hashashin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δλδ δεν θα εχουμε ενα παιχτη τυπου assasin?Να μπαινει στην μαχη να εκτελει τον στοχο και να φευγει ,αυτο το gameplay μου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανως και ο thief θα τον καλυψει τον ρολο μεσω επιλογη skills και οπλων. Απλα ετσι οπως φενεται απο την αρχη δεν ειναι ο κλασσικος "DPS" παικτης που εχουμε μαθει απο τα αλλα παιχνιδια. Αυτο κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι στην επιλογη σου μιας και ο thief δεν ειναι απαραιτητα 2 weapons και να κοβει φετες. Μπορει να ειναι και archer, μπορει να ειναι και λαμογιο να παιζει με παγιδες και poison/ status changing επιθεσεις και αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανως και ο thief θα τον καλυψει τον ρολο μεσω επιλογη skills και οπλων. Απλα ετσι οπως φενεται απο την αρχη δεν ειναι ο κλασσικος "DPS" παικτης που εχουμε μαθει απο τα αλλα παιχνιδια. Αυτο κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι στην επιλογη σου μιας και ο thief δεν ειναι απαραιτητα 2 weapons και να κοβει φετες. Μπορει να ειναι και archer, μπορει να ειναι και λαμογιο να παιζει με παγιδες και poison/ status changing επιθεσεις και αλλα. Έτσι φαίνεται. και με όλους τους χαρακτήρες δηλαδή. κανένας δεν είναι τρομερά εξειδικευμένος σε μία μόνο χρήση. Πέρα από αυτό θα μου λείψει ο sin του πρώτου :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bal89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Απλα ετσι οπως φενεται απο την αρχη δεν ειναι ο κλασσικος "DPS" παικτης που εχουμε μαθει απο τα αλλα παιχνιδια. Αυτο κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι στην επιλογη σου μιας και ο thief δεν ειναι απαραιτητα 2 weapons και να κοβει φετες. Ουσιαστικα αυτο προσπαθω να πω , οτι περιμενα τον thief , κατι αναλογο με assasin/rogue απο τα MMORPG που εχω δει μεχρι τωρα.. Αλλα απο οτι φαινεται το αλλαξαν και αυτο.Για να δουμε πως θα παει αυτο το παιχνιδι τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hugo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καταφερα και βρήκα demo με καθαρο ingame ηχο.Asura Elementalist.Δυστυχως στα γερμανικά αλλα και πάλι πραγματικα εχουν κανει πολύ καλη δουλειά. Δεν εχει μουσική (game music) ομως. Προσωπικά πιστευω πρεπει να χαμηλώσουν λιγο την ενταση απο το περπάτημα του χαρακτηρα. http://www.youtube.com/watch?v=irv5PjA1wDM&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ουσιαστικα αυτο προσπαθω να πω , οτι περιμενα τον thief , κατι αναλογο με assasin/rogue απο τα MMORPG που εχω δει μεχρι τωρα.. Αλλα απο οτι φαινεται το αλλαξαν και αυτο.Για να δουμε πως θα παει αυτο το παιχνιδι τελικα Δες τον εξής συνδυασμό (χωρίς να είμαι εξπέρ στους sin, καθώς δεν έχω παίξει ποτέ!): Backstab(2xdamage) - Assassin Signet (elite: immobilize target) - Cloak and Dagger (stab target and go into stealth) Νομίζω προσφέρει το damage spike που θες και την ευκαιρία να γίνεις καπνός! Υ.Γ. και υπάρχουν και τα Shadow Step & Invisible Stalker που 'κουμπώνουν' ωραιότατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Περισσοτερα στοιχεία για τον Asura Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Το μείον αυτών των MMO που βγαίνουν τώρα ρε γμτ είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι "βαριά" και από την εμπειρία που έχω, αν δεν το τραβάει σχετικά άνετα το PC σου το παιχνίδι είναι μισή απόλαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Το μείον αυτών των MMO που βγαίνουν τώρα ρε γμτ είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι "βαριά" και από την εμπειρία που έχω, αν δεν το τραβάει σχετικά άνετα το PC σου το παιχνίδι είναι μισή απόλαυση. Δεν ξέρω κατα πόσο θα ισχύει αυτό με το GW 2. τί εννοώ. Ένα από τα πρώτα πράγματα που λέει η Αρένα Νετ είναι ότι θα το φτιάξουν όσο το δυνατόν ελαφρύτερο καθώς το PVP του είναι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και πρέπει να είναι "ελαφρύ" για να παιχτεί σωστά. Τώρα αν θα το καταφέρουν δεν ξέρω όμως το GW1 ήταν από τα πιο ελαφριά παιχνίδια που έχω πάιξει παρότι είχε για την εποχή όμορφα γραφικά. Θυμάμαι έπαιζα στην αρχή PvP 8vs8 με πολύ παλιό υπολογιστή που σε offline παιχνίδια είχε πολλά προβλήματα. Θα δούμε, πάντως εγώ δεν αγοράζω νέο PC μέχρι να βγεί χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι με την διαφορά ότι σχεδόν κάθε εταιρία που έχει βγάλει MMO αυτό λέει πριν το βγάλει. Mακάρι να ισχύσει στο GW2 μιας που φαίνεται να το έχουν πάρει ζεστά γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω κατά πόσο αποτελεί ένδειξη ή μέτρο σύγκρισης, αλλά όταν είχε βγει το GW ήταν από τα πλέον 'ελαφριά' παιχνίδια στο θέμα απαιτήσεων. Αν μη τι άλλο, αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη ... Ξέρω ότι η μηχανή γραφικών είναι καινούργια, με physics κλπ αλλά πιστεύω ότι θα τρέχει ακόμα και σε μηχάνημα 2ετίας. Δε νομίζω να έχει κανείς ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ παλιό μηχάνημα!!! Υ.Γ. Είδα ένα όνειρο χτες... αφορούσε τη νέα κλάση (profession) του παιχνιδιού. Ήταν συνδυασμός Mesmer, Necro και Eforiakou... Έμοιαζε εκπληκτικά με τον Βενιζέλο™ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο δεν έρχεται η ανακοίνωση της τελευταίας κλάσης... ανησυχώ, ανησυχώ ΠΟΛΥ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο δεν έρχεται η ανακοίνωση της τελευταίας κλάσης... ανησυχώ, ανησυχώ ΠΟΛΥ ! Να υποθέσω ότι θες οπωσδήποτε mesmer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Να υποθέσω ότι θες οπωσδήποτε mesmer? Μα ΚΑΝΕΙΣ δεν διαβάζει αυτά που γράφω???!!!! Είμαι ταγμένος Ranger αγόρι μου. Η μαγεία... απλά δε μου πάει Το σκεπτικό μου είναι ότι μάλλον θα μεσολαβήσει κάποιο διάστημα μεταξύ της ανακοίνωσης της τελευταίας κλάσης και της αρχής του beta testing , οπότε όσο αργεί το πρώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μα ΚΑΝΕΙΣ δεν διαβάζει αυτά που γράφω???!!!! Είμαι ταγμένος Ranger αγόρι μου. Η μαγεία... απλά δε μου πάει Το σκεπτικό μου είναι ότι μάλλον θα μεσολαβήσει κάποιο διάστημα μεταξύ της ανακοίνωσης της τελευταίας κλάσης και της αρχής του beta testing , οπότε όσο αργεί το πρώτο... Ευτυχώς που έβγαλαν τον Guardian και έτσι εγώ είμαι καλυμένος με το παιχνίδι.. Ξέρουμε για το πότε βγαίνει το παιχνίδι παιδία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα