Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι έγινε στο αποπάνω post? :whistle:

τέσπα έλεγα για το πόσο φιλική είναι όντως η κοινότητα στο post που χάθηκε, και το πως με βοήθησαν με revives άγνωστοι και μου εξήγησαν αρκετά πράγματα με πολύ φιλική διάθεση.

έφτιαξα μια human necromancer. δεν ξέρω με τι θέλω να πρωτοπαίξω πια!.. ωραίες ιστορίες, φοβερά γραφικά, ζωντανές πόλεις, bgs που δεν βρίζουν 14χρονα, απλά respect.

ας σβήσει κάποιος mod το προηγούμενο post, bugαρε το forum για κάποιο λόγο.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος για trial? friend invite έχει ? να δω ρε γμτ αν παίζει , δεν μπορώ να πετάξω έτσι λεφτά και να τρέχει με 10fps

στης αδερφής μου κανονικά θα παίζει αλλα θέλω να σιγουρευτώ  :X

Θα υπάρξει ανακοίνωση για trial σύντομα. ;)

Δημοσ.

θελουμε να ξεκινησουμε το παιχνιδι μια παρεα 4 φιλων . μπορειτε να με βοηθησετε σε καποιες αποριες μου ?

1. οσοι το παιζετε σας ευχαριστει ακομα μετα απο 1 χρονο που εχει βγει ? τα γραφικα του ειναι τοσο ωραια οσο φαινονται στο youtube ?

2. εχει μηνιαια συνδρομη οπως το wow που προσφατα σταματησαν ολοι οι φιλοι μου και ψαχνουμε ενα mmo σε περιβαλλον φαντασιας χωρις να πληρωνουμε καθε μηνα ? θα μας ζηταει λεφτα για να κανουμε πραγματα μεσα στο παιχνιδι ?

3. εχει raids / achievements οπως το wow ?

4. to site τους το πουλαει 39.99 ευρω . απο οτι θυμαμαι ηταν 50 ευρω στις αρχες . γιατι επεσε τοσο και αν ξερετε κανενα αλλο site να το παρουμε φτηνοτερα

5. εχει το παιχνιδι raid bots οπως στο wow και γενικοτερα εχει το παιχνιδι bots ?

Δημοσ.

1)μόλις ξεκίνησα - γραφικά πολύ όμορφα, ειδικά όμως στον πολύ κόσμο θες καλό συστημα. εγω laggaρω αρκετά με phenom II x4 965BE και ati6850

2)οχι

3) raids με την εννοια του wow οχι, achievements ναι

4)http://www.cjs-cdkeys.com/products/Guild-Wars-2-CD-Key-%252d-Instant-Digital-Download.html

5) απ'οσο ξερω ειναι πολυ αυστηροι σ'αυτόν τον τομεα και στο gold selling. πέφτουν bans αβέρτα. δεν νομίζω οτι υπάρχει bot για το gw2 έτσι κ αλλιως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελουμε να ξεκινησουμε το παιχνιδι μια παρεα 4 φιλων . μπορειτε να με βοηθησετε σε καποιες αποριες μου ?

1. οσοι το παιζετε σας ευχαριστει ακομα μετα απο 1 χρονο που εχει βγει ? τα γραφικα του ειναι τοσο ωραια οσο φαινονται στο youtube ?

2. εχει μηνιαια συνδρομη οπως το wow που προσφατα σταματησαν ολοι οι φιλοι μου και ψαχνουμε ενα mmo σε περιβαλλον φαντασιας χωρις να πληρωνουμε καθε μηνα ? θα μας ζηταει λεφτα για να κανουμε πραγματα μεσα στο παιχνιδι ?

3. εχει raids / achievements οπως το wow ?

4. to site τους το πουλαει 39.99 ευρω . απο οτι θυμαμαι ηταν 50 ευρω στις αρχες . γιατι επεσε τοσο και αν ξερετε κανενα αλλο site να το παρουμε φτηνοτερα

5. εχει το παιχνιδι raid bots οπως στο wow και γενικοτερα εχει το παιχνιδι bots ?

1. το παιχνιδι εχει πολυ βαθος για το μικρο χρονο κυκλοφοριας του ως mmo . ακομα δεν ανταγωνιζεται 100% το wow απο οπου προερχεσαι αλλα για mmo που δεν σου ζηταει καθε μηνα λεφτα σου συνιστω να το παρεις με κλειστα τα ματια .δεν προκειται να δυσανασχετησετε ουτε μια στιγμη για τα λεφτα που θα δωσετε αγοραζοντας το .

το [ gameplay time and value / price ] αγγιζει το 10000% σε σχεση με οτι κυκλοφορει :)

2. σιγουρα αν θελεις να τα εχεις ολα τελεια και στην ωρα τους ενδεχεται να μπεις σε πειρασμο και να αγορασεις καποια στην αρχη αλλα αν εισαι υπομονετικος ή ακομα καλυτερα το ευχαριστηθειτε το παιχνιδι μονοι σας σαν παρεα μπορειτε ακομα και τετραδα ( το ιδανικο παρτι ειναι 5 ατομα στο gw2 ) να κανετε και να καταφερετε πολλα χωρις να πληρωσετε δεκαρα τσακιστη περα απο την αρχικη αγορα του παιχνιδιου.

3. οχι δεν εχει raids , εχει dungeons που ειναι σαν τα raids toy wow τα οποια μοιαζουν πολυ , ειδικα τα fractals .

σε γενικες γραμμες αν θεωρησω και το www σαν τα battlegrounds του wow το gw2 σε πολλα θεματα ειναι χιλιετιες πιο μπροστα και καλυτερο απο το wow αλλα και απο αλλα siege systems οπως του l2 γιατι ακομα και αυτο περιοριζεται σε συσγκεκριμενες ωρες και μερες . στο gw2 το siege δεν τελειωνειε ποτε .24 ωρες το 24ωρο και οτι ωρα θελεις να παιξεις μπαινεις και επιτιθεσαιή αμυνεσαι .

επισης το gw2 δεν εχει questing system οπως του wow που πας σε ενα npc αν θες να το ξεκινησεις, απλα εχει τα dynamic events τα οποια ειναι και τα λεγομενα quests του παιχνιδου στα οποια απλα μεσα στον χωρο που εισαι καλεισαι να συμμετέχεις, αν τα τελειωσεις απλα το reward ερχεται εκει που εισαι .δηλαδη τερμα τα ασκοπα περα δωθε

4. θα σε γελασω για το ειδος της εγγυησης που προσφερουν τα λοιπα sites που πουλανε cd-keys αλλα αν δεν θελεις να μπλεξεις τοτε το παιρνεις κατευθειαν απο αυτους > https://buy.guildwars2.com/en/ , αλλιως το αγοραζεις απο τριτους με οτι ρισκο υπαρχει ....

5. απο καιρο σε καιρο σκαει μυτη κανα chat bot και τρωει το report του και σε μια μερα το πολυ δεν το εχεις ξαναδει .... ειδικα στο www αν κανει το λαθος και γραψει μυνημα στο /map δεν προκειται να μεινει πανω απο 3 ωρες σε λειτουργια ο λογαριασμος του ενεργος

Επεξ/σία από Han Solo
Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει Mesmer, είμαι lvl 13 αλλά τρώω πολύ ξύλο, αν και έχω και μία Thief lvl 65 που ανέβηκε αέρα. 

Γιατί τόσο χάλια ο Mesmer? Μήπως εγώ δεν κάνω κάτι σωστό με τα skills?

Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει Mesmer, είμαι lvl 13 αλλά τρώω πολύ ξύλο, αν και έχω και μία Thief lvl 65 που ανέβηκε αέρα. 

Μετά το 40 που ανοίγουν τα tier 2 traits, βλέπεις μεγάααααααλη διαφορά. Οπότε υπομονή διότι αξίζει να ανεβάσεις mesmer

Δημοσ.

@LRoi πόσο σου πήρε να πας 65?
πάντως οι thief δεν ακούγονται οτι ειναι καλοί και μου κάνει εντύπωση γιατι σε όλα τα mmo τα rogue classes κάνανε παπάδες pve/pvp

Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως πιστεύω(και αυτό που με εντυπωσίασε)ότι στα class κάνανε εξαιρετική δουλειά, σαφώς ο καθένας με τα υπέρ και τα κατά του αλλά αρκετά balanced και σωστά δουλεμένα.

Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως πιστεύω(και αυτό που με εντυπωσίασε)ότι στα class κάνανε εξαιρετική δουλειά, σαφώς ο καθένας με τα υπέρ και τα κατά του αλλά αρκετά balanced και σωστά δουλεμένα.

το ίδιο πιστεύουμε , οι παίχτες του gw2 όμως στα forums λένε οτι ο rogue δεν ειναι κ οτι καλύτερο

έψαχνα όταν άρχισα να βρω κάποιο καλό class για pve dps και όλοι έλεγαν οτι οι rogue δεν αξίζουν

Δημοσ.

το ίδιο πιστεύουμε , οι παίχτες του gw2 όμως στα forums λένε οτι ο rogue δεν ειναι κ οτι καλύτερο

έψαχνα όταν άρχισα να βρω κάποιο καλό class για pve dps και όλοι έλεγαν οτι οι rogue δεν αξίζουν

Δεν θυμάμαι Νίκο, το είχα ξεκινήσει πέρυσι το παιχνίδι, μόλις κυκλοφόρησε και έπαιξα συνολικά λιγότερο από μήνα, γιατί μετά βγήκε το Pandaria και ξανακύλησα :P

Συνεπώς κανένα μήνα περίπου, με μία βασική διαφορά. Τα events όταν πρωτοξεκίνησα είχαν τρελλό λαό, γιατί όλοι ανεβάζαμε χαρακτήρες και ήμασταν κοντά στα lvls και το XP έτρεχε νερό. Τώρα στις περιοχές 1-15 που είμαι με την Mesmer, πρέπει να solάρω bosses στα events, πράγμα αδύνατον, όπως καταλαβαίνεις και συνεπώς το lvling είναι πολύ πιο αργό...

Δημοσ.

Στην αρχή επένδυσε στο trait του toughness (Chaos), τουλάχιστον δέκα πόντους και διάλεξε το (IV) Illusionary Defense.

Οπωσδήποτε Staff , Dodging σαν να μην υπάρχει αύριο, to F4, το δεύτερο skill από sword (Blurred Frenzy), Decoy και Blink.

Φρόντισε να έχεις συνέχεια τρείς κλώνους ή φαντάσματα ενεργά.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι Νίκο, το είχα ξεκινήσει πέρυσι το παιχνίδι, μόλις κυκλοφόρησε και έπαιξα συνολικά λιγότερο από μήνα, γιατί μετά βγήκε το Pandaria και ξανακύλησα :P

Συνεπώς κανένα μήνα περίπου, με μία βασική διαφορά. Τα events όταν πρωτοξεκίνησα είχαν τρελλό λαό, γιατί όλοι ανεβάζαμε χαρακτήρες και ήμασταν κοντά στα lvls και το XP έτρεχε νερό. Τώρα στις περιοχές 1-15 που είμαι με την Mesmer, πρέπει να solάρω bosses στα events, πράγμα αδύνατον, όπως καταλαβαίνεις και συνεπώς το lvling είναι πολύ πιο αργό...

πιστευω παίζει ρόλο που ειναι και καλοκαίρι και οι περισσότεροι σε διακοπές 

Δημοσ.

Εγώ πήρα το Guild Wars 2 καμία εβδομάδα μετά το Release. Ξεκίνησα Ranger,τον οποίο και τερμάτισα αρκετά γρήγορα και μετά έκανα για δοκιμή έναν Warrior και απλά κόλλησα.Μέσα σε 4-5 ημέρες υπερβολικά casual gaming τον πήγα 60 level και εκεί σταμάτησα το Guild Wars 2.

Τα γραφικά του φανταστικά,το community μοναδικό,αλλά κάτι δεν μου κολλούσε όσο αφορά το τι κάνεις μόλις φτάσεις 80.Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι έπαιξα WoW τόσα χρόνια και ήμουν συνηθισμένος σε ατελείωτες ώρες Raid και Arenas.

Τώρα πλέον σκέφτομαι να ξανα αρχίσω,να τερματίσω τον Warrior και να ασχοληθώ λίγο παραπάνω,γιατί πήραν κάποιοι φίλοι Keys και θα περάσουμε λίγο καλά με παρέα. Επίσης έχω άτομο μέσα στο vmorghulis,ένα από τα papariiii (δεν θυμαμαι πόσα " i ") και σκέφτομαι να μπω και εγώ ως κλασσικός Έλληνας του Far Shiverpeaks.

Το παιχνίδι έσπασε κάθε προσδοκία και με το dynamic gameplay του άλλαξε το MMORPG community για πάντα όπως έκανε και το WoW στην εποχή του.Αξίζει κάθε του ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...