nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Σε προηγούμενο ποστ μου σου έδωσα 2 λίνκ nicoc, τα είδες; α; Kαι για μαγαζί, και για να κατεβάσεις το παιχνίδι χωρίς account! http://www.guildwars2guru.com/topic/75850-download-without-purchasing-an-account/ πω ρε ...στραβομάρα με έπιασε... thanks πάντως , θα δω τι θα κάνω σήμερα
Han Solo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Σε προηγούμενο ποστ μου σου έδωσα 2 λίνκ nicoc, τα είδες; α; Kαι για μαγαζί, και για να κατεβάσεις το παιχνίδι χωρίς account! http://www.guildwars2guru.com/topic/75850-download-without-purchasing-an-account/ Λοιπόν πάντως από γραφικά δεν παίζεται το συγκεκριμένο έτσι; Mαζί με tera κορυφή, με το rift να ακολουθεί στο ίδιο στυλ γραφικών - το wow παίζει σε άλλη κατηγορία πήγα Lion's Arch και έπαθα πλακίτσα στην πόλη. κατά τ'άλλα εντελώς noob, lvl6 ranger alt (main είναι engineer lvl3, δεν είχε χρόνο ένας φίλος που ξεκινήσαμε παρέα σήμερα ) με πολύ χαμένο χρόνο να τριγυρίζω και να χαζεύω τοπία κλπ. Μπήκα και 1 battleground (έτσι δεν λέγονται; το B πάτησα) αλλά δεν ήταν κανείς μέσα. γιατί έτσι; όχι και ότι κατάλαβα τι έπρεπε να κάνουμε ή αν ήμουν σε λάθος σημείο, αλλά ξύλο δεν είδα πουθενά. Σέρβερ διάλεξα τον Far Shiverpeaks. Στα πολύ θετικά το πώς είναι στημένο το Auction House, για εμάς τους auctionholics. Το ότι δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να είμαι σε Auctioneer npc, ήταν κάτι που δεν το γνώριζα ότι υπήρχε ως feature του παιχνιδιού και δεν το περίμενα κιόλας. me gusta Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις. εχει δυο ειδων pvp ( to b πραγματικα ξεχασα που σε παει ) , το structure pvp (το καθαρο pvp ) που εκει ολοι ειναι 80 αλλα χρησιμοποιουν pvp wepons/armors και εχεις εντελως ξεχωριστo build δλδ τα traits οπου παιζεις σε mini pvp games τα οποια ειναι σε 5 διαφορετικους χαρτες ( εχει και daily achievement ). σ εκεινο πρεπει να ολοκληρωσεις αρχικα καποια χαζοquests εκμαθησης ωστε να προχωρησεις στον επομενο χωρο οπου μιλας σε npc και μπαινεις σε tournaments ( πλεον και solo ) και το www ( που ειναι pvpve ) το οποιο ειναι και οι τρεις server αντιπαλοι μεταξυ τους με αντικειμενικο σκοπο 1. να καταλαβαεις το stonemist καστρο που στο κεντρο του eternal borderland ( o ενας χαρτης ) αλλα που αν ανοιξεις τον χαρτι θα δεις και τους 4 ( ενας του server που εισαι , και απο εναν για τον καθε αντιπαλο server ) και δευτερον να μαζεψεις τους περισσοτερους ποντους για τον server σου ωστε να ειναι πρωτος μαλλον θα μπηκες σε αντιπαλο χαρτη οπου δραστηριοποιουνται συνηθως οργανωμενα guilds απο τον server σου τα οποια δεν ανοιγουν commander flag . αν πας μονος σου να πηγαινεις στο eternal οπου πεφτει και το ξυλο της αρκουδας τις περισσοτερες φορες . fsv ( far shieverpeaks ) δεν εχω πλεον γνωστο γιατι μετακομισαν piken square κομπλέ ειμαι μεταξύ charr engineer και necro tbh δεν ξέρω τι να προτοπαίξω σε άλλα mmo είχα μια ξεκάθαρη εικόνα με τι να ξεκινήσω , σε αυτό μου φαίνονται όλα καλά (εκτός απο mesmer που διαβάζω διάφορα κραξίματα) o engineer ειναι πολυ τεχνικος παικτης και θελει καλη γνωση του χαρακτηρα αλλα αμμα μαθευτει κανει "παπαδες" , ο necro ειναι ο dot dealer του παιχνιδιου ( πολυ ευκολος στον χειρισμο ) και ικανοποιει παρα πολυ τους παικτες στο www. ο mesmer ειναι υποερπολυτιμος στο www αλλα και στα οργανωμενα pvp groups αλλα ειναι αρκετα δυσκολος στο χειρισμο και πρεπει να εχεις τουμπανο pc για να κανεις συγκερκριμενα pull στους dd της αντιπαλης ομαδας αυτό κάναμε , βγάζαμε 2-3 group και κάναμε wvwvw , αλλά και πάλι χωρίς ουσία. χωρις ουσια ειναι οταν 1. δεν ευχαριτστιεται ο κοσμος το περιβαλλον και τα δρωμενα μεσα σε αυτο, 2. δεν ανταμοιβεται καποιος για την προσπαθεια του 3. δεν υπαρχει αντικειμενικος σκοπος τα δυο πρωτα τα αφηνω ασχολιαστα γιατι ισχυουν ( εκτος απο το οτι τα home borderlands ειναι πολυ μεγαλα και κουραζουν ) ουτως ή αλλως και θα μεινω στο τελευταιο . οταν παει καποιος στο www θα δει στην καρτελα που εχει για αυτο μια μπαρα που λεει τους κυκλους περιοδου και την προοδο του server του . απο κατω εχει τα bonus sto pve ( επι τις εκατο ) που υπολογιζεται αναλογα με τους συνολικους ποντους μεσα και στους 4 χαρτες . ο αντικειμενικος σκοπος στο www ειναι ο server να μαζεψει οσα περισσοτερα bonus μπορει για να αυξησει για τους παικτες τα gold που βγαζει / τα rares που πεφτουν / τα precursor που βγαζει ο ζομορος / to karma που παιρνει δηλαδη ολα τα rewards του παιχνιδιου ..... για να ξερετε μεσα στο www στον server που ειναι πρωτος σε βαθμολογια μπορει να παισει και precursor !!! διασταυρωμενο και επιβεβαιωμενο σε διαφορετικους servers και εποχες του παιχνιδιου . .αν δεν ειναι αντικειμενικος σκοπος αυτο τοτε τι θα μπορουσε να υπαρχει ? να βγαλει το παιχνιδι μια κουκλαρα κατω απο το γραφειο του παικτη για τα "προβλεπομενα" ? να ειμαστε λιγο λογικοι σε οτι ζηταμε απο τα παιχνιδια παιδες . σε αλλο σχολιο επεμεινες για το end game toy gw2 και θα το ξαναπω . το end game του παικτη ξεκιναει απο το 1ο λεπτο του μεσα σε αυτο . !!! ΤΕΛΟΣ δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα . αν τωρα καποιος εχει συνδιασει το end game με ατελειωτο grinding ( bots και exploits ) ωστε να εχει αυτος το πανω χερι σε σχεση με τους αλλους συγνωμη κιολας αλλα αυτο ειναι το ΕΠΙΠΟΝΟ & ΚΑΚΟ END GAME που ειδαμε σε παιχνιδια οπως το l2 που ειναι και τοσο αγαπητο στους ελληνες γιατι ως συνηθως ο ελληνας βλεπει το τυρι αλλα δεν βλεπει την φακα Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2013 από Han Solo
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑ! μπήκα far shi...(δεν θυμάμαι το name απο τη χαρά μ)έκανα necro και απολαμβάνω το gameμέχρι στιγμής τρέχει κομπλέ σε full hd ανάλυση low/medium στο παλιό μου pc (4770-e5300) και ειναι απολαυση θα δω όταν βγω απο την starting area στην τελική πάω στο άλλο pcίδωμεν ----------έχω μερικές ερωτήσεις 1. που μπορώ να δω κάποιο legit build για necro solo?2. στο παιχνίδι τι ακριβώς κάνουμε ? ακολουθούμε τα tasks , σωστά?ειναι σημαντικό να κάνω τα πάντα ? (αυτό κάνω , just asking) μέχρι στιγμής έχω τις καλύτερες εντυπώσεις Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2013 από nicoc89 1
superKots Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Επειδη ειδα οτι καποια παιδια ξεκινησαν στο Far Shiverpeaks οπου ειμαι κι εγω, απλα να σας ενημερωσω οτι αν ειστε μονοι σας και θελετε να μπειτε σε Ελληνικη guild, δειτε το παρακατω link ή στειλτε μου κανα pm (αν και θα λειπω για διακοπες). http://vmorghulis.enjin.com/home Επισης μην απογοητευτειτε αν δεν εχει πολυ κοσμο, γιατι μην ξεχνατε οτι ειναι Αυγουστος και οι περισσοτεροι διακοπαρουν. Απο Σεπτεμβρη παλι. Αν θελετε να μαθετε καποια πραγματα για το παιχνιδι υπαρχουν αρκετοι ενημερωτικοι οδηγοι εδω: http://www.guildwars2hub.com/guides Καλη αρχη απο εμενα και καλο καλοκαιρι! 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 45-50 fps έχω και μου φαίνεται smooth. full hd ανάλυση με low/medium και δεν μοιάζει άσχημο , αντιθέτος!δεν πρόσεξα fps drops ακόμα και σε event με κόσμο που γινοταν τσι τρελής . δεν περίμενα να τρέχει τόσο καλά στο παλιό pc μου γιατι διάβαζα τέρατα , να έχουν κάτι 10-20fps με pc τέρατα (εννοείτε με max settings ,αλλα είχα στο μιαλό μου οτι το pc ειναι μαθουσάλας χαχα)σε guild θα μπω σε καμια εβδομάδα που θα έχω μάθει τα βασικά για το παιχνίδι και θα είμαι άνετος έχει τόσα πολλά να μάθεις , tbh μπερδεύτηκα αλλα το παλευωγια class δεν είμαι σίγουρος οτι θα συνεχίσω σαν main τον necro atm έκανα εναν ranger και πήγαινε σαφώς καλύτερα θα δοκιμάσω μερικά classes να αποφασίσωέτσι και αλλιώς θα γεμίσω τα slot 80ριδες , απλά για 1st θα ήθελα κάτι noob friendly να έχω ήσυχο το κεφάλι μου όσο μαθαίνω το gameψήνομαι να αρχίσω εναν engin και μετά να πιάσω τον necro αλλα πιστευω θα είναι δυσκολοτερος για αρχήτελικά ο necro conditions<power σωστά? δοκίμαζα με το τσεκούρι και ηταν για το πέοςδοκιμάζω με daggers και τα έκοβε τα pets ψοφάνε για πλάκα και δεν ειναι tanking (λογικά πρέπει να tankάρω εγώ τα mobs και τα pet να βαράνε μαζι μουγια να δουμεΕΝΑ πραγμα μένει να μάθωθα πρέπει να κάνω όλα τα vista , τις καρδιές κλπ ? χάνω κάτι σημαντικό αν παραλείψω μερικά ?
akar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Για wvw: Στο T1-T2 ranking του wvw φοριέται πολύ το “Guardians, Warriors, Necros πλαισιωμένοι από 1-2 Mesmers & Staff Ele”. Guardian θα σ’ αγαπάνε όλοι, χρήσιμος παντού (s PvP, WVW, PVE). Mesmer > Necro παντού (s PvP, WVW, PVE), κατά τα αλλά όπως τα είπε ο Solo, θα είσαι συνέχεια στην άκρη της καρέκλας. Ο Necro σου καλό θα ήταν να μην είναι Asura. Όσο ψηλότερος τόσο καλύτερα. Αντιθέτως για Mesmer είναι ότι καλύτερο. Thiefs…και να μην υπήρχαν στο wvw, δεν θα το πρόσεχε κανείς… καλοί μόνο για scouting.
superKots Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εγω ξεκινησα με engi το παιχνιδι, αλλα θα σου προτεινα να ξεκινησεις με κατι αλλο. Τα σπαει ο engi, αλλα θελει πολυ ψαξιμο και θα σε δυσκολεψει. Για μενα ξεκινα ειτε με warrior (ο βασιλιας του PvE, αλλα μεχρι εκει), ειτε guardian (ειναι πολυ ενδιαφερον class, σε φαση fighter-tank-buffs η οπως τον παιξεις). Αν σου αρεσει ο ranger, νομιζω θα ειναι μια καλη αρχη κι αυτος. Για μενα ο καλυτερος τροπος lvling στο pve, ειναι να κανεις complete την περιοχη που εισαι(vista, skill points κτλ) ακολουθοντας το story μεχρι να σε οδηγησει σε αλλη περιοχη οπου κανεις παλι το ιδιο. Να κυνηγας τα events γιατι δυνουν καλο xp, να αποφευγεις mobs μεγαλυτερα του lvl σου και οποτε βρισκεις μεταλλα, ξυλο και φυτα να τα μαζευεις γιατι θα σου χρειαστουν στο crafting αργοτερα.
koyiote Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ο Far Shiverspeak r16 και Gandara r13 παιζουν με τον Elona Reach r3 αυτη τη βδομαδα στο wvw. Καλα τη κληρωση ηταν αυτη?
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 τελικά έκανα warrior για 1ο και θα συνεχίσω μετά όταν τον παω 80 με necro που τον άφησα 15 προς το παρών (έκανα warrior για δοκιμή και κόλλησα ) μου κάνει τρελή εντύπωση το community του gw2 πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν , ακόμα και αν τα τινάξεις και περνάνε απο δίπλα σου τυχαία ακολουθώντας κάποιο event σταματάνε να σε σηκώσουν . είμαι πολυ ευχαριστημένος απο το game και πραγματικά μετανιώνω που δεν το αγόρασα στο release και έχασα τόσους μηνες όποιος σκέφτεται να το αγοράσει του το προτείνω με 1000
koyiote Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 ναι μπορει στο world vs world να μαχοντε μεταξυ τους αλλα στο pve ολοι οι servers ειναι ενωμενοι.Μπορεις να παιξεις open pve σε οποιο server θες κανοντας guest στο server που επιθυμεις η να παιξεις καποιο dungeon με ατομα απο αλλους servers
XPHSTOS_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, αγόρασα εχθές από το WOCK το Key αλλά δεν έχω πάρει ακόμη confirmation email και δεν μπορώ να πάρω το CD Key...Αργεί τόσο πολύ το email αυτό!?!?!? Τους έχω στείλει email στο support αλλά καμία απάντηση για την ώρα... @nicoc89Εσύ τελικά από που το αγόρασες?!
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 σου έστειλα και pm αλλα ας το γράψω να υπάρχει το αγόρασα απο εδώ http://www.cjs-cdkeys.com στο WOCK δεν έχω ψωνίσει ρώτησε τους να δεις γιατι αργεί , μπορεί να έχει θέμα stock και να στο στείλουν σε μερικες ώρες
the_valliant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 τελικά έκανα warrior για 1ο και θα συνεχίσω μετά όταν τον παω 80 με necro που τον άφησα 15 προς το παρών (έκανα warrior για δοκιμή και κόλλησα ) μου κάνει τρελή εντύπωση το community του gw2 πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν , ακόμα και αν τα τινάξεις και περνάνε απο δίπλα σου τυχαία ακολουθώντας κάποιο event σταματάνε να σε σηκώσουν . είμαι πολυ ευχαριστημένος απο το game και πραγματικά μετανιώνω που δεν το αγόρασα στο release και έχασα τόσους μηνες όποιος σκέφτεται να το αγοράσει του το προτείνω με 1000 Καλώς όρισες στη φιλική κοινότητα του GW2! Τα γράφαμε και τα ξαναγράφαμε ότι το παιχνίδι δεν έχει όμοιό του σε πολλούς τομείς και ότι είναι πανέμορφο κλπ αλλά καθώς όλα είναι υποκειμενικά και εξαρτώνται από το τι περιμένει καθένας από αυτό, η μόνη αλήθεια είναι: "μια δοκιμή θα σας πείσει!" (που έλεγε κι εκείνο το παλιό διαφημιστικό σποτάκι). Οι συμβουλές που σου έδωσαν είναι πέρα ως πέρα σωστές. Από εμπειρία σου λέω ότι οι ευκολότερες κλάσεις (για ξεκούραστο ανέβασμα και για εκμάθηση του παιχνιδιού) είναι οι Warrior, Guardian, Ranger. Σαφώς δυσκολότεροι οι Necro & Engineer, ενώ πολύ κίνηση θέλουν οι Thief & Mesmer. Ο Elementalist είναι ιδιάζουσα περίπτωση: είτε θα τον παίζεις 'κουλά' με μόνο 2 attunements (με όσα συνεπάγεται αυτό), είτε θα μάθεις να παίζεις τα F1-F4... στα δάχτυλα και θα έχεις μία φονική μηχανή-πολυεργαλείο. Τον θεωρώ δύσκολο στην εκμάθηση γιατί έχει μακράν τα περισσότερα skill στη διάθεσή του κάθε στιγμή. Όχι, δεν 'χρειάζεται' να κάνεις τίποτα μέσα στο παιχνίδι. Δεν είσαι αναγκασμένος να τελειώνεις κάτι προτού πας παρακάτω -εκτός αν είσαι completionist ^^ . Απόλαυσε το παιχνίδι, τη διαδρομή, πήγαινε όπου πάει ο δρόμος ή όπου σου κεντρίσει τη περιέργεια. Σαφώς ο μόνος περιορισμός είναι το επίπεδό σου, όμως ούτε αυτό είναι εμπόδιο αφού υπάρχουν 5 starting areas (1-15) κι έχεις έτσι επιλογές. Βαρέθηκες εδώ; Πήγαινε στην επόμενη! (κλικ στα δύο σπαθιά στο πάνω μέρος της οθόνης, σε πηγαίνουν στα Mists, ευθεία απέναντι στην Asura Gate και βγαίνεις Lion's Arch, απ' όπου μπορείς να πας σε οποιαδήποτε πόλη ) Γνώμη μου είναι να ξεκλειδώνεις Waypoints (και Vista αν σ'αρέσει η θέα ) ώστε να μπορείς να επιστρέψεις εκεί όποτε θέλεις να ολοκληρώσεις μία περιοχή. ΣΑΦΩΣ να παίρνεις μέρος σε όποιο event βρίσκεις στο δρόμο σου -πολύ συχνά θα δεις ότι με το τρόπο αυτό ολοκληρώνεις ΚΑΙ τη καρδιά που έχει στη περιοχή εκείνη!). Το levelling είναι γρήγορο και ξεκούραστο, μη βιαστείς και μην αγχωθείς γι'αυτό. Μάθε να κάνεις dodge και κυνήγησε το daily achievement καθώς, εκτός του reward, σου δίνει την ευκαιρία να δεις και να μάθεις καινούργια πράγματα και ζώνες. Τελευταίο: ό,τι απορία έχεις, ρώτα την. Η κοινότητα είναι πραγματικά ΠΟΛΥ φιλική και διόλου ανταγωνιστική.
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καλώς όρισες στη φιλική κοινότητα του GW2! Τα γράφαμε και τα ξαναγράφαμε ότι το παιχνίδι δεν έχει όμοιό του σε πολλούς τομείς και ότι είναι πανέμορφο κλπ αλλά καθώς όλα είναι υποκειμενικά και εξαρτώνται από το τι περιμένει καθένας από αυτό, η μόνη αλήθεια είναι: "μια δοκιμή θα σας πείσει!" (που έλεγε κι εκείνο το παλιό διαφημιστικό σποτάκι). Οι συμβουλές που σου έδωσαν είναι πέρα ως πέρα σωστές. Από εμπειρία σου λέω ότι οι ευκολότερες κλάσεις (για ξεκούραστο ανέβασμα και για εκμάθηση του παιχνιδιού) είναι οι Warrior, Guardian, Ranger. Σαφώς δυσκολότεροι οι Necro & Engineer, ενώ πολύ κίνηση θέλουν οι Thief & Mesmer. Ο Elementalist είναι ιδιάζουσα περίπτωση: είτε θα τον παίζεις 'κουλά' με μόνο 2 attunements (με όσα συνεπάγεται αυτό), είτε θα μάθεις να παίζεις τα F1-F4... στα δάχτυλα και θα έχεις μία φονική μηχανή-πολυεργαλείο. Τον θεωρώ δύσκολο στην εκμάθηση γιατί έχει μακράν τα περισσότερα skill στη διάθεσή του κάθε στιγμή. Όχι, δεν 'χρειάζεται' να κάνεις τίποτα μέσα στο παιχνίδι. Δεν είσαι αναγκασμένος να τελειώνεις κάτι προτού πας παρακάτω -εκτός αν είσαι completionist ^^ . Απόλαυσε το παιχνίδι, τη διαδρομή, πήγαινε όπου πάει ο δρόμος ή όπου σου κεντρίσει τη περιέργεια. Σαφώς ο μόνος περιορισμός είναι το επίπεδό σου, όμως ούτε αυτό είναι εμπόδιο αφού υπάρχουν 5 starting areas (1-15) κι έχεις έτσι επιλογές. Βαρέθηκες εδώ; Πήγαινε στην επόμενη! (κλικ στα δύο σπαθιά στο πάνω μέρος της οθόνης, σε πηγαίνουν στα Mists, ευθεία απέναντι στην Asura Gate και βγαίνεις Lion's Arch, απ' όπου μπορείς να πας σε οποιαδήποτε πόλη ) Γνώμη μου είναι να ξεκλειδώνεις Waypoints (και Vista αν σ'αρέσει η θέα ) ώστε να μπορείς να επιστρέψεις εκεί όποτε θέλεις να ολοκληρώσεις μία περιοχή. ΣΑΦΩΣ να παίρνεις μέρος σε όποιο event βρίσκεις στο δρόμο σου -πολύ συχνά θα δεις ότι με το τρόπο αυτό ολοκληρώνεις ΚΑΙ τη καρδιά που έχει στη περιοχή εκείνη!). Το levelling είναι γρήγορο και ξεκούραστο, μη βιαστείς και μην αγχωθείς γι'αυτό. Μάθε να κάνεις dodge και κυνήγησε το daily achievement καθώς, εκτός του reward, σου δίνει την ευκαιρία να δεις και να μάθεις καινούργια πράγματα και ζώνες. Τελευταίο: ό,τι απορία έχεις, ρώτα την. Η κοινότητα είναι πραγματικά ΠΟΛΥ φιλική και διόλου ανταγωνιστική. σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές! εχω βρει και guild και γουστάρω να φανταστείς είχα να πάρω headset απο το wow (πριν χρόνια) που το είχα σπάσει πριν κάνω rage quit και σήμερα πήγα και αγόρασα πάλι
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) the_valliant, on 13 Aug 2013 - 10:38 AM, said: Τελευταίο: ό,τι απορία έχεις, ρώτα την. Η κοινότητα είναι πραγματικά ΠΟΛΥ φιλική και διόλου ανταγωνιστική. Αυτό μου έκανε εντύπωση και μένα, πάρα πολύ θετικό. Δεν έχω παίξει πολύ, αλλά πήγα lion's arch εκεί στο festivities και ως νουμπάς ψόφαγα αρκετά, ακολουθώντας ένα guild που έπαιρνε παραμάζωμα τα πάντα. ούτε μια φορά δεν χρειάστηκε να περπατήσω πίσω, πάντα με έκαναν revive οι άγνωστοι, ρισκάροντας μάλιστα. Σ ένα eternal battleground, ρώτησα έναν στη μέση του πουθενά τι πρέπει να κάνουμε κλπ, και ενώ περίμενα "wtf noob" κλπ, κάθησε πάρα πολύ φιλικά και μου πε και παραπάνω απ'όσα ήθελα με ευγένεια και σεβασμό προς έναν νέο. Μπράβο στην κοινότητα σοβαρά. edit: έφτιαξα μια human necromancer. ειλικρινά δεν ξέρω με τι χαρακτήρα να πρωτοπαίξω. ωραίες ιστορίες, φοβερά γραφικά, ζωντανές πόλεις, οργάνωση στα bgs χωρίς βρισίδια κλπ (call me wow), respect απλά. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2013 από spirit)earth)aflame 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα