Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε που τα καλυτερα σας guilds ηταν οι KISS και FURY που επαιζαν μαζι σαν  megablob

Αυτο δεν έγινε ποτε.

Εκει ημουν τοτε.Ημασταν το πρωτο guild που εφυγε απο τον Piken Square και πηγαμε στον Αurora Glade,μετα ακολουθησαν οι ΤUP και οι vii.Παιζαμε στο BL σαν guild και βλεπαμε το ally KISS&FURY να ζεργκαρουν μαζι.

Eπισης το οτι καταφερατε και βγηκατε 3οι στο Seasons το χρωστατε στον Desolation γτ την τελευταια αγωνιστικη και εχοντας εξασφαλισει την πρωτια του season ανεξαρτητου αποτελεσματος δεν αφησαμε τον Abbandon Mouth να κερδισει.Εαν κερδιζε εβγαινε 3ος ανεξαρτητα το τι θα εκανε ο Aurora

παιδια ξαναρωταω επειδη σημερα ληγει η προσφορα!http://buy.guildwars...e.buyguildwars2 αξιζει η deluxe edition τα παραπανω ευρω,ή να αγορασω την απλη?

παρε οτι ειναι πιο φθηνο

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκει ημουν τοτε.Ημασταν το πρωτο guild που εφυγε απο τον Piken Square και πηγαμε στον Αurora Glade,μετα ακολουθησαν οι ΤUP και οι vii.Παιζαμε στο BL σαν guild και βλεπαμε το ally KISS&FURY να ζεργκαρουν μαζι.

Eπισης το οτι καταφερατε και βγηκατε 3οι στο Seasons το χρωστατε στον Desolation γτ την τελευταια αγωνιστικη και εχοντας εξασφαλισει την πρωτια του season ανεξαρτητου αποτελεσματος δεν αφησαμε τον Abbandon Mouth να κερδισει.Εαν κερδιζε εβγαινε 3ος ανεξαρτητα το τι θα εκανε ο Aurora

παρε οτι ειναι πιο φθηνο

οκ ευχαριστω! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ξαναρωταω επειδη σημερα ληγει η προσφορα!http://buy.guildwars...e.buyguildwars2 αξιζει η deluxe edition τα παραπανω ευρω,ή να αγορασω την απλη?

μην αγχωνεσαι , αν στην πορια θελεις κατι απο την deluxe κανε upgrade .

ιμο παρε την απλη και ξεμπερδεψες . μια χαρα θα σου πεσει και το skin μονο μην το χαλασεις πριν φτασεις 80 και κατασταλαξεις στο ειδος παιχνιδιου που σου αρεσει και την χρησιμοποιησεις σε κανενα σετ που τελικα δεν θα το φορας.

η krytan ειναι προσωπικη μου αποψη μια απο τις πιο ωραιες armor του παιχνιδιου και σιγουρα στις top 3  πιο ωραιες medium . μην την βαλεις σε κανενα μικρο level οχι τιποτα αλλο αλλα θα πρεπει να ξοδεψεις τσαμπα λεφτα για να την βγαλεις απο την αρμορ που την εβαλες .

.....

πραγματικα πιο "χαρουμενο" δεν προκειται να γινοταν το thread :P

και επειδη φτασαμε στο αν η γιαγια μου ειχε ροδες , τοτε και εμεις αν ειχαμε δεχτει τις προσφορες απο τους αντιπαλους να σας χτυπησουμε ταυτοχρονα οτι και να κανατε δεν θα βλεπατε ουτε tower στον χαρτη σας .

οσο αφορα το σκορ το millenium κανει λαθη γιατι μετραει τελικους  και στο ξαναλεω, καποια στιγμη που ειχαμε συγκεντρωσε μεγαλη βαθμολογια και ειμασταν αρκετοι server κοντα στο σκορ ειχαμε φτασει πολυ ψηλοτερα .

αλλα και παλι εμεις φιλε δεν προκειται να βαλουμε ξυπνητηρι για να παρουμε τα ανυπερασπιστα καστρα των αλλων οταν κοιμουνται με μεγα zerg , αντε καμια guild ξενηχτυδων θα βρεις να προσπαθουν με 5 το πολυ 10 ατομα να χτυπανε οτι μπορουν .

prime time τον "πινει" κανονικα ολο το europe league απο εμας στο ξυλο , ακομα και οι riveride και οι vizunah τρεχουν και δεν φτανουν prime time , απο οτι θες . απο pugs ,απο guilds ... ολους .ορεξη να εχουμε να διασκεδαζουμε. αρκει να μην μας τρολαρει η anet οπως και τον piken που μας φορτωνουν τους ιδιους αντιπαλους καθε εβδομαδα

και οχι τιποτα αλλο αλλα αν μας την καρφωσει κανουμε και εμεις μεγα zergs , αποδειξη ? voila

1486715_434785073316621_1108117191_n.jpg

Επεξ/σία από Han Solo
Δημοσ.

μην αγχωνεσαι , αν στην πορια θελεις κατι απο την deluxe κανε upgrade .

ιμο παρε την απλη και ξεμπερδεψες . μια χαρα θα σου πεσει και το skin μονο μην το χαλασεις πριν φτασεις 80 και κατασταλαξεις στο ειδος παιχνιδιου που σου αρεσει και την χρησιμοποιησεις σε κανενα σετ που τελικα δεν θα το φορας.

η krytan ειναι προσωπικη μου αποψη μια απο τις πιο ωραιες armor του παιχνιδιου και σιγουρα στις top 3  πιο ωραιες medium . μην την βαλεις σε κανενα μικρο level οχι τιποτα αλλο αλλα θα πρεπει να ξοδεψεις τσαμπα λεφτα για να την βγαλεις απο την αρμορ που την εβαλες .

Οκ σε ευχαριστω!καποιο map ή guild για τελειως noob μπορεις να προτεινεις?

Δημοσ.

@ Han Solo

Επρεπε να μας ειχατε παιξει doubled ειστε οι μονοι που δε το κανατε σε ολο το season.

Αnyway εχεις ξεφυγει και το σταματαω εδω.Αν οντως τα πιστευεις αυτα που λες γραψτα και στο wvw thread στο gw2 forum να γελασουμε ολοι μαζι

Δημοσ.

help με το registration!  :mellow:

το πήρα και εγώ το παιχνιδάκι και είπα να μπω στη παρέα.

πήγα στο site να κάνω νέο λογαριασμό και έβαλα το serial key,έγραψα και όνομα,password κτλπ,και μόλις πάτησα next άρχισε να φορτώνει η σελίδα αλλά παίρνει βασανιστικά πολύ ώρα να φωρτώσει. είναι φυσιολογικό αυτό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι είχε κολλήσει ο web browser και δεν φόρτωνε τη σελίδα,ενώ μου είχε ήδη σταλεί e-mail.

Άρχισε να κατεβάζει το client χθες,και το άφησα ανοιχτό και έπεσα για ύπνο.

Ξύπνησα τώρα πρωινιάτικα και είπα να περάσω μια βόλτα απ' το ίντερνετ πριν μπω στο παιχνίδι. :)

Χρόνια πολλά!

edit

Έφτιαξα τον πρώτο μου παίχτη έναν Norn Warrior,και μπήκα στο Gandera ή Gandarra κάπως έτσι.

Έχω κολλήσει με τους γρίφους των κορακιών τώρα και θέλω να τους απαντήσω όλους! :P

Ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι!  ;)

(σημείωση,είναι το πρώτο mmo για το οποίο το λέω αυτό,δεν έχω ξαναπαίξει mmos)

κυρίως έπαιζα action games,fps και single player rpg στυλ skyrim,witcher.

Τον χειρισμό θα μου πάρει λίγο να τον συνηθίσω,αλλά μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σαν παιχνίδι πολύ περισσότερο από διάφορα f2p που είχα δοκιμάσει. (y)

Επεξ/σία από Alithinos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Alithinos

μιας και εφτιαξες norm για 1ο χαρακτηρα μην αγνοησεις να κανεις frozen maw στο wayfarer foothills ( εδω θα δεις ποτε βγαινει στον server σου : http://us.gw2stuff.com/en/events/gandara )

γενικοτερα οτι θελεις να ρωτας εδω αλλα πριν ρωτησεις ριξε μια ματια σε αυτα που εγραψα εδω για το θεμα perfomance ( ειδα οτι εχεις amd cpu ) : http://www.insomnia.gr/topic/180376-guild-wars-2/page-185?do=findComment&comment=52528786  και εδω : http://www.insomnia.gr/topic/180376-guild-wars-2/page-192?do=findComment&comment=52572196 οπου εχω ολα τα sites που βοηθανε τον παικτη .

@koyiote

για να δουμε αν σημερα ανατρεψουμε τα προγνωστικα :P

δεν ξερω αν εισουν στο bay προχθες με τους [COFE] αλλα τετοιο "ξυλο" σε ενταση και διαρκεια ειχα καιρο να παιξω.

να μας λετε να σας τσιγκλαμε πιο συχνα αν ειναι να ευχαριστιομαστε το παιχνιδι περισσοτερο  .

υ.γ. για την ιστορια και μονο μεχρι να ερθουν οι ενισχυσεις απο το eb ειμασταν 17 ατομα στο zerg μας και γυρω στα 7 ατομα στα sieges   :)

Επεξ/σία από Han Solo
Δημοσ.

Han Solo σαν 15 χρονων παιδι κανεις

Απολαυσε το παιχνιδι σου,στο κατω κατω ενα game ειναι.Ολοι ξερουμε πως σε ενα map μπορει να ριχνετε ξυλο και σε αλλο να τρωτε.

Αυτο ειναι φυσιολογικο σε ολους τους servers. To θεμα ειναι στο συνολο τι κανετε.Αν θελετε να παιξετε golden league και να μαμισετε ολους τους ευρωπαικους servers πρεπει πρωτα να ανεβετε rating.Αλλιως οτι και να λετε ειναι λογια που τα παιρνει ο ανεμος :)

Τι προγνωστικα θελετε να ανατρεψετε? Δεν ασχολειτε κανεις με το WvW αυτη τη βδομαδα μεσα στις γιορτες.Αλλωστε ευκαιρια ειναι να ριξουμε το rating γιατι πλησιαζουμε πολυ την golden league.Δυστιχως για μας καπιοι pve commanders πανε και παιζουν WvW και δυστιχως απο οτι φενεται θα σας περασουμε παλι σε ποντους.

Ξεχασα να σε ρωτησω,εκεινα τα guild απο αμερικη που μου ελεγες οτι θα φερεις για να παιζουν βραδυ την ωρα που οι αλλοι θα κοιμουντε δεν ηρθαν? ;)

Δημοσ.

Han Solo σαν 15 χρονων παιδι κανεις

Απολαυσε το παιχνιδι σου,στο κατω κατω ενα game ειναι.Ολοι ξερουμε πως σε ενα map μπορει να ριχνετε ξυλο και σε αλλο να τρωτε.

Αυτο ειναι φυσιολογικο σε ολους τους servers. To θεμα ειναι στο συνολο τι κανετε.Αν θελετε να παιξετε golden league και να μαμισετε ολους τους ευρωπαικους servers πρεπει πρωτα να ανεβετε rating.Αλλιως οτι και να λετε ειναι λογια που τα παιρνει ο ανεμος :)

Τι προγνωστικα θελετε να ανατρεψετε? Δεν ασχολειτε κανεις με το WvW αυτη τη βδομαδα μεσα στις γιορτες.Αλλωστε ευκαιρια ειναι να ριξουμε το rating γιατι πλησιαζουμε πολυ την golden league.Δυστιχως για μας καπιοι pve commanders πανε και παιζουν WvW και δυστιχως απο οτι φενεται θα σας περασουμε παλι σε ποντους.

Ξεχασα να σε ρωτησω,εκεινα τα guild απο αμερικη που μου ελεγες οτι θα φερεις για να παιζουν βραδυ την ωρα που οι αλλοι θα κοιμουντε δεν ηρθαν? ;)

ρε μπαγασα βρηκες την ηλικια μου :) αυτο το guild που συζηταγα να ερθει δυστυχως σταματησε το παιχνιδι ο leader (να ειναι καλα το bloodlust !) και οσοι εμειναν εφτιαξαν δικο τους .

οι γενικοτητες (το συνολο που χρησιμοποιησες ) που βαζεις να ξερεις δεν βοηθαει το παιχνιδι .... αν η golden league ειναι μονο θεμα coverage τοτε ο piken square θα ηταν στην silver league και οχι αναμεσα στους πρωτους .

τα προγνωστικα ειχαν αλλαξει φιλτατε ,και σας ειχαμε περασει τις τελευταιες 3 μερες στο σκορ, απλα βαλατε παλι το ξυπνητηρι σημερα τα ξημερωματα για να blob-αρετε τα borderlands . αλλα ειπαμε και ας μην το παραδεχεσαι .... 24 ατομα κρατησαν δικο μας 1 ωρα το bay εναντιον blob απο 60+ παικτες !  pve θελεις να τους πεις , πεστους οπως νομιζεις , αλλωστε το www ειναι pvpve περιβαλλον και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για εναν pve commander να το παιζει "αθωος" στο www.

υ.γ. σιγα μην δεν ασχολειστε  με το www αυτην εβδομαδα , και τα blob απο που ερχονται σε ολα τα borders ? απο τον αρη ?

Δημοσ.

τις 2 τελευταιες εβδομαδες ειλικρινα μπαινω στο wvw για να κανω το daily και κυριως στο eb.Κανω lvl up ενα alt και fractals το βραδυ με τα παιδια,και κανα tequatl στο reset.

Επιδη καθε φορα που ειμαι στο ts εχω ανοικτα ταυτοχρονα και του guild και του server βλεπω ποσοι online στο ts σε καθε zone.

Αν εσυ βλεπεις blob στα zones αυτο δε σημαινει οτι ειναι γεματα τα zones.Oτι ωρα και να δοκιμασει κανεις για WvW δεν υπαρχει queue.

Εσυ μπορει να βλεπεις κοσμο αλλα αυτοι να ειναι pugs που ακολουθουν ενα pve commander o οποιος δεν ξερει ουτε καν τα βασικα απο το WvW και κανεις απο αυτους να μην ειναι στο ts.

Αλλωστε ο Desolation ειναι κυριως pve server και ο μονος λογος που θα ειχε κοσμο στο WvW θα ηταν αν υπηρχε το ενδιαφερων του Season και τα achievments του.

Τα WvW guilds του server μας ενδιαφερονται για GvG αν εχεις κανα καλο guild και οντως μετρατε αντι να χανεις το χρονο σου εδω η στο bl σκοτονωντας pugs κανε τον κοπο και μπες official forum του gw2 και κλειστε μαζι τους ενα gvg.

Mono μη ξεχασεις να μου πεις την ωρα να ερθουμε να κανουμε κερκιδα :)

Ειλικρινα παντως θελαμε να χασουμε raiting αυτη τη βδομαδα γιατι εχουμε πλησιασει επικυνδινα την golden league.

Τωρα αν κερδιζαμε η αν χαναμε στο score δε μας ενδιαφερει.Δυστιχως ο Deso ειναι πολυπληθεστατος server και δε μπορουμε να ελεγχουμε τον καθενα να μη farmarei points στο WvW

Παντως ποτε δεν ειναι αργα για σας,αν οντως θελετε μπορειτε να προσπαθησετε να μας περασετε στα points απο τωρα μεχρι το reset.

Χαρη θα μας κανετε :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι γενικα στο θεμα armors, οι designers της Anet δεν το εχουν ή απλα δεν ασχολουντε. Γνωριζω οτι το να φτιαξεις ενα μοντελο οπλου ειναι πολυ πιο ευκολο (μιας και παραμενει το ιδιο για ολα τα races), ενω μια armor θελει πολυ περισσοτερη δουλεια. Παρ'ολα αυτα, δεν μπορω να τους δικαιολογησω, γιατι πολυ απλα αυτη ειναι η δουλεια τους. Επισης, δεν μπορεις σε ενα παιχνιδι, που το look ειναι ενα απο τα πιο βασικα στοιχεια του end game (κι ομως) να φτιαχνεις μια αρκετα ασχημη (για τα περισσοτερα ματια) armor, να βαζεις τον παικτη να λιωνει για να την φτιαξει και μετα να τον αναγκαζεις εμμεσα να πληρωσει για να της αλλαξει το look. Το βρισκω λαθος και κοροιδια προς τον πελατη. Το ιδιο ισχυει και για τα ascended weapons, τα οποια σιγα την ομορφια και σιγα το design που εχουν.

Τωρα θα μου πεις οτι οκ, μπορει να ειναι πονηρος ο τροπος, αλλα το κανουν για να βγαλουν κανα φραγκο και αυτοι. Ελα ομως που και εκει σε κοροιδευουν. Ειναι δυνατον να σου βγαζει καινουργια armors στο gem store με 800 gems (= 8ευρω) τα οποια δεν ειναι τιποτα καινουργιο, αλλα υπαρχοντα μοντελα με προσθηκη του φοβερου εφε της φωτιας (λες και δεν ηπαρχουν ηδη armors με αυτο το effect, βλεπε CoF και τα 3 skins απο τα achiev chests)? Η μηπως ειναι λογικο να σου βγαζει δυο καινουργια Helmets που το ενα κοστιζει 500 gems (ενω ενα ολοκληρο armor κανει 800)? Συγνωμη αλλα κοροιδα δεν ειμαστε και δεν μας τρεχουν λεφτα απ'τις τσεπες για να τα χαλαμε σε οτι προχειρη βλακεια βγαζουν.

Οσον αφορα το θεμα Living Story, θεωρω οτι η Anet εχει επιλεξει λαθος προσεγγιση στο θεμα. Εκτος του οτι ειναι βαρετα τις περισσοτερες φορες και δεν προσφερουν τιποτα το ιδιαιτερο (ο περισσοτερος κοσμος απλα το κανει για να παρει achievements και μετα δεν ξανα ασχολειτε. Επισης τα rewards ειναι αθλια και ασημαντα και σου πετανε και κανα backpiece το οποιο δυσκολα να το ταιριαξεις με καμια armor), ξοδευουν πολυτιμους πορους και χρονο για να φτιαξουν κατι το οποιο το κρατανε για 2,3,4 βδομαδες και μετα το βγαζουν. Με λιγα λογια, θα μπορουσαν να αφιερωσουν αυτους τους πορους και τον χρονο για να φτιαξουν κατι πιο καλο, πιο ενδιαφερον και κατι το οποιο θα μενει στο παιχνιδι (armors/weapons, new maps, new dungeons, new stories, game improvement κτλ κτλ). Φυσικα κατι τετοιο θα επαιρνε περισσοτερο χρονο με αποτελεσμα να μην μπορουν να ακολουθησουν το προγραμμα των 2 εβδομαδων, αλλα πραγματικα who cares? Δηλαδη προτιμουνε κατι προχειρο και γρηγορο ή κατι ποιοτικο και ενδιαφερον?

Εγραψα πολλα και μπορω να γραψω ακομα περισσοτερα, αλλα δεν το βρισκω κακο να γκρινιαζει καποιος για το παιχνιδι στο οποιο αφιερωνει αρκετο απο τον χρονο του και φυσικα λεφτα τα οποια δεν του περισσευουν. Αντιθετως, το βρισκω σωστο αρκει παντα αυτα που ζηταει να ειναι εφικτα και οχι παραλογα. Εμενα το παιχνιδι μου αρεσει και θα συνεχιζω να το παιζω οσο μου προσφερει διασκεδαση και μεχρι να το βαρεθω, αλλα θα τονιζω τα κακα του σημεια οπως τονιζω και τα καλα του, και θα κραζω οταν θεωρω οτι κανουν λαθος γιατι πολυ απλα θελω να γινει καλυτερο και οχι χειροτερο.

Υ.Γ. Και για να μην νομιζετε, τωρα στις γιορτες ολο και κατι θα παρω απο το gem store, απλα αυτο το κατι θα αξιζει τα λεφτα του (για μενα παντα). :-)

supercots τελικα καταλαβαν την βλακεια που εκαναν οι designers στην flame armor στο tp και την αφαιρεσαν , για να την ξαναφτιαξουν ....

Link.png Site: Flamekissed Armor removed from TP

ευτυχως δηλαδη γιατι οντως ηταν κοροιδια ( για οσους εχουν ακομα παρωπίδες )  και ελπιζω να βαλουν και καμια ακομα ( εχουμε πηξει στις braham :P ) που να ειναι της προκοπης γιατι η ascended τελικα ικανοποιει πολυ λιγους.

επισης μας αφησε χρονους η συζητηση για τους αγωνες στο w3 . την αποψη μου ως προς την αντιμετωπιση πανω στο θεμα flame την εχω πει και θα την ξαναπω. ποναει κεφαλι , κοβει κεφαλι δεν βοηθαει και προκαλει τον κοσμο να φευγει απο το επισημο site και να συνδεεται σε τριτους ( http://www.gw2wvw.net/forum ) πολλες φορες μοιραζοντας ευαισθητες πληροφοριες ( οπως το email του που μπορει να ειναι και αυτο που χρησιμοποιει στο παιχνιδι ) με τριτους.

Δημοσ.

Στον Piken Square τι γινεται εχουμε κανα νεο? Εχουν φυγει guilds? Παραπεει στο WvW και δεν εχει την ποιοτητα που ειχε παλια

Ξερουμε κατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...