Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα, Εχει κανείς κανέναν γνωστό που θέλει να το δώσει η κάτι, μπας και dodgarw το 35άρι; Η να πάω κατευθείαν για του κουτιού;
Han Solo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτο που λες Han δεν ειναι μονο στον server σου. Κι εμεις εχουμε καποιες guilds που παιζουν για την παρτυ τους και οταν τους ακολουθεις στην λενε κιολας. Τωρα που θα βαλουν και την GvG Arena, βλεπω να μειωνεται κατα πολυ η παρουσια καποιων guild στο WvW. Τελος παντων, ετσι οπως πανε τα πραγματα θα εχουμε Deso ή Ganda στην 1η και 2η θεση, Aurora στην 3η, Abba στην 4η και εμεις στην 5η. Στην 2η season να δουμε τι servers θα παιζουν στο league μας. Παντως με FR και UW μια χαρα θα περασετε . Εμεις με Deso και Ganda δεν βλεπω να μπαινουμε wvw αυτη τη βδομαδα... απο οτι τελικα καταλαβα ολο το πανηγυρι με τα seasons εγινε μονο και μονο για τα achievemnts ,αφου μετα τις 2 δεκεμβρη ξαναργυναμε στα παλια. οσο αφορα το gvg θεωρω οτι δεν ειναι αληθεια οτι με το που θα παει στο obsidian map θα μειωθουν οι παικτες , απλα δεν θα εχουν αυτοι ποτε queue & bloodlust buff οταν θελουν να κανουν gvg . αλλωστε τα σωστα guilds που κανουν τετοιου ειδους fights , τα κανουν μονο την πεμπτη που εχουν ολα κριθει ,δεν προκειται να επηρεασει την παρουσια τους στο www. να μην ξεχναμε οτι το www ειναι pvpve mode και οχι pvp* . αυτο που θε πρεπει αν κοιταξουν τωρα ειναι να κανουν πιο τεχνικο το bloodlust με περισσοτερες επιλογες και επιτελους να ακουσουν τους παικτες που εκλιπαρουν για περισσοτερες δυνατοτητες στην αμυνα των καστρων . ειναι 5-6 ατομα στον server μας που πραγματικα τα παιδια σπαταλανε μια περιουσια καθε μερα για upgrades . εχουν κουραστει απο αυτην την "σισύφειο" τιμωρια , καθε πρωι να βρισκουν χαλασμενα τα καστρα. . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λιγη λογικη απο την anet δεν θα βλαψει. ας τους κανει το χατηρι και ας δωσει 12 ωρες immunity σε ενα full upgrade keep garrison κατα τις ωρες 00:00 - 12:00 ωστε να μην αποθαρρυνει αυτου του ειδους τους παικτες που νοιαζονται σαν "παιδια" τους τα καστρα . καταλαβαινεται τι θελω να πω νομιζω . στο κατω κατω της γραφης αυτην την στιγμη μονο αυτοι που εχουν καλυτερο coverage κερδιζουν , ας δωσουν την δυνατοτητα σε οποιον ειναι καλος να εχει και το αναλογο κερδος . και αν ηθελε 24/7 θα επρεπε να "παντρεψει" καθε server απο την ευρωπη με εναν απο την αμερικη ωστε να μην υπαρχει καμια διαφορα αναμεσα στους servers στο coverage. ακομα και στο wow (για να λεμε τα πραγματα μεσα απο την προοπτικη του επιτυχημενου) που δεν κραταγε 24/7 το battleground ειχε καποιο ειδος αλληλεπιδρασης αναμεσα στα objectives ωστε να ειναι πιο σοφιστικε και στρατηγικης το παιχνιδι. * η anet πρεπει να σταματησει να "ακουει" τους pvp-ers στο www , ειπαμε το www ειναι παιχνιδι στρατηγικης και siege fights . οποιος θελει καθαρο pvp να παει στο spvp ή tpvp ή στο lol . αμαν πια με τους pvp-ers. @fernandes αν καταλαβα καλα ψαχνεις να βρεις account. για δωσε περισσοτερες πληροφοριες γιατι dodge εχει το gw 2 και ειναι αρκετα χρησιμο αλλα χρησιμοποιειται in-game και μονο Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2013 από Han Solo
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Han, Τελικά το πήρα κουτί χ2 και είμαι 18lvl και το χαίρομαι.
koyiote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Han Ποσα μας δινεται να μην αφησουμε τους Abbadοn να βγουν πρωτοι
koyiote Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ερχονται αλαγες στο sPvP https://www.guildwars2.com/en/news/player-vs-player-rewards-roadmap/?utm_source=client
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα και το πρώτο dungeon run χθές με κάτι pug τύπους, πολύ φιλικοί κτλ, εύκολο. Το θέμα είναι, το GW2 δεν υπάρχει aggro system ε; δλδ tanking κτλ με την παραδοσιακή έννοια;
koyiote Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα και το πρώτο dungeon run χθές με κάτι pug τύπους, πολύ φιλικοί κτλ, εύκολο. Το θέμα είναι, το GW2 δεν υπάρχει aggro system ε; δλδ tanking κτλ με την παραδοσιακή έννοια; Οχι ειναι διαφορετικα εδω. Παιζουν αρκετα πραγματα ρολο για το πως 8α παρεi καποιος aggro. Αυτοι που εχουν πολυ toughness και κατ'επεκταση περισσοτερο armor παιρνουν aggro πιο ευκολα. Περισσοτερα μπορεις να διαβασεις στο παρακατω link http://wiki.guildwars2.com/wiki/Aggro
Han Solo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μπηκαν τα Ascended Armor . το πηγα το armorsmith στα 500 αλλα ενταξει πιο αηδια δεν θα μπορουσε να γινει μια heavy . αν ηθελαν να προοωθησουν τις heavy στο TP ας εφτιαχναν μεγαλη γκαμα απο heavy armors να χρησιμοποιησω και τα τελευταια transmute stones . ομως , αν περιμενουν να κανω transmute την τωρινη* μου που ειναι ηδη transmute και φτιαγμενη με κοπο και χρημα , επαιξαν και εχασαν .... δεν πανε καλα στα μυαλα τους αν νομιζουν οτι ξεζουμιζοντας τους υπαρχοντες παικτες θα επιβιωσουν υ.γ. * ποια τωρινη μου...τις τωρινες μου πεστε καλυτερα ...σε ολους τους χαρακτηρες εχω κανει επεμβασεις
superKots Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Συμφωνω. Οτι πιο ασχημο εχω δει. Οταν την φτιαξω για τον guard μου θα πεσει με την μια transmute. Απαραδεκτη η Anet στο συγκεκριμενο θεμα, μιας και προσπαθει να στα παρει με εμμεσο και πονηρο τροπο. Επισης κατι που εχω απορια και δεν καταλαβαινω το γιατι. Ανεβασα armor στο 500 με crafting booster. Χαλασα 110 ectoplasm συνολικα + οτι t6 mats χρειαστηκαν. 110 ectoplasm παρακαλω. Το θεμα δεν ειναι αυτο, αλλα οτι το drop rate τους απο τα salvage εχει μειωθει αρκετα (η ετσι πιστευω εγω). Δωστε μου ενα λογο να το κανει αυτο η Anet, ειδικα τωρα που χρειαζοντε ακομα περισσοτερο.
koyiote Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 δε ξερω αν εχει μειωθει γτ οταν ηταν πιο φθηνα τα ectos πουλουσα οτι rare μου επεφτε.Τωρα που τα κανω salvage με το master salvage kit και κανω ολα τα dailies στα world bosses παιρνω γυρω στα 20 ecto τη μερα Για το τι skin θα εχουν οι ascended armors το ξεραμε 3 μηνες πριν απο τα codes στα διαφορα sites Προσωπικα δε ξαφνιαστικα με αυτο που ειδα.Εξαλλου ascended θα φτιαξω σε 1 χαρακτηρα μου που παιζω fractals και μονο. Την ανοιξη θα βγουν οι lengedary armors ετσι κ αλλιως
superKots Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τι θα βγουν? Legendary armors? Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εχεις link?
Han Solo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δε ξερω αν εχει μειωθει γτ οταν ηταν πιο φθηνα τα ectos πουλουσα οτι rare μου επεφτε.Τωρα που τα κανω salvage με το master salvage kit και κανω ολα τα dailies στα world bosses παιρνω γυρω στα 20 ecto τη μερα Για το τι skin θα εχουν οι ascended armors το ξεραμε 3 μηνες πριν απο τα codes στα διαφορα sites Προσωπικα δε ξαφνιαστικα με αυτο που ειδα.Εξαλλου ascended θα φτιαξω σε 1 χαρακτηρα μου που παιζω fractals και μονο. Την ανοιξη θα βγουν οι lengedary armors ετσι κ αλλιως νομιζω θα κανεις πολυ ασχημα αν φτιαξεις μονο για τα fractals ascended , εκτος και αν σταματησεις το www . ηδη ολες οι www guilds που ξερω ατομα ξεκινησαν να φτιαχνουν ascended και ολοι μα ολοι που εχω μιλησει θα τις κανουν transmute με braham's ή phalanx . ουτε ενας δεν μου ειπε οτι θα χρησιμοποιησει την καινουργια flame κατι που εβαλαν προσφατα. πιστευω οτι κανουν σειρα λαθων στο θεμα αυτο γιατι αν θελουν να σπρωξουν τον κοσμο να αγορασει TP armors και μονο δεν βαζουν πολλες επιλογες σε armors για να μην μοιαζουν ολοι μεταξυ τους και επιπλεον το κανουν το παιχνιδι να μοιαζει pay 2 win ασχετα αν απο πισω κρυβεται και πολυ προσωπικη δουλεια στον χαρακτηρα . επιπλεον δειχνει τρομερη προχειροτητα αυτο που εκαναν και επιπλεον δειχνει οτι δεν ξερουν απο που τους ερχονται τα λεφτα . σε πληροφορω οτι μιλαγα χθες με μια κοπελια που "σπρωχνει" απειρο χρημα σε χαζομαρες απο το tp και επειδη αγαπαει μονο τα asura με το που ειδε τις heavy armors για asura ειπε , σταματαω . φιλε μου αν θελεις να κρατησεις τοιν κοσμο δεν φτιαχνεις ελεεινες crafted armor για να διωξεις τον κοσμο αλλα συμπαθητικες και βγαζεις ομορφα κομματια στο tp που τις κανουν και διαφορετικς αλλα και πιο ομορφες και ετσι ολοι ειναι ικανοποιημενοι . τα λαθη συνεχιζονται απο την anet και το μονο που σωζει το παιχνιδι ειναι οτι ακομα ο κοσμος μπορει και μπαινει χωρις να πληρωνει συνδρομες . αν κανουν κανα λαθος και το γυρισουν σε συνδρομη ή βγει κανα καινουργιο παιχνιδι , πιο συντομα απο το αναμενομενο οπως ειναι το black desert .... μην τον ειδατε τον παναη Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από Han Solo
koyiote Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω σταματησει το wvw.Σκευτομαι να φτιαξω μια celestial exotic για την ranger μου τωρα μαλιστα που τα quarz crystals πεφτουν βροχη. Υπαρχουν τοσοι συνδιασμοι απο exotic armors που μπορει να κανει κανεις που πουλιουντε παμφθηνα στο tp που τα skin τους μπορουν καλιστα να γινουν transmuted σε ascended armors.Ακομα και συνδιασμοι απο skins απο τα dungeons η οπουδηποτε αλλου.Γιατι να ειναι απαραιτητο να παρεις ενα armor skin απο το tp? Αγοραστε μερικα transumetd stones και λυθηκε το προβλημα.Εδω δινετε 700-800g για να παρετε ενα precursor και φωναζετε οταν ειναι να δωσετε μερικα gold για transmuted stones? H anet δεν υπαρχει περιπτωση ποτε των ποτων να γυρισει το παιχνιδι σε συνδρομη.Δε το εκανε 8 χρονια τωρα στο gw1 τοτε μαλιστα που ΟΛΑ τα μμο ηταν συνδρομιτικα,και δε θα το κανει ουτε στο gw2. Εχοντας παιξει αρκετα μμο και εχοντας δει τα χειροτερα εχω μαθει να εκτιμω τα καλυτερα.Πηγαιντε παιξτε κανενα αλλο μμο να δειτε την γλυκα.Σε new content,σε expansion κενα που θα τα πληρωνετε και μετα απο 1-2 μηνες δε θα εχετε τι να κανετε στο game,Σε lag,σε περιοχες low lvl οπου θα κανετε μηνες να δειτε ανθρωπο,και καθε φορα σε οτι θελετε να κανετε για να προχωρησετε τον χαρακτηρα σας γιατι θα ειναι επιτακτικη αναγκη,θα πρεπει να τα σκατε σε real money. Βγαινει την ανοιξη το the elder scrolls online το οποιο θα ειναι συνδρομητικο και θα κλυκλοφορησει ταυτοχρονα σε ps4 & xbox. Eιμαι σιγουρος οτι η ανετ εχει καπιους ασσους στο μανικι της που θα τους βγαλει τοτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Κινέζικα μου ακούγονται όλα αυτά, και είμαι κ 73 με τον πρώτο μου χαρακτήρα. παίζει καμία συμβουλή; ακόμα pve-άρω κολασμένα, ανοίγω χάρτες κτλ, με craft δεν έχω ασχοληθεί καθόλου (letherworking k chef) και γενικά παίζει χάσιμο.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 είναι κανείς σας σε αυτό το cabal; http://www.argonaut.gr/ σκέφτομαι να ξαναγυρισώ στο παιχνίδι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα