koyiote Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Λογικο δεν ειναι να μην εχει loot? Τι lvl να μπορεσαν να φτασουν σε 1 μερα και να παιξουν wvw την επομενη,20-30? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Xθες εγινε συνεργασια Argonauts (desolation) με Hellas Team (underworld) για το bounty t2-t3. Aν θελουμε οι ελληνες μπορουμε να δουλεψουμε μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Xθες εγινε συνεργασια Argonauts (desolation) με Hellas Team (underworld) για το bounty t2-t3. Aν θελουμε οι ελληνες μπορουμε να δουλεψουμε μαζι θα σε απογοητευσω με την διαπιστωση αλλα αυτες οι αγαπες δεν κρατανε πολυ και προφανως εγινε γιατι ειστε σε διαφορετικο server . αν εισασταν συνεχεια μαζι ολο και καποια παρεξηγηση θα γινοταν. προχθες στον eternal ston server μας βριζοντουσαν δυο ελληνες στα ελληνικα στο /map .εγω δεν ανακατευτηκα καθολου γιατι θα με επαιρνε και εμενα η "μπαλα¨ως συνηθως .κατα τυχη τους προσπερασαμε με την guild μας ( δοξα τον θεο international ) και ειδα οτι ηταν στην ιδια guild .... ωραια πραγματα .... "επιπεδο" !!! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2013 από Han Solo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 δεν ειπα οτι ολοι οι ελληνες ειναι καλοι.Σιγουρα 8α εχεις δει και ξενους να τσακωνονται.Τουλαχιστον εγω το εχω συνατησει πολλες φορες. Υπαρχει μια κακη νοοτροπια οι ελληνες να μη θελουν να συνεργαζονται μεταξυ τους.Υπαρχει η νοοτροπια του "ξερεις ποιος ειμαι εγω" η του ¨"8α πεις εσυ σε μενα πως θα το κανω?". Η αληθεια ειναι οτι ειχα ζητησει και απο αλλα ελληνικα guilds να συνεργαστουμε στο bounty αλλα αρνηθηκαν. Νομιζεις οτι στους fury ειναι ολα μελι γαλα? Η οτι οι fury συνεργαστικαν ποτε στο wvw με κανενα αλλο guild εκτος alliance? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpana Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αξιζει να αρχισω??εχω περασει σχεδον απ ολα τα mmo.Επισης ενδιαφερομαι να το αγορασω μεταχειρισμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αξιζει να αρχισω??εχω περασει σχεδον απ ολα τα mmo.Επισης ενδιαφερομαι να το αγορασω μεταχειρισμενο παρτο και παιξε να σχηματισεις μονος σου γνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 δεν ειπα οτι ολοι οι ελληνες ειναι καλοι.Σιγουρα 8α εχεις δει και ξενους να τσακωνονται.Τουλαχιστον εγω το εχω συνατησει πολλες φορες. Υπαρχει μια κακη νοοτροπια οι ελληνες να μη θελουν να συνεργαζονται μεταξυ τους.Υπαρχει η νοοτροπια του "ξερεις ποιος ειμαι εγω" η του ¨"8α πεις εσυ σε μενα πως θα το κανω?". Η αληθεια ειναι οτι ειχα ζητησει και απο αλλα ελληνικα guilds να συνεργαστουμε στο bounty αλλα αρνηθηκαν. Νομιζεις οτι στους fury ειναι ολα μελι γαλα? Η οτι οι fury συνεργαστικαν ποτε στο wvw με κανενα αλλο guild εκτος alliance? ναι δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ιντριγκες και τσακωμοι στους international ,αλλα το να ειναι 30 - 40 - 50 ακομα και 100 ατομα σε ενα com καναλι ( teamspeak , ventrilo κλπ ) και να μην πεταγεται ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο και να ακουγεται μονο ο leader ....δεν προκειται να το δεις σε ΚΑΜΙΑ ελληνικη clan . οι ελληνες μονο πειθαρχια δεν εχουμε , κατα τα αλλα μια χαρα παικτες ειμαστε και ισως καλυτεροι ....σαν μοναδες ομως δυστυχως και εκει το χανουμε το στοιχημα Αξιζει να αρχισω??εχω περασει σχεδον απ ολα τα mmo.Επισης ενδιαφερομαι να το αγορασω μεταχειρισμενο που εισουν ? το προηγουμενο σαβ/κο ειχε free trail .... αν δεν μπορεις να περιμενεις εχει προσφορα -30% ( δλδ 37.99€ ) το παιχνιδι μεχρι τις 28 απριλιου πηγη . https://buy.guildwars2.com/en/sale υ.γ. μην παρεις μεταχειρισμενο ,μην τυχον και ειναι για ban ( απο exploits , botting κλπ ) ο χαρακτηρας και μεινεις με την ορεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 αγορασα ενα axe απο το black lion ενω το δειχνει στο items pick up παω να το παρω και γραφει you must speak to a black lion traiding post representative Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 αγορασα ενα axe απο το black lion ενω το δειχνει στο items pick up παω να το παρω και γραφει you must speak to a black lion traiding post representative αγοραζεις & πουλας οτιδηποτε πουλιεται σε οποιαδηποτε στιγμη απο τα πραγματα που εχεις πανω σου ή στην bank σου. τα πραγματα και τα λεφτα ομως απο τις πωλησεις σου τις παιρνεις απο το npc που εχει σηματακι εναν κιτρινο κυκλο σαν κλειδαροτρυπα που ειναι τα black lion traiders npc αυτα βρισκονται σε καθε πολη αλλα και σε σημεια exp μερικες φορες . η πληρη λιστα που βρισκονται ειναι εδω : http://wiki.guildwars2.com/wiki/Trading_Post#List_of_Black_Lion_Trading_Posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ευχαριστω φιλε.νομιζα οτι θα πηγαινε στο inventory κατευθειαν οπως στα αλλα games στην αρχη.μετα που βγηκα το καταλαβα οτι μαλλον απο καπου πρεπει να τα παρεις αλλα βιαζομουν να βγω εκεινη την ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ναι δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ιντριγκες και τσακωμοι στους international ,αλλα το να ειναι 30 - 40 - 50 ακομα και 100 ατομα σε ενα com καναλι ( teamspeak , ventrilo κλπ ) και να μην πεταγεται ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο και να ακουγεται μονο ο leader ....δεν προκειται να το δεις σε ΚΑΜΙΑ ελληνικη clan . οι ελληνες μονο πειθαρχια δεν εχουμε , κατα τα αλλα μια χαρα παικτες ειμαστε και ισως καλυτεροι ....σαν μοναδες ομως δυστυχως και εκει το χανουμε το στοιχημα Eχω συναντησει ελληνικα guilds με πειθαρχια.Στο guild wars 1 οι power of greece ειχαν μαζεψει ατομα αποκλειστικα ελληνες που ηθελαν να παιξουν οργανωμενο pvp και ηξεραν να ακουν.Mιλουσan μονο ο leader και ο flag runner. Εφτασαν μεχρι στο ρανκ 68 σε tournament και επαιζαν μεταξυ 200-300 ρανκ στο ladder θεση πολυ καλη αν σκεφτει κανεις οτι ολα τα guild μαζι ηταν 10,000. Οι Ηellas Team ειχαν παει ακομη πιο ψηλα. Δε ξερω αν εχεις παιξει με τους greek operation forces,εχουν τρομερη πει8αρχια κατι που δυσκολα θα βρεις ακομα και σε international guilds. Σιγουρα θα ξερεις τους Νecrosis ισως το καλυτερο wvw ελληνικο guild στο gw2,και απο τα καλα guilds γενικοτερα στον Piken Square.Eιμαι σιγουρος οτι εχετε παιξει αντιπαλοι. Oταν ο ελληνας βαζει το ΕΓΩ του στην ακρη και μαθενει να ακουει μπορει να κανει πολλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 η αγορα αντικειμενων ειναι απαραιτητη η να περιμενω απο loot?μονο απο loot εχω αυτη τη στιγμη απλα κοιταξα μεγαλη διαφορα στα stats σε μερικα που ειδα στο black lion ειδικα σε armor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλημερα Αυτα τα ωραια διαμαντακια πως αλλιως τα περνουμε εκτος απο real money?γτ θελω να κανω μια μεταφορα και θελει 20 ευρω..κολλαω αλλα 18 και περνω νεω accoynt:P ειναι λιγο ακριβο το transfer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Το transfer κυμενετε απο 500 gems στους medium population servers εως 1800 gems στους very high population servers. Mπορεις να μετατρεψεις ingame gold σε gems αν και αυτη τη στιγμη τα gems εναντι των gold ειναι πολυ ακριβη.(1g=31gems) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akar Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 η αγορα αντικειμενων ειναι απαραιτητη η να περιμενω απο loot?μονο απο loot εχω αυτη τη στιγμη απλα κοιταξα μεγαλη διαφορα στα stats σε μερικα που ειδα στο black lion ειδικα σε armor Εάν αξίζει ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό. Π.χ. τον Guardian μου, τον είχα ντυμένο μόνο με loot (μόνο Greatsword είχα αγοράσει μια φορά γύρω στο 70 lvl), μέχρι που έφτασα lvl 80. Μετά αγόρασα exotic, runes κ.λ.π., χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μια και είχα μαζέψει αρκετό karma & gold. Εξαρτάται και από τι παίζεις. Ο ele είναι πιο fragile και προφανώς το gear καλό θα ήταν να συμβαδίζει, ως ένα βαθμό, με το level σου. Εάν θέλεις να ασχοληθείς με dungeons από νωρίς, μόνο με loot δεν θα τα καταφέρεις. Από την άλλη εάν σ’ ενδιαφέρει να lvlελάρεις μέσω wvw, δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο, ακολουθείς ένα zerg, μένεις στο κέντρο του και είσαι σχετικά ασφαλής. Η επιλογή είναι δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα