LRoi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν συγκρίνω παιχνίδια, συγκρίνω καταστάσεις και εταιρείες. Κάθε παιχνίδι σου δίνει κάτι διαφορετικό αλλά όλα σε διασκεδάζουν, δεν θα μπω σε διαδικασία σύγκρισης ποτέ, γιατί το μόνο κοινό που έχουν, είναι ότι είναι και τα δύο MMO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι η blizzard στο 1ο ετος κυκλοφοριας του WoW ειχε αναστατωσει το κοσμο για καποιες λαθος αποφασεις που ειχε παρει. Αυτα συμβαινουν παντου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 15 Οκτωβρη νεο update https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/october-15-2013/#overview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, Το Μάρτιο του 2014 το DragonSeason.com σκοπεύει να συμμετάσχει σε μια κοινοπραξία διαφόρων Ευρωπαϊκών fansite του Guild Wars 2 που ονομάζεται Foostival. Το φεστιβάλ αυτό θα αποτελείται από διάφορα δρώμενα τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού. Ο λόγος ύπαρξης του είναι η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των παικτών, των διαφόρων Guild αλλά και των Fansite. Όπως καταλαβαίνετε, στόχος όλων είναι να μην καπηλευθεί κανείς την ύπαρξη του εν λόγω φεστιβάλ. Γι' αυτό η διοργάνωσή του πρέπει να έρθει σε πέρας από πολλούς και όχι μόνο από έναν. Ζητάμε λοιπόν από όποιες Ελληνικές guild ενδιαφέρονται να συνδιοργανώσουν το Foostival, να έρθουν σε επαφή μαζί μας μέσω PM εδώ στο Insomnia. Ακόμα και αν δε θέλετε εσείς οι ίδιοι προσωπικά να συμμετέχετε, θα βοηθούσε αρκετά αν διαδίδατε τα νέα ούτως ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες guild. Τέλος, αναφέρουμε ότι, για την Ελλάδα, το event θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του, θα μοιραστούν αρκετά δώρα στους παρευρισκόμενους, ενώ θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε και την παρουσία κάποιου developer του παιχνιδιού. Επίσης, δε χρειάζεται να παρέχει κανείς οποιονδήποτε πόρο για την υλοποίηση του. Μεράκι να υπάρχει και όρεξη. Μακάρι να τα πούμε από κοντά. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2013 από Tilion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ομορφες στιγμες παλι στο WvW. Ξεκινησε το 1o WvW seasson με πολλα νεα achievments,rewards με επικες μαχες αλλα κ πολυ skill lag, κατι πρεπει να κανουν με αυτο. Στον Desolation oλο το σαββατοκυριακο ειχαμε queue σε ολα τα BL και EB,ακομα και μεχρι αργα το βραδυ στης κυριακης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μιας και η anet φαινεται να βαζει λιγο μυαλουδακι και να διορθωνει σιγα σιγα τα πραγματα (μικρυνε παρα πολυ το bonus στο bloodlust και θα βαλει επιπλεον χαρτη για τα gvg ) λεω να επιστρεψω στο παιχνιδι . για πεστε τωρα κανα ωραιο feature αν εβαλαν φυσικα .... υ.γ. ειδα οτι και τα season τελικα ειναι θεμα coverage . ο server (AG) μου βλεπω παει κατα διαολου μερια απο αποψη σκορ .μαλλον θα φταιει οτι δεν ειχαμε ποτε "βραδυνη και πρωινη βαρδια" update : μολις διαβασα την ανακοινωση για το remove του bloodlust . οκ παμε ξανα δυνατα στο παιχνιδι Updated Obsidian Sanctum, coming in November.4 novembre 2013 17:43DevonCarver.5370 said: Greetings,I wanted to let you all know about the progress we have been making on the new area in the Obsidian Sanctum jumping puzzle. We’ve been taking feedback and testing the area and we are planning to release the new version of the map in November, barring any unforeseen difficulties. The changes to the map will remove the Borderlands Bloodlust buff from players in the map and will introduce a brand new area of the map laid out for large player fights. We are also adding the map to the dropdown menu so that players will be more quickly able to enter the map from anywhere, without being required to load into Eternal Battlegrounds.We hope these changes will create a better WvW experience for everyone while providing a space for players to explore the large scale fights that have organically grown up around the game.I, personally, would like to give thanks to the WvW team which has done a ton of great work in a very short period of time to make this happen quickly and to accommodate the feedback we have received. We hope you enjoy the new space and thanks for playing!Devon CarverWvW Coordinator coyiote & deso τρεμετε Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 μιας και η anet φαινεται να βαζει λιγο μυαλουδακι και να διορθωνει σιγα σιγα τα πραγματα (μικρυνε παρα πολυ το bonus στο bloodlust και θα βαλει επιπλεον χαρτη για τα gvg ) λεω να επιστρεψω στο παιχνιδι . για πεστε τωρα κανα ωραιο feature αν εβαλαν φυσικα .... υ.γ. ειδα οτι και τα season τελικα ειναι θεμα coverage . ο server (AG) μου βλεπω παει κατα διαολου μερια απο αποψη σκορ .μαλλον θα φταιει οτι δεν ειχαμε ποτε "βραδυνη και πρωινη βαρδια" update : μολις διαβασα την ανακοινωση για το remove του bloodlust . οκ παμε ξανα δυνατα στο παιχνιδι Updated Obsidian Sanctum, coming in November. 4 novembre 2013 17:43 DevonCarver.5370 said: Greetings, I wanted to let you all know about the progress we have been making on the new area in the Obsidian Sanctum jumping puzzle. We’ve been taking feedback and testing the area and we are planning to release the new version of the map in November, barring any unforeseen difficulties. The changes to the map will remove the Borderlands Bloodlust buff from players in the map and will introduce a brand new area of the map laid out for large player fights. We are also adding the map to the dropdown menu so that players will be more quickly able to enter the map from anywhere, without being required to load into Eternal Battlegrounds. We hope these changes will create a better WvW experience for everyone while providing a space for players to explore the large scale fights that have organically grown up around the game. I, personally, would like to give thanks to the WvW team which has done a ton of great work in a very short period of time to make this happen quickly and to accommodate the feedback we have received. We hope you enjoy the new space and thanks for playing! Devon Carver WvW Coordinator coyiote & deso τρεμετε Αδιαμφισβητητα ο Aurora εχει αυτη τη στιγμη το ποιοτικοτερο WvW και guilds που απαρτιζοντε απο πολυ καλους παικτες. Oxi μονο καλυτερους απο το Desolation αλλα καλυτερους και απο ολα τα υπολοιους servers της Silver League.Ακομη και απο τον Gandara που αυτη τη στιγμη ειναι 2ος. Χαρηκα που πεξαμε μαζι,και βρηκα φιλους που πεζαμε μαζι στον Piken Square οπως οι VII και οι TUP. Εχουν ομως τη φιλοσοφια που ειχαμε και στον PS να μην ενδιαφεροντε ποτε για το score παρα μονο για τα fights. Βεβαια δεν εχουν τους nightcappers που εχει ο Desolation η ο Gandara. O νεος map στο WvW θα εχει να κανει με το queue. Στην ουσια καταργει το queue και μεταφερει τον επιπλεον κοσμο που θελει να κανει WvW εκει μεχρι να αδιασει καποια θεση απο τους main maps. O Map που ειπες οτι θα μπει για να κανουν GvG τα guilds εννοουσες αυτον η ειναι καποιος αλλος? Αν εχεις link στειλς σε παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 @coyiote μου το εστειλε φιλος το κειμενο . δεν ξερω που το βρηκε . ελπιζω παντως να μην το κανουν οπως το jp γιατι απο 4οι που ειμαστε θα καταληξουμε τελευταιοι , γιατι δυστυχως το jp αν και το εχουν βαλει στο www (κανονικα δεν θα επρεπε να παιρνας απο το www-login για να πας εκει) γιατι οτι και να κανεις εκει δεν μετραει σαν σκορ . βασικα αφου αφαιρειται το bloodlust τα gvg θα συνεχισουν κανονικα να γινονται στα borders .σιγα μην αρχισουν να γινονται gvg σε χωρο με εμποδια ? εχω κατι επαφες αμερικανους και ελπιζω να μπορεσω να τους φερω .... ιδωμεν ευχαριστω εκ μερους του σερβερ μου για τα καλα σου λογια αλλα δυστυχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια . οι δυο guilds που ειπες ειναι εξαφανισμενοι απο τον χαρτη του www . κανεις δεν ξερει τι κανουν και που πανε. δυστυχως για το www δεν ειναι καλο αυτο , μην σου πω ειναι κακο και γινω εγω ο κακος , αλλα θα προτιμουσα να μην εχω εγωσταρους στον χαρτη που δεν δινουν δεκαρα για το σκορ απο το να λεω οτι εχουμε την χ,ψ καλη guild.αυτοι ειναι καλοι για την παρτη τους οχι για τον server μας. αυτοι αλλωστε μεταφερονται μια εδω και μια εκει. δεν ανηκουν σε κανενναν server. υ.γ. για πες τι αλλο ξερεις για αυτους.μια guild απο αυτους την "επεσε" σε εναν φιλο απο τον server . αν θες σε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 @coyiote μου το εστειλε φιλος το κειμενο . δεν ξερω που το βρηκε . ελπιζω παντως να μην το κανουν οπως το jp γιατι απο 4οι που ειμαστε θα καταληξουμε τελευταιοι , γιατι δυστυχως το jp αν και το εχουν βαλει στο www (κανονικα δεν θα επρεπε να παιρνας απο το www-login για να πας εκει) γιατι οτι και να κανεις εκει δεν μετραει σαν σκορ . βασικα αφου αφαιρειται το bloodlust τα gvg θα συνεχισουν κανονικα να γινονται στα borders .σιγα μην αρχισουν να γινονται gvg σε χωρο με εμποδια ? εχω κατι επαφες αμερικανους και ελπιζω να μπορεσω να τους φερω .... ιδωμεν ευχαριστω εκ μερους του σερβερ μου για τα καλα σου λογια αλλα δυστυχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια . οι δυο guilds που ειπες ειναι εξαφανισμενοι απο τον χαρτη του www . κανεις δεν ξερει τι κανουν και που πανε. δυστυχως για το www δεν ειναι καλο αυτο , μην σου πω ειναι κακο και γινω εγω ο κακος , αλλα θα προτιμουσα να μην εχω εγωσταρους στον χαρτη που δεν δινουν δεκαρα για το σκορ απο το να λεω οτι εχουμε την χ,ψ καλη guild.αυτοι ειναι καλοι για την παρτη τους οχι για τον server μας. αυτοι αλλωστε μεταφερονται μια εδω και μια εκει. δεν ανηκουν σε κανενναν server. υ.γ. για πες τι αλλο ξερεις για αυτους.μια guild απο αυτους την "επεσε" σε εναν φιλο απο τον server . αν θες σε pm Επαιζα κ εγω στον Aurora φετος αρχες του χρονου.Ημασταν οι πρωτοι που ειχαμε ερ8ει απο τον PS.Τοτε στον Aurora ηταν οι KISS με FURY και παιζαν παντα μαζι.Ηταν οτι καλυτερο ειχε ο Aurora.Γενικα τοτε τα πραγματα δεν ηταν τοσο καλα οσο τωρα κ αναφερομαι στη ποιοτητα των παικτων. Τωρα ειδα αρκετα καλα guilds στα BL. Oι VII με TUP παιζουν μαζι με τους DAWN.Δε ξερω ακριβως ποσα ατομα εχουν τα guild τους.Οι DAWN ειδα ομως οτι εχουν πολυ κοσμο. Tωρα απο οσο ξερω οι FURY παιζουν στον FS και οι ΚISS πηγαν στον Ruins of Surmia για να τερματισουν πρωτοι στο Bronze League αλλα λογαριαζαν χωρις τον Drakkar Lake.http://mos.millenium.org/#EU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Welcome back Han Κανα μηνα δεν απουσιαζες? Ε δεν εγινε και καμια τρομερη αλλαγη. Λογικα δεν εχεις δει το καινουργιο path του twilight arbor, το οποιο δεν μου αρεσει και πολυ. Απο εκει και περα εχασες halloween και εαν σε ενδιαφερουν τα achievs ξεκινα με Tower of nightmares που ειναι το προηγουμενο living word και μετα πηγαινε στο καινουργιο. Αυτα απο θεμα living story. Το μεγαλο patch ερχετε στις 10 Δεκεμβριου. Πολλες αλλαγες στα classes! https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/gw2/Dec-10th-Balance-Preview-Updated-Nov-6th Σχετικα με το WvW league... Παρ'ολο που δεν επαιζα πολυ γιατι με ξενερωνε αρκετα το θεμα των zergs που κοβανε βολτες στα borders και επρεπε να κρυβομαι καθε λιγο και λιγακι, τωρα πηγαινω πιο συχνα γιατι εχω καταλαβει το εξης. Τα scores δεν εχουν να κανουν με την αξια του server, αλλα με το αν εχεις κοσμο τις πρωινες ωρες η οχι. Ο FS εχει καποιες πολυ δυνατες guilds (δεν βαζω μεσα τους VotF, γιατι αυτοι παιζουν καθαρα για την παρτυ τους και μονο ξυλο) αλλα και αρκετα εμπειρους pugs. Αυτο φενεται στα zerg fights, μιας και τις περισσοτερες φορες νικαμε ακομα και με 2πλασια zergs απ'οτι εμεις. Απλα δεν προκειτε να ειμαστε μεσα στην τελικη 3αδα γιατι δεν εχουμε κοσμο ολη τη μερα, κατι το οποιο δεν με ενδιαφερει πια. Οποτε Han μην σκας, enjoy the fights Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνω με τον superkots για τους nightcappers αλλα θελω να πω οτι ο FS ειναι ενας μικρος Desolation.Δεν εχουν τα μεγαλα guilds αλλα εχουν nightcappers.Αυτη τη βδομαδα επαιζα πολυ το βραδυ εως το πρωι κ συνηθως BL.Oσο ζεργκ ειχε ο Deso το ιδιο ειχε και ο FS.Θα διαφωνησω ως προς την ποιοτητα.Ο FS δεν εχει καλους commanders το βραδυ σε open fights. Eχει καποιες καλες κινησεις οσον αφορα τα recap αλλα υστερει πολυ σε sieges οταν επιτιθεται και σε μαχες σε open fields. Xωρις να θελω να πω οτι ο Deso ειναι pro.Iσως επειδη επι 4 μηνες o Deso επαιζε συνεχεια με Vizunah και κατεπεκταση tier 1 να εχει περισσοτερες εμπειριες, Οποιος εχει παιξει εναντια σε Vizunah καταλαβενει τι εννοω.Οποιος δεν εχει παιξει δεν ξερει τη σημενει zerg. Oι VoTF ειναι ενα απο τα guild που εφυγαν απο τον Deso btw Han ελπιζω αυτη τη βδομαδα που μας ερχεται να κυνιγησετε το score και να κοψετε βαθμους απο τον gandara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειπα οτι δεν εχουμε nightcamp. Κυριως τετοιες ωρες εχουμε κοσμο, αλλα την υπολοιπη ημερα δεν... Επισης δεν παιζω πολυ στα BL και οταν παιζω δεν πηγαινω με zergs. Παντως EB μια χαρα ξυλο ριχνουμε (οι gunnars μας βλεπουν και τρεχουν...). Με εσας δεν εχω κανει πολλες μαχες για να κρινω, αλλα σου λεω τι βλεπω σε σχεση με αλλους servers. Φυσικα δεν ειπα οτι ειμαστε γαματοι, αλλα πολυ καλυτεροι απο servers με 2πλασιο και 3πλασιο λαο (βλεπε γερμανους και γαλλους). Τελος παντων, εγω ειμαι ευχαριστημενος με τον server μου, αν σκεφτουμε και ποσο ειχε πεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Συμφωνω με τον superkots για τους nightcappers αλλα θελω να πω οτι ο FS ειναι ενας μικρος Desolation.Δεν εχουν τα μεγαλα guilds αλλα εχουν nightcappers.Αυτη τη βδομαδα επαιζα πολυ το βραδυ εως το πρωι κ συνηθως BL.Oσο ζεργκ ειχε ο Deso το ιδιο ειχε και ο FS.Θα διαφωνησω ως προς την ποιοτητα.Ο FS δεν εχει καλους commanders το βραδυ σε open fights. Eχει καποιες καλες κινησεις οσον αφορα τα recap αλλα υστερει πολυ σε sieges οταν επιτιθεται και σε μαχες σε open fields. Xωρις να θελω να πω οτι ο Deso ειναι pro.Iσως επειδη επι 4 μηνες o Deso επαιζε συνεχεια με Vizunah και κατεπεκταση tier 1 να εχει περισσοτερες εμπειριες, Οποιος εχει παιξει εναντια σε Vizunah καταλαβενει τι εννοω.Οποιος δεν εχει παιξει δεν ξερει τη σημενει zerg. Oι VoTF ειναι ενα απο τα guild που εφυγαν απο τον Deso btw Han ελπιζω αυτη τη βδομαδα που μας ερχεται να κυνιγησετε το score και να κοψετε βαθμους απο τον gandara κοιτα να δεις , απο οι ειδα εχει λιγο γκρινια ο server λογω του οτι οπως ειπα και πιο πριν οι guild members βαζουν πιο "ψηλα"¨την guild τους απο το score ή τον ιδιο το server . αυτο ειναι κατι που προσωπικα εγω το εχω ξεκαθαρο εντελως στο μυαλο μου . υπαρχει μια δεδομενη ιεραρχια στις προτεραιοτητες μεσα στο www. Πρωτα παει ο server , μετα το guild και στο τελος οι προσωπικες επιδιωξεις ! δυστυχως απο οτι ειδα χθες στο map των blobbandons δεν το ακολουθουν ολοι οι παικτες με αποτελεσμα να χασουμε το hills λογω του οτι οι μισοι παικτες ηταν στο waypoint περιμενοντας το guild τους να μαζευτει . αποτελεσμα αυτο το αρθρο στο φορουμ του server μας και φυσικα κατεληξε σε flame war και κλεισιμο του topic ( http://www.auroraglade.eu/index.php?topic=639.0 ) οποτε οπως καταλαβαινεις ο aurora πρεπει να αλλξει νοοτροπια για να "κυνηγήσει" το σκορ , αλλιως μην περιμενεις μεγαλες αλλαγες στο σκορ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Αυτο που λες Han δεν ειναι μονο στον server σου. Κι εμεις εχουμε καποιες guilds που παιζουν για την παρτυ τους και οταν τους ακολουθεις στην λενε κιολας. Τωρα που θα βαλουν και την GvG Arena, βλεπω να μειωνεται κατα πολυ η παρουσια καποιων guild στο WvW. Τελος παντων, ετσι οπως πανε τα πραγματα θα εχουμε Deso ή Ganda στην 1η και 2η θεση, Aurora στην 3η, Abba στην 4η και εμεις στην 5η. Στην 2η season να δουμε τι servers θα παιζουν στο league μας. Παντως με FR και UW μια χαρα θα περασετε . Εμεις με Deso και Ganda δεν βλεπω να μπαινουμε wvw αυτη τη βδομαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 στην season 2 τι θα παιζει? Οι 3 πρωτοι θα ανεβουν κατηγορια και οι 3 τελευταιοι θα πεσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα