Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν παιζει μονο wvw 3g τη μερα να βγαζει ειναι 90g το μηνα(περιπου 2500*gems)

+ οτι στο wvw τα εξοδα περιοριζονται μονο στο repair και ισως στο φαγητο.

Προσωπικα εχω standar 200g στο bank και τα υπολοιπα τα κανω gems

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω μαζέψει περίπου 50 gold παίζοντας 2 3ωρα την εβδομάδα αποκλειστικά wvw. Φαντάζομαι αν πούλαγα τα mats που έχω μαζέψει θα είχα τα 60 για το transfer αλλά θα έμενα ταπί.

Δημοσ.

εγω ειμαι της αποψης να μη χαλαω πραγματικο χρημα γενικα σε αυτα τα παιχνιδια ιδιως τωρα που οι καιροι ειναι δσυκολοι.

50g ειναι 1400 gems και αν εχεις 5000achievments θα παρεις απο το chest 400gems επιπλεον οποτε εισαι just 1800 οσα ακριβως χρειαζεσαι για το transfer στον Aurora Glade.

Aν αργοτερα 8ελησεις να βγαλεις λιγα gold το run του ορειχαλκου ενδικνειται καθως 250 stuck =10g

*Στα 5000 achievments εκτος απο 400 gems δινει και 15g :)

Δημοσ.

Μου λείπουν ~1000 achiev. points για τα 5000 :fear: .Τέλος πάντων έβαλα mats στο ah και θα το γλυτώσω το 20ρικο. Έχω μαζέψει 3.000+ badges και 350.000 karma από wvw. Αυτά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μετατρέψω σε gold;

Δημοσ.

Χρειάζεσαι gems για να αλλάξεις server. Τα gems τα παίρνεις ανταλλάζοντας gold που βγάζεις μέσα από το παιχνίδι ή με κανονικά χρήματα. Υπολόγισε περίπου 60 gold ή 20 ευρώ. Το ακριβές ποσό που χρειάζεται εξαρτάται από τον server που θες να πας.

Για pve μπορείς να μπεις και σε όποιο άλλο server θες ως guest. Αυτά που έγραψα παραπάνω ισχύουν για το wvw.

Δημοσ.

Μου λείπουν ~1000 achiev. points για τα 5000 :fear: .Τέλος πάντων έβαλα mats στο ah και θα το γλυτώσω το 20ρικο. Έχω μαζέψει 3.000+ badges και 350.000 karma από wvw. Αυτά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μετατρέψω σε gold;

μπορεις με τα badges of honour να αγορασεις weapons και να τα βαλεις στο mystic forge μηπως βγει κατι καλο.Δεν ειμαι σιγουρος αν και τα weapons με καρμα μπαινουν στο mystic forge
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ειμαι της αποψης να μη χαλαω πραγματικο χρημα γενικα σε αυτα τα παιχνιδια ιδιως τωρα που οι καιροι ειναι δσυκολοι.

50g ειναι 1400 gems και αν εχεις 5000achievments θα παρεις απο το chest 400gems επιπλεον οποτε εισαι just 1800 οσα ακριβως χρειαζεσαι για το transfer στον Aurora Glade.

Aν αργοτερα 8ελησεις να βγαλεις λιγα gold το run του ορειχαλκου ενδικνειται καθως 250 stuck =10g

*Στα 5000 achievments εκτος απο 400 gems δινει και 15g :)

εγω αντιθετα αν και δεν εχω προβλημα χρηματων ( ingame gold )  τους τα εσκασα 2 δεκαευρα ετσι για να βοηθησω την προσπαθεια τους αλλα και την επιβιωση του παιχνιδιου , αλλα εχω αρχισει και το μετανοιωνω γιατι αντι αυτοι να βαζουν content σε λογικους ρυθμους , πραγματικα το εχουν "Χ...ΣΕΙ" το πραγμα.

δεν προλαβαινω να ευχαριστηθω pvp γιατι βαζουν καθε τρεις και λιγο καινουργιο content .... στο sky pirates patch ζητημα ειναι να εχω κανει 4 απο 30 achievements ..... ελεος δηλαδη :P

Επεξ/σία από Han Solo
  • Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα πριν από μερικές ημέρες και εγώ. Βέβαια λόγω δουλειάς έχω παίξει μόλις τρεις ώρες. Είμαι στην πρώτη περιοχή και έχω φτάσει στο πέμπτο επίπεδο. Η γνώμη σας είναι να συνεχίσω στην ίδια περιοχή ολοκληρώνοντας όλες τις αποστολές ή να συνεχίσω στην επόμενη. Προς το παρόν συνεργάζομαι με διάφορους που συναντώ στο δρόμο χωρίς ωστόσο να έχω μπει σε κάποιο guild... Ακούω προτάσεις- συμβουλές...

Δημοσ.

Γενικα θα δεις οτι καποια quests για την main mission  θα θελουν παραπανω level απο αυτο που εισαι οποτε αν ενα quest ειναι πχ για lv16 και εισαι εσυ 11 δεν προκειται να το βγαλεις τουλαχιστον οχι μονος σου ...Εγω θα σου προτεινα να μενεις στην περιοχη σου και να ολοκληρωνεις καποια ομαδικα quests και σιγα σιγα να προχωρας και σε διπλανη περιοχη ..Γενικα μην απλωνεσαι ομως .

Δημοσ.

εγω αντιθετα αν και δεν εχω προβλημα χρηματων τους τα εσκασα 2 δεκαευρα ετσι για να βοηθησω την προσπαθεια τους αλλα και την επιβιωση του παιχνιδιου , αλλα εχω αρχισει και το μετανοιωνω γιατι αντι αυτοι να βαζουν content σε λογικους ρυθμους , πραγματικα το εχουν "Χ...ΣΕΙ" το πραγμα.

δεν προλαβαινω να ευχαριστηθω pvp γιατι βαζουν καθε τρεις και λιγο καινουργιο content .... στο sky pirates patch ζητημα ειναι να εχω κανει 4 απο 30 achievements ..... ελεος δηλαδη :P

Αφου σκευτομαι πολυ σοβαρα να τους στειλω email και να τους πω ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.Οχι αλλο νεο content στο παιχνιδι δε μου φτανουν οι ωρες μου.

Στις 23/7 μπαινει νεο event με νεο content κτλ κτλ :)

Kαι να φανταστεις υπαρχουν ακομα mmo που ενω πλερωνεις για να παιξεις το περιεχομενο τους δεν ανανεωνεται τοσο συχνα οπως εδω.

Σκευτομαι σοβαρα να αφησω λιγο το wvw για κανα μηνα και να ασχοληθω ενταντικα με τα pve achievments.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα καινουργιο Patch .... ΠΑΛΙ !!!

ευτυχως αυτην την φορα θα κρατησει εναν μηνα ... ( αντε μην πω τιποτα :P )

πηγη > https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/july-23-2013/

ΟΜΩΣ , η ειδηση της ημερας ειναι οτι το gw2 πλεον μπηκε στα e-sports παιχνιδια !!!

στις 31 αυγουστου στο SEATLE της αμερικης θα διαγωνιστουν οι πρωτες ομαδες της ευρωπης και της αμερικης .

Η πρωτη ομαδα θα κερδισει 7500$ και η δευτερη 2500$ !!!

το registration της ομαδας θα γινει στο site > Link.png Site: http://www.mistleague.com/en-the-guild-wars-2-invitational-registration/">Tournament Registration   και για την ευρωπη τα προκριματικα θα γινουν απο July 27-28, 2013 & για την αμερικη απο August 3-4, 2013

το καλο της υποθεσης ειναι οτι οσοι προκριθουν για να πανε στην αμερικη θα εχουν διαμονη και μεταφορικα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ !!!

συνολικα αυτα θα προσφερουν σε οσους διαγωνιστουν στο seatle :

The registered first-place teams from the North American and European regional qualifying tournaments will each receive:

• Team placement in the Guild Wars 2 Invitational Tournament on August 31 at the Renaissance Hotel in Seattle, WA
  • Airfare for five to Seattle, WA
  • Hotel accommodations (two rooms per team)
  • Five four-day passes to PAX Prime 2013
  • Studio tour of ArenaNet

πηγη : https://www.guildwars2.com/en/news/guild-wars-2-invitational-and-regional-qualifying-tournament-details/

υ.γ. το ξενοδοχειο απο οτι βλεπω στις εικονες ειναι αρκετα καλο :P http://www.marriott.com/hotels/hotel-photos/seawf-seattle-marriott-waterfront/

Επεξ/σία από Han Solo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...