Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναφερθηκα μονο στο gems store.Kαινουριες κοπιες μια χαρα συνεχιζει και πουλαει.

Αν εχει κοσμο η οχι ο desolation δεν εχεις παρα να κανεις guest μια μερα στον server και να δεις τι γινεται στα world bosses ολες τις ωρες της ημερας και οχι μονο.

Ενδεικτικα ο tequatl ακομα εχει overflows.

Και δεν ειναι ο μονος server που εχει κοσμος και oveflows το ιδιο συμβαινει και στο seafarer,kodash,vizunah,και σε αλλους γτ κατα καιρους παω και κανω και εκει pve για να προλαβαινω τα world bosses οταν ο χρονος μου ειναι περιορισμενος.

Απο οτι εχω καταλαβει αναλωνεσαι στο να διαβαζεις στα forums και στα living streams τι λεει ο ενας και ο αλλος.

Ισως θα ηταν καλυτερο να επαιζες και λιγο.

Τα updates που βαζει μεσω τοy living story υπερκαλυτπουν τις αναγκες μου στο gameplay και οντως μερικες φορες οταν ανακατευωμαι και με wvw,και spvp δε προλαβαινω να τελιωσω καποιο πριν μπει το επομενο.

Καλυτερα παντως απο το να μην εχω τι να κανω

Δε ξερω τι σε ενοχλει που δεν ειναι νεος map

Μηπως εισαι της αποψης βαλτε νεους χαρτες και ας ειναι και αδειοι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δε ξερω τι σε ενοχλει που δεν ειναι νεος map

Μηπως εισαι της αποψης βαλτε νεους χαρτες και ας ειναι και αδειοι?

Μπορουσανε να αλλάξουν ήδη υπαρχουσες περιοχες ώστε να νιώθεις ότι ειναι κάτι νέο.

Εξάλλου και τώρα δεν τις λες και γεμάτες τις περιοχές, συγκεκριμένα σημεία έχουν κόσμο όπως σε όλα τα mmo.

οταν γινοντε event οπως της scarlet,η world bosses,η living story  σε οποια περιοχη και αν γινεται το event εχει κοσμο.

Επισης μεσω των daily achievment αναγκαζομαστε να επισκευτουμε αλλες περιοχες.

Θα διαφωνισω οτι το ιδιο γινεται σε ολα τα mmo γτ υπαρχουν mmo που αν δεν κανει καποιος lvl up δεν βλεπεις καποιον αλλον να ειναι σε καποια low lvl περιοχη ας πουμε.

• Like 1

Παίδες, περιμένω το παιχνίδι να μου έρθει σύντομα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον φιλικό server με αρκετά άτομα αλλά και με αρκετά guild που θα σε βοηθήσουν;

Παίδες, περιμένω το παιχνίδι να μου έρθει σύντομα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον φιλικό server με αρκετά άτομα αλλά και με αρκετά guild που θα σε βοηθήσουν;

αν ψαχνεις server που εχει ελληνες και ελληνικες guild διαλεγεις εναν απο την υπογραφη μου ( στον underworld ακουω οτι δεν τα πανε καλα απο αποψη γενικοτερου πληθυσμου αλλα δεν ξερω απο πρωτο χερι γιατι κατι γνωστους που ειχα το διεκοψαν το  παιχνιδι ).

στον aurora glade αν και δεν ειμαι πλεον σε καμια ελληνικη εχει καμποσες ελληνικες guild και ολες μα ολες& oi international ειναι φιλικες guild απο  οσο ξερω φυσικα ,μονο που αν ερθεις σε εμας να ξερεις στο www εμεις δεν ειμαστε ninjas για να παιρνουμε τα καστρα των αλλων 5 η ωρα τα ξημερωματα με mega blob οταν οι αλλοι κοιμουνται,

αν θελεις να να γινεις ninja να πας στον desolation , εχει μπολικους τετοιους :P .

υ.γ. για οσους θελουν να μας κοροιδεψουν , καντε το ελευθερα στην σελιδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/unionofaurora

αν ψαχνεις server που εχει ελληνες και ελληνικες guild διαλεγεις εναν απο την υπογραφη μου ( στον underworld ακουω οτι δεν τα πανε καλα απο αποψη γενικοτερου πληθυσμου αλλα δεν ξερω απο πρωτο χερι γιατι κατι γνωστους που ειχα το διεκοψαν το  παιχνιδι ).

στον aurora glade αν και δεν ειμαι πλεον σε καμια ελληνικη εχει καμποσες ελληνικες guild και ολες μα ολες& oi international ειναι φιλικες guild απο  οσο ξερω φυσικα ,μονο που αν ερθεις σε εμας να ξερεις στο www εμεις δεν ειμαστε ninjas για να παιρνουμε τα καστρα των αλλων 5 η ωρα τα ξημερωματα με mega blob οταν οι αλλοι κοιμουνται,

αν θελεις να να γινεις ninja να πας στον desolation , εχει μπολικους τετοιους :P .

υ.γ. για οσους θελουν να μας κοροιδεψουν , καντε το ελευθερα στην σελιδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/unionofaurora

Γενικά θέλω έναν server όπου να έχει μεν αρκετά άτομα (ό,τι εθνικότητας κι εάν είναι), άλλα να μην γίνεται και της εκδιδομένης όπως για παράδειγμα στο WoW που δεν μπορούσες να προχωρήσεις από την πολυκοσμία. Επίσης θέλω να είναι αρκετά φιλικοί σε ένα νέο μέλος (ας το παραδεχτούμε, εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε :P).

@ Han Solo

Κακιουλες

Μαλλον σας πειραξε που χασατε απο τον Desolation στο season 1.Εμεις το εχουμε ηδη ξεχασει.Αν δεν ηταν τα achievments δε θα ειχαμε τοσο κοσμο στο WvW.Αλωστε ο Desolation ειναι PvE server

Oσο για το Ninja να ξεκαθαρισουμε οτι ποτε δεν εγινε κατι τετοιο.

Ο Desolation ειναι ενας server οπου εχει κοσμο ολο το 24ωρο.Αυτο οφειλεται ειτε στους ευρωπαιους που αρεσκονται να παιζουν το βραδυ ειτε στους καναδους η αμερικανους που παιζουν τις ωρες που για εκεινους ειναι μερα.

Το προβλημα στον Aurora κατα την δειαρκεια του wvw season 1 ηταν οτι δεν ειχαν ατομα να υπερασπιστουν τα keep τους το βραδυ.

Δε φτεει ο Desolation για αυτο.Δε μπορει κανεις να απαγορευσει σε κανεναν να μη παιξει WvW το βραδυ επειδη καποιοι τοτε κοιμουντε ισως.

Ευχομαι ο Aurora να μπορεσει να παιξει σε μεγαλυτερα τιερ.

Εκει οπου servers οπως Seafarer Rest,Vizunah,Elona Reach,Riverside,Kodash,Jade Sea,Baruch Bay εχουν τον ιδιο αριθμο παιτκων online στο WvW ολο το 24ωρο.

Ο Desolation οταν ηταν t1 επι 4 μηνες σερι ειχε αντιπαλους τους Vizunah.

Eιλικρινα σας ευχομαι να παιξεται με τους Vizunah.

Γενικά θέλω έναν server όπου να έχει μεν αρκετά άτομα (ό,τι εθνικότητας κι εάν είναι), άλλα να μην γίνεται και της εκδιδομένης όπως για παράδειγμα στο WoW που δεν μπορούσες να προχωρήσεις από την πολυκοσμία. Επίσης θέλω να είναι αρκετά φιλικοί σε ένα νέο μέλος (ας το παραδεχτούμε, εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε :P).

Δε ξερω με ποια ελληνικα guilds εχεις παιξει αλλα δεν ειναι ολα ετσι.

Δε ξερω με ποια ελληνικα guilds εχεις παιξει αλλα δεν ειναι ολα ετσι.

Guild Wars δεν έχω ξαναπαίξει. Μιλάω γενικά με την εμπειρία μου από τα διάφορα MMORPG που κατά καιρούς έπαιζα.

@coyiote καλα γυρνα πλευρο , εσυ ο ιδιος καποιες σελιδες πιο πισω ελεγες οτι ξενυχταγες για να παιζεις το βραδυ και τωρα μας λες για αμερικανους και καναδους ?

αποφασιστε τι θελετε να ειστε ! ειτε θα γινεται seaferer's rest , ειτε normal server  .

δεν μας πειραξε καθολου που βγηκαμε τριτοι , το αντιθετο , δεν το περιμεναν οι περισσοτεροι και αυτο οφειλεται στο οτι μονο τα pugs μας ( βασικα τα small guilds ) ηθελαν να παιζουν για τους ποντους. οι περισσοτερες www guild δεν εχουν καμια διαθεση να βρεθουν στην golden league  με τα ατελειωτα queues

υ.γ. εχουμε παιξει με τους vizunah και μια χαρα ιδιο παιξιμο εχετε .ηρεμια ολο το βραδυ και μαζεμα ολοι τα ξεμρωματα μεσα σε ενα mega zerg , αυτο εμεις ακομα και  στο eb προσπαθουμε να μην το κανουμε . ας ειναι καλα η anet που δεν εχει βαλει τα στοιχειωδη εργαλεια για τους commanders αλλιως ουτε στον eb δεν θα εβλεπες zerg .

αλλωστε 20 φτανουν και περισσευουν για να παιξεις εναντιον blob 

@coyiote καλα γυρνα πλευρο , εσυ ο ιδιος καποιες σελιδες πιο πισω ελεγες οτι ξενυχταγες για να παιζεις το βραδυ και τωρα μας λες για αμερικανους και καναδους ?

αποφασιστε τι θελετε να ειστε ! ειτε θα γινεται seaferer's rest , ειτε normal server  .

δεν μας πειραξε καθολου που βγηκαμε τριτοι , το αντιθετο , δεν το περιμεναν οι περισσοτεροι και αυτο οφειλεται στο οτι μονο τα pugs μας ( βασικα τα small guilds ) ηθελαν να παιζουν για τους ποντους. οι περισσοτερες www guild δεν εχουν καμια διαθεση να βρεθουν στην golden league  με τα ατελειωτα queues

υ.γ. εχουμε παιξει με τους vizunah και μια χαρα ιδιο παιξιμο εχετε .ηρεμια ολο το βραδυ και μαζεμα ολοι τα ξεμρωματα μεσα σε ενα mega zerg , αυτο εμεις ακομα και  στο eb προσπαθουμε να μην το κανουμε . ας ειναι καλα η anet που δεν εχει βαλει τα στοιχειωδη εργαλεια για τους commanders αλλιως ουτε στον eb δεν θα εβλεπες zerg .

αλλωστε 20 φτανουν και περισσευουν για να παιξεις εναντιον blob 

Οτι σε βολευει διαβαζεις? Ειπα για ευρωπαιους που αρεσκονται να παιζουν βραδυ και για αμερικανους και καναδους.

Εγω ειμαι μεσα 12-15 ωρες τη μερα στη καλυτερη .Ανηκω σε αλλη κατηγορια :)

Θες να μιλησουμε που ηταν ο Aurora και τι εκανε 1 χρονο πριν? Πριν φυγουν καποια WvW guilds απο το Piken Square και ερθουν σε σας?Τοτε που τα καλυτερα σας guilds ηταν οι KISS και FURY που επαιζαν μαζι σαν  megablob και δεν ηταν σε θεση να παρουν τα hills οταν αμυνονταν απο guild party?

Mη το παιζεις πονηρος γιατι δε ξερεις την ιστορια του καθε server εδω μεσα.

o aurora ηταν πριν ακριβως ενα χρονο στην 7η ή στην 5η θεση ( δεν θυμαμαι ) .

φιλτατε αν εκαναν την διαφορα τα guilds τοτε θα ειμασταν στην 3η league εδω και πολυ καιρο . επειδη ακομα και οι kiss ομως για την ιστορια και μονο ΔΕΝ "γεννηθηκαν" στον aurora glade καλυτερα να μην τους εχεις σαν αναφορα .

Ο Desolation ποτε δε δηλωσε WvW server.Ξεκινησε απο το release σαν spvp server και ετσι συνεχισε.Το μονο guild που επαιζε WvW ηταν οι IRON.

Καποια στιγμη ηρθαν οι Bull,Votf,και οι golden horde που μεχρι τοτε επαιζαν μονο spvp και αρχισαν παιζοντας gvg με αλλα guilds απο Seafarer οπως ηταν οι Red Guard,Velocity,Option ktl.

Ο Deso ηταν παντα σε υψηλα τιερ συνη8ως τ1-τ2 κυριως λογω των IRON και των RUIN παλιοτερα οι οποιοι RUIN μολις πηγαν τον server t1 εφυγαν και πηγαν NA.

Εκτος ολων αυτων των guild που προανεφερα η ποιοτητα των υπολοιπων guild ηταν κατω του μετριου στο WvW.

To καλοκαιρι εφυγαν απο τον σερβερ ολα τα WvW guilds και εμειναν οι EXG kai Invi και καπιοι commanders οι οποιοι προσπαθουν να οργανωσουν το WvW με οποιους pugs

o aurora ηταν πριν ακριβως ενα χρονο στην 7η ή στην 5η θεση ( δεν θυμαμαι ) .

φιλτατε αν εκαναν την διαφορα τα guilds τοτε θα ειμασταν στην 3η league εδω και πολυ καιρο . επειδη ακομα και οι kiss ομως για την ιστορια και μονο ΔΕΝ "γεννηθηκαν" στον aurora glade καλυτερα να μην τους εχεις σαν αναφορα .

Eιδες οτι δε τα ξερεις καλα?Ο Aurora ακριβως 1 χρονο πριν ηταν στην 14 θεση.

http://mos.millenium.org/eu/matchups/history/27

Ποτε δεν ηταν στην 7 θεση η ακομα ψηλοτερα.Η καλυτερη θεση που ειχε ποτε ηταν η 11!

http://mos.millenium.org/servers/history/20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...