superKots Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Όπα,όπα. Εσύ είσαι το Papari με 1 " i " ...ο αρχικός; ο πρωτότοκος; χαχαχα Λοιπόν,εγώ γνωρίζω δύο άτομα paparia. 1. papariiiiiiiiiiiiii (x14) και ο 2ος δεν θυμάμαι πόσα έχει =/ Οχι ρε συ, ουτε καν. Πριν 2μιση μηνες ξεκινησα. Εγω ειμαι paparixiiiiiii. Μαλλον ο 17ος Αν δεν μου πεις account name δεν προκειτε να καταλαβω. Ουτε εγω ξερω ποιος εχει ποσα i εκτος απο τα πρωτα paparia. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το σύστημα με τα diamonds? Π.χ. θέλω να προσθέσω άλλο ένα slot bag στο inventory και μου ζητάει 400 ή 600, δεν θυμάμαι καλά, diamonds. Αυτά από που τα αγοράζουμε και πόσο κοστίζουν? (υποθέτω ότι τα αγοράζουμε με ingame gold φυσικά) Επίσης μεγαλύτερες τσάντες για το inventory υπάρχουν? Οπως ειπε και ο crystal τα diamonds τα αγοραζεις ειτε με in-game gold ειτε με κανονικα λεφτα. Παντως δεν υπαρχει λογος να αγορασεις extra slot bag, αφου μπορεις να βρεις bags με 8-10-12-15-18-20 slots απο το trading post. Φυσικα τα 20 slots ειναι πανακριβα, αλλα ασπουμε τα 12αρια ειναι πολυ φθηνα.
LRoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Real money δεν παίζει να δώσω ποτέ και πουθενά για ingame items και επειδή δεν υπάρχουν και επειδή είναι θέμα αρχής. Ευχαριστώ για τις απαντησεις, θα ρίξω μια ματιά στο TP για τσάντες και θα αγοράσω με ingame gold τα slots
Crystallization Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ποιος είναι πλέον ο πιο "εύκολος" τρόπος για gold farming; Παλιά ήταν το ατελείωτο CoF Farming
superKots Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τωρα εχει αλλαξει λιγο το πραγμα και δεν παιρνεις gold κανοντας 2η φορα το ιδιο path (πχ CoF P1). Οποτε πρεπει να κανεις διαφορετικα dungeon paths για να περνεις gold. Αρα αντι να κανεις 5 φορες CoF P1, κανεις τα 1α paths απο καθε dungeon (5) και βγαζεις τα λεφτα σου. Μετα αμα θες πιανεις τα path 2 των dungeons κτλ. Αυτο ισχυει σαν daily, δηλαδη την επομενη μερα αν κανεις παλι τα path 1 ολων των dungeons θα παρεις παλι gold. Επισης αν δεν κανω λαθος εχεις αυξηθει το gold που παιρνεις κανοντας ενα path.
LRoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Για να μπεις στα dungeons πρέπει να είσαι αναλόγου lvl? Και το party το βρίσκεις εσύ ή υπάρχει matchmaking system όπως στο WoW?
Crystallization Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ναι,πρέπει να έχεις το κατάλληλο level. Εγώ όταν σταμάτησα δεν υπήρχε κάποιο matchmaking system,αλλά τα Dungeon μπορείς να τα κάνεις με όποιον θέλεις από όποιον server και να είναι οπότε αυτο το website θα σε βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 να τα μας .... ποσα εδωσες για αυτο account μεχρι στιγμης και σε ποιο site ? ξερεις το WoCK ουτε ο γοογλης δεν το ξερει .... Πήρα το πακέτο που αναφέρει πιο κάτω ο spirit)earth)aflame> Επικοινώνησα με την WoCK και μου είπανε ότι δεν είχαν ποτέ ξανά τέτοιο πρόβλημα και ότι πουλάνε γνήσια CD Key και ότι μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους για να βγάλω άκρη. Οψώμεθα. :/
moxalis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Για όλο το Σαββατοκύριακο (10πμ Σαββάτου μέχρι 10πμ Δευτέρας) είναι σε free trial το Guild Wars. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει register και να κατεβάζει τα 16 GB του client για να loggάρει αμέσως το Σάββατο.https://www.guildwars2.com/en/news/register-today-for-the-guild-wars-2-free-trial-on-august-23-25/ 1
superKots Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ξερει κανεις αν πρεπει να ξανακατεβασω το gw2 μετα απο format η αν θα δουλεψει κανονικα? Το εχω εγκατεστημενο σε αλλο δισκο, οχι στον C:.
Han Solo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις αν πρεπει να ξανακατεβασω το gw2 μετα απο format η αν θα δουλεψει κανονικα? Το εχω εγκατεστημενο σε αλλο δισκο, οχι στον C:. παιρνεις οπως ειναι τον φακελο Guild Wars 2 και τον πετας στο Program Files για 32bit windows ή Program Files(χ86) για 64bit και μετα τρεχεις τον installer που θα κατεβασεις απο εδω http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2Setup.exe θα βρει το dat αρχειο και δεν θα κατεβασει τιποτα παραπανω περα απο την ενημερωση του GW2.exe και μετα παιζεις . οπως ειδα εχουμε πλεον ανησυχιες για το gold farming . ναι πλεον εγινε πανευκολο .... ειτε πας σε champion farm train sto cursed shore που ειναι ελλεινος τροπος ή .... στο καινουργιο patch πηγαινετε σε οποια πειροχη σκασει ή και ειναι 70-80 ή .... παιζετε με την αγορα , οπως κανω εγω σε ολα τα παιχνιδια ...απλα θελει να "βλεπεις" το παιχνδι σαν χρηματιστηριο και να διεσθανεσαι τις εξελιξεις ... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2013 από Han Solo
superKots Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 παιρνεις οπως ειναι τον φακελο Guild Wars 2 και τον πετας στο Program Files για 32bit windows ή Program Files(χ86) για 64bit και μετα τρεχεις τον installer που θα κατεβασεις απο εδω http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2Setup.exe θα βρει το dat αρχειο και δεν θα κατεβασει τιποτα παραπανω περα απο την ενημερωση του GW2.exe και μετα παιζεις . Ευχαριστω ρε han. Σκεφτομαι αν μετα το format το αφησω στο 2ο δισκο ή το πεταξω στον sdd. Ειναι και μεγαλο ρε γαμωτο...
Han Solo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω ρε han. Σκεφτομαι αν μετα το format το αφησω στο 2ο δισκο ή το πεταξω στον sdd. Ειναι και μεγαλο ρε γαμωτο... μην το αφησεις σε αλλο partition περα του patition που ειναι το προφιλ του windows λογαριασμου σου. καλυτερα στον ιδιο δηλαδη τον c. ο λογος ειναι συγκεκριμενος και βρισκεται σε ενα συνοπτικο αρθρο για το perfomance του gw2 που μπορεις να το διαβασεις στα φορα του guild wars 2 Site: https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/tech/7-years-old-PC-without-LAG-in-WWW-1080p/2640737">gw2 perfomance advices .
LRoi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τα professions (εννοώ jewelcrafting κλπ) επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τα stats του χαρακτήρα μας? Δηλαδή στο WoW το mining δίνει toughness και stamina αν θυμάμαι καλά. Επίσης 2 profs είναι συνήθως τα καλύτερα για κάθε class. Υπάρχουν αντίστοιχα ματσαρίσματα στο GW2? Δηλαδή έχω πάρει στη Mesmer ήδη Jewelcrafting, ποιο άλλο προτείνετε?
Han Solo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τα professions (εννοώ jewelcrafting κλπ) επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τα stats του χαρακτήρα μας? Δηλαδή στο WoW το mining δίνει toughness και stamina αν θυμάμαι καλά. Επίσης 2 profs είναι συνήθως τα καλύτερα για κάθε class. Υπάρχουν αντίστοιχα ματσαρίσματα στο GW2? Δηλαδή έχω πάρει στη Mesmer ήδη Jewelcrafting, ποιο άλλο προτείνετε? μελιγα λογια , γιατι οπως ξερεις τα πολλα λογια ειναι περριτα και ανουσια και δεν βγαζουν πουθενα αλλα πολλες φορες δημιουργουν και νεες αποριες σε ερωτησεις οπως αυτη που μολις ρωτησες , η οποια ειναι αν μην τι αλλο πολυ επικερη αφου ολοι συνδιαζουν το gw2 ως το νεο wow , κατι που κανεις παικτης και δεν ξερω αν οι πργραμματιστες του θα ηθελαν ( σιγουρα θα ηθελαν την πειτυχια , αλλα επιτυχια χωρις να προσπαθησουν δεν προκειται να δουν ) διοτι ολοι γνωριζουν οτι η επιτυχια ερχεται απο την πρωτοτυπια και οχι απο την αντιγραφη, θα προσπαθησω να πρωτοτυπισω και να τα πω ολα σταρατα και οχι εχοντας επικεντρο των υποθεσεων μου εμενα και μονο εμενα οπως κανουν οι περισσοτεροι που παιζουν παιχνιδια mmo ........................................................................................................................... η απαντηση στον πατο του βαρελιου .... χμ συγνωμη του ποστ ηθελα να πω οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα