leloskourampies Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς αυτό δε βοηθάει στο WvW γιατί δεν μπορείς να έχει πλήρη εικόνα για τους αριθμούς των συμμάχων-αντιπάλων και την ώρα του PvP όταν παίζεις με keybinds το να πατάς ctrl ή alt για να τα δεις δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε T1 world το queue τις απογευματινές/βραδινές ώρες είναι τραγικό. . Μοδα ειναι και θα περασει μολις οι pvers βαρεθουν το wvw rank farming Γνωμη μου δε θα επρεπε να δινει wxp κατακτοντας empty keeps κτλ. Για το queue πιστευω εχει να κανει με το ποσες ωρες εχει ο χαρακτηρας στο wvw η κατι τετοιο. Οταν μπενω με τον main μου ακομα κ αυτες τις μερες στο τ1 σε prime time δε περιμενω πανω απο 10-15 λεπτα το πολυ.Δε συμβαινει το ιδιο ομως αν μπω με καποιον αλτ μου 80lvl η οταν επιχηρουν να μπουν φιλοι μου οι οποιοι δεν επεζαν wvw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Σκεφτομαι να αρχισω καποιο mmorpg και ειμαι μεταξυ GW 2 και Tera. Τι λετε το game αξιζει ?? Εχει κοσμο? Το pvp ειναι καλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Έβγαλαν έκπτωση στην σελίδα τους το Guild Wars 2 digital έκδοση, 38 ευρώ. Ειναι πολύ καλή προσφορά πιστευω και αξίζει να τα δώσεις , έστω και αν δεν σου αρέσει στην τελική δεν θα τα κλάψεις γιατι ειναι κ b2p Tώρα ανάμεσα στα δυο ειναι θέμα γουστου, Το Pvp του ειναι το καλύτερο massive pvp στην αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ΝΑΙ επεσε η τιμη . 37,99 ευρω ακριβως θα χρεωθει η καρτα απο https://buy.guildwars2.com/en/buy/digital-edition ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΗ !!! γιαυτο οποιος τελικα θα το παρει .... καλα θα κανει να τρεξει Στο official site θα μπορείς να βλέπεις και τα achievements σου στο PvE με αυτό το patch. να σου πω οτι δεν εχω καταφερει ακομα να κανω λινκ το account στην σελιδα .... μαλλον ακομα ειναι σε beta stage h http://hom.guildwars2.com/en/#page=welcome οπως το λεει αλλωστε Το τελευταίο patch μέτρησε πολύ… επιτέλους βγάλανε το culling από WvW, πρόσθεσαν πανοπλίες και όπλα με διαφορετικά πρωτεύον στατιστικά - που αγοράζονται με budges of honor και κάτι λίγα gold - μιας και όσοι παίζουν WvW δε θέλουν να λιώνουν στα dungeons για να βγάλουν εξοπλισμό για διαφορετικά builds. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε T1 world το queue τις απογευματινές/βραδινές ώρες είναι τραγικό. Προσωπικά θα ήθελα να έχω επιλογή να κλείνω τα titles. αυτος ειναι και ο λογος που φυγαμε απο τον desolation .... πολυ αναμονη ρε παιδι μου παντως οντως καραμετρησε το νεο update ( κατεβαζεις το WvWvW character limit και πολεμας χωρις καθολου lag ακομα και μεσα στο SM lord's room με 200 ατομα τριγυρω και με full τα γραφικα ) . ακομα "την ψαχνουμε" τι να βαλουμε στα w3 rank ....καλο θα ηταν να εδινε περισσοτερο supplies να κουβαλας ( μεχρι 15 φτανει ) και ας ηθελε και 1 χρονο λειωσιμο στο w3 οι περισσοτεροι στο guild παντως αρχικα χωνουν siege might για να προλαβουν οσους θα βαλουν siege defence παντως γενικοτερα θα ηθελα να δωσω ενα μεγαλο bravo στην arenanet γιατι οντως ξερει να ακουει τους παικτες και δεν τους κοροιδευει οπως αλλες εταιρειες που αντι να αντιμετωπισουν τα προβληματα απλα αφαιρουν features απο το παιχνιδι στους πρωτους μηνες.... ονοματα δεν λεμε , οικογενειες δεν θιγουμε αλλα ολοι καταλαβαν τι εννοω !!! Σκεφτομαι να αρχισω καποιο mmorpg και ειμαι μεταξυ GW 2 και Tera. Τι λετε το game αξιζει ?? Εχει κοσμο? Το pvp ειναι καλο?? δεν ξερω για το tera γιατι δεν το εχω παιξει και ετσι δεν μπορω να τα συγκρινω . ομως απο προσωπικη εμπειρια , δεν υπαρχει ενας γνωστος μου που να επαιξε το gw2 και να ειπε οτι δεν του αρεσε Επεξ/σία 1 Απριλίου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ειναι αδιανοητο να υπαρχουν παικτες οι οποιοι να εμπιστευοντε και να αγοραζουν ενα mmo το οποιο εχει συνδρομη και στο τελος να την πατανε και να το σκεφτοντε να παιξουν ενα b2p game,μονο κ μονο γιατι δεν εχει συνδρομη. Τελικα η συνδρομη ειναι το κριτηριο σημερα για να ειναι ενα game καλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 This Fully-Playable 16-Bit Wonderland is Guild Wars 2's Idea of a Joke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gus4 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Φυσικα και οχι!! Αλλα μεχρι πριν την κυκλοφορια του μοντελου του Guild Wars ολοι μας πανω κατω ειχαμε τν εξης εντυπωση P2P= ποιοτικο καλο παιχνιδι F2P= Τζαπανιά, κακο παιχνιδι πρεπει να τα σκασεις in game για να μπορεσεις να το ευχαριστηθεις. Αυτη η ιδεολογια οπως ειπα εστεκε γιατι οντως μεχρι πριν το guild wars ολα τα παραδειγματα των μοντελων των f2p παιχνιδιων ηταν απλως τραγικα! Ακομα και το SWTOR το οποιο αλλαξε κατα τη διαρκεια της ζωης του μοντελο πληρωμης και εγινε f2p, εγινε τοσο ασχημα που ευχεται κανεις να μην ειχε μπει καν στον κοπο να αλλαξει εξαρχης! Ευτυχως το Guild Wars και συγκεκριμενα το 2ο της σειρας εδειξε πως ειναι ενα πραγματικα πετυχημενο f2p μοντελο. Πραγματικα πιστευω οτι οποιο ΜΜΟ απο εδω και στο εξης βγει με μηνιαια συνδρομη ειναι καταδικασμενο να αποτυχει! Απλως ακομα υπαρχει στο υποσεινηδητο του μεσου gamer οτι οπου συνδρομη=καλο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 με την κριση που εχουν επιβαλει στον "αλλοτε δυτικο κοσμο" οι πλουσιοι της γης δεν υπαρχει περιθωριο για p2p games πλεον .μονο το wow αντεχει ( ομως με διαρκεις μειουμενο πληθυσμο ) γιατι εχει εδραιωμενη fan-base και ειναι ενα mmo που εχει τα παντα . ομως τολμω να πω το gw2 πραγματικα το ανταγωνιζεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ολα τα λεφτά η 8μπιτ μουσική στο character selection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Χαχαχαχαα ναι επαθα πλακα ..Αυτο σημαινει το παιχνιδι να σε ταξιδευει πισω στο παρελθον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 με την κριση που εχουν επιβαλει στον "αλλοτε δυτικο κοσμο" οι πλουσιοι της γης δεν υπαρχει περιθωριο για p2p games πλεον .μονο το wow αντεχει ( ομως με διαρκεις μειουμενο πληθυσμο ) γιατι εχει εδραιωμενη fan-base και ειναι ενα mmo που εχει τα παντα . ομως τολμω να πω το gw2 πραγματικα το ανταγωνιζεται . η arena απλα εφτοιαξε τη βαση το gw2 για να το εξοπλισει μεσα στο χρονο και να προσφερει ενα πολυ καλο παιχνιδι που δε εχει απογειωθει ακομη και ανανεωνεται σε πολυ καλους ρυθμους.το ζητουμενο δε ειναι να το ανταγωνιστει αλλα να φτοιαξει το αντιπαλο δεος τη διαφορετικοτητα το πως να εισαι fun αλλα ταυτοχρονα να κρατας του παικτες σου σε αγωνια για το τι θα επακολουθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 P2P= ποιοτικο καλο παιχνιδι F2P= Τζαπανιά, κακο παιχνιδι πρεπει να τα σκασεις in game για να μπορεσεις να το ευχαριστηθεις. .... Ευτυχως το Guild Wars και συγκεκριμενα το 2ο της σειρας εδειξε πως ειναι ενα πραγματικα πετυχημενο f2p μοντελο. Πραγματικα πιστευω οτι οποιο ΜΜΟ απο εδω και στο εξης βγει με μηνιαια συνδρομη ειναι καταδικασμενο να αποτυχει! Απλως ακομα υπαρχει στο υποσεινηδητο του μεσου gamer οτι οπου συνδρομη=καλο παιχνιδι. Το GW2 δεν είναι ούτε θα γίνει F2P. Θα βγούνε και expansions που θα τα πληρώσεις και όσοι παίζουν το έχουν ήδη πληρώσει. Τα μοντέλα P2P και F2P δεν καλύπτουν κατα την γνώμη μου την αγορά πια. B2P το μέλλον των σοβαρών παιχνιδιών. "Αγοράζω και παίζω όποτε θέλω και για όσο θέλω μέχρι εκεί που πλήρωσα. Θέλω παραπάνω περιεχόμενο, θα τους πληρώσω αν το αξίζουν." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gus4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Οταν λεω F2P εννοω στο θεμα της συνδρομης... Νομιζω περισσοτερο ξεκαθαρος δεν μπορουσα να γινω Δηλαδη το WoW τι ειναι B2P+P2P μαζι συμφωνα με τον ορισμο σου? Δεν νομιζω να χρειαζεται πυρινικη φυσικη για να καταλαβει κανεις τι ειχα γραψει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αν το Guild Wars 2 είναι Free to Play, το League of Legends τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα