφω, thanks!
bad_freddy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 βεβαιως και βρεθηκε ο "ενοχος" . ο ενοχος για το lag ειναι ο ηχος . αν ακολουθησεις αυτες τις οδηγιες στο www δεν θα εχεις κανενα προβλημα ακομα και 7 χρονων υπολογιστη να εχεις. επειδη ειδα τα specs σου φιλος με παρομοιο υπολογιστη τις ακολουθησε και πλεον εχει μηδενικο lag σε zerg fights Βασικά μιας και λέμε για το game σε παλαιότερα pc, εγώ έχω θέμα με out of memory crashes σε zerg fights... Ενώ γενικά το παιχνίδι παίζει μια χαρά παντού ακόμα και σε φάσεις πανικού στο WvW (έχει κάποιο lag το οποίο το θεωρώ φυσικό με τον χαμό που γίνεται επί της οθόνης και τα specs του pc μου), πολλές φορές μέσα στον χαμό τρώω κάτι ΟοΜ crashes, με αποτέλεσμα πλέον όταν βλέπω κόσμο μαζεμένο κάπου για ξύλο, αντί να πάω να χωθώ να γουστάρω, κάνω μεταβολή και απομακρύνομαι για να αποφύγω το ενδεχόμενο crash. Αυτό βέβαια με ξενερώνει γιατί τις πιο ωραίες φάσεις στο GW2 τις έχω περάσει σε κάτι τέτοια σκηνικά... Τα κρασαρισματα τα τρώω πάντα ανεξάρτητα από graphic settings (τα δοκίμασα όλα) και μόνο σε zergs. Μήπως έχεις καμιά λύση και για μένα? Τα specs μου είναι Q6600 2.4 9600gt 1gb 3gb ram win 7 ultimate 32bit
Han Solo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Βασικά μιας και λέμε για το game σε παλαιότερα pc, εγώ έχω θέμα με out of memory crashes σε zerg fights... Ενώ γενικά το παιχνίδι παίζει μια χαρά παντού ακόμα και σε φάσεις πανικού στο WvW (έχει κάποιο lag το οποίο το θεωρώ φυσικό με τον χαμό που γίνεται επί της οθόνης και τα specs του pc μου), πολλές φορές μέσα στον χαμό τρώω κάτι ΟοΜ crashes, με αποτέλεσμα πλέον όταν βλέπω κόσμο μαζεμένο κάπου για ξύλο, αντί να πάω να χωθώ να γουστάρω, κάνω μεταβολή και απομακρύνομαι για να αποφύγω το ενδεχόμενο crash. Αυτό βέβαια με ξενερώνει γιατί τις πιο ωραίες φάσεις στο GW2 τις έχω περάσει σε κάτι τέτοια σκηνικά... Τα κρασαρισματα τα τρώω πάντα ανεξάρτητα από graphic settings (τα δοκίμασα όλα) και μόνο σε zergs. Μήπως έχεις καμιά λύση και για μένα? Τα specs μου είναι Q6600 2.4 9600gt 1gb 3gb ram win 7 ultimate 32bit ο συγκεκριμεος " ασθενης" εχει τρια σοβαρα προβληματα γενικοτερα για new pc games (απο αυτα που εγραψες).. μεγεθος μνημης => τουλαχιστον 6gb . δεν ξερω αν ειναι ddr3 ή ddr2 η μητρικη σου .αν ελεγες ποια μητρικη εχεις θα σου προτεινα και μνημες καρτα γραφικων => αλλαξε την με μια τουλαχιστον 650 ή μεγαλυτερη ( http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=GTX%20650) λειτουργικο συστημα 32bit . απο την εποχη του aoc και μετα ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι οταν υπαρχει memeory leak to 32bit λειτουργικο δεν μπορει να ανταπεξελθει. καλο θα ηταν να εβαζες μια πληρεστερη περιγραφη του τι εχεις , η αναβαθμιση σου θα κοστισει γυρω στα 130 - 150 ευρω με την προπτικη του να μεινεις στον ιδιο επεξεργαστη , ο οποιος με ενα overclocking - υδροψυξη (ποιο extreme προσεγγιση) ανταπεξερχεται μια χαρα στα καινουργια παιχνιδια 1
Tilion Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ξερεις μηπως αν εχουν lag οσοι παιζουν απο την αμερικη στην ευρωπη ? σε ρωταω γιατι εχω την εντυπωση οτι εχεις αμερικανους στην guild σου ,αν δεν κανω λαθος φυσικα Όσοι Αμερικάνοι είναι στη guild μας είναι complet. Υποφέρουν φυσικά από το τυπικό lag του WvW στα Zerg Fight αλλά αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το server παρά κυρίως με τα μηχανήματα.
bad_freddy Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ο συγκεκριμεος " ασθενης" εχει τρια σοβαρα προβληματα γενικοτερα για new pc games (απο αυτα που εγραψες).. μεγεθος μνημης => τουλαχιστον 6gb . δεν ξερω αν ειναι ddr3 ή ddr2 η μητρικη σου .αν ελεγες ποια μητρικη εχεις θα σου προτεινα και μνημες καρτα γραφικων => αλλαξε την με μια τουλαχιστον 650 ή μεγαλυτερη ( http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=GTX%20650) λειτουργικο συστημα 32bit . απο την εποχη του aoc και μετα ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι οταν υπαρχει memeory leak to 32bit λειτουργικο δεν μπορει να ανταπεξελθει. καλο θα ηταν να εβαζες μια πληρεστερη περιγραφη του τι εχεις , η αναβαθμιση σου θα κοστισει γυρω στα 130 - 150 ευρω με την προπτικη του να μεινεις στον ιδιο επεξεργαστη , ο οποιος με ενα overclocking - υδροψυξη (ποιο extreme προσεγγιση) ανταπεξερχεται μια χαρα στα καινουργια παιχνιδια Σύμφωνα με το CPU-Z έχω την ASUS P5KSE/EPU και τροφοδοτικό ένα TAGAN 550w, δεν ξέρω αν θες κι άλλες πληροφορίες... Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με OoM είχα και στο Secret World αλλά εκεί έτρωγα τα crash ανά λεπτό κυριολεκτικά, άσχετα τι έκανα... Αν μπορείς πρότεινε μου μια αναβάθμιση σε μια λογική τιμή (σαν αυτή που ανέφερες) χωρίς να έχω bottleneck από τον επεξεργαστή αν γίνεται. Αν θες στείλε σε πμ για να μην σπαμάρουμε το θέμα με άσχετα. Ευχαριστώ. ΥΓ. Ζητώ συγνώμη για το offtopic
Han Solo Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 @bad_ freddy σου εστειλα μυνημα συνεχιζω ..... μην το εκλαβετε ως troll post γιατι πραγματικα οτι γραψω ειναι αποτελεσμα γεγονοτων. σημερα ανακοινωσαν οτι θα αλλαξουν την υλοποιηση του παιχνιδιου ως προς την server μερια και θα την κανουν "οπως¨" στο ESO ... Site: megaserver > lol δηλαδη επρεπε να βγει ανταγωνιστης για να κουνηθουν ... σωστα ? οπως λεει ο πατερας μου . α ρε ματσουκι που χρειαζονται 1
koyiote Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) μα και το gw1 κατα καποιο τροπο στο pvp του, megaserver δεν ηταν? Ευρωπη Αμερικη Ασια επαιζαν μαζι Επεξ/σία 3 Απριλίου 2014 από koyiote
Han Solo Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 μα και το gw1 κατα καποιο τροπο στο pvp του, megaserver δεν ηταν? Ευρωπη Αμερικη Ασια επαιζαν μαζι δεν ξερω τι γινοταν στο πρωτο αλλα εδω δεν θα εχει σχεση τελικα ο αμερικανικος με τον ευρωπαικο.
koyiote Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 χμμμ τοτε δεν αλαζει και τιποτα το ουσιαστικο.Το καλο θα ηταν αν παραδειγμα εμπαινες 3 το βραδυ να σε εβαζε με καποιον απο τους αμερικανικους και να εβρισκες αμεσως κοσμο για world boss η για dungeon. Πιστευω θα δουλευε και στο spvp,θα ηταν πιο ευκολο το βραδυ που στην ευρωπη οι περισοτεροι κοιμουντε να εβρισκαν παρτυ απο αμερικανικους servers και μαλιστα παρτυ με αναλογο rating.
Han Solo Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 χμμμ τοτε δεν αλαζει και τιποτα το ουσιαστικο.Το καλο θα ηταν αν παραδειγμα εμπαινες 3 το βραδυ να σε εβαζε με καποιον απο τους αμερικανικους και να εβρισκες αμεσως κοσμο για world boss η για dungeon. Πιστευω θα δουλευε και στο spvp,θα ηταν πιο ευκολο το βραδυ που στην ευρωπη οι περισοτεροι κοιμουντε να εβρισκαν παρτυ απο αμερικανικους servers και μαλιστα παρτυ με αναλογο rating. προσωπικα πιστευω οτι θα βελτιωσει σε τεραστιο βαθμο αυτη η αλλαγη εστω και ας ηρθε αργα , και εξηγουμαι ... το παιχνιδι βασιζεται στις πωλησεις του παιχνιδιου περισσοτερο για τα εσοδα του παρα στο cache shop (προς τιμη τους δεν το εχουν κανει να αποκλειεται ο παικτης που δεν τους πληρωνει με το μηνα , οπως αλλα mmo , ακομα και καινουργια γκουχ γκουχ ) . ετσι ο νεος παικτης οταν μπαινει να παιξει συναντα το εξης φαινομενο που ουσιαστικα το βλεπεις σε ολα τα mmo . οταν παιζει στις περιοχες pve που ειναι στα μικρα level δεν βρισκει πολλους συμπαικτες να κανουν level up και ειτε το "ριχνει" στο www ειτε στα fractals . αυτο δημιουργει μια σχετικη αισθηση ερημωσης που ειναι πλασματικη αφου το curse orr / fractals / dungeons & www ειναι τιγκα σε ολους τους servers , αλλα ο casual παικτης δεν προκειται να το δει αν δεν παει 1α 80 lvl. εφαρμοζωντας αυτο που ειπαν θα δημιουργει ενα instance για τον 1ο παικτη που μπαινει σε ενα map απο ολους τους ευρωπαικους server και οι υπολιποι που θα μπαινουν θα γεμιζουν αυτον μεχρι να γεμισει και μετα θα ανοιγεται δευτερο instance του χαρτη για οποιον μπει μετα τον τελευταιο και ουτψ καθε εξης . αυτο απο μονο του ειναι πολυ καλο για τους νεους παικτες που θελουν να κανουν το 100% map completion που χρειαζεται ουτω η αλλως για το legendary ... επισης μεχρι τις 13 Απριλίου κατεβασαν την τιμη του παιχνιδιου στα 20 ευρω !!! μην παραξενευτεις αν τιγκαρουν οι servers .... ==> http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2?cid=47:5::::Global:40:: αυτο που εμενα μου αρεσε πολυ απο τα νεα updates ηταν οτι συνεδεσαν τα traits με pve events ή αλλες δοκιμασιες . ετσι γινεται πιο rpg το gw2 τωρα περιμενω κανεναν νεο χαρτη στο pve γιατι περασε ηδη σχεδον μισος χρονος απο το ανοιγμα του southsun και καμια σοβαρη αλλαγη προς το καλυτερο στο www !!! υ.γ. και φυσικα αλλαγη στα particle effects .... βαρεθηκα να βλεπω λαμψεις να γεμιζουν την οθονη μου οταν παιζω melee χαρακτηρα !!! 1
Makelios Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Μολις πηρα το guild wars 2 (ακομα κατεβαινει δλδ). Διαλεγεις σερβερ ετσι δν ειναι? ποιος σερβερ εχει Ελληνες?
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Μολις πηρα το guild wars 2 (ακομα κατεβαινει δλδ). Διαλεγεις σερβερ ετσι δν ειναι? ποιος σερβερ εχει Ελληνες? ακριβώς από πάνω υπογραφή εγώ είμαι desolation
spirit)earth)aflame Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) προσπαθώ να αλλάξω το email. βλέπω μόνο αυτό. http://imgur.com/wFCsS6S το έχουν βγάλει πάλι; πρέπει να μιλήσω με το support; pfff edit: γρήγοροι, μάλλον αυτοματοποιημένο πρέπει να είναι, σε 1 λεπτό είχε αλλάξει. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2014 από spirit)earth)aflame
balog13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλησπέρα! Χθες αγόρασα και δοκίμασα το παιχνίδι. Πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις, φοβερό art design. Ενα πραγμα με ξενερωσε αφανταστα... Για ποιο λόγο έβαλαν height option σε Character Creation?!?!? Στην πόλη συναντουσα Γιγαντες και φαινομουν μικροσκοπικος... Τι μαλακια είναι αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα