Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να αγορασω το gw2.εκει που κολλαω ειναι πως δεν εχω φιλους που να παιζουν το εν λογω παιχνιδι.η απορια μου ειναι,αν το αγορασω τα random events και κατι τεραστια bosses που τα σκοτωνουν 30+ ατομα θα μπορω να τα σκοτωσω ή θα πρεπει να εχω διλο μου team?μπορω δηλαδη να μπω σε guild με αγνωστους ευκολα ή μονο με παρεα πας μπροστα σ'αυτο το παιχνιδι.ευχαριστω!

Sent from my Nexus S using Insomnia

Για τα συγκεκριμένα boss το μόνο που πρέπει να ανησυχείς είναι να προλάβεις να τα βαρέσεις, ώστε να πάρεις το loot, πριν τα σκοτώσουν οι άλλοι. Φυσικά και μπορείς να μπεις σε guild με αγνώστους. Δες τί σου αρέσει περισσότερο μεταξύ pve, spvp, wvw και μπες σε κάποιο που εστιάζει εκεί.

δηλαδη αν καταφερω και κανω ρνα μονο hit θα μπορω και εγω να παρω το lοot που μου αναλογει σαν lvl ή δεν ξερβ και εγω πως μοιραζεται?και γιατι να μν προλαβω?ειδα πως παιρνει αρκετη ωρα να σκοτωθει ενα μεγαλο boss(~10 λεπτα).τα guilds εχουν φιλικα ατομα ή μπαινεις και trollαρουν και δεν βοηθανε?δηλαδη προτεινεις να το αγορασω,ασχετα που δε θα παιζω με γνωστους ε?Sent from my Nexus S using Insomnia
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος για το πόσα hit χρειάζεσαι για να πάρεις το loot, αλλά θα είναι πάνω από ένα. Πάντως εγώ πάντα solo πάω σε αυτά και δεν είχα ποτέ θέμα. Όταν είναι να spawnάρει ένα boss θα περιμένει πολύς κόσμος και θα πέσει πολύ γρήγορα. Ανάλογα το boss παίζει και κάτω από 3 λεπτά. Αν είσαι ψιλοafk παίζει να το χάσεις. Το loot σε αυτά πάει όντως με το lvl σου.

Εδώ έχει για όλους τους servers τα timers για το πότε περίπου spawnάρουν.

http://gw2stuff.com/servers#eu

Τώρα για τα guilds σε όσα έχω μπει πάντα υπήρχε κάποιος να βοηθήσει. Αν τύχει και μπεις σε trolls, φεύγεις και πας σε άλλο.

Δημοσ.

<p>Δεν είμαι σίγουρος για το πόσα hit χρειάζεσαι για να πάρεις το loot, αλλά θα είναι πάνω από ένα. Πάντως εγώ πάντα solo πάω σε αυτά και δεν είχα ποτέ θέμα. Όταν είναι να spawnάρει ένα boss θα περιμένει πολύς κόσμος και θα πέσει πολύ γρήγορα. Ανάλογα το boss παίζει και κάτω από 3 λεπτά. Αν είσαι ψιλοafk παίζει να το χάσεις. Το loot σε αυτά πάει όντως με το lvl σου.</p>

<p>Εδώ έχει για όλους τους servers τα timers για το πότε περίπου spawnάρουν.</p>

<p><a href="http://gw2stuff.com/servers#eu">http://gw2stuff.com/servers#eu</a></p>

<p>Τώρα για τα guilds σε όσα έχω μπει πάντα υπήρχε κάποιος να βοηθήσει. Αν τύχει και μπεις σε trolls, φεύγεις και πας σε άλλο.</p>

οκ,σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!

Sent from my Nexus S using Insomnia

Δημοσ.

το gw2 μοιζει με...δεν προσφιοριζεται απλα σκεψου οτι πο 0-80 μπορεις αν αντεχεις να καθησεις στη ιδια περιοχη...το παιχνιδι ειναι πολυ free κανεις οτι θες και οπως το θες στο pve στο pvp ειναι πολυ καλο ομολογουμενος!γενικα ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι για το τυπο του!quest εχει αναλογο με το που πας σου ανοιγουν αυτοματα ειναι πολυ διαδραστηκο ...απλα εμενα με χαλει καπως το οτι μπορει ας πουμε να εισαι σε 3 guild μαζι ταυτοχρονα η να χανεσαι μεσα στο πληθος δηλαδη δεν βλεπω το τροπο πως μπορει καποιος να ξεχωρησει απο καποιον αλλον...γενικα ειναι παιρνας ευχαρηστα αλλα μεχρι εκει...Τα λεφτα του τα αξιζει.

στο υπογραμισμενο σημειο εχεις και δεν εχεις δικιο ( προσωπικη αποψη παντα ) .

το οτι δινει την δυνατοτητα να εισαι σε τρεις guild δεν σημαινει οτι μπορεις να εισαι ταυτοχρονα και στις τρεις . επιλεγεις ποτε και με ποιους θα παιξεις την εκαστοτε στιγμη. εγω προσωπικα εχω διαλεξει 2 pve και μια pvp guild και οι λογοι ειναι καθαρα επειδη το pve ειναι πιο απαιτητικο ως προς την οργανωση για την ολοκληρωση των guild missions.

ετσι πολλες φορες αλλαζω το guild tag μου για να βοηθησω την αλλη guild οταν θελουν να ολοκληρωσουν μια δυσκολη αποστολη.οι περισσοτεροι στις guild που ειμαι ειναι σε τρεις pve guild μονο και μονο επειδη ειναι αποκλειστικα pve παικτες . εγω που δεν ειμαι φροντιζω συχνα πυκνα να στελνω "φιλακια" στους αντιπαλους server για το καλο του server μου :P , αλλωστε η προοδος στο www επηρεαζει τα στατιστικα ολων των παικτων στο pve enviroment ;)

γενικοτερα πως σας φανηκε το νεο pve patch ? μηπως ηταν λιγο προχειροφτιαγμενο ως προς τα achievements ?

Δημοσ.

Εγω το άρχισα το παιχνιδάκι χτες πάντως ειμαι στον underworld και εχω εναν sylari ranger, οποιος θέλει ας με κανει add Spank.7429

Δημοσ.

Μαλλον θα το τσιμπήσω το Guild wars 2 και εγώ ειναι και f2p οποτε θέλω κατι χαλαρό τώρα που σταμάτησα με το wow.

Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν εχει γενικά στοιχεία pve η επικεντρώνεται πιο πολύ στο pvp system.

το gw2 εχει το καλυτερο mass pvp system αυτην την στιγμη σε νεα παιχνιδια ( το καλυερο ειναι του eve αλλα ειναι sci-fi και δυστυχως εχει συνδρομη αλλα ειναι και σχετικα πολυκαιρισμενο ).

το pve ειναι ανταξιο του wow και καλυτερο οσο και σε πολλες περιπτωσεις πολυ διαφορετικο , με την μονη διαφορα οτι ειναι αποκλειστικα Pve και δεν υπαρχει αυτη η αλληλεπριδραση αναμεσα σε δυο παραταξεις οπως ειναι στο wow.

γενικοτερα εχει κανει τα πραγματα πολυ ευκολα και ξεκουραστα στο pve μεχρι να μπεις σε dungeon.... εκει θελει να ξερεις τι κανεις και να εχεις σωστο build , skill usage και armor/weapon set αν θες να εχεις easy run....αλλα παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις . ευτυχως δεν υπαρχει το holy trinity και ολα τα dungeons μπορουν να βγουν με οποιοδηποτε συνδιασμο κλασεων

Εγω το άρχισα το παιχνιδάκι χτες πάντως ειμαι στον underworld και εχω εναν sylari ranger, οποιος θέλει ας με κανει add Spank.7429

underworld νομιζω εχει τους spartans σαν ελληνικη guild . αν θες μπορω να μαθω ποιος την εχει να του κανεις pm για invite :P

Δημοσ.

το gw2 εχει το καλυτερο mass pvp system αυτην την στιγμη σε νεα παιχνιδια ( το καλυερο ειναι του eve αλλα ειναι sci-fi και δυστυχως εχει συνδρομη αλλα ειναι και σχετικα πολυκαιρισμενο ).

το pve ειναι ανταξιο του wow και καλυτερο οσο και σε πολλες περιπτωσεις πολυ διαφορετικο , με την μονη διαφορα οτι ειναι αποκλειστικα Pve και δεν υπαρχει αυτη η αλληλεπριδραση αναμεσα σε δυο παραταξεις οπως ειναι στο wow.

γενικοτερα εχει κανει τα πραγματα πολυ ευκολα και ξεκουραστα στο pve μεχρι να μπεις σε dungeon.... εκει θελει να ξερεις τι κανεις και να εχεις σωστο build , skill usage και armor/weapon set αν θες να εχεις easy run....αλλα παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις . ευτυχως δεν υπαρχει το holy trinity και ολα τα dungeons μπορουν να βγουν με οποιοδηποτε συνδιασμο κλασεων

underworld νομιζω εχει τους spartans σαν ελληνικη guild . αν θες μπορω να μαθω ποιος την εχει να του κανεις pm για invite :P

Ναι αμε γιατι όχι Thanks :)

Δημοσ.

@SPANK 

πεσαμε στην περιπτωση του κλειστου κινητου .... οταν μπω στο παιχνιδι θα στειλω το ingame name σου να σου στειλουν invite

Ωράιος σε ευχαριστώ.

Οσο για το παιχνίδι μεχρι στιγμής στο lvl 12 κυλάει πολύ ευχάριστα θα έλεγα και γενικά δεν αισθάνομαι οτι πιέζομαι απο κατι οπως οταν εκανα leveling στο wow , εκτος αυτου προσπαθώ να εξευρευνώ και να βρίσκω τα πάντα στον χάρτη και απο την στιγμή που ειναι και free το game δεν με βιάζει τιποτα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χθες μετα το patch στο southsun ( θα χρησιμοποιησω εκφραση ατομου στην guild μου :P ) πραγματικα "εχεζε"  drops ....

σε 2 ωρες εβγαλα πανω απο 200 gold  σε drops :P

αυτα στον aurora glade . στους αλλους servers τι παιχτηκε ?

υ.γ.

@jimpana & @SPANK χαιρομαι που βρηκατε guild και ελπιζω να περασετε καλα με τα παιδια των spartans στον underworld . αν παρουσιαστει οποιοδηποτε προβλημα ενημερωστε με 

Δημοσ.

Τα παιδια ειναι εξαιρετικα,οτι βοηθεια και απορια εχω μου την εχουν λυσει.επισης το game ειναι επικο απλα.

Αν και ειναι λιγο περιπλοκο στην αρχη..ψαχνω κανεναν οδηγο κατα προτιμηση στα ελληνικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...