8anos94 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 οταν λες αλλαξες καρτα εννοεις προφανως οτι εβαλες νεοτερη καρτα βασισμενο στην ιδια εταιρια κατασκευης gpu , γιατι αν εβαλες απο nvidia σε ati ή το αντιστροφο αν δεν ξαναβαλεις το λειτουργικο θα εχεις μια ζωη θεματα . αν δεν ισχυει το παραπανω τσεκαρισε αν υπαρχει update στους driver της καρτας γραφικων και επισης νομιζω οτι τις ρυθμισεις του shader τις εχει sto local.dat ή sto gw2.dat που βρισκονται στον φακελο του παιχνιδιου . τα βρεις καντα rename σε κατι αλλο.dat και ξεκινα το παιχνιδι . ο client θα τα ξανακατεβασει. ο client δεν το κανει απο μονος του. απο 5770 που ειχα πηρα την 6850 εντομεταξει απο email που εστειλα στο support μου ειπαν να κανω 10002 πραγματα που δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα θα δοκιμασω να βαλω τους 13.2 beta6 γιατι ειχα τους 5 και βλεπουμε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 & δλδ αν κερδισει ο server σου αυτη τη βδομαδα τι 8α καταλαβεις? ακομα δεν εχουν προσθεση τα e-sports rewards αλλα αν τα βαλουν θα αρχισουν να βλεπουν αυξησεις πωλησεων στην arenanet.δεν ειναι τυχαιο που το wow και το lol εχουν τοσο επιτυχια . το μυστικο λεγεται e-sports και πισω απο αυτην την λεξη κρυβεται rewards ingame και outgame για τους πρωτους απο 5770 που ειχα πηρα την 6850 εντομεταξει απο email που εστειλα στο support μου ειπαν να κανω 10002 πραγματα που δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα θα δοκιμασω να βαλω τους 13.2 beta6 γιατι ειχα τους 5 και βλεπουμε...... επειδη πρεπει να φτιαξω ενα σχετικα φτηνο μηχανημα για να παιζει ο ανηψιος μου το gw2 και σκεφτομουν να του βαλω την amd HD6850 περα απο τα προβληματα που εχεις στο WvWvW τι fps πιανεις σε μεγαλες μαχες ? υ.γ αν δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με το προβλημα , σωσε σε εναν σκληρο δισκο οτι δεν θελεις να χασεις και ξαναβαλε τα windows. αν δεν εισαι expert ειναι η πιο γρηγορη λυση σε περιπτωσεις προβληματων απο αναβαθμιση hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 & ακομα δεν εχουν προσθεση τα e-sports rewards αλλα αν τα βαλουν θα αρχισουν να βλεπουν αυξησεις πωλησεων στην arenanet. δεν ειναι τυχαιο που το wow και το lol εχουν τοσο επιτυχια . το μυστικο λεγεται e-sports και πισω απο αυτην την λεξη κρυβεται rewards ingame και outgame για τους πρωτους Ολα αυτα ειναι στο "ΘΑ".Τωρα γιατι καιγεσαι να κερδισει ο σερβερ σου? Τι εχεις να κερδισεις? Μπες μεσα παιξε το παιχνιδακι σου κανε τα κιλλ σου κ περασε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ολα αυτα ειναι στο "ΘΑ".Τωρα γιατι καιγεσαι να κερδισει ο σερβερ σου? Τι εχεις να κερδισεις? Μπες μεσα παιξε το παιχνιδακι σου κανε τα κιλλ σου κ περασε καλα και σου απαντησα σοβαρα .... νομιζα με ρωταγες απο ενδιαφερον αν και με και η διατυπωση ηταν επιθετικη αλλα προφανως εκανα λαθος .... και ηθελες να μαθεις και ποιοι ειμαστε ... με την απορια θα μεινεις φιλτατε .... υ.γ. btw η αρχη για το e-sports εγινε . απο προχθες δεν υπαρχουν paid pvp toyrnaments > https://www.guildwars2.com/en/news/big-changes-to-pvp-paid-tournaments-replaced-by-free-tournaments/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ξερω οτι παιζεις στον Aurora Glade και γνωριζω ολα τα guilds που παιζουν WvW στον Aurora. Προχθες ζητουσες να μπουν ολοι να παιξουν wvw για να ανατρεψουν το εις βαρος τους score εναντι του Gandara.Aληθεια κ αν αυτο γινοταν τι 8α κερδιζες? Παρεπιπτοντως και γω στον Aurora παιζω και δυστιχως τα guild του Αurora ειναι πολυ πισω απο οργανωση και απο ποιοτητα. Ο λογος που διαλεξαμε να παιξουμε εδω και να αφησουμε τον Piken Square ειναι αλλος. Επισης ηθελα να μαθω ποιο ειναι αυτο το guild που ολοι παιζουν με naga και τους κερδιζουν ολους (αστιευομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ελε εν δραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παιδιά το GW2 δεν έχει game cards και τέτοια; Το πληρώνεις μια φορά και τέλος; Σκέφτομαι να ξεκινήσω μία τέτοια φάση παιχνίδι. Έπαιζα παλιά πολύ Lineage και μου άρεσε το GW2 σε βιντεάκια που το είδα. Για πείτε μου την γνώμη σας plssss Θα ζοριστώ να το μάθω; Δηλαδή να μάθω τα armor/weapons και τι ταιριάζει στον κάθε παίχτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 & ακομα δεν εχουν προσθεση τα e-sports rewards αλλα αν τα βαλουν θα αρχισουν να βλεπουν αυξησεις πωλησεων στην arenanet. δεν ειναι τυχαιο που το wow και το lol εχουν τοσο επιτυχια . το μυστικο λεγεται e-sports και πισω απο αυτην την λεξη κρυβεται rewards ingame και outgame για τους πρωτους επειδη πρεπει να φτιαξω ενα σχετικα φτηνο μηχανημα για να παιζει ο ανηψιος μου το gw2 και σκεφτομουν να του βαλω την amd HD6850 περα απο τα προβληματα που εχεις στο WvWvW τι fps πιανεις σε μεγαλες μαχες ? υ.γ αν δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με το προβλημα , σωσε σε εναν σκληρο δισκο οτι δεν θελεις να χασεις και ξαναβαλε τα windows. αν δεν εισαι expert ειναι η πιο γρηγορη λυση σε περιπτωσεις προβληματων απο αναβαθμιση hardware δεν παιζει μονο ρολο η καρτα παντος στο pc της υπγραφης μου με ολα στα high σε μαχες wvw θα παει και στα 10 fps αλλα λογικο ειναι πιστευω...... με τοσα skills και και κοσμο που εχει...(sorry που δεν απαντησα ποιο γρηγορα την πηγα rma και παιζω κανονικα.... Παιδιά το GW2 δεν έχει game cards και τέτοια; Το πληρώνεις μια φορά και τέλος; Σκέφτομαι να ξεκινήσω μία τέτοια φάση παιχνίδι. Έπαιζα παλιά πολύ Lineage και μου άρεσε το GW2 σε βιντεάκια που το είδα. Για πείτε μου την γνώμη σας plssss Θα ζοριστώ να το μάθω; Δηλαδή να μάθω τα armor/weapons και τι ταιριάζει στον κάθε παίχτη; κοιτα σαν τον L2 δεν ειναι γιατι τα controls ειναι λιγο διαφορετικα τους στυλ (WASD) κουνας τον παιχτη σου (123456789) skill και πολλα αλλα.... αλλα αμα σαρεσουν τετοιου ειδους games θα το αγαπησης.και εγω του l2 ειμουνα αλλα το gw2 ειναι ποιο γαματη φαση Το αγοραεις μια και δεν πληρωνης τιποτα αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bal89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μπορει να σε κρατησει για κανα 6 μηνο και μετα θα περιμενεις Implements που δεν θα ερχονται. Παντως αν εισαι του και του l2 δυσκολο μ φαινεται να σου αρεσει , απο την στιγμη που δεν εχει καν dueling στο pvE . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μπορει να σε κρατησει για κανα 6 μηνο και μετα θα περιμενεις Implements που δεν θα ερχονται. Παντως αν εισαι του και του l2 δυσκολο μ φαινεται να σου αρεσει , απο την στιγμη που δεν εχει καν dueling στο pvE . δεν συμφωνώ.. εγώ πχ στο L2 ζούζα για τα sieges και πολύ λίγο με ένοιαζε το pvp μιας και γινότανε χαμός anyway .... στο gw2 μπορείς να κανεις το "siege" οποτε θες τι εννοώ πας στο WvW μαζεύεσαι με το κόσμο και απλά κόβετε τους υπολοιπους και μόλις πάρετε το κάστρο πάτε για το επόμενο. τουλάχιστον σε αυτό το σημείο μου άρεσε πιο πολύ το gw2...το lineage όπως το έχουν κάνει εξάλλου δεν αξίζει για τίποτα σήμερα.... ένας καινούργιος παίχτης για να κάνει ένα siege με μια αξιοπρεπή clan θα πρέπει να είναι ο super ήρωας για να τον πάρουν αλλιώς δεν περνούν άλλους....όσο για το " ούτε dueling δεν μπορείς να κανεις στο pvE " υπάρχει κάτι καλύτερο στο gw2 όπου ανεξάρτητος τι lvl είσαι μπορείς να πατήσεις μια επιλογή και να σε πάει να παίξεις pvp μαζεύεστε μια ομάδα ως άλλης ομάδας και σκοτώνεστε στα 80 lvl και οι δυοομάδες με full set από όπλα και armor.... Τι γνώμη μου εκφράζω πάντα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 guild wars 2 serversμπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή κόσμου δωρεάν ?υπάρχει κάποιο χρονικό όριο ή απλά δεν γίνεται ποτέ ?κάθε account είναι σε ένα server kai οι 5 χαρακτήρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 το οτι δεν ειναι οπως στο l2 η οπως στο wow ειναι λογικο γτ απλουστατα ειναι αλλο παιχνιδι.Αν θες να παιξεις το gw2 μονο για τα sieges τοτε παιξε l2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos94 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή κόσμου δωρεάν ? υπάρχει κάποιο χρονικό όριο ή απλά δεν γίνεται ποτέ ? κάθε account είναι σε ένα server kai οι 5 χαρακτήρες ? Μπορεις να κανεις δωρεαν αλαγη server αλλα εχει ενα χρονικο οριο δηλαδη Δευτερα 10:00 αλαζεις server θα μπορεις να αλαξεις ξανα Τριτη 10:00. Οταν αλαζεις server και οι 5 χαρακτηρες σου(αν εχεις τοσους) πανε αυτοματα στον αλλον server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 dueling μπορεις να κανεις στο spvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παιδιά το GW2 δεν έχει game cards και τέτοια; Το πληρώνεις μια φορά και τέλος; Σκέφτομαι να ξεκινήσω μία τέτοια φάση παιχνίδι. Έπαιζα παλιά πολύ Lineage και μου άρεσε το GW2 σε βιντεάκια που το είδα. Για πείτε μου την γνώμη σας plssss Θα ζοριστώ να το μάθω; Δηλαδή να μάθω τα armor/weapons και τι ταιριάζει στον κάθε παίχτη; ολα τα παιχνιδια αυτου του τυπου θελουν λιγο χρονο μεχρι να παρεις μυρουδια τι παιζεται . αν μπορεις να βρεις γνωστο που να παιζει ακομα και σε αλλον server να παιζει μπορει να σε βοηθησει μεσω chat μιας και το chat , το global trading και οι μαχες αναμεσα σε server ειναι ανεξαρτητα απο ποιον server εισαι. να σκεφτεις οι πιο πολυ στην friendlist μου που μιλαμε μεσω chat παιζουν πλεον σε αμερικανικους server , αν και δεν καταλαβα ακριβως τον λογο που εφυγαν απο τον ευρωπαικο . καμια σχεση το l2 με το gw2 . για να κανεις πραγματα στο l2 πρεπει να λυωνεις μια ζωη ενω αντιθετα στο gw2 απο την πρωτη μερα μπορεις να συμμετασχεις σε ολα ( σου αλλαζει ειτε προς τα κατω ειτε προς τα πανω το level αναλογα το περιβαλλον ) αρκει αν εισαι ειται σε παρτυ ειτε σε σε guild . αυτο δεν ισχυει προς τα πανω το level στον κυριως χαρτη , αλλα ισχυει προς τα κατω ,.δηλαδη αν εισαι 80 και πας σε περιοχη για 10 lvl σε κανει 11 ενω αν εισαι 10 lvl και πας σε περιοχη για 80 lvl στον κυριως χαρτη δεν προκειται να σε κανει 80 . στα dungeons ,pvp instances /tournaments & WvWvW κανει αυτοματη προσαρμογη Μπορει να σε κρατησει για κανα 6 μηνο και μετα θα περιμενεις Implements που δεν θα ερχονται. Παντως αν εισαι του και του l2 δυσκολο μ φαινεται να σου αρεσει , απο την στιγμη που δεν εχει καν dueling στο pvE . το παιχνιδι ειναι υπερπληρες και συνεχιζουν να βαζουν πραγματα ( ελπιζω να μην το ματιασω )... ναι οκ δεν εχει duels αλλα προσωπικα ποτε δεν μου ελειψε ... εχει τοσα πολλα να κανεις που δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ σημασιας το duel . υ.γ. πληροφοριακα το duel στο l2 μπηκε στον τριτο χρονο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα