Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους. Γενικα δεν ειμαι τρελος φαν των μμο, αλλα μου αρεσει η ιδεα του να παιζω μαζι με αλλους και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. Παλια ειχα παιξει Lineage 2, Aion και δοκιμασα και το TERA στην beta του. Κανενα δεν με κρατησε. Ολα τα βαρεθηκα λογω των επαναλαμβανομενων quest και του grinding. Σκεφτομαι να δοκιμασω το Guild Wars 2 (δεν εχω παιξει το 1ο) αλλα δεν ψηνομαι να δωσω παλι λεφτα και να το παρατησω. Οποτε θα ηθελα να μου πειτε οσοι εχετε ξοδεψει καποιο χρονο πανω στο παιχνιδι την αποψη σας. Ειναι για casual gamers η θελει πολυ λιωσιμο? Εχει end game content που να αξιζει και να σε κραταει? Απο ομαδικοτητα τι λεει? Τα quests ειναι σε φαση πηγαινε φαε 10 τερατα η εχει ποικιλια?

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα μάλλον θα αρχίσω σήμερα ποιόν server προτείνεται?(στο WoW έκανα κακή επιλογή και μου κόστισε)

αν δεν θες να εχεις τα ιδια προβληματα καλο θα ηταν να προσδιορισεις και περισσοτερες πληροφοριες οσο αφορα του τι θελεις απο ενα mmo ή καλυτερα θα ελεγα το πιο ειναι ακριβως το ειδος του παιχνιδιου που σου αρεσει ( pve ? pvp ? pvp & pve ? , ελληνικη guild , international ? κλπ. ).

σε γενικες γραμμες δεν εχουν ολοι οι servers ελληνικες guild και αν διαλεξεις αλλον server τοτε θα εχεις σιγουρα προβλημα αν πας σε server που εχει ελληνες αλλα σε international guilds. εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει .

το εγραψα σε προηγουμενο post μου αλλα θα το ξαναγραψω . ελληνικες guild θα βρεις στους ....

Aurora Glade , Desolation , Far Shiverpeaks, Underworld , Gandara και Piken Square

αν δεν θες να περιμενεις μεχρι να επικοινωνησεις με καποιον ωστε να σε οδηγησει σε καποιον σερβερ και σου αρεσει ως επι το πλειστον το pve κανε μου pm το char name σου / account name σου να σε βαλω σε ελληνικη  pve guild στον aurora glade

Καλησπερα παιδια. Αγορασα κι εγω το GW2 και τωρα το εγκαθιστω. Θελω να ρωτησω σε ποιον server εχει πολλα ελληνοπουλα ή εστω καποια καλη ελληνικη guild. Επισης θελω να ρωτησω αν πρεπει να προσεξω πολυ τι class θα φτιαξω στην αρχη. Υπαρχει καποιο guide να με βοηθησει να επιλεξω για να μην φαω καμια ξενερα μετα?

Καλησπερα παιδια. Αγορασα κι εγω το GW2 και τωρα το εγκαθιστω. Θελω να ρωτησω σε ποιον server εχει πολλα ελληνοπουλα ή εστω καποια καλη ελληνικη guild. Επισης θελω να ρωτησω αν πρεπει να προσεξω πολυ τι class θα φτιαξω στην αρχη. Υπαρχει καποιο guide να με βοηθησει να επιλεξω για να μην φαω καμια ξενερα μετα?

Kαι aurora glade στείλε name char http://www.guildwars2guru.com/forum

και εδώ οτι θέλεις να βρεις

Μπηκα στην παρεα των Valar Morghulis, οποτε δεν ειμαι μονος. Αλλα απο οτι βλεπω μπορεις να εισαι και σε αλλες guild. Αν ειναι θα σου πω. Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε.

Μπηκα στην παρεα των Valar Morghulis, οποτε δεν ειμαι μονος. Αλλα απο οτι βλεπω μπορεις να εισαι και σε αλλες guild. Αν ειναι θα σου πω. Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε.

παρακαλω . καλα να περασεις :) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...