Han Solo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) @koyiote και τωρα δημιουργουνται καποια πολυ σοβαρα ερωτηματα . 1. ειδαμε οτι η σειρα στα weapons παει ως εξης. exotic > ascended > legendary . αρα αν ειναι εξυπνη η anet το ιδιο θα κανει και με τις armor σωστα ? αν οι legendary armors θα μπορουν να αλλαξουν στατιστικα out of combat μιλαμε τελικα για το perfect item based mmo , αν ομως δεν το κανουν ετσι ....μια τρυπα στο νερο 2. ελπιζω να διορθωσουν τα stats στα celestial γιατι αν μεινουν ετσι τοτε βλεπω η τιμη τους να πεφτει κατακορυφα 3. ελπιζω παλι να υπαρχει μηχανισμος ανταλλαγης του magic find armor / weapon με αυτο που θελουμε και να μην πεταξει ξερα καποιο που θελουν αυτοι γιατι θα υπαρξει μεγαλη γκρινια και οταν λεμε μεγαλη μιλαμε πολυ μεγαλη ενταξει τα 16 bit pve content αξιζει μονο και μονο για τα miniatures. οταν βγαζω την miniature απο το προηγουμενο μου ερχεται παντα στο μυαλο οταν επαιζα μικρος στα "ουφατζιδικα" τα πρωτα μου παιχνιδια υ.γ. χθες τους κερασα και ενα δεκαευρο για την προσπαθεια που κανουν και που βελτιωνουν το παιχνιδι τοσο μα τοσο γρηγορα . ουτε με συνδρομες να ηταν που ολοι ξερουμε οτι τα λεφτα στα mmo ειναι πενταπλασια οταν εχει συνδρομες ( και εγω στο παρελθον λογω "παρεας"¨τις πληρωνα τις συνδρομες , πανε αυτα ομως . αν δεν δω πρωτα προοδο χρημα μου δνε βλεπει κανενας ) . παραδειγμα που ισως καποιοι να μην το πιστευουν αλλα η ιδια η ncsoft εβγαλε οτι εχει περισσοτερα εσοδα απο το lineage 1 οχι το 2 που ειναι ακομα συνδρομητικο παρα απο τα gw2 , aion, l2 δειτε το γραφημα και θα καταλαβετε απο την ιδια την ncsoft για τα Q3 earnings . η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι ο κοσμος προτιμαει να δινει 15 ευρω το μηνα επι χρονια παρα να δωσει μια και καλη 700 ευρω να παρει ενα pc της προκοπης για να παιζει καινουργια παιχνιδια εστω και αν στην πορεια βγαινει χαμενος Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 @koyiote 3. ελπιζω παλι να υπαρχει μηχανισμος ανταλλαγης του magic find armor / weapon με αυτο που θελουμε και να μην πεταξει ξερα καποιο που θελουν αυτοι γιατι θα υπαρξει μεγαλη γκρινια και οταν λεμε μεγαλη μιλαμε πολυ μεγαλη Απο οτι καταλαβα θα κανουμε salvage μπλε και πρασινα αντικειμενα και θα εχουμε πιθανοτητα να βρουμε ενα Essences of Luck.Μαλλον με double klick πανω του θα δινει καμποσο magic find το οποιο θα πηγενει στο account.To magic find θα ειναι passive πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 @koyiote 3. ελπιζω παλι να υπαρχει μηχανισμος ανταλλαγης του magic find armor / weapon με αυτο που θελουμε και να μην πεταξει ξερα καποιο που θελουν αυτοι γιατι θα υπαρξει μεγαλη γκρινια και οταν λεμε μεγαλη μιλαμε πολυ μεγαλη Απο οτι καταλαβα θα κανουμε salvage μπλε και πρασινα αντικειμενα και θα εχουμε πιθανοτητα να βρουμε ενα Essences of Luck.Μαλλον με double klick πανω του θα δινει καμποσο magic find το οποιο θα πηγενει στο account.To magic find θα ειναι passive πλεον. αναφερoμαι στα ηδη υπαρχοντα οπλα και πανοπλιες που φοραμε που εχουν πανω τους magic find . π.χ. εχω μια transmuted dragonic με magic find . τι θα μου δωσουν ? cleric dragonic , knight κλπ ή θα με αφησουν να διαλεξω ? και μετα ερχεται το skin . τι θα γινει με τα αυτα που εδωσα για transmute stone και τα token απο dungeons και τα λεφτα για τις culture . στα transumted ειναι "κολαση" η κατασταση . θυμαμαι εναν με legendary transumted σε magic find Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Όσοι είχαν ήδη gear με magic find, θα το βρουν στο inventory τους accound bound μετά το patch. Το gear αυτό αρχικά δε θα έχει καθόλου stats. Με διπλό κλικ πάνω του, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν το συνδυασμό των στατιστικών που θέλουν να αποκτήσει (π.χ. Berserker's, Soldier's κλπ.) Το Celestial gear θα παραμείνει ως έχει, απλά ο συνδυασμός των στατιστικών του πλέον δε θα περιέχει το magic find. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ήμουν έτοιμος προχθές να αγοράσω σετ και μου το είπε ενα παλικάρι απο την guild οτι θα γίνει και δεν αγόρασατι καλά που ειναι να έχεις guild ............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 nicoc far shiverpeaks δεν είσαι; είμαι σε guild αλλά είναι υπερψόφια, δε μιλάει κανείς και γενικά δε βλέπω κίνηση. αν έχετε χώρο και δεν είστε και εσείς ψόφιοι θα ΧΑΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ α; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 ήμουν έτοιμος προχθές να αγοράσω σετ και μου το είπε ενα παλικάρι απο την guild οτι θα γίνει και δεν αγόρασα τι καλά που ειναι να έχεις guild ............... Δε χάνεις και τίποτα. Επενδύεις σε gear με magic find μέχρι το patch και μετά το patch το αλλάζεις σε κάτι άλλο. Ίσως και σε κάτι που είναι πιο ακριβό τώρα ή εν πάση περιπτώσει, πιο δύσκολο να βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Δε χάνεις και τίποτα. Επενδύεις σε gear με magic find μέχρι το patch και μετά το patch το αλλάζεις σε κάτι άλλο. Ίσως και σε κάτι που είναι πιο ακριβό τώρα ή εν πάση περιπτώσει, πιο δύσκολο να βγει. καλο αυτο και ελπιζω να εχεις δικιο . σε τρεις μερες ( το σαββατο ) εχει και τον τελικο στο pvp . οι πρωτοι θα βαλουν στην τσεπη απο 2.5 χιλιαδες ο καθενας . καθολου ασχημα αν συμπεριληφθει οτι αυτην εβδομαδα εκαναν και διακοπες ολα πλρωμενα οι δυο ομαδες ,μια απο ευρωπη και μια απο αμερικη ειναι αυτες : Site: https://www.guildwars2.com/en/news/meet-the-gw2-pvp-invitational-tournament-teams/">Car Crash Vs Sync καμια διαρροη για τα μετα τα ascended εχεις trillion ή θα μας φαει η αγωνια ? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τι εννοείς; Για επόμενο Tier στο gear μετά τα Ascended; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έχω να παίξω μήνες και λέω ίιιιιισως το συνεχίσω. Είχα φτάσει φουλ level, πόσο grind παίζει για loot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 @tilion ,ακριβως αναφερομαι σε legendary armor και το οποιο θα εχει τις ιδιες ιδιοτητες με τα legedary weapon , στα οποια πλεον θα μπορεις να αλλαζεις stats out of combat / αυτη η armor θα ειναι ιδανικη . στο λεει καποιος που κουβαλαει την "προικα" του απο sets για καθε περιπτωση μεσα στο παιχνιδι για να μην χανω χρονο στην αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Έχω να παίξω μήνες και λέω ίιιιιισως το συνεχίσω. Είχα φτάσει φουλ level, πόσο grind παίζει για loot; Γιατι δε παιζεις να δεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ξέρουμε ότι θα υπάρξει Legendary armor κάποια στιγμή στο μέλλον. Δε γνωρίζουμε όμως ακόμα πότε θα έρθει. Μέχρι το τέλος του 2013 σίγουρα θα έχουμε δει ascended armor. Σήμερα ξεκινάει η PAX και αναμένουμε πολλές ανακοινώσεις από την ομάδα του Guild Wars 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 nicoc far shiverpeaks δεν είσαι; είμαι σε guild αλλά είναι υπερψόφια, δε μιλάει κανείς και γενικά δε βλέπω κίνηση. αν έχετε χώρο και δεν είστε και εσείς ψόφιοι θα ΧΑΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ α; ναι ρε Ελα να γίνουμε πολλές αχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) μεχρι να ξεκινησουν τα σημερινα streams απο την anet παρτε κοσμε ενα stream απο μια μικρη μου φιλη http://www.twitch.tv/playlita πες τωρα superkots οτι ειναι κουτσομουρα να τρελαθουμε τελειως @tilion εχεις μηνυμα , δεστο please υ.γ. το διακτυακο "ματι" τελικα υπαρχει . το ματιασαν καποιοι το κοριτσι και επεσε ο login server Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα