Han Solo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 χθες ηρθε ο υπευθυνος dev για το www στον server μας για να δει τα χαλια του riverside που αμολανε 700 sieges σε καθε πυργο και δεν κουνιουνται βημα εξω απο το range των sieges .... αν δειτε καμια φορα εναν τυπο με αυτο το σηματακι θα ξερετε απο εδω και περα οτι ειναι ειτε gm ειτε dev
Luciddream Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 σκέφτομαι να βάλω GW2 στο λαπτοπ μπας και βγει η θητεία πιο ευχάριστα... θα τρέχει? εχουμε κανα benchmark για να μην το κατεβάζω τσάμπα?
Anxisfanis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Βάλτα όλα low και κάτι θα γίνει.. εκτός αν το laptop είναι 5ετίας και βάλε με celeron επιδόσεις.
Luciddream Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Βάλτα όλα low και κάτι θα γίνει.. εκτός αν το laptop είναι 5ετίας και βάλε με celeron επιδόσεις. τελείωσε το download πριν λίγο... τρέχει με 33 fps περίπου... τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αν εχει πολυ κόσμο στην περιοχή... αλλα θα δείξει
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 εγώ ρε γαμώτο ήθελα να παίξω απο τότε που βγήκε. Αλλα το pc μου είναι παλιό και δεν παίζουν φράγκα για καινούριο. Δεν σηκώνει αναβαθμίσεις , θέλει αλλαγή (4770hd/4gb ram/E5300@2,6ghz) Φαντάζομαι δεν είναι playble στο pc μου , σωστά ? το κόβω να έχω pc που να το παίζει όταν θα έχει περάσει η εποχή του και θα παίζει 3ης και ο κούκος (όπως την έπαθα με το age of conan τότε , το πήρα day1 και έτρεχε άθλια , μετά όταν είχα pc δεν είχε κόσμο )
superKots Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το παιχνιδι πρεπει να εχει να κανει πολυ με τον επεξεργαστη. Εγω με Q6600 στα 3GHz, 4g ram kai hd 7870 oc, παιζω γυρω στα 20-27 fps και υπαρχουν φορες που πεφτω στα 10, ισως και πιο κατω. Αλλαζοντας τις ρυθμισεις γραφικων, δεν κερδιζω πολλα frames.
lefteris210 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 δυστυχώς παίρνει 75% απο επεξεργαστη και θέλει ι5 intel και πανω + SSD για να παιζεις χωρις fps lag.
moxalis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ρε guys, έχει κανείς πρόβλημα με Windows 8 και ATI GPU;Έχω ένα λάπτοπ με μία 7970Μ και ενώ στα 7άρια έπαιζαν όλα κανονικά, στα 8 το Guild Wars μόνο μου κάνει τρελά πράγματα. Όταν το ανοίγω "παγώνει" το πρώτο frame που εμφανίζεται στην οθόνη, και το game τρέχει από πίσω κανονικά, με το πρώτο frame να αναβοσβήνει συνέχεια. Η πλάκα είναι ότι προσπάθησα να το κάνω capture με Dxtory αλλά στο βίντεο και στα SS φαίνεται να τρέχει κανονικά σα να μην υπάρχει πρόβλημα..Από drivers έκανα clean install και τους 13.6 beta2 και τους 13.4 whql αλλά μία απ' τα ίδια. Όταν το τρέχω με την Intel 4000 δουλεύει κανονικά.Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Luciddream Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Στο Desolation είναι και οι Αργοναύτες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην σελίδα μας www.argonaut.gr αν μπορείτε κάντε με ένα invite (Lumielgr το nickname) .. ειμαι ο Patzari απο swtor edit: nvm! μπήκα Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2013 από Luciddream
Dr Marley Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ρε guys, έχει κανείς πρόβλημα με Windows 8 και ATI GPU; Έχω ένα λάπτοπ με μία 7970Μ και ενώ στα 7άρια έπαιζαν όλα κανονικά, στα 8 το Guild Wars μόνο μου κάνει τρελά πράγματα. Όταν το ανοίγω "παγώνει" το πρώτο frame που εμφανίζεται στην οθόνη, και το game τρέχει από πίσω κανονικά, με το πρώτο frame να αναβοσβήνει συνέχεια. Η πλάκα είναι ότι προσπάθησα να το κάνω capture με Dxtory αλλά στο βίντεο και στα SS φαίνεται να τρέχει κανονικά σα να μην υπάρχει πρόβλημα.. Από drivers έκανα clean install και τους 13.6 beta2 και τους 13.4 whql αλλά μία απ' τα ίδια. Όταν το τρέχω με την Intel 4000 δουλεύει κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Πρέπει να παίζει ενα θεμα γτ κατι τετοια είχα και εγω και πήγα σε 7 χαλαρα. Σαν ενας σωστός gamer δεν θα ξανα βαλω τα 8 μεχρι νεοτέρας .
fever25 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το τσίμπησα και εγώ και το βράδυ που θα επιστρέψω από τη δουλειά πιστεύω να έχει κατέβει... Υπάρχει κανένας οδηγός για αρχάριους;
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ρε guys, έχει κανείς πρόβλημα με Windows 8 και ATI GPU; Έχω ένα λάπτοπ με μία 7970Μ και ενώ στα 7άρια έπαιζαν όλα κανονικά, στα 8 το Guild Wars μόνο μου κάνει τρελά πράγματα. Όταν το ανοίγω "παγώνει" το πρώτο frame που εμφανίζεται στην οθόνη, και το game τρέχει από πίσω κανονικά, με το πρώτο frame να αναβοσβήνει συνέχεια. Η πλάκα είναι ότι προσπάθησα να το κάνω capture με Dxtory αλλά στο βίντεο και στα SS φαίνεται να τρέχει κανονικά σα να μην υπάρχει πρόβλημα.. Από drivers έκανα clean install και τους 13.6 beta2 και τους 13.4 whql αλλά μία απ' τα ίδια. Όταν το τρέχω με την Intel 4000 δουλεύει κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα; To παιχνιδι δεν εχει κανενα προβλημα με τα win8..Tι ρυθμισεις εχεις βαλει στα settings για γραφικα ? Aν θες δοκιμασε και τον παρακατω οδηγο . http://www.overclock.net/t/988215/how-to-properly-uninstall-ati-amd-software-drivers-for-graphics-cards
moxalis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τελικά και με τα 7 που έβαλα το ίδιο πρόβλημα μου κάνει. Σε μία φάση μου έβγαλε θέμα και με το HDMI στα W8 και δεν εμφανιζόταν εικόνα στην TV, και αφού ξαναπέρασα τα 7άρια τα ίδια.Έκανα install τα Windows από πάνω και έσβησα τον "windows.old" φάκελο όποτε θα ξαναδοκιμάσω κανονικά με format μπας και αλλάξει τίποτα. Αν όχι σκέφτομαι μήπως έχει αρχίσει να μου κάνει νερά η gpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα