Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν , θα πάω να το πάρω σήμερα

με κάρτα θέλει και 5 να την βγάλω και έχει και βαβούρα οπότε θα δώσω λιγα ακόμα να το πάρω να τελειώνω

ΕΛΠΙΖΩ να μη φαω άκυρο και να παίζει κομπλέ

αν φαω ακύρο δεν ακουμπάω ξανά mmo χαχχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατεβαίνει πείτε κανά σέρβερ,

Aurora Glade , Desolation , Far Shiverpeaks, Underworld , Gandara και Piken Square

ούτε άδειο ούτε με 3ωρα queues για να μπεις από αυτούς; ^^

πόσο μέγεθος έχει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή;

4% είμαι στο 1.1GB άρα περίπου 27+GB ;

θα σου πω για τον aurora που παιζω. στο eternal borderlands prime time εχει queue . αν μπεις ομως σε pvp guild που επιτιθεται σε αντιπαλα borders δεν θα εχεις προβλημα.

τετοια guilds σε εμας ειναι οι tup, dawn, fire,unty, hob  και κανα αλλα δυο που ειναι πρωι και τα ξεχναω :P

τωρα ειμαστε στην καρδια του καλοκαιριου και queue δεν εχουμε ουτε στον eb αλλα αν πιασει το φθινοπωρο ....αστα :P

@nicoc89  αντε καλοριζικο και καλα να περασεις ....το μονο σιγουρο ,τσαμπα αγχωνεσαι εχεις & cpu intel που οπως εγραψα πιο πριν εχει σημαντικο advantage στο perfomance σε σχεση με τις amd ( εγω amd εχω για να μην πει κανεις οτι δεν ειμαι αντικειμενικος ;) )

Επεξ/σία από Han Solo

Υπαρχει η νοοτροπια γιατι ετσι μας εχουν μαθει στα mmo μεχρι σημερα πριν βγει το gw2 φυσικα,να λεμε μετα απο 8 μηνες τη νεο εχουν βαλει στο gw2.Μας ειχαν μαθει να βγαζουν 1 νεο patch καθε χρονο η καθε 6 μηνες στην καλυτερη και μαλιστα πολλα απο αυτα τα πληρωναμε extra.

Φιλε lefteris210 αυτο δε μπορει να απαντη8ει εδω 8α χρειαστουν πολλες σελιδες

Η ανετ απο τον νοεμβριο κ που εβγαλε τα fractals και μετα μεχρι τον ιουνιο εβγαζε 1 μεγαλο μηνιαιο patch στο οποιο εβαζε νεο περιεχομενο στο παιχνιδι,σε pve pvp wvw.

Aπο ιουνιο κ μετα αυτο αλαξε και καθε 2 βδομαδες εχει νεο περιεχομενο

Eπισης εχει ανακοινωσει το το θα μπει μεχρι το τελος του 2013.

Tα ascended rings που ολοι τοτε farmaran στα fractals ηταν μονο για τα fractals.Οποιος δεν ηθελε να κανει fractals δεν ηταν αναγκασμενος να εχει ascended

Ειναι η τακτικη της ανετ να μην αναγκαζει το παικτη να φαρμαρει κατι που δε 8α του χρειαστει αν δε κανει fractals η κατι αλλο μεμονομενο και αυτο ισχυει και στα daily

Σου αρεσει το wvw? μπορεις να ολοκληρωσεις τα daily χωρις να χρειαστει να φυγεις απο το wvw.To ιδιο ισχυει για τους spvp,η για το pve κτλ.

Ενας casual παικτης εγγυομαι οτι καθε μερα θα μπορει να κανει κατι διαφορετικο απο τη προηγουμενη φορα που ειχε παιξει

Ενας no lifer ευχεται η μερα να ειχε 48 ωρες ωστε να προλαβει να τα κανει ολα.

Να πω και κατι για το endgame.Πολλοι ρωτανε αν εχει engame και τι κανεις μετα το 80 lvl

To gw2 περα απο τις πολλες καινοτομιες του εχει φτιαξει εναν ζωντανο κοσμο στο pve του που συνεχεια εξελισεται βδομαδα με τη βδομαδα ειτε μεσω των live event,ειτε των dynamic event,ειτε μεσα του living story.

Εχει το υποβαθρο να δημιουργησει εναν δικο του κοσμο ολοζωντανο οπως αλλωστε ειχαν ανακοινωσει οι developers του απο τα τελη του 2012 και ολοενα εξελισεται.

To gw2 εχει φτασει το gaming ενα επιπεδο πανω σε πολους τομεις απο οτι αλλο mmo κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.

Καλα τα περισσοτερα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

Events , dailies κτλ ειναι καραμελες για endgame που δεν υπαρχουν

Οταν πας 80 απλα κοιτας τα αστερια , WvW δεν υπαρχει γενικα και δν εχει καποιο νοημα να κανεις

Και PvE το οποιο ειναι meh

wvw κανεις γτ σαρεσει το ξυλο και ολη η φαση.εγω ειμαι υπερ του open field fight αλλα δε με χαλαει αν κανω και defend καποιο keep.

Δε περιμενω να παρω καποιο reward για τον χρονο μου που περναω εκει γτ μονο αυτο που κανω με κανει να περναω ευχαριστα και ετσι επρεπε να κανουν ολοι.

Εχετε μαθει να ακολουθειτε ενα zerg και να φαρμαρετε αδεια keeps και μετα λογικο ειναι να βαριεστε και να λετε δεν αξιζει κα8ολου το wvw.

Παρε τη παρεα σου η το guild σου και καντε roaming εξω απο τα keeps

wvw κανεις γτ σαρεσει το ξυλο και ολη η φαση.εγω ειμαι υπερ του open field fight αλλα δε με χαλαει αν κανω και defend καποιο keep.

Δε περιμενω να παρω καποιο reward για τον χρονο μου που περναω εκει γτ μονο αυτο που κανω με κανει να περναω ευχαριστα και ετσι επρεπε να κανουν ολοι.

Εχετε μαθει να ακολουθειτε ενα zerg και να φαρμαρετε αδεια keeps και μετα λογικο ειναι να βαριεστε και να λετε δεν αξιζει κα8ολου το wvw.

Παρε τη παρεα σου η το guild σου και καντε roaming εξω απο τα keeps

αυτό κάναμε , βγάζαμε 2-3 group και κάναμε wvwvw , αλλά και πάλι χωρίς ουσία.

αυτό κάναμε , βγάζαμε 2-3 group και κάναμε wvwvw , αλλά και πάλι χωρίς ουσία.

Για μενα η ουσια ειναι το fight,να κανουμε wipe οσους περισοτερους μπορουμε.

Για τα kills επαιζα τοτε που επαιζες και εσυ,για τα kills παιζω και τωρα και ας εχουν βαλει τα wvw ranks

και γιατι δεν δίνουν ενα κίνητρο ας πουμε ενα world buff (exp ή drop rates κλπ) σε όποιο κόσμο κερδίσει ?

anyway και στο l2 έλιωνα μικρός στο pvp χωρίς να κερδίζω κάτι , ηταν για το ξύλο , συνιθισμένος ειμαι 

απόψε θα το αγοράσω και αυριο θα έχει κατέβει να παίξω
ευελπιστώ οτι θα μπω κατα τις 12 το πρωι 
τι server παίζεται οι ποιο πολλοί ? κάποιος με Ελληνες? 
γενικά ρίξτε ενα help με 2-3 βασικά πράματα για κάποιον που ξεκινάει

please πείτε μου αν ειναι αξιόπιστα τα παρακάτω site 

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-guild-wars-2/

στο παραπάνω site βρήκα και αυτό
που έχει την deluxe  43,49 €

http://us.online-gold.de/Guild-Wars-2/Guild-Wars-2-Key/Guild-Wars-2-Key-Digital-Deluxe-Edition.html?ref=66&currency=EUR

αξίζει η deluxe ? η να πάρω την απλή και να κρατήσω τα λεφτά για τίποτα gemάκια αργότερα?

και γιατι δεν δίνουν ενα κίνητρο ας πουμε ενα world buff (exp ή drop rates κλπ) σε όποιο κόσμο κερδίσει ?

anyway και στο l2 έλιωνα μικρός στο pvp χωρίς να κερδίζω κάτι , ηταν για το ξύλο , συνιθισμένος ειμαι 

απόψε θα το αγοράσω και αυριο θα έχει κατέβει να παίξω

ευελπιστώ οτι θα μπω κατα τις 12 το πρωι 

τι server παίζεται οι ποιο πολλοί ? κάποιος με Ελληνες? 

γενικά ρίξτε ενα help με 2-3 βασικά πράματα για κάποιον που ξεκινάει

please πείτε μου αν ειναι αξιόπιστα τα παρακάτω site 

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-guild-wars-2/

στο παραπάνω site βρήκα και αυτό

που έχει την deluxe  43,49 €

http://us.online-gold.de/Guild-Wars-2/Guild-Wars-2-Key/Guild-Wars-2-Key-Digital-Deluxe-Edition.html?ref=66&currency=EUR

αξίζει η deluxe ? η να πάρω την απλή και να κρατήσω τα λεφτά για τίποτα gemάκια αργότερα?

deluxe και κλαιν μαιν , μην πετάς λεφτά.

πάρε απο εδώ την standar με 26E να είσαι κουμπαρούλη.

http://www.worldofcdkeys.com/en/guildwars2/?partner=dlcompare&currency=EUR

http://www.go2arena.com/guild-wars-2-digital-standard.html?adid=DLCompare&id=1302

και τα δυο αξιόπιστα.

κομπλέ
ειμαι μεταξύ charr engineer και necro 
tbh δεν ξέρω τι να προτοπαίξω 
σε άλλα mmo είχα μια ξεκάθαρη εικόνα με τι να ξεκινήσω , σε αυτό μου φαίνονται όλα καλά (εκτός απο mesmer που διαβάζω διάφορα κραξίματα)  

κομπλέ

ειμαι μεταξύ charr engineer και necro 

tbh δεν ξέρω τι να προτοπαίξω 

σε άλλα mmo είχα μια ξεκάθαρη εικόνα με τι να ξεκινήσω , σε αυτό μου φαίνονται όλα καλά (εκτός απο mesmer που διαβάζω διάφορα κραξίματα)  

o mesmer ειναι πολυ δυνατο class αλλα ειναι δυσκολος να τον μαθεις να παιζεις καλα.Θα ελεγα ειναι περισσοτερο εγκεφαλικο class

Πρεπει να κανεις το καταληλο σκιλλ τη καταλληλη στιγμη κτλ

Ειναι αναλογα πως θα παιξεις

Οι περσισοτεροι απλα δε ξερουν και γραφουν διαφορα

Ειναι δυσκολο class αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι αποτελεσματικο

την τρέλα μου μέσα.
δοκίμασα να το αγοράσω απο http://www.go2arena....Compare&id=1302 , έγινε η αγορά και στα καπάκια έρχεται άλλο email οτι την ακύρωσαν και θα μου επιστραφούν τα χρήματα , ενώ τα στοιχεία ηταν σωστά
μιλάω στο live chat και μου λέει δοκίμασε ξανά σε κανα 24/48ωρο 
και για όλο αυτό έφαγα 1+ ώρα να μην βγάζω άκρη 

να πάω να το πάρω αυριο box με 50 μου φαίνεται μαλακία αφού το βρήκα με 25
αλλα οι τύποι δεν παίζονται , επιβεβαιώνουν και με τηλεφωνική επικοινωνία και μετά σου λέει δοκίμασε σε 1-2 μέρες?
μας δουλεύουν γμτ?
οπότε με λίγα λόγια τον ήπιαμε
θέλει ΠΟΣΕΣ ώρες να κατέβει το client και θα το έβαζα απόψε
ξένερα μεγάλη , μονο αυτό θα πω . 

Σε προηγούμενο ποστ μου σου έδωσα 2 λίνκ nicoc, τα είδες; α;  :mellow:

Kαι για μαγαζί, και για να κατεβάσεις το παιχνίδι χωρίς account!

http://www.guildwars2guru.com/topic/75850-download-without-purchasing-an-account/

Download Without Purchasing an Account !

http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe

Λοιπόν πάντως από γραφικά δεν παίζεται το συγκεκριμένο έτσι;

Mαζί με tera κορυφή, με το rift να ακολουθεί στο ίδιο στυλ γραφικών - το wow παίζει σε άλλη κατηγορία

πήγα Lion's Arch και έπαθα πλακίτσα στην πόλη.

κατά τ'άλλα εντελώς noob, lvl6 ranger alt (main είναι engineer lvl3, δεν είχε χρόνο ένας φίλος που ξεκινήσαμε παρέα σήμερα ) με πολύ χαμένο χρόνο να τριγυρίζω και να χαζεύω τοπία κλπ.

Μπήκα και 1 battleground (έτσι δεν λέγονται; το B πάτησα) αλλά δεν ήταν κανείς μέσα.

γιατί έτσι; όχι και ότι κατάλαβα τι έπρεπε να κάνουμε ή αν ήμουν σε λάθος σημείο, αλλά ξύλο δεν είδα πουθενά.

Σέρβερ διάλεξα τον Far Shiverpeaks.

Στα πολύ θετικά το πώς είναι στημένο το Auction House, για εμάς τους auctionholics. Το ότι δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να είμαι σε Auctioneer npc, ήταν κάτι που δεν το γνώριζα ότι υπήρχε ως feature του παιχνιδιού και δεν το περίμενα κιόλας. me gusta

Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...