Prospector8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τα λέει πολύ καλά ο Han, στο μονο που θα διαφωνησω ειναι οτι το μοναδικός θεμα που δεν εχεις ειναι το τροφοδοτικό. Το ιδιο έχουμε και ειναι πραγματικο σκυλι. Εχουν περασει απο το psu μου αυτο gtx 480,2x7870,gtx 295 κτλπα και δεν εμφανισε το παραμικρο. @freakmachine Ωραιος!!! :ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα λέει πολύ καλά ο Han, στο μονο που θα διαφωνησω ειναι οτι το μοναδικός θεμα που δεν εχεις ειναι το τροφοδοτικό. Το ιδιο έχουμε και ειναι πραγματικο σκυλι. Εχουν περασει απο το psu μου αυτο gtx 480,2x7870,gtx 295 κτλπα και δεν εμφανισε το παραμικρο. @freakmachine Ωραιος!!! :ο αναλογα το effeciency του καθε τροφοδοτικου . τα platiunum αγγιζουν το 90+ % της ονομαστικης τους αποδοσης , τα bronze ομως ειναι καπου στα 70-80% στις καλες μαρκες .. ειδικα αν κανει kai fail λογω πλλων ωρων χρησης μπορει να δημιουργησει και προβλημα στις συσκευες . επειδη μιλαω με pm με τον lroi καπου παμε να καταληξουμε , τουλαχιστον αναβαθμισε τους drivers . τωρα μενει μονο να δουμε αν μπηκε καλα το directx 9c ωστε να αποκλειστει και αυτο γιατι αν μετα συνεχιζει να εχει θεματα θα μιλαμε για προβληματικο hardware. να πουμε κατι και για το παιχνιδι .... το νεο επιπεδο στο crafting χρειζεται πλεον ειτε πολυ χρημα πανω απο 200 gold το 400 -> 500 αν δεν υπαρχουν καθολου t6 materials , ειτε ο παικτης να εχει και στην bank του αρκετα stacks απο t6 mats .... τι σας ελεγα πριν 4 μερες ? παρτε materials ( http://www.insomnia.gr/topic/180376-guild-wars-2/?p=52592478 ). ηδη ολα τα t6 διπλασιασαν την τιμη τους και οταν θα ρχισει να εχει και ελλειψη θα εκτοξευτουν στον θεο . τωρα προλαβαινετε να αγορασετε pile of crystalline dust . to sab/ko ειχε πεσει η τιμη του στα 13 silver το πρωι αρχισε να ανεβαινει .... το βλεπω παλι 40 οταν θα αρχισουν τα crafts των ascended* και μετα ενας θεος ξερει που θα σταματησει η τιμη λογω του οτι η κυρια πηγη του ειναι το ecto που θα γινει και αυτο αναρπαστο * δεν ειναι ενα οπλο σε καθε παικτη αλλα πολλα αν αναλογιστει κανεις οτι τα ascended δεν εχουν την επιλογη των legendaries για αλλαγη των στατιστικων ....οποτε κανα δυο οπλα ο χαρακτηρας και κανα δυο τρεις main χαρακτηρες ο καθε παικτης ...μιλαμε για καπου 2 εκατομυρια οπλα στο χαλαρο και παραπανω χ 20 dust που θελει το καθε οπλο = 40 μυρια dusts .... ε δεν εχει τοσα το TP Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από Han Solo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ομπομποοοοοοο και χθες ανέβασα armorsmithεντομεταξύ θα παω να στοκάρω dust (όσο μπορώ)στο bank μου έχω αρκετά t6 mats που κόστιζαν πριν κανα 2 εβδομάδες 1+g το καθέναθα τα κρατήσω να δω που θα φτάσουν λολ τωρα προλαβαινετε να αγορασετε pile of crystalline dust . to sab/ko ειχε πεσει η τιμη του στα 13 silver το πρωι αρχισε να ανεβαινει .... το βλεπω 40 σε δυο πήρα 75 για αρχή με 12 silverθα τις κρατήσω να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αν δεν θες να εισαι dedicated crafter 75 ειναι καλος αριθμος , φτανουν για τα οπλα του account σου. ομως το κερδος θα βγει οταν θα εμφανιστουν τα πρωτα ascended components στο TP και θα κοστιζουν αρκετα και ολοι πλακωθουν μετα να παρουν απο μια 20αδα .... 20αδα , 20αδα ...πολλες 20αδες εκτοξευει την τιμη σε αντισταθμιση της αναγκαστικης αποκτησης ascended weapon λογω της αυξησης του νεου αναβαθμισμενου power των legendary .οποιος λεει οτι θα κραφταρει legendary καλα θα κανει να μαθει οτι στο Full RNG system που εχει το gw2 ενδεχεται να μην σου πεταξει ποτε precursor για legendary , οπως εχει γινει με πολλους και μεχρι τωρα στο gw2 και παλιοτερα στο gw1 οπως με πληροφοησαν οσοι το επαιζαν μεχρι πρσφατα. οποτε για τους λογικους μονο το ascended ειναι η μοναδικη επιλογη . καποιοι μπορουν να κραφταρουν exotic για να ταισουν τον ζομορακο , ενω κανονικα η επιλογη θα ηταν τα tokens απο τα dungeons να γινονται οπλα και να πετιουντε μονο αυτα .... ομως τωρα που τελειωσε και το dungeon farming θα εκλειψει και αυτη η επιλογη . οποτε τρεις οι επιλογες πλεον για καλο ascended οπλο ( ισαξιο των legendary ..πανε τα exotic ) . 1) τα tokens > exotic > 4αδα > ζομορος = "good luck" για legendary ( ποιο πολλες πυθανοτες θα εχει κανεις να βγαλει precursor αν τα φτιαξει με developer ) 2) farm ολη την ημερα και γενικοτερα μαζεμα χρηματων για αγορα precursor απο το TP και τα συναφη υλικα που θελει o zomoros για να σου βγαλει το legendary 3) crafting και φτιαξιμο ascended οταν θα μπορει και θα εχει μαζεψει τα materials ο παικτης απο κανονικο παιχνιδι ( dungeons , chamipons , www κλπ . ε δεν πειραζει που και που κανα ταισμα τον ζομορο απο το περισσευμα μπας και ..... επειδη η τριτη επιλογη εμενα μου αρεσει σαν πιο rpg κατσταση ...αυτην διαλεξα . το να πας 500 δεν ειναι δυσκολο αν εχεις τα λεφτα ή τα υλικα , απλα η αργη διαδικασια κοστιζει λιγο , ενω η γρηγορη πολλα λεφτα ή υλικα , fair . δεστε ενα ωραιο "μενου" της χριστινουλας μας ( dulfy ) που αναλυει τι υλικα θελει ενα ascended . ολα ξερουμε που βρισκονται εκτος απο τα ....pile of crystalline dust τα οποια σκανε by salvaging τα ecto που κανει ηδη 30s ( ομως με μικρες πιθανοτητες ) ή απο οτιδηποτε loot και οποτε θελουν .... επισης πολυ καλη δουλεια για το πως θα γινει το crafting των ascended θα την δειτε σε αυτο τo Site: http://dragonseason.com/Front/tabid/124/EntryId/245/Crafted-Ascended-Weapons-A-Guide.aspx">Crafted Ascended Weapons - A Guide @nicoc89 αναφερομουν κυριως στα basic τ6 mats .π.χ. ancient wood log , orichalcum κλπ . και τα αλλα θα ανεβουν αλλα οχι ακομα . οταν θα υπαρξει ελλειψη Tip για αμεση επενδυση τα επομενα που θα εκτοξευθουν θα ειναι τα υπολοιπα mats απο t5,t4,t3,t2 που χρειαζονται και αυτα οπως βλεπετε στην παραπανω σελιδα και σε μεγαλες κιολας ποσοστητες για τα οπλα. to ancient wood to πηρα το σαβ/κο 3 και κατι silver . τωρα βλεπω τιμη 14 silver ... προβλεπεται να εχει overflow το cursed orr για πολυ καιρο Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 οι φαν των sweetfx μπορουν να δουν ενα guide για το πως να το κανουν να δουλευει και με το gw2 http://www.espguild.com/forums/showthread.php?2201-SweetFX-for-GW2-plus-presets!-please-give-it-a-try-if-you-have-not-) το ειχα δοκιμασει παλιοτερα και δεν ειχα δει τρομερη διαφορα . θα ακολουθησω και τον οδηγο μπας και δω αποτελεσμα . εσυ το εκανες ? πως σου φαινεται με το sweetfx ενεργο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 χρησιμοποιω το dark v2.Μεγαλη διαφορα ιδιως στις πανοπλιες και γενικα στα textures.Βαζει περισσοτερο χρωμα και δινει βαθος στις αποχρωσεις.Κατι φωτο που εβγαλα δεν διχνουν τις διαφορες που εχει πριν και μετα αλα αμα το δεις απο κοντα θα εκπλαγεις. http://img687.imageshack.us/img687/3756/gw2o.png http://img19.imageshack.us/img19/2013/gw2e.png Δεν ειναι δικες μου οι pic αλα ατομων του reddit: http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/14iwbh/good_looking_graphics_decent_fps_on_a_midrange_pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αυξάνει τα fps με καλύτερα γραφικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Απο οτι διαβασα στο guru3d απλα αλλαζει αυτο που βλεπεις κανοντας injection στο shader processing με αποτελεσμα να εχεις πιο ομορφες εικονες ή με πιο ζωηρα χρωματα . οπως ολα τα προιγραμματα που τρεχουν παραλληλα επιβαρυνουν παρα ελαφραινουν τον κυριο επεξεργαστη κατι που πολλοι συνεχεια ξεχνανε οτι στο gw2 ( οπως και στα περισσοτερα mmo ) το προβλημα των λιγων fps ερχεται απο το cpu και οχι την gpu ή απο τις λαθος ρυθμισεις της καρτας γραφικων . παραδειγμα : στην δουλεια εχω δυο ειδων laptop. το ενα εχει i7 και ο αλλος εχει i5 cpu και τα δυο την ιδια καρτα γραφικων ( ιδιο μοντελο , ιδια μαρκα , ολα ιδια εκτος απο τυπο επεξεργαστη ) . με τον i7 εχω καλυτερα fps παντου ακομα και σε zergs ενας ευκολος τροπoς για να δει καποιος live ποσο δουλευει ο cpu και ποσο η gpu ειναι να ανοιξει σε window mode το παιχνιδι και να ανοιξει τον task manager για να βλεπει ποσο δουλευει ο επεξεργαστης και το msi afterburner ( http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm ) για να βλεπει real time ποιο "ζοριζεται" οταν πεφτουν τα fps π.χ αν πεφτουν τα fps και η καρτα γραφικων ειναι στο 100% και ο επεξεργαστης στο 80 τοτε εχει αδυναμη καρτα γραφικων ή ρυθμισεις πανω απο τις δυναμεις της . αν ομως πεφτει η καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης ειναι στο 100 τοτε το bottleneck ειναι σιγουρα ο επεξεργαστης τωρα αν εχει καποιος λιγα fps και cpu usage low kai gpu usage low ....κατι δεν παει καλα στο μηχανημα και θελει βοηθεια Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) χθες εδωσε σε καποιον ( απο το ονομα πρεπει να ειναι και ελληνας ) στο www στον aurora glade Bordelands ενα ascended weapon ως reward στο 108 www rank ! μας το εκανε και link σε οσους ειμασταν διπλα του . ηταν ενα sentinel ( Vitality++ , Power+ , toughness+ ) box που μπορουσε να διαλεξει αναμεσα σε ολα τα οπλα . Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια, σε κανα χρονο που θα φτασω 108 rank θα παρω ascended. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 χμμμwvw δν παίζω και πολύtbh ξενερώνω τις περισσότερες φορές γιατι ξεκινάμε ενα zerg και πάμε και σκάμε πάνω σε enemies που μας τρώνε στο άψε σβήσεμετά ξεκινάμε πάλι απο του διαόλου τη μάνα και γίνεται το ίδιοε μετά απο καμια ώρα που γίνεται αυτό η θα δώσεις κουτουλίδι στο pc ή θα βγεις απο wvwξέρω οτι αν ήμουν σε άλλο server θα μέτραγε αλλα δυστυχώς.. δύο πράγματα γουστάρω στα mmo, pvp και dungeons , στο ένα suckάρουμε και στο άλλο για να βρω group εκτός απο τις ώρες που πάει η guild πρέπει να κάνω τάμααυτό που περιμένω με ανυπομονησία ειναι το tool για dungeon findάαααντε να δουλεψει να γουστάρουμε λιγο ..αυτό που θα ήθελα να μάθω ειναι πόσο mf έχετε φτάσει και αν βλέπεται διαφορά στα drops (εφόσον έχετε 100% +) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 χθες εδωσε σε καποιον ( απο το ονομα πρεπει να ειναι και ελληνας ) στο www στον aurora glade Bordelands ενα ascended weapon ως reward στο 108 www rank ! μας το εκανε και link σε οσους ειμασταν διπλα του . ηταν ενα sentinel ( Vitality++ , Power+ , toughness+ ) box που μπορουσε να διαλεξει αναμεσα σε ολα τα οπλα . Πολυ τυχερος ο φιλος σου να του πεις.Ειμαι 180 rank και το καλυτερο που μου εχει πεσει απο reward στο rank ηταν ενα exotic και κανα δυο rare ποιο πριν .Ενας φιλος απο το guild ειναι 560 rank και ειχε 2 exotic εως τωρα.Για να βγαλει ascended εχει πιθανοτητα λιγο καλυτερη απο το να δωσει precursor.(αλλη πονεμενη ιστορια...) αυτό που θα ήθελα να μάθω ειναι πόσο mf έχετε φτάσει και αν βλέπεται διαφορά στα drops (εφόσον έχετε 100% +) εχω base mf 97% και 107% με τα achievments.Σημερα εκανα την Scarlet στοLornar pass και ειχα 4 rare drops. Πιστευω οτι παιζει ρολο το mf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Συνοπτικά η προσωπική μου άποψη για όλα τα παραπάνω MF: Ευχαριστώ, αλλά αυτή την φορά δεν θα πάρω. Προτιμώ να πουλάω τα items στο TP. Αυτή την εποχή τα μπλε έχουν τεράστιο κέρδος σε ποσοστιαίες μονάδες. Για το ascended drop στο WvW: Εχθές, κάπου στο GW Forum διάβασα για κάποιον που ήταν 170 wvw rank και σε αυτή την διαδρομή είχε μέχρι τώρα βρει 6-7 ascended accessories. Η προσωπική μου εμπειρία είναι πολύ διαφορετική. Είμαι κάπου μεταξύ 135-140 rank και δύο alt μου γύρω στο 20 και έχω πάρει συνολικά καμιά δεκαρία Rare, όλα τα άλλα πρασινάκια. Ίσως όταν πρωτοεμφανίστηκε το ranking να έδινε καλύτερα rewards, δεν ξέρω, εγώ επέστρεψα στο GW ένα μήνα αφότου είχε ξεκινήσει αυτό το σύστημα. Γενικότερα για τα ascended weapons: Αισθητικά απαράδεκτα, προτίμησα να φαρμάρω τα υλικά τους και δόξα την Anet, έβγαλα και βγάζω αρκετό Gold. Θα μου πάρει βέβαια κάποια απ’ αυτά πίσω, γιατί μόλις οριστικοποιηθούν οι αλλαγές στα wvw leagues, θα χρειαστώ 1800 ή 1000 Gems…, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Συνοπτικά η προσωπική μου άποψη για όλα τα παραπάνω MF: Ευχαριστώ, αλλά αυτή την φορά δεν θα πάρω. Προτιμώ να πουλάω τα items στο TP. Αυτή την εποχή τα μπλε έχουν τεράστιο κέρδος σε ποσοστιαίες μονάδες. Για το ascended drop στο WvW: Εχθές, κάπου στο GW Forum διάβασα για κάποιον που ήταν 170 wvw rank και σε αυτή την διαδρομή είχε μέχρι τώρα βρει 6-7 ascended accessories. Η προσωπική μου εμπειρία είναι πολύ διαφορετική. Είμαι κάπου μεταξύ 135-140 rank και δύο alt μου γύρω στο 20 και έχω πάρει συνολικά καμιά δεκαρία Rare, όλα τα άλλα πρασινάκια. Ίσως όταν πρωτοεμφανίστηκε το ranking να έδινε καλύτερα rewards, δεν ξέρω, εγώ επέστρεψα στο GW ένα μήνα αφότου είχε ξεκινήσει αυτό το σύστημα. Γενικότερα για τα ascended weapons: Αισθητικά απαράδεκτα, προτίμησα να φαρμάρω τα υλικά τους και δόξα την Anet, έβγαλα και βγάζω αρκετό Gold. Θα μου πάρει βέβαια κάποια απ’ αυτά πίσω, γιατί μόλις οριστικοποιηθούν οι αλλαγές στα wvw leagues, θα χρειαστώ 1800 ή 1000 Gems…, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το παιχνίδι. πως φαρμάρεις τα υλικά τους? γενικά μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο τρόπο για farming? έχω αρχίσει και βαριέμαι τρελά .. όλη μέρα δεν έχω τι να κάνω ... και το θέμα ειναι οτι θέλω να χαλαρώσω λίγο , δεν μου βγαίνει να πιάσω non stop alt για να το ανεβάσω , θέλω να παίξω λίγο το main όμως τι κάνουμε τώρα? να κάτσω να κυνηγάω invasions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 @superkots νομιζω παιζει κανα 5 μηνο ο τυπος που το σηκωσε @nicoc89 το ρωτησαμε ποσο mf εχει και μας ειπε 50+ % ε δεν ειναι και πολυ αλλα δεν νομιζω να παιζει κανα ρολο . πιο σημαντικο προσωπικα νομιζω ειναι το να συμπληρωνει καποιος αποστολες ( dungeons , capture-defence tower/ keeps , τα invansions κλπ ) παρα το mf . γιατι οπως ειπα και πιο πριν το RNG συστημα του gw2 ειναι καθαρα πυθανοτητες και στις πυθανοτητες παιζει ρολο ο αριθμος συμμετοχων και οχι κατι αλλο . και οσο αφορα το mf ειναι προσωπικα οτι λεει και στην περιγραφη , αυξανει την πουθανοτητα να σηκωσεις rare ( ακομα και τα t5/6 mats ) απο τα απλα mobs/ loots τιποτα παραπανω επισης κανε register στο twitch μεσω facebook και κανε follow αυτον τον Site: http://el.twitch.tv/therealkitchen">TheRealKitchen ταικτη που παιζει ως επι τον πλειστον μονος του ή με μικρο party και τα παει πολυ καλα για να σε ειδοποιει το twitch ποτε "στριμαρει" . απανταει και σε ερωτησεις αν εισαι ευγενικος φυσικα κανει συχνα streaming και ειδικα ωρες που ο κοσμος ειναι στην δουλεια @akar συμφωνω , ειναι χαζομαρα να σπαει καποιος κατω απο τα 75 lvl αντικειμενα μπλε και πρασινα γιατι αυτα εχουν ζητηση και ποοιυλιουντε στο TP ανετα και σε καλη τιμη . ε τα αλλα εγω τα μπλε τα σπαω . τα πρασινα που πιανουν καλη τιμη στον merchant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα