Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αγορα αντικειμενων ειναι απαραιτητη η να περιμενω απο loot?μονο απο loot εχω αυτη τη στιγμη απλα κοιταξα μεγαλη διαφορα στα stats σε μερικα που ειδα στο black lion ειδικα σε armor

ο akar εδωσε πολυ σωστη απαντηση αλλα θα συμπληρωσω κανα δυο πραγματακια

Εάν αξίζει ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό.

Π.χ. τον Guardian μου, τον είχα ντυμένο μόνο με loot (μόνο Greatsword είχα αγοράσει μια φορά γύρω στο 70 lvl), μέχρι που έφτασα lvl 80. Μετά αγόρασα exotic, runes κ.λ.π., χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μια και είχα μαζέψει αρκετό karma & gold. Εξαρτάται και από τι παίζεις. Ο ele είναι πιο fragile και προφανώς το gear καλό θα ήταν να συμβαδίζει, ως ένα βαθμό, με το level σου. Εάν θέλεις να ασχοληθείς με dungeons από νωρίς, μόνο με loot δεν θα τα καταφέρεις. Από την άλλη εάν σ’ ενδιαφέρει να lvlελάρεις μέσω wvw, δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο, ακολουθείς ένα zerg, μένεις στο κέντρο του και είσαι σχετικά ασφαλής.

Η επιλογή είναι δική σου.

σωστοτατα , και συμπληρωνω οτι στα 40,60,80 lvl υπαρχουν καποιοι karma vendors ( δλδ χρειαζεσαι μονο karma και οχι λεφτα ) στο lion's arch  στον πανω οροφο στο καστρακι αριστερα απο τον laurel vendor . αυτοι πουλανε rare ( καλα ) οπλα .

παντως αν πηγαινει μονο με party ,δεν προκειται να χρειαστει μεχρι τα 80 να παρει κανενα rare , οτι class και να πεξει. εκτος και αν παιζει class με heavy που θα τον δυσκολεψουν solo μονο καποια veteran ή champion ακομα και αν παιζει με μπλε :).

γενικοτερα δεν αξιζει να τα "σκασει" για rare πριν τα 80 για armor ,εκτος και αν θελει να φαινονται και ομορφοι οι chars  του :P

Επεξ/σία από Han Solo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερχονταi  custom arenas στο spvp οπως θα διαβασετε οτι θα μπουν συντομα εδω https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-custom-pvp-arenas-and-spectator-mode-beta/

Επεξ/σία από Han Solo

ενα rare axe πηρα τελικα με καρμα απο το lions arch .αρχισε να πεφτει λιγο loot οποτε περιμενω για κατι πιο καλο αν κατσει.εχει και καλα αντικειμενα χωρις να ειναι rare για το level 40.μηπως υπαρχει να αγοραζεις και armor με καρμα?γιατι μονο οπλα ειχε αυτος

μου εστειλαν ενα invite απο guild flying dutch men

αν εισαι τροικανος να μπεις αν οχι .... τι δουλεια εχεις με τους "ιπταμενους γερμανους " ?  :P

βασικα δεν την ξερω την guild αλλα θα σου προτεινα στους aurora glade, underworld , Far Shiverpeak

& Seafarer's Rest καποιες που εχω ελληνες γνωστους .

ενα rare axe πηρα τελικα με καρμα απο το lions arch .αρχισε να πεφτει λιγο loot οποτε περιμενω για κατι πιο καλο αν κατσει.εχει και καλα αντικειμενα χωρις να ειναι rare για το level 40.μηπως υπαρχει να αγοραζεις και armor με καρμα?γιατι μονο οπλα ειχε αυτος

karma armor exotic εχει μονο 80 lvl στα temples στο orr οταν πεφτουν τα bosses ( εμφανιζονται karma sellers npc ) . rare armor στα αλλα lvl μονο απο dungeons kai crafting armors και drops απο αλλους παικτες απο black lion trading company npc ....

αν θυμαμαι καλα ......

desolation ειμαι.αν υπαρχει καμμια ελληνικη guild.καλα τα dungeon δεν βλεπω να τα κανω στο πρωτο ascalonian  ελαχιστοι ηταν που περιμεναν.στο δευτερο  caudecus manor και εκει μια απο τα ιδια .εκει που ειδα κοσμο ηταν σε αυτο που ειναι κοντα στην lion arch

desolation ειμαι.αν υπαρχει καμμια ελληνικη guild.καλα τα dungeon δεν βλεπω να τα κανω στο πρωτο ascalonian  ελαχιστοι ηταν που περιμεναν.στο δευτερο  caudecus manor και εκει μια απο τα ιδια .εκει που ειδα κοσμο ηταν σε αυτο που ειναι κοντα στην lion arch

Οι Argonauts ειναι στον Desolation.

Στειλε μου το ονομα σου  να σε κανω invite στο guild

pj  φυσηκα φιλε ειναι το απολυτο λβλινγκ παιχνιδι ξεκουραστο και ενδιαφερων!γενικα εχει πολυ καλη pve φαση

το αγορασα ειδη χτες βραδυ και ξεκινησα

Διαγωνισμοί, ελληνικότατοι και φρεσκότατοι. Τα MMOcultgr και Enternity.gr θα διοργανώσουν διαγωνισμούς οι οποίοι θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (6/5) και θα έχουν ως περιεχόμενό τους το Guild Wars 2. Παρακολουθήστε στενά τα εν λόγω site και δηλώστε συμμετοχή. Τα δώρα είναι καυτά και πολλά είναι συλλεκτικά! icon_wink.gif

Καλό Πάσχα σε όλους!

ρε παιδια πεφτει καμμια φορα χαμηλα το fps  εμενα τρωει κατι 20αρια κατι φορες αλλες ειχε  45 -60 μια εφτασε 105 δεν εχει σταθερο η η καρτα μου ειναι χαλια?560 ti twin frozr oc και επεξεργαστη fx6200

World Events, Missions, Gathering, Crafting, Daily Achievements, Map Completion, Personal Story, WvW και τελευταίο και καταϊδρωμένο το “σκοτώνω random mobs”.  Αργότερα μπορείς να κάνεις και dungeons.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...