chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το παιχνίδι δυστηχώς είναι φοβερά casual και προσωπικά ήταν μια μεγάλη απαγοήτευση μετά από τα τόσα χρόνια που περιμέναμε την συνέχεια του. Πολλά πράγματα του λείπουν που σε κάναν στο πρώτο game να κολάς μαζί του ιδιως στο pvp του. Και ναι στο πρώτο gw υπήρχε gvg που και είχε νοημα στο να βρίσκεσε σε κάποιο guild. Υπήρχε ladder με παγκοσμια κατάταξη με τους πρώτους τέσσερεις να δινουν μάχη σε e-sport αρένες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και φυσικά για να κερδίσουν το πολυπόθητο χρηματικό ποσό. Και το να πάρεις αυτή την πρώτη θέση δεν ήταν κατι εύκολο. Βλέπεις το πρώτο game είχε ακόμα και άπειρα skill-spell που έπρεπε να βρεις άπειρους συνδιασμούς για να τα σετάρεις. Αλλη μια μαγεία του αρχικού game που την θυσιάσαν στον βωμό της ευκολίας. Ετσι έχουμε ένα νέο gw ευχάριστο, ξεκούραστο. ανάλαφρο και όλα τα σύγχρονα casual χαρακτηριστικά. Εγώ πάντως τον λίγο ελεύθερο μου χρόνο που έχω δεν θέλω να τον ξοδεύω σε ανεγκέφαλα game χωρίς κάποιο νόημα. Η μόνη ελπίδα πλέον darkfall και μη πω και elder scroll online
Han Solo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 @chek2fire πιστεψε με ο περισσοτερος κοσμος δεν ονειρευεται να παιζει ενα παιχνιδι που ο παικτης που θα σε σκοτωσει θα σου παρει ολα οσα εχεις πανω σου οπως γινεται στο darkfall ή να χανεις skillpoints σε καθε kill οπως γινεται στο eve online. απλα ο περισσοτερος κοσμος θελει να παιζει παιχνιδια για να διασκεδαζει και να κανει καθημερινα μια προοδο στον χαρακτηρα του μεσα στο παιχνιδι και οχι για να ζει μια δευτερη ζωη μεσα απο αυτα αν και συτο δυσκολα επιτυγχανεται . ε για αυτην την κατηγορια ανθρωπων που ειναι και οι περισσοτεροι το gw2 ειναι ολα τα λεφτα . οταν θα βαλουν και τα e-sports ( εχουν πει οτι θα τα βαλουν ) οπως σωστα ειπες ειχε και το 1 τοτε θα ικανοποιησει και πολλους αλλους . προς το παρον αρχισε με τα guild missions που ειναι ο προαγγελος των guild war 1
koyiote Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Σπυρο το gw1 τα εχει ακομα,συνεχιζει να υπαρχει ακομα και στις μερες μας δεν ειναι παρελ8ον.Ποιο το νοημα αν το gw2 ειχε παλι το συστημα gvg με το ladder του και τις e-sport αρενες? 8α ειχαμε ενα παιχνιδι με συχρονα γραφικα αλλα τιποτα διαφορετικο. H εμπειρια σου στο gw2 ειναι ελαχιστη οσο και η δικη μου στο darkfall αλλα δε θα χαρακτηριζα ανεγκεφαλο ενα game μονο κ μονο επιδη δεν αρεσει σε μενα. Ποσο μαλλον οταν εχει κανει 3 εκατομυρια πωλησεις μεσα σε 5 μηνες,αρι8μος παντελως αγνωστος για το darkfall
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Οι πωλήσεις πάντως δεν είναι κριτίριο ποιότητας. Είδες τίτλους όπως το warhammer που είχαν όντος ποιοτικό pvp αλλά που πάτωσαν. Εμένα αυτό που με ενόχλησε στο gw2 είναι το πόσο επιφανειακό είναι το game χωρίς να αφήνει τουλάχιστον σε αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν στο gameplay του παραπάνω. Φαντάζομαι ποτέ δεν θα δείς να σπάει κάποιος το μυαλό του με το τι built θα κατεβάσει στα pvp αφού τα πάντα είναι ετοιματζίδικα.
koyiote Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το WAR δεν ειχε ποιοτικο pvp,ειχε massive pvp,η αλλιως rvr. Tο pvp του gw2 ειναι καλυτερο απο του WAR.Στο WAR τα team build ηταν περιπου 4-5.Εδω ειναι διαφορετικα ειναι οντως πολλα και 8ελει ιδιαιτερη σκεψη το πως 8α παιξεις για να ξεχωρισεις απο το συνολο. ειναι τοσα οσα ηταν και στο gw1 σε καποιες περιπτωσεις.Ισως στο gw1 ηταν λιγο περισοτερα λογω των dual classes των χαρακτηρων. Kαι δεν υπαρχει μονο το world vs word αλλα και οι αρενες οπου αναμετριουντε ομαδες 5vs5 και σε επομενο patch θα παιζει και rating. Το WAR ποτε δε ξεπερασε τις 900κ συνδρομες και οι λογοι που εφυγε ο πολυς κοσμος ηταν αλλοι οπως υπερβολικο lag,crash των server στις μεγαλες μαχες στο rvr,unballance των servers oπου εβλεπες αντιμετωπους 3000 οrders vs 1000 destructions κτλ υεπρβολικα bugs σε pve και pvp.Στασιμο pve και μη ανανεωσιμο υλικο.Μεσα σε 3 χρονια δεν ειχε βγει expansion παρα μονο μια νεα περιοχη το land of the dead και πολλα αλλα.Σε ολα αυτα το gw2 μας εχει καλυψει και με το παραπανω. Ηδη το υλικο ειναι τοσο πολυ που πραγματικα δε μου φτανουν 24 ωρες τι μερα για να κανω WvW,dungeons,fractals,guild missions,και φαντασου δε παιζω pvp σε αρενες.Ερχετε συνεχεια στο living story,city dungeons χωρια τα world events που υπαρχουν κα8ημερινα. Ενα game για να κρατησει το κοσμο πρεπει να εχει πλουσιο υλικο και σε pve και σε pvp,κατι που το gw2 καταφερνει με το παραπανω
Han Solo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Οι πωλήσεις πάντως δεν είναι κριτίριο ποιότητας. Είδες τίτλους όπως το warhammer που είχαν όντος ποιοτικό pvp αλλά που πάτωσαν. Εμένα αυτό που με ενόχλησε στο gw2 είναι το πόσο επιφανειακό είναι το game χωρίς να αφήνει τουλάχιστον σε αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν στο gameplay του παραπάνω. Φαντάζομαι ποτέ δεν θα δείς να σπάει κάποιος το μυαλό του με το τι built θα κατεβάσει στα pvp αφού τα πάντα είναι ετοιματζίδικα. συμφωνω οτι δεν ειναι οι πωλησεις το απολυτο κριτηριο αλλα ομως ειναι το κριτηριο που θα κρινει αν πετυχει ή αποτυχει ενα mmo. οσο πιο μεγαλες ειναι οι αρχικες πωλησεις με το hype στον θεο οπως εγινε με τα war , aoc & swtor τοσο μεγαλωνει το ρισκο αποτυχιας, ενω αν ξεκινησει με σχετικα normal hype ή και καθολου τοτε το mmo εχει περιθωρια βελτιωσης και ανοδου οπως εγινε με το eve online αλλα και το lol. προσωπικα πιστευω οτι παει πολυ καλα το gw2 αν και ειχε σχετικα μεγαλο hype . την αποψη μου την βασιζω σε κριτικες των παικτων και οχι των αρθρογραφων της game industry αλλα και οτι εχουν κανει ενα mmo που ενω ειναι χωρις μηνιαια συνδρομη ( εχουν τροπο να βγαλουν λεφτα ) αγγιζει σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα απο την κυκλοφορια του το επιπεδο των δυνατοτητων ( features ) που προσφερουν αλλα mmo μετα απο χρονια κυκλοφοριας τους ( οι περισσοτεροι απο εμας δεν βρισκουμε πλεον χρονο για τις καθημερινες δραστηριοτητες μεσα στο παιχνιδι ). οσο αφορα την εμβανθυνση που λες ... μηπως δεν τα ειδες ολα στο gw2 ? το λεω γιατι χθες ενας officer μας εφερε σε επαφη με ενα guild που ενω παιζουν 5 μηνες πρωτη φορα σκοτωσαν δρακο μαζι μας και πηραμε το κεντρικο καστρο ( Stonemist ) απο αλλον server με full upgrades και αμυνομενους πολλαπλασιους απο εμας σε 10 λεπτα χωρις cheats και μακ@κιες οσο αφορα τα ετοιματζιδικα builds που λες οποιος τα παιρνει copy paste και δεν εμβαθυνει ωστε να συνδιασει τον τροπο παιξιματος του , τις απαιτησεις της εκαστοτε αποστολης και γενικοτερα δεν εχει πειραματιστει σε διαβεβαιω οτι δεν θα δει αποτελεσμα απο τον χαρακτηρα του. και εγω αν καθομουν και ακουγα τι μου ελεγε ο καθενας θα εβριζα ολη μερα με τον guardian μου και θα ελεγα οτι οπως λενε αλλοι οτι δεν ειναι καλος ο χαρακτηρας μου .... υ.γ. τωρα αν καποιος του αρεσει πιο πολυ το star wars lore ή ειναι εθισμενος στην σειρα elder scrolls και δεν εχει ματια και αυτια για αλλα ειναι απολυτα κατανοητο . ο κολλητος μου ακομα και σημερα "λειωνει" στο eve ( αν και παραδεχεται οτι το gw2 ειναι παιχνιδαρα και δεν το εχει κανει uninstall απο τον δισκο και παιζει μας οταν τον χρειαζομαστε ) γιατι αφενος εχει απλετο χρονο και αφετερου ειναι " πυροβολημενος" με οτι εχει σχεση με scifi . εγω ειμουν με το star wars lore αλλα δυστυχως δεν με "κρατησε" το παιχνιδι της bioware. αχ και να ειχε φτιαξει το swtor η arenanet .... ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2013 από Han Solo
Han Solo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 @koyiote δεν νομιζω οτι πρεπει να αναφερθω εκτενεστερα σε αυτα ...
koyiote Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 @koyiote δεν νομιζω οτι πρεπει να αναφερθω εκτενεστερα σε αυτα ...Μα ηδη εθιξες το θεμα,γτ δε μπορεις να γινεις πιο σαφης?
snot Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μάλλον λέει για το phase retreat των mesmer που σε μερικά σημεία αν το πατήσεις σε ανεβάζει σε towers κτλ. Στο sm δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο σημείο πάντως. Έτσι και αλλιώς, νομίζω πως τα περισσότερα σημεία που λειτουργούσε τα έχουν φτιάξει σε προηγούμενα patch.
aliakas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αχ και να ειχε φτιαξει το swtor η arenanet .... ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! η arenanet βγάζει mmo και όχι coop που να απαιτεί και συνδρομή καλά να πάθουν τα κοπρόσκυλα που θελαν και συνδρομή
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα! Το χαλβαδιάζω εδω και κάμποσο καιρό και λέω να το αρχίσω με έναν φίλο. Το θέμα είναι πως retail/digital είναι τσιμπημένο, demo δεν έχει κτλ. Υπάρχει κάνα έμπιστο reseller site; η θα βγουν banana-rama κλειδιά; επίσης το σκοτώνει 30 ευρό ένας φίλος εδώ στις αγγελίες (2χ=60ευρό) αλλά δεν έχω προσεγγίσει ακόμα, και θα το προτιμούσα αυθεντικό. Ευχαριστώ
Rush13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 To Παιχνίδι ειναι το καλύτερο casual friendly game στην αγορά και γενικά απο τα καλύτερα : στα + + , Πολυ καλά γραφικά + . Πολύ καλό και γρήγορο combat system +. Lag free +. To World vs World ειναι συναρπαστικό +. Ενδιαφέρον leveling αλλα δυστυχώς έχει και μειον, - . To παιχνίδι ουσιαστικά δέν εχει σκοπό, δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος στόχος άρα δεν υπάρχει και progress ... -. Τα Dungeon του για μένα ειναι απαράδεκτα, ενας χαμός , Και τα Rewards στο τέλος άχρηστα παντελώς. -. Οσο ωραιο και καλοφτιαγμένο και αν ειναι το WvWvW αμα παιζετε συνέχεια καταντάει βαρετό καθώς ειναι το ιδιο καθε φορά αλλα με διαφορετικους servers. - Δέν ειναι ολα τα skills το ιδιο χρήσιμα, άρα οι επιλογές μειώνονται Το κακό ειναι οτι τόσους μήνες δεν έχουν αλλάξει παρα πολλά. Ο κόσμος φωνάζει για Guild vs Guild Που θα άλλαζε ολο το game και open world pvp + καλύτερα και πιο ουσιαστικά rewards
snot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Από την άλλη, αν έβαζαν περισσότερα rewards στο wvw δεν θα ήταν και τόσο casual friendly. Αν φτιάξουν το culling θα είμαι ευχαριστημένος. Φυσικά περιμένω και κάτι στο gvg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα