telarin Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αν το Guild Wars 2 είναι Free to Play, το League of Legends τι είναι; ακριβώς Οταν λεω F2P εννοω στο θεμα της συνδρομης... Νομιζω περισσοτερο ξεκαθαρος δεν μπορουσα να γινω Δηλαδη το WoW τι ειναι B2P+P2P μαζι συμφωνα με τον ορισμο σου? Δεν νομιζω να χρειαζεται πυρινικη φυσικη για να καταλαβει κανεις τι ειχα γραψει.. κάπου τα 'μπλεξες φίλος, ξαναδιάβασε τι πληκτρολόγησες και θα καταλάβεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gus4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για MMORPG δεν μιλαμε? Δεν ηξερα οτι το LoL υπαγεται σε αυτην την κατηγορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για thief τι build προτείνεται; Μ αρέσει το dual pistols. Με τι συνδυάζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intruder7s Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για MMORPG δεν μιλαμε? Δεν ηξερα οτι το LoL υπαγεται σε αυτην την κατηγορια... Στη συγκεκριμενη περιπτωση οχι, για τροπο πληρωμης μιλουσαν τα παιδια. WoW b2p,p2p GW2 buy game, free to play, LoL f2p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μη μπερδευετει το F2P με το B2P F2P = ΔΕΝ αγοραζεις το παιχνιδι.Εχεις σχεδον ολοκληρο το content διαθεσιμο αλλα αν θες να εξελιχθεις πρεπει να πληρωσεις τμηματικα και σε μερικες περιπτωσεις να γινεις εως και συνδρομητης.(Συνιστατε για casual players χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις.Οι hardcore παικτες θα πρεπει να τα σκασουν κανονικα αν θελουν εχουν συμετοχη σε ολο το content του παιχνιδιου). B2P=ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ μια φορα το παιχνιδι και σου παρεχοντε ολα δωρεαν χωρις να πληρωνεις συνδρομη και χωρις κανενα αλλο περιορισμο ακομα και αν θες να εξελιχ8εις οσο δε παει.(Ειτε εισαι hardcore ειτε casual παικτης ΔΕ χρειαζετε να πληρωσεις τιποτα παραπανω για να εχεις συμετοχη σε ολο το content του παινχιδιου απεριοριστα). Το GW2 οπως και το GW1 ειναι B2P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 μετα απο πολυ καιρο λογω ελλειψης χρονου το ξεκινησα ξανα.ειχα φτασει μεχρι level 15 ενα necromancer.μια ερωτηση σημερα ηθελε καποιος να κανει join στο story μου αλλα δεν τον ηξερα γινεται αυτο στο game να συμμετεχεις στο story καποιου χωρις να ειναι στη λιστα φιλων επειδη δεν θυμαμαι ακριβως.εκανε και ενα udate για το retro μπηκα αλλα πολυ ζαλαδα χαχα.και ενα αλλο σημερα δεν μου ζητησε authentication μετα το update παιζει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέχρι τώρα σου ζήταγε κάθε φορά που έκανες login, authentication; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέχρι τώρα σου ζήταγε κάθε φορά που έκανες login, authentication; Αυτό το έχω απορία κι εγώ, έχω βάλει authenticator μου ζητάει κωδικό όποτε το θυμηθεί. Προφανώς υποθέτω βλέπει την ίδια ip και δεν ζητάει κάθε φορά, αλλά είμαι περίεργος αν συμβαίνει και σε εσάς αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ναι ζηταγε συνεχεια το authentication μονο εχθες δεν το ζητησε.σημερα το βγαζει κανονικα authentication Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ναι ζηταγε συνεχεια το authentication μονο εχθες δεν το ζητησε.σημερα το βγαζει κανονικα authentication Ωπ λες να ανησυχώ τελικά? Εμένα δεν μου ζητάει σχεδόν ποτέ... Για πείτε και οι υπόλοιποι πως σας δουλεύει το authentication? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το authentication δουλεύει με βάση την ip. Κανονικά δεν πρέπει να στο βγάζει. gildo έχεις αλλάξει ποτέ password; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 οχι εχω το ιδιο password που ξεκινησα το game.μηπως επειδη δεν εχουμε σταθερη ip? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 οχι εχω το ιδιο password που ξεκινησα το game.μηπως επειδη δεν εχουμε σταθερη ip? ναι αν για καποιο λογο εχεις αλαξει ip τοτε φυσικο ειναι να σου ζητησε authentication Ωπ λες να ανησυχώ τελικά? Εμένα δεν μου ζητάει σχεδόν ποτέ... Για πείτε και οι υπόλοιποι πως σας δουλεύει το authentication? υπαρχει επιλογη απο τη στιγμη που το ip ειναι το ιδιο να μη σου ζηταει authentication.Aλλα πρεπει να το επιλεξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Το δεκαεξάμπιτο πώς το παίζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 οχι εχω το ιδιο password που ξεκινησα το game.μηπως επειδη δεν εχουμε σταθερη ip? Άλλαξε μια το password σου και πες μας αν παίρνεις πάλι authenticator στο login. (tips για passwords: https://www.guildwars2.com/en/news/mike-obrien-on-account-security/) Το δεκαεξάμπιτο πώς το παίζουμε? Πήγαινε στη Rata Sum (η κεντρική πόλη των Asura) μέσω της πύλης από Lion's Arch. Με το που βγεις εκεί θα βρεις μπροστά σου έναν Tron-like κύβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα