Atallos1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 @ valiant , ο λόγος που διαφωνούμε ειναι γιατί ΕΣΥ εμποστευεσε την Bliz, αλλα εγω ξέρω πως θα είναι το Titan και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτα που θέλει ο άλλος εξου κ η απογοήτευση! Εδω δεν ξερει η Blizz ακομα και ξερεις εσυ...
A7X. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μ αρέσει ότι ξέρετε ότι δεν ξέρει η blizzard αλλα εγω δεν μπορώ να ξέρω τίποτα χαχα. Ναι ρε ξέρω απο πρώτο χέρι και η blizzard δουλεύει εδω και χρόνια πάνω του άλλα το σταματαω εδω γιατί δσν υπάρχει νόημα.
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 @Hugo Προσωπικά ενδιαφέρομε για το guild wars 2 και μάλλον θα το αγοράσω, για αυτό τον λόγο ασχολούμαι άλλωστε. Αλλά εκτός από τα θετικά πρέπει να λέμε και τα αρνητικά. Για εμένα θετικά με σειρά προτεραιότητας ειναι: 1) Δεν έχει subscription fee. 2) Έχει ωραία γραφικά και design 3) Δεν έχει subscription fee 4) Είναι ποιοτικό και καλοφτιαγμένο. 5) Δεν έχει subscription fee 6) Το leveling μέσα στο world pvp battleground είναι ενδιαφέρων. και 7) Δεν έχει subscription fee Btw στο βίντεο που παρέθεσες στο 1:48 αποφεύγουν πολύ ωραία την ερώτηση αν το world pvp είναι στην ουσία ένα battlground σαν το WoW αλλά με περισσότερους παίχτες. χεχε
the_valliant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ, αν δεν έχει νόημα τότε... είναι απλά ανόητο. Και το σταματάω κι εγώ εδώ. Διαβάσατε για το crafting system? Άλλο ένα 'πρωτοποριακό κομμάτι του παιχνιδιού (. Υπάρχει λινκ σε προηγούμενο ποστ (...) και δύο σημεία μου τράβηξαν την προσοχή: α) τις περισσότερες συνταγές τις ανακαλύπτει ο παίκτης, όχι από drops (υπάρχουν και τέτοιες) αλλά από trial-and-error στην πράξη!!! "We decided to go with a discovery system for learning recipes so as to allow crafters to distinguish themselves. When there is a static list of recipes learned from a trainer, every character with that crafting discipline is the same." β) παίρνεις (crafting) xp φτιάχνοντας αντικείμενα : "Our intent is that you should never have to make something you consider worthless while leveling a crafting discipline." Ερώτηση: ΟΚ, δεν θα υπάρχει μία φιξ λίστα από πράγματα που μπορείς να φτιάξεις - για να μην είμαστε όλοι ίσα κι όμοια.... Όταν 'ανακαλύψω' εγώ ότι Α+Β+Γ=Δ και το πω στον (guild-)mate μου, δεν το 'ανακαλύπτει' κι αυτός;;; Μήπως εννοεί ότι ΥΠΑΡΧΕΙ μία φιξ λίστα με πράγματα που μπορείς να κραφτάρεις αλλά δεν σας την λέμε;;; Κι άλλη μία ερώτηση: όταν παίρνω ΧΡ φτιάχνοντας πράγματα και πειραματίζομαι για να μου βγει κάτι, δεν με αναγκάζει (γλυκά-γλυκά) να φτιάχνω ένα τόνο άχρηστα (worthless) πράγματα για να 'ανέβω';;;
At0m0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Guild Wars 1 Crafting Εχμ, το Guild Wars 1 είχε "μια ιδέα" από crafting καθώς για να φτιάξεις π.χ μια Monk Flowing armor έπρεπε να μαζεψεις Rolls of Vellum τα οποία δεν έπεφταν με τίποτα οπότε πήγαινες στην εναλλακτική, δηλαδή, μάζευες Wood Planks και Piles Of Glittering Dust, φόρτωνες και gold coins το πουγγί και πήγαινες στον κατάλληλο Artisan ο οποίος σου έκανε "craft" τα πολυπόθητα Rolls of Vellum. @gchris7 Προσωπικά ενδιαφέρομε για το guild wars 2 και μάλλον θα το αγοράσω, για αυτό τον λόγο ασχολούμαι άλλωστε. Άλλος ένας στην "μυγοπαγίδα" που λέγεται guild wars 2. Καλώς όρισες στην Tyria !
the_valliant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ στο 1ο με το crafting... πίστευα (γιατί με έκανες μόλις να αμφιβάλλω!) ότι δεν είχε τίποτα άξιο λόγου... Αύριο πρωϊ λοιπόν θα ξαναλογγάρω για να δω αυτά που λες
A7X. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Guild Wars 1 Crafting Εχμ, το Guild Wars 1 είχε "μια ιδέα" από crafting καθώς για να φτιάξεις π.χ μια Monk Flowing armor έπρεπε να μαζεψεις Rolls of Vellum τα οποία δεν έπεφταν με τίποτα οπότε πήγαινες στην εναλλακτική, δηλαδή, μάζευες Wood Planks και Piles Of Glittering Dust, φόρτωνες και gold coins το πουγγί και πήγαινες στον κατάλληλο Artisan ο οποίος σου έκανε "craft" τα πολυπόθητα Rolls of Vellum. @gchris7 Προσωπικά ενδιαφέρομε για το guild wars 2 και μάλλον θα το αγοράσω, για αυτό τον λόγο ασχολούμαι άλλωστε. Άλλος ένας στην "μυγοπαγίδα" που λέγεται guild wars 2. Καλώς όρισες στην Tyria ! Δεν είναι crafting αυτο ρε συ, απλα αντί για λεφτά έδινες βλακειούλες από τη στιγμή που αυτά που έπερνες ήταν περιορισμένα και δεν μπορούσες να τα εμπορευτείς για να πείς ότι παίζουν ρόλο στην οικονομία του παιχνιδιού που ήταν και το θέμα. Valliant δεν πήγαινε σε εσένα, πήγαινε στον άλλο τύπο που είπε την εξυπνάδα του μετά από εσένα εσύ το κατάλαβα ότι το είπες χιουμοριστικά. Επίσης, για να μην με ρωτήσει κανείς, είμαι δημοσιογράφος, αν μπορούσα να πώ δημόσια τί ξέρω για το Titan θα το είχα κάνει προ πολλού και αλλού
gchris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης, για να μην με ρωτήσει κανείς, είμαι δημοσιογράφος, αν μπορούσα να πώ δημόσια τί ξέρω για το Titan θα το είχα κάνει προ πολλού και αλλού Το μάμησες και ψόφησε.
Atallos1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το μάμησες και ψόφησε. Εντελως ομως... Δεν ειναι συζητηση για το thread αυτο αλλα ας μην λεμε οτι να'ναι
A7X. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εντελως ομως... Δεν ειναι συζητηση για το thread αυτο αλλα ας μην λεμε οτι να'ναι Δεν κατάλαβα τι σας φαίνεται περίεργο; Εν πάση περίπτωση το αν με πιστεύετε η όχι λίγο με νοιάζει. Εγω για τον κάγκελο τον άλλον το είπα που περίμενε την Bliz να καινοτομισει. Όπως είπε και άλλος πιο πάνω αν το θεωρεί κάποιος theme park να παίξει rollercoaster tycoon
the_valliant Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 np A7X. btw. εντελώς φιλικά, μα ΕΝΤΕΛΩΣ και με παντελή έλλειψη καχυποψίας, υστεροβουλίας και κακεντρέχειας, θέλω να σε προειδοποιήσω για δύο πράγματα: α) καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές, άνθρωποι της ΣΔΟΕ ελέγχουν τους λογαριασμούς σου (ναι, ακόμα κι αυτούς στα νησιά Κέϊμεν...) για να δουν που πάνε τα εκατομμύρια ευρώ που σε ταϊζει η ArenaNet β) άνθρωποι της blizzard βρίσκονται en-route για το σπίτι σου όπου θα 'δανειστούν' για λίγο τους υπολογιστές σου κλπ γ) οι γνωστοί-άγνωστοι "άνθρωποι με τα μαύρα" , παρά την κολασμένη ζέστη φοράνε ακόμα μαύρα... (άσχετο)
At0m0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι crafting αυτο ρε συ, απλα αντί για λεφτά έδινες βλακειούλες από τη στιγμή που αυτά που έπερνες ήταν περιορισμένα και δεν μπορούσες να τα εμπορευτείς για να πείς ότι παίζουν ρόλο στην οικονομία του παιχνιδιού που ήταν και το θέμα. Δεν μιλάω για τους rare material traders, αλλά για τους artisans. Όπως λέει και το guild wars wiki: "An artisan is a NPC that crafts rare crafting materials in exchange for crafting materials and gold." Αυτά που έπαιρνες δεν ήταν περιορισμένα, φυσικά και μπορούσα να τα εμπορευτώ, και μια χαρά λεφτά έβγαζα από αυτά στο Drognar's Forge
A7X. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 np A7X. btw. εντελώς φιλικά, μα ΕΝΤΕΛΩΣ και με παντελή έλλειψη καχυποψίας, υστεροβουλίας και κακεντρέχειας, θέλω να σε προειδοποιήσω για δύο πράγματα: α) καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές, άνθρωποι της ΣΔΟΕ ελέγχουν τους λογαριασμούς σου (ναι, ακόμα κι αυτούς στα νησιά Κέϊμεν...) για να δουν που πάνε τα εκατομμύρια ευρώ που σε ταϊζει η ArenaNet β) άνθρωποι της blizzard βρίσκονται en-route για το σπίτι σου όπου θα 'δανειστούν' για λίγο τους υπολογιστές σου κλπ γ) οι γνωστοί-άγνωστοι "άνθρωποι με τα μαύρα" , παρά την κολασμένη ζέστη φοράνε ακόμα μαύρα... (άσχετο) θα έχω τον νου μου! αλλα ρε παιδί μου τόσα λεφτά παίρνω από την Ανετ για να προωθώ το GW2, τόσα λεφτά από την Blizzard να κρατάω μυστικό το δικό της.... φτωχός γιατί είμαι;;;; προς ΑΤΟΜΟ: δεν μπορώ με τίποτα να το πάρω στα σοβαρά ως κράφτινγκ αυτό λολ. Και πάλι , παρότι δεν ασχολήθηκα καθόλου , είχε πολύ πράγμα η οικονομία.
bal89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για μενα που ακομα και το World PVP του WoW μου φαινοταν καποιες φορες βαρετο , γιατι πχ εκανα ενα quest και ερχοταν ο τυπας απο το ιδιο faction και μου επαιρνε τα mobs ,ηθελα να εχω την δυνατοτητα να τον ξαπλωσω και αυτον . Τεσπα το καλυτερο συστημα PK, χωρις πολλα πολλα ηταν του L2. Οπως λεει και ο gchris7 στο θεμα του PvP τα σκατωσαν , γιατι ειχαν μιλησει για World PVP αλλα στην ουσια δεν λεγανε οτι ειναι αλλο ενα SCRIPTED PVP ΜΟDE .
the_valliant Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει, προφανώς, ένα θέμα εδώ με το ΡνΡ του παιχνιδιού. Χωρίς πολλές αναλύσεις: το ότι κάτι δεν είναι όπως το ΘΕΛΟΥΜΕ να είναι, δεν σημαίνει ότι δεν είναι αυτό που ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είναι. Το ότι η μάνα μου έκαψε το παστίτσιο και μου βρωμάει σα... σκατό με φράουλες, δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ είναι παστίτσιο! Το ότι έβαλα γλυκάνισσο μέσα στη μπύρα μου και μυρίζει σαν ούζο, δεν την κάνει ούζο. Εξακολουθεί να είναι μπύρα, που σε κάποιον μπορεί να αρέσει μάλιστα και σε άλλους όχι. Αυτά. P.S. (πηγή) "Player versus player, or PvP, is a type of multiplayer interactive conflict within a game between two or more live participants.[1] This is in contrast to games where players compete against computer controlled opponents, which is correspondingly referred to as player versus environment (PvE). The terms are most often used in games where both activities exist,[2] particularly MMORPGs, CORPGs, MUDs and other role-playing video games. PvP can be broadly used to describe any game, or aspect of a game, where players compete against each other. In computer role-playing games, PvP is sometimes called player killing or PKing."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα