superKots Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Crystal εγω ξεκινησα το gw2 πριν 2+ μηνες και μπορω να σου πω οτι εχεις να κανεις πολλα πραγματα στο end game. Λογικα απο τοτε που επαιζες εσυ μεχρι τωρα εχει μπει νεο content που ισως δεν γνωριζεις. Ενδεικτικα πραγματα που μπορεις να κανεις στο end game (και οχι μονο) ειναι WvWvW, PvP Matches/Tournaments, Dungeons, Fractals, Guild Missions, Achievements, Living World κτλ. Εγω εχω 80αρισει δυο χαρακτηρες (εναν engineer και εναν mesmer ως papari) και ακομα δεν εχω κανει πολλα πραγματα απο αυτα που ανεφερα γιατι δεν προλαβαινω. Btw, ποιο papari γνωριζεις?
LRoi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Btw, ποιο papari γνωριζεις? Εντάξει πιο surreal συζήτηση πεθαίνεις
superKots Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Που να δεις συζητησεις με την guild. Πεφτουν διαφορα λογοπαιγνια.
Han Solo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Που να δεις συζητησεις με την guild. Πεφτουν διαφορα λογοπαιγνια. ενταξει αυτο ειναι συνηθισμενο σε ενα mmo . αυτο που με εχει καταπληξει με το gw2 ειναι το ποσες γυναικες το παιζουν το παιχνιδι και ειδικα ποσες παιζουν pvp αλλα και www .... υ.γ. εχω γνωστο που εφερε στην ελλαδα για διακοπες μια κροατισα λεπτομερειες δεν εχω ακομα αλλα απο φωτογραφιες που ειδα στο facebook εκανε καλη "ψαρια"
superKots Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τυχερος ο φιλος σου γιατι δεν νομιζω να βρισκεις ευκολα καλη "ψαρια" στο gw2... αντιθετως κουτσομουρες με το κιλο
Han Solo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τυχερος ο φιλος σου γιατι δεν νομιζω να βρισκεις ευκολα καλη "ψαρια" στο gw2... αντιθετως κουτσομουρες με το κιλο χαχαχα δεν εχω αλλη αποψη περα απο την γυναικα μου που δεν συμμετεχει σε τιποτα αλλο περα απο οτι κανουμε μαζι στο pve και αυτο αστο , την παω "καροτσακι" για να μην τα κανει "θαλασσα" μεσα σε dungeons . τις αλλες τις ακουω στο ts της international guild που ειμαι στο pvp αλλα και στο ts του server μου .τωρα απο εμφανιση δεν ξερω ....μπορει να ειναι και κουτσομουρες δεν εχω και πολλα περιθωρια για να το "διερευνησω" μονος μου ερωτηση για τις 31 που θα κανουν το event του τελικου . στο λινκ τους ( https://www.guildwars2.com/en/events/pax-2013/ ) ο τελικος θα ξεκινησει για εμας στις 3 το πρωι στις 31 ή στις 1 του σεπτεμβρη .... κατι μου λεει οτι θα ειναι τα ξημερωματα 31 προς 1 αλλα .... παντα μπερδευομαι ρε γαμωτο
superKots Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Με βαση το παρακατω site (αν το εκανα σωστα) σε ωρα Ελλαδος ειναι 11 το βραδυ. http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html Το σκηνικο με τον φιλο σου μου θυμισε το λογοτυπο της nokia, το οποιο πρεπει να μπει στην anet: ArenaNet... Connecting People
Tilion Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Με βαση το παρακατω site (αν το εκανα σωστα) σε ωρα Ελλαδος ειναι 11 το βραδυ. http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html Το σκηνικο με τον φιλο σου μου θυμισε το λογοτυπο της nokia, το οποιο πρεπει να μπει στην anet: ArenaNet... Connecting People It's me Natasha! xD
XPHSTOS_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Παίδες μια ερώτηση, αγόρασα το κλειδί για το παιχνίδι από το WoCK.Έχω το εξής πρόβλημα, πάω να πουλήσω κάτι και μου λέει ότι πρέπει να κάνω upgrade το account μου σε full...?!WTF? Είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα?!Btw, επειδή παίζω μόνος και βαριέμαι...Όποιος θέλει ας με κάνει add.Server: Far ShiverpeaksChars: Oxyhydrogeñ, Melántha
Han Solo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παίδες μια ερώτηση, αγόρασα το κλειδί για το παιχνίδι από το WoCK. Έχω το εξής πρόβλημα, πάω να πουλήσω κάτι και μου λέει ότι πρέπει να κάνω upgrade το account μου σε full...?! WTF? Είχε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα?! Btw, επειδή παίζω μόνος και βαριέμαι... Όποιος θέλει ας με κάνει add. Server: Far Shiverpeaks Chars: Oxyhydrogeñ, Melántha να τα μας .... ποσα εδωσες για αυτο account μεχρι στιγμης και σε ποιο site ? ξερεις το WoCK ουτε ο γοογλης δεν το ξερει ....
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ωχ ...έχω την εντύπωση οτι πήρες trial account για fullγια πες ποσα έδωσες γιατι κάτω απο 25 δεν το έβρισκες πριν καμια εβδομάδα
spirit)earth)aflame Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 αυτό πρέπει να είναι http://www.worldofcdkeys.com/en/guildwars2/ δεν θα έπρεπε να είχες τέτοιο πρόβλημα, επικοινώνησε όσο το δυνατόν συντομότερο με το wock - για το οποίο δεν διαβάζω κακά reviews, για την ακρίβεια δεν υπάρχει σχεδόν κανένα review.
Crystallization Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 και εναν mesmer ως papari) Όπα,όπα. Εσύ είσαι το Papari με 1 " i " ...ο αρχικός; ο πρωτότοκος; χαχαχα Λοιπόν,εγώ γνωρίζω δύο άτομα paparia. 1. papariiiiiiiiiiiiii (x14) και ο 2ος δεν θυμάμαι πόσα έχει =/
LRoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το σύστημα με τα diamonds? Π.χ. θέλω να προσθέσω άλλο ένα slot bag στο inventory και μου ζητάει 400 ή 600, δεν θυμάμαι καλά, diamonds. Αυτά από που τα αγοράζουμε και πόσο κοστίζουν? (υποθέτω ότι τα αγοράζουμε με ingame gold φυσικά) Επίσης μεγαλύτερες τσάντες για το inventory υπάρχουν?
Crystallization Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το σύστημα με τα diamonds? Π.χ. θέλω να προσθέσω άλλο ένα slot bag στο inventory και μου ζητάει 400 ή 600, δεν θυμάμαι καλά, diamonds. Αυτά από που τα αγοράζουμε και πόσο κοστίζουν? (υποθέτω ότι τα αγοράζουμε με ingame gold φυσικά) Μπορείς και με πραγματικά λεφτά και με in-game gold. Τα Diamonds αλλάζει η τιμή τους ανάλογα την ζήτηση. Μερικοί το έχουν κάνει μπίζνα,αγοράζουν 500g Diamonds και περιμένουν να ανέβει η τιμή για να τα πουλήσουν και να βγάλουν κέρδος. Επίσης μεγαλύτερες τσάντες για το inventory υπάρχουν? Εγώ γυρνάω με 12αρες τσάντες.Λογικά υπάρχουν και μεγαλύτερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα