Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαγωνισμοί, ελληνικότατοι και φρεσκότατοι. Τα MMOcultgr και Enternity.gr θα διοργανώσουν διαγωνισμούς οι οποίοι θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (6/5) και θα έχουν ως περιεχόμενό τους το Guild Wars 2. Παρακολουθήστε στενά τα εν λόγω site και δηλώστε συμμετοχή. Τα δώρα είναι καυτά και πολλά είναι συλλεκτικά! icon_wink.gif

Καλό Πάσχα σε όλους!

Update 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δέχομαι κάτι emails που μου λένε ότι μάλλον μου κλέψανε το account και πάτα εκεί,να γίνει το τάδε..Δεν ασχολήθηκα καν,αλλά είδα ότι ανα 2μέρες έρχονται τα emails αυτά σε σύνολο 7 μέχρι τώρα,που το 7ο έλεγε ευχαριστούμε θα ελέγξουμε το αίτημα σας..το θέμα είναι ότι δεν πάνε στα junk και είναι καρμπον banners από την εταιρία..

Σας έτυχε;

Μην επισκεφτείς σε καμία περίπτωση τα Link που περιέχει το συγκεκριμένο email.

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε τι έχει να πει η βατραχοβασίλισσα εδώ.

Μην επισκεφτείς σε καμία περίπτωση τα Link που περιέχει το συγκεκριμένο email.

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε τι έχει να πει η βατραχοβασίλισσα εδώ.

εννοείται!

Ακριβώς αυτό περιέχει το email!

• Like 1

παιδια σκεφτομαι να αγορασω το gw2.εκει που κολλαω ειναι πως δεν εχω φιλους που να παιζουν το εν λογω παιχνιδι.η απορια μου ειναι,αν το αγορασω τα random events και κατι τεραστια bosses που τα σκοτωνουν 30+ ατομα θα μπορω να τα σκοτωσω ή θα πρεπει να εχω διλο μου team?μπορω δηλαδη να μπω σε guild με αγνωστους ευκολα ή μονο με παρεα πας μπροστα σ'αυτο το παιχνιδι.ευχαριστω!

Sent from my Nexus S using Insomnia

εγώ έχω να παίξω mmo απο το lineage 2 interlude :P

ψίνομαι άσχημα να αρχήσω κάποιο αλλά δεν ξέρω ποιο,το guild wars 2 λέει?

έχετε να μου προτείνεται κανά καλό άλλο mmo rpg που να μιάζει στο l2?

Μαλλον θα το τσιμπήσω το Guild wars 2 και εγώ ειναι και f2p οποτε θέλω κατι χαλαρό τώρα που σταμάτησα με το wow.

Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν εχει γενικά στοιχεία pve η επικεντρώνεται πιο πολύ στο pvp system.

Χρειάζομαι την συμβουλή σας...

Είμαι στα 28 και σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποιο online παιχνίδι. Είχα δοκιμάσει πριν από μερικά χρόνια το RIFT αλλά δεν με συγκίνησε και το παράτησα σχεδόν αμέσως. Είμαι κοντά στο guild wars 2 αλλά θα ήθελα καμία γνώμη... Δεν θα έχω παραπάνω από μία ώρα να διαθέτω σε αυτό.. Αρκεί; Ο μηχανισμός τους σε κάποιον άσχετο (με τα ονλινε) θα φανεί πολύπλοκος;

Aμα εχεις τοσο λίγο χρόνο θα σε βολέψει παρα πολύ το guild wars γιατι ουσιαστικά μπορείς να παιξεις pvp απο το level 1. Δύσκολο δεν μπορει να ξέρει κανεις αν θα σου φανεί, αλλα δεν ειναι πολύ πιο δυσκολο απο καθε αλλο ΜΜΟ

εγώ έχω να παίξω mmo απο το lineage 2 interlude :P

ψίνομαι άσχημα να αρχήσω κάποιο αλλά δεν ξέρω ποιο,το guild wars 2 λέει?

έχετε να μου προτείνεται κανά καλό άλλο mmo rpg που να μιάζει στο l2?

^ κάποιος να με διαφωτησει?

tera αν θες για να μοιζει με το L2

το guild wars με τι μοιαζει περίπου? πως είναι το στυλ του?

εχει quests,clans f,farming,pvp κλπ?

μου φανηκε πολυ ομορφο απο κατι vids που είδα

το gw2 μοιζει με...δεν προσφιοριζεται απλα σκεψου οτι πο 0-80 μπορεις αν αντεχεις να καθησεις στη ιδια περιοχη...το παιχνιδι ειναι πολυ free κανεις οτι θες και οπως το θες στο pve στο pvp ειναι πολυ καλο ομολογουμενος!γενικα ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι για το τυπο του!quest εχει αναλογο με το που πας σου ανοιγουν αυτοματα ειναι πολυ διαδραστηκο ...απλα εμενα με χαλει καπως το οτι μπορει ας πουμε να εισαι σε 3 guild μαζι ταυτοχρονα η να χανεσαι μεσα στο πληθος δηλαδη δεν βλεπω το τροπο πως μπορει καποιος να ξεχωρησει απο καποιον αλλον...γενικα ειναι παιρνας ευχαρηστα αλλα μεχρι εκει...Τα λεφτα του τα αξιζει.

παιδια σκεφτομαι να αγορασω το gw2.εκει που κολλαω ειναι πως δεν εχω φιλους που να παιζουν το εν λογω παιχνιδι.η απορια μου ειναι,αν το αγορασω τα random events και κατι τεραστια bosses που τα σκοτωνουν 30+ ατομα θα μπορω να τα σκοτωσω ή θα πρεπει να εχω διλο μου team?μπορω δηλαδη να μπω σε guild με αγνωστους ευκολα ή μονο με παρεα πας μπροστα σ'αυτο το παιχνιδι.ευχαριστω!

Sent from my Nexus S using Insomnia

Για τα συγκεκριμένα boss το μόνο που πρέπει να ανησυχείς είναι να προλάβεις να τα βαρέσεις, ώστε να πάρεις το loot, πριν τα σκοτώσουν οι άλλοι. Φυσικά και μπορείς να μπεις σε guild με αγνώστους. Δες τί σου αρέσει περισσότερο μεταξύ pve, spvp, wvw και μπες σε κάποιο που εστιάζει εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...