koyiote Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Γενικα σε οτι μμο βγενει επικρατει μια συγκριση με βαση το wow αν ειναι καλυτερο του η οχι.Αν ηταν το gw2 με τα προτυπα του wow δε θα το επαιζα κ πιστευω κανεις δε 8α συνεχιζε να ασχολειτε μαζι του. Συμφωνω οτι ειναι ποιο casual παιχνιδι αλλα γιατι αυτο να ειναι απαραιτητα κακο? Δεν εχει add ons,αλλα δεν εχει και Pure helarers οπως τα αλλα mmo.Tα περισσοτερα add ons φτιαχτηκαν για να βοηθουν τους healers σε καταστασεις raiding,να βλεπεις τι buff/debuff εχει το παρτυ κτλ. Προσωπικα μ αρεσει οπως ειναι το heal εδω οπου ο κα8ενας προσεχει ατομικα το health του.Υπαρχουν βεβαια και τα combo heals οπου γινεται με συνεργασια παικτων αλλα σε καμια περιπτωση το heal εδω δεν ειναι του style παταω το ταδε κουμπι κ κανω heal ολο το παρτυ.Αλλωστε αυτο οι developers της ανετ ειχαν δηλωσει οτι δε τους αρεσε το ποσο εξαρτημενα μπορει να ειναι τα υπολοιπα classes σε σχεση με τον healer και οτι η σχεση εξαρτησης δεν αποτελει αλι8ηνη συνεργασια.Ενω τα υπολοιπα classes κοιτουν να αλληλεπιδρασουν με τον εχθρο και το πεδιο της μαχης οι helaers αλληλεπιδρουν με τους συμπαικτες τους. Δεν εχει end game αλλα γιατι πρεπει και καλα ενα mmo να εχει end game?Στο gw2 υπαρχει ενας ζωντανος κοσμος που μεσα απο το Living story εξελισεται διαρκως βδομαδα με την βδομαδα. Δεν εχει μεγαλα raids στα dungeons αλλα δεν εχει οριο στα ποσα ατομα θα πρεπει να κανουν ενα "quest",Mπορεις να το κανεις μονο σου η ακομη και με ολον το server μαζι.Γιατι αλωστε θα επρεπε να υπαρχει περιορισμος?Βεβαια οσα περισσοτερα ατομα εχουν μαζευτει αυξανει αυτοματα και η δυσκολια του. Εpic fights θα χαρακτηριζα τις μαχες στο World vs World.Epic για μενα μπορει να ειναι ενα defend στο SM η στο Garisson οταν με μια χουφτα αντρες προσπα8ουν να κρατησουν το keep εναντια σε εναν η και 2 αντιπαλους servers. Epic fight htan o Colossus στο WAR εκει στο Land of the dead μια pve περιοχη σε pvp ζωνη οπου περα απο το προκαθορισμενο tactic που μπορει να εχει το fight με τα mobs επρεπε να κρατησουν μακρια και τους αντιπαλους pvp παικτες που ηταν εκει. Εpic fights ηταν οι μαχες στα Fortress οπου 2-3 alliance me 10-15 raid το καθενα τους ερχοταν αντιμετωποι με αλλους τοσους. Ποτε δε θα χαρακτηριζα Εpic ενα end boss στο pve,σε μια μαχη οπου ολοι ξερουν νωριτερα το tactic που 8α κατσουν και τι θα κανουν απο phase σε phase. Χαιρομαι που το GW2 δεν εχει τα προτυπα του WoW και ειναι διαφορετικο παιχνιδι και ειναι κακο στο φιναλε να συκρινουμε κα8ε νεο mmo με βαση το WoW. Aλωστε μη ξεχναμε πως το WoW oφιλει πολλα στο DAoC και σε καποια αλλα μμο που ειχαν κυκλοφορησει νωριτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τα medium textures κάναν θαύματα σε συνδυασμό με shadows και shaders στο μηδέν. Πήγα lvl16 με necromancer, καλά πάει αν και βλέπω άλλους στο ίδιο lvl να κάνουν αρκετά μεγαλύτερο dps. Φοράω και noobiko gear με λάθος stats κλπ. Κρατάω ένα two handed staff, και νομίζω ότι κάτι παει λάθος γενικά αλλά δεν πειράζει, είναι νωρίς ακόμα. Karma points ξοδεύουμε σε gear? Γενικά δεν δίνουν πολλά events (αυτά με την καρδούλα ντε) gear ως reward. Πως ντυνόμαστε χωρίς να ξοδέψουμε gold; Τρία έχω όλα κι όλα, myprecious lvl 30 λέει για dungeon τι λέει ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εpic fights ηταν οι μαχες στα Fortress οπου 2-3 alliance me 10-15 raid το καθενα τους ερχοταν αντιμετωποι με αλλους τοσους. γονατησε το πισι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τα medium textures κάναν θαύματα σε συνδυασμό με shadows και shaders στο μηδέν. Πήγα lvl16 με necromancer, καλά πάει αν και βλέπω άλλους στο ίδιο lvl να κάνουν αρκετά μεγαλύτερο dps. Φοράω και noobiko gear με λάθος stats κλπ. Κρατάω ένα two handed staff, και νομίζω ότι κάτι παει λάθος γενικά αλλά δεν πειράζει, είναι νωρίς ακόμα. Karma points ξοδεύουμε σε gear? Γενικά δεν δίνουν πολλά events (αυτά με την καρδούλα ντε) gear ως reward. Πως ντυνόμαστε χωρίς να ξοδέψουμε gold; Τρία έχω όλα κι όλα, myprecious lvl 30 λέει για dungeon τι λέει ρε Mαλλον αυτοι που ειδες ηταν 80 και τους ειχε ριξει το lvl στο 16 να συμβαδιζουν με τα mobs εκει. Καρμα μπορεις να ξοδεψεις για αρμορ αν θες αλλα θα σε συμβουλευα να το κρατησεις για οταν πας 80 Δεν αξιζει να ντυ8εις πριν πας 80. Dungeon θεωρητικα μπορεις να κανεις στο 35 lvl το Ascalonian Catacobs αλλα θα εχει πολυ ξυλο και δυσκολα να σε βαλουν σε παρτυ.Καλυτερα να το κανεις οταν πας 80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) και τωρα το μυστικο για να κανετε την διαφορα στο guild wars 2 . δεν ειναι τοσο τα armor ή τα οπλα ( τα exotic και τα legendary οπλα εχουν το ιδιο power ) ουτε τοσο τα στατιστικα ( αν και αν γινουν λαθη στην χρησιμοποιηση οπλων και στατιστικων και traits μπορει να καταληξει σε ανουσια stats που δεν βοηθουν καθολου τον χαρακτηρα , οπως πχ αν εχεις οπλο/α που αυξανουν το bleeding duration και τα skills σου κανουν poison . ενα παραδειγμα προς αποφυγη ) οσο η γνωση και πανω απο ολα η χρησιμοποιηση των combos στο party ή και μονος του καποιος. Combos λοιπον σε συνεχεια του αρθρου μου http://www.insomnia.gr/topic/180376-guild-wars-2/?p=52572196 που απο οτι ειδα αρεσε σε πολλους θα το συμπληρωσω με ενα ακομα site που δειχνει ποιοι συνδιασμοι combo fields & combo finishers ( τα combos περιγραφονται εδω http://wiki.guildwars2.com/wiki/Combo ) .δεν ειναι αυτο το site , το wiki παρουσιαζει γενικες πληροφοριες του τι σημαινει combos και ειναι καλο για να δει αρχικα καποιος την γενικοτερη εικονα του πως δουλευουν τα combos .ετσι μονος του καποιος ή σε συνεργασια με αλλους μπορει να κανει συνδιασμους skill στην σειρα ωστε να εμφανιστουν καινουργια boons ( τα gw2 buffs ) που ειναι και εξαιρετικα αποδοτικα . ετσι την επομενη φορα που δειτε μια guild να "καθαριζει" ενα ολοκληρο zerg ή ενα party να καθαριζει ενα dungeon στον μισο χρονο και χωρις wipes να ειστε σιγουροι χρησιμοποιησαν αρκετα combos .το site ειναι αυτο Site: http://mastodonte.fr/outils/tool-combo#en[/url]']Combo Tool ενα παραδειγμα . αν δειτε εναν guardian να κανει μπροστα σας wall of reflection και σηκωσει αμεσως την ασπιδα ( shied of wrath ) απο το focus μην τολμησετε να κανετε skill εναντιον του ή στους γυρω του αλλα τραβηχτειτε πισω γιατι μολις εκανε area retaliation και οσο πιο δυνατο skill κανετε εναντιον του/τους τοσο πιο δυνατο damage θα φατε ( ειδικα αυτος ο συνδιασμος μπορει να θεωρηθει και ο thief punisher ) ...το πιο σημαντικο ... χωρις να κανει απολυτως τιποτα περα του combo στο video που θα βαλω θα δειτε πως ενας guardian μονος του χρησιμοποιει αυτο το combo που αναφερα για να βγαλει ευκολα τον deadeye boss στο καινουργιο event. οι συνδιασμοι οπως ειπα δεν περιοριζονται μονο σε μια κλαση ( να το κανει καποιος μονος του ) αλλα μπορουν να γινουν ταυτοχρονα απο πολλους και εκει διαφερουν οι guilds .οταν ακουτε τους commanders στο WWW να ουρλιαζουν για light blast ζηταει απο τις κλασεις να κανουν τα skills που δινουν light ωστε οι αλλοι να κανουν το finisher blast και να επιτυχουν area retaliation ή αν ζηταει fire τοτε θελει stacks of might κλπ. υ.γ. ενημερωσα και το αρχικο ποστ με τα sites ωστε να το εχετε ως reference και συμφωνω απολυτα με τον coyiote στις συμβουλες για τα armor / weapons επισης ευχαριστω τον moderator για το clean up του section Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από Han Solo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Τα εχω τσεκαρει τα combos, αλλα δεν εδωσα και μεγαλη σημασια. From now on I will! Τι ηθελες και εβαλες το συγκεκριμενο βιντεο? Τον τυπο τον παλεψα ποσες φορες και μου ειχε σπασει τα νευρα. Που να ηξερα τι με περιμενει με την liadri... ακομα ξυλο τρωω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 έχω τον warrior 80 και θέλω να ανεβάσω το επόμενο θα γεμίσω όλα τα slot με 80ριδες αλλα με ψήνει τρελά ο rangerκαι ο mesmer μου αρέσει αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω χμμμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Νικο βαζιεσαι η ειναι η ιδεα μου? Θα σε βοηθησω να αποφασησεις. Τωρα που εχεις εναν 80αρι και μπορεις να φαρμαρεις χρυσο, εχεις την δυνατοτητα να κανεις craft σε καθε νεο χαρακτηρα σου. Καθε χαρακτηρας μπορει να εχει ενεργα δυο crafts, αλλα μπορει να μαθει περισσοτερα αν θελει. Το craft γενικα ειναι ακριβο και γι'αυτο σου το αναφερω τωρα που εχεις την δυνατοτητα να μαζεψεις gold (αν δεν το εχεις κανει ηδη), αλλα αν μαθεις δυο crafts σε καποιον χαρακτηρα, αυτο σημαινει 20 levels σε 2-4 ωρες (αναλογα ποσο γρηγορος εισαι). Οποτε ειναι must για γρηγορο leveling. Το ποιο φθηνο craft ειναι το Chef. Εννοειτε οτι ακολουθεις guides για να γλυτωσεις λεφτα και χρονο: http://gw2crafts.net/ Τωρα στο ερωτημα σου. Mesmer εχω, Ranger δεν εχω. Ο πρωτος μεχρι το 40+ lvl παιζει να σου βγαλει την παναγια, ο 2ος απο οσο ξερω εχει ανετο leveling. Ο 1ος στην ουσια ειναι σαν caster και δημιουργει κλονους του (μεχρι 3, μην φανταστεις καμια στρατια), ο 2ος ειναι κλασσικος ranger που εχει και pet να τον βοηθαει. Και οι δυο ειναι ωραια class, οποτε ανεβασε οποιον γουσταρεις. *Ενας καλος τροπος να ανεβασεις τον Mesmer αν τα δεις σκουρα στο PvE (οπως εκανα εγω) εκτος του crafting, ειναι να πηγαινεις συχνα WvW. Αν πετυχαινεις σωστο commander μπορει να παρεις πολυ xp αρκετα γρηγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια,πριν μισο χρονο αγορασα το guild wars 2 ακουγοντας καλα λογια και αφου ειχα βαρεθει να πληρωνω καρτα για το wow λεω ας κανω μια δοκιμη.Απο την αρχη απογοητευτηκα που ειδα οτι το lvl up γινεται μονο με craft και quest ,αφου ακομα και το πιο low dungeon ηταν πανδυσκολο και δεν εδινε πολυ xp.Τελος παντων πηγα 80 lvl ,τελειωσα και το story του παιχτη ,εκανα σχεδον complete ολο το map,εκανα και μερικα dungeons και μετα κολησα δεν ηξερα τι πρεπει να κανω για να βρω καλο gear .Eιχα ακουσει μονο για τα fractals τα οποια δεν τα εψαξα ποτε ,αφου δεν ειχα καποιον να με βοηθησει.Τελος παντων αποφασισα να ξαναπαιξω και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το τι θα μου προτεινατε να κανω τωρα που πηγα 80 lvl. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια,πριν μισο χρονο αγορασα το guild wars 2 ακουγοντας καλα λογια και αφου ειχα βαρεθει να πληρωνω καρτα για το wow λεω ας κανω μια δοκιμη.Απο την αρχη απογοητευτηκα που ειδα οτι το lvl up γινεται μονο με craft και quest ,αφου ακομα και το πιο low dungeon ηταν πανδυσκολο και δεν εδινε πολυ xp.Τελος παντων πηγα 80 lvl ,τελειωσα και το story του παιχτη ,εκανα σχεδον complete ολο το map,εκανα και μερικα dungeons και μετα κολησα δεν ηξερα τι πρεπει να κανω για να βρω καλο gear .Eιχα ακουσει μονο για τα fractals τα οποια δεν τα εψαξα ποτε ,αφου δεν ειχα καποιον να με βοηθησει.Τελος παντων αποφασισα να ξαναπαιξω και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το τι θα μου προτεινατε να κανω τωρα που πηγα 80 lvl. Ευχαριστω Το gw2 σε αντιθεση με αλλα μμο δε στηριζεται στο καλο gear.Στηριζεται στα σκιλλ,combos,και στο ποσο καλα ξερεις το class σου και πως παιζεις,στην ομαδικοτητα και στη συνεργασια με αλλους παικτες.Ακομα και τα evade δεν ειναι passive στο χαρακτηρα. Το να παρεις ενα gear ειναι το πιο ευκολο,μπορεις να αγοραζεις με καρμα,με gold απο το trade post,με tokens απο dungeons,η ακομα και να craftareis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια,πριν μισο χρονο αγορασα το guild wars 2 ακουγοντας καλα λογια και αφου ειχα βαρεθει να πληρωνω καρτα για το wow λεω ας κανω μια δοκιμη.Απο την αρχη απογοητευτηκα που ειδα οτι το lvl up γινεται μονο με craft και quest ,αφου ακομα και το πιο low dungeon ηταν πανδυσκολο και δεν εδινε πολυ xp.Τελος παντων πηγα 80 lvl ,τελειωσα και το story του παιχτη ,εκανα σχεδον complete ολο το map,εκανα και μερικα dungeons και μετα κολησα δεν ηξερα τι πρεπει να κανω για να βρω καλο gear .Eιχα ακουσει μονο για τα fractals τα οποια δεν τα εψαξα ποτε ,αφου δεν ειχα καποιον να με βοηθησει.Τελος παντων αποφασισα να ξαναπαιξω και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το τι θα μου προτεινατε να κανω τωρα που πηγα 80 lvl. Ευχαριστω Καταρχας το ειπες και εσυ ο ιδιος. Εισαι μονος σου και θες βοηθεια. Οποτε για μενα το 1ο πραγμα που μπορεις να κανεις (αν θελεις φυσικα) ειναι να βρεις μια guild (ελληνικη ή ξενη) στον server σου και να γινεις μελος σε αυτην. Καλο το φορουμ, αλλα αν εχεις μια παρεα ατομων να παιζετε μαζι και να μαθαινεις και 5 πραματα απο αυτους νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο. Τα mmo δεν ειναι ατομικα παιχνιδια, περνας καλυτερα με παρεα (τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω). Οσον αφορα το gear, οπως ειπε και ο φιλος απο πανω υπαρχουν αρκετοι τροποι να αποκτησεις ενα καλο set για τις αναγκες σου. Τα καλυτερα set ειναι τα exotic(με το πορτοκαλι χρωμα). Ενα πραγμα που μπορεις να κανεις για να βγαλεις λεφτα και να αποκτησεις και σωστο gear ειναι τα dungeons. Το καθε dungeon εχει τα δικα του tokens τα οποια τα ξοδευεις για να παρεις parts απο την αντιστοιχη exotic armor του dungeon καθως και τα weapon του. Ετσι μαζευεις λεφτα και tokens. Παρ'ολα αυτα, το gear δεν ειναι το βασικο στοιχειο του χαρακτηρα σου (εννοειτε οτι παιζει σημαντικο ρολο), αλλα ειναι σαν συμπληρωμα του build του χαρακτηρα σου. Αναλογα το τι build παιζεις, βρισκεις και gear που να το συμπληρωνει με τα stats του. Εγω ακομα ψαχνομαι σε αυτο το τομεα. Θελει ψαξιμο το guild wars, μια καλη armor μονο δεν θα σε σωσει. Υ.Γ. Το lvl up γινεται μονο με craft και "quest"? Το ξερεις οτι παιρνεις xp απο οτιδηποτε και αν κανεις στο παιχνιδι ε? Μπορω να σου γραψω μια λιστα με ποια πραγματα σου δινουν xp, αλλα ειναι μεγαλη και βαριεμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το ξερω οτι παιρνεις απο παντου απλα ανεφερα τις βασικες πηγες .Οσο για το θεμα της βοηθειας φυσικα και δεν επαιζα μονος μου αλλα κανεις απο εμας που ξεκινησαμε δεν το γνωριζαμε καλα το παιχνιδι.Παντως ειχα ψαχτει και ειχα μπει σε μια ελληνικη guild που πραγματικα δεν το ειχα ξαναδει αυτο ,αλλα δεν ηθελαν να βοηθησουνε καθολου.Δηλαδ ρωταγα κατι απλα πραγματα και δεν μου απανταγαν καν σαν να μην υπηρχα και τελικα εψαχνα στο ιντερνετ οι ρωταγα αλλους ξενους να μου πουν.Τωρα οσο για το gear το ξερω οτι δεν ειναι μονο αυτο απλα θελω να ξεκινησω απο καπου και δεν ξερω πως .Στο wow ,l2 που επαιζα δεν μου φαινονταν τοσο μπερδεμενα ολα,ψαχνομουν λιγο και καταλαβαινα το νοημα.Εδω το μονο που καταφερα να κανω ειναι να παω 80 lvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 @SageMarios ο superkots με καλυψε απολυτα . χωρις guild της προκοπης δεν κανεις τιποτα στο gw2 . ουτε fractals δεν θα κανεις αν δεν πας με παικτες που θα εχουν την υπομονη να βοηθησουν τεσπα εγραψες δυο αρθρα και δεν ειπες σε ποιον server εισαι μπας και ειναι κανεις απο εδω μεσα στον server σου να σε βοηθησει .αλλα και σε αλλο server να εισαι μπορεις να κανεις pve σε ολους τους server . δεν υπαρχει κανεις περιορισμος σε αυτο . ολα ειναι global εκτος απο to WWW , επισης μπορεις να εισαι σε πολλες guild , οχι μονο σε μια , οποτε δοκιμασε ελευθερα μεχρι να βρεις μια που θα σου κανει . υ.γ. αν μπεις στο παιχνιδι θα δεις σε ποια εισαι , δωσε ονομα για να ξερουν οι υπολοιποι αν ειναι να την αποφευγουν απο εδω και στο εξης , καλο θα κανεις και οχι κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_valliant Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Οι απαντήσεις έχουν δοθεί αναλυτικά παραπάνω, οπότε θα τις ανακεφαλαιώσω χωρίς επεξηγήσεις και γαρνιτούρες. Χρησιμοποιώ δεύτερο πρόσωπο για να μιλήσω... σε όποιον το διαβάζει ^^ α) Είναι παιχνίδι που ανταμοίβει, με πολλούς τρόπους, το ομαδικό παίξιμο και τη συνεργατικότητα: βρες guild (μία ή και περισσότερες) και γίνε μέλος. Αν δε βρίσκεις αυτό που ζητάς σε μία, μετακινήσου (represent) στην επόμενη. β) Η ικανότητα στη χρήση των skill υπερτερεί από το gear σου. Μάθε το χαρακτήρα σου, βρες το όπλο που σου ταιριάζει, μάθε να το παίζεις τόσο μόνος όσο και σε συνεργασία με τα skill των άλλων. Η κατανόηση και χρήση των combo skill δείχνει το μάστορα γ) Το gear φυσικά και δεν είναι για να το παραβλέψει κανείς, απλά στο 80 αξίζει να κάψεις λίγη φαιά ουσία για το πώς να ντυθείς. Στα χαμηλότερα level ντύσου είτε από ΤΡ (auction house) είτε από craft. Μάζεψε τα υλικά και βάλε κάποιον guildie να σου τα φτιάξει! (αν βαριέσαι ή τσιγκουνεύεσαι να τα φτιάξεις μόνος σου :Ρ) δ) Τρόποι για να ανεβείς level υπάρχουν πολλοί. Όπως και για να βγάλεις χρήματα. Ψάξου, ρώτα ε) Διάβαζε insomnia.gr και dragonseason.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Super Adventure Box ερχεται παλι μαζι με πολλα καλουδια στο patch στις 3 Σεπτεμβριου http://dulfy.net/2013/08/27/gw2-super-adventure-box-returns-in-back-to-school-patch/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα