Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με daggers η με scepter/dagger κανεις περισοτερα combos και εχει και καλυτερη ευελιξια.Εχει πολυ καλο survivability ο ele.Οπως ο ele στο παρακατω video που δε πεφτει με τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

με βαζεις σε διλημμα αντε και βαζω τα dagger νιμιζω εχω τα λευτα αλλα απο armor ο τυπας πρεπει να το εχει πεθανει στο thougles.... δεν πολυενιοθε........

Προσφατα αλλαξα καρτα γραφικων και μου κανει κατι περιεργα μονο στο gw2 εκει που παιζω κανα 5λεπτο πεταει μια μαυρη οθονη και το ανεμιστηρι την gpu γυριζει στο full οσο γινετε αυτο ακους κανονικα τον ηχο και την μουσικη στο game αλλα δεν βλεπω τιποτα.....ειχε κανενας αλλος αυτο το προβλημα? δοκιμασα να βαλω το cap που προτινει σε ενα site στην arena αλλα παλη τα ιδια help!

με βαζεις σε διλημμα αντε και βαζω τα dagger νιμιζω εχω τα λευτα αλλα απο armor ο τυπας πρεπει να το εχει πεθανει στο thougles.... δεν πολυενιοθε........

η ιδιαιτεροτητα που εχει το gw2 σε σχεση με τα αλλα mmo ειναι οτι ολοι εχουν το ιδιο gear.Δεν υπαρχει gear με καλυτερα στατιστικα,και ειναι πολυ ευκολο να παρει καποιος ενα exotic gear.Oι διαφορες απο εκει και περα ειναι μονο στην εμφανιση.

Οποτε εχουμε classes με ιδιο gear και αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το ποσο καλα μπορει ο καθενας απο μας να παιξει το class του

o gandara ειναι πολυ μπροστα γιαυτο και μας αφησε χθες να ανεβουμε.Αλλωστε ειναι ποιο οργανωμενος server με ποιο καλα guilds και καλυτερο zerg(wvw-ic-cm-onar) απο οτι οι pugs οι δικοι μας.Το οτι περασαμε τους γερμανους ειναι καλα.

Han Solo αν θες πες μου σε pm σε ποιο guild παιζεις.

Στον Gandara είμαι και αυτή τη βδομάδα που πήγαμε T3 διασκεδάζουμεεεεε. Τι να σου πω χάνουμε πανηγυρικά.

Πάντως εσείς του Aurora Glade την προηγούμενη βδομαδα στο Jumping puzzle to wvw τι πράγμα ήταν αυτό. να την στήνεται στο τέλος του jumping puzzle. Ο άλλος να έχει φάει τόσο χρόνο να φτάσει εκεί που δν είναι κ εύκολο κ εσείς να μην τον αφήνεται τελευταία στιγμή. ....

προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να βγαλουν τελειως τα jp απο το wvw.Πιανουν τζαμπα θεση οταν καποιοι που πραγματικα θελουν να παιξουν wvw εχουν queue αρκετη ωρα και ta jp ειναι γεματα με κοσμο

O gandara ειναι για μεχρι t4 και ο aurora glade μεχρι τ5.Απο κει και πανω 8ελει περισοτερο οργανωμενα guilds και δυστιχως για t2 κ πανω θελει κ μεγαλυτερα zergs και περισοτερους night cappers

συμφωνώ. βέβαια μερικές φορές γίνεται κ εκεί μάχη κ φαρμάρεις badges :P (2 φορές έχω πάει μόνο στην παραπάνω περίπτωση γτ μου φάνηκε πολύ π@@@ αυτό που κάνανε οι Aurora Glade. Πιο εύκολα τους έβρισκα εκεί παρά στον κανονικό χάρτη.)

ίσως να τους βάζανε σε άλλον σερβερ. να μην πιάνονται δλδ αυτοί που είναι στο jp ότι είναι και στον σερβερ πχ του eternal batlegrounds.

τωρα δε πιστευω οτι τα badges μπορει να ειναι δικαιολογια για να κανουν jp στο wvw.Δε ξερω τι γινεται στα jp μια φορα πηγα κ το εκανα κ αυτο για την εμπειρια.

κοίτα αυτός πχ που το κάνει κάθε μέρα το βγάζει πολύ εύκολα. κ έχει τιγκάρει το magic find κ γενικά του πέφτουν καλά πραγματάκια μου χει πεί. (βέβαι αν δν κάνω λάθος το magic find δν επηρεάζει τα δροπς από τα σεντούκια). Τώρα τι να σου πω. επίσης εγώ που πηγαίνω wvw δν μαζεύω κ τόσο εύκολα badges.

(βέβαια εκείνο το βράδυ που δν τον άφηναν να κάνει το jp και πήγαμε για βοηθεία μπας κ τα καταφέρει μαζέψαμε τελικά σε λίγη ώρα αρκετά)

τώρα τι να σου πω. αν τον πετύχω θα τον ρωτήσω κ θα σου πω

η αληθεια ειναι αν πας με zerg ειναι πολυ δυσκολο να μαζεψεις αρκετα badges,αν πας με καλο group 10-15 ατομα μαζευεις αρκετα.Εγω συνη8ως μαζευω 60-70 καθε φορα και καποιες φορες δε γυρναμε να μαζεψουμε τα σακουλακια απο το εδαφος.

Tα badges τα ανταλασω πλεον μe golems,arrowcarts ktl

Το magic find δεν ειναι για τα badges.

Την προηγούμενη εβδομάδα βρεθήκαμε στο Λονδίνο για φαγητό με τον Colin Johanson, Lead Designer του Guild Wars 2.

Μιλήσαμε μαζί του για 2 ώρες καταφέρνοντας να του αποσπάσουμε μια χορταστική τριμερή συνέντευξη την οποία σας την προσφέρουμε απόψε και στα ελληνικά.

Must read για όλους τους φίλους του παιχνιδιού και όχι μόνο!

http://dragonseason.com/Front2/tabid/128/EntryId/213/-Colin-Johanson.aspx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατα αλλαξα καρτα γραφικων και μου κανει κατι περιεργα μονο στο gw2 εκει που παιζω κανα 5λεπτο πεταει μια μαυρη οθονη και το ανεμιστηρι την gpu γυριζει στο full οσο γινετε αυτο ακους κανονικα τον ηχο και την μουσικη στο game αλλα δεν βλεπω τιποτα.....ειχε κανενας αλλος αυτο το προβλημα? δοκιμασα να βαλω το cap που προτινει σε ενα site στην arena αλλα παλη τα ιδια help!

οταν λες αλλαξες καρτα εννοεις προφανως οτι εβαλες νεοτερη καρτα βασισμενο στην ιδια εταιρια κατασκευης gpu , γιατι αν εβαλες απο nvidia σε ati ή το αντιστροφο αν δεν ξαναβαλεις το λειτουργικο θα εχεις μια ζωη θεματα .

αν δεν ισχυει το παραπανω τσεκαρισε αν υπαρχει update στους driver της καρτας γραφικων και επισης

νομιζω οτι τις ρυθμισεις του shader τις εχει sto local.dat ή sto gw2.dat που βρισκονται στον φακελο του παιχνιδιου . τα βρεις καντα rename σε κατι αλλο.dat  και ξεκινα το παιχνιδι . ο client θα τα ξανακατεβασει. ο client δεν το κανει απο μονος του.

συμφωνώ. βέβαια μερικές φορές γίνεται κ εκεί μάχη κ φαρμάρεις badges :P (2 φορές έχω πάει μόνο στην παραπάνω περίπτωση γτ μου φάνηκε πολύ π@@@ αυτό που κάνανε οι Aurora Glade. Πιο εύκολα τους έβρισκα εκεί παρά στον κανονικό χάρτη.)

ίσως να τους βάζανε σε άλλον σερβερ. να μην πιάνονται δλδ αυτοί που είναι στο jp ότι είναι και στον σερβερ πχ του eternal batlegrounds.

οχι και π@@@ , αρχιδ@@ ναι   :P

τεσπα imo αλλα ειναι τα κυριοτερα προβληματα του w3 παρα αυτο . αυτο που πραγματικα σιχαινομαι ειναι οτι δεν εχει τελος ( οι πορτες ειναι 10 δευτερα υποθεση να πεσουν με καλο zerg και φτου απο την αρχη στο επομενο keep )  και ειναι εντελως flat η ολη διαδικασια ..... ολη την ωρα κυνηγητο χωρις τελειωμο . οκ to farming στο karma αλλα θα πρεπει να σκεφτουν καποιον τροπο να υπαρχει progressive ακομα και στο w3 ... πχ να μην παιρνει damage  το καστρο/keep αν δεν εχουν πεσει τα μικροτερα που του δινουν πχ την δυναμη . ετσι και τα upgrades θα προλαβαινουν να γινονται με σχετικα μικρο αριθμο αμυνομενων και περισσοτερες μαχες θα γινονται μονο σε ενα σημειο  .

υ.γ. για να μην πω οτι θα πρεπει να βαλουν περιορισμο την τοποθεσια που παιζουν οι παικτες και γινω π@@@ας . αυτην την εβδομαδα το βραδυ μας βελαζουν οι μεξικανοι και το μεσημερι οι ισπανοι ( ολοι ισπανοφωνοι ) ... μπορεις να βγαλεις ακρη ? δεν νομιζω ;)

Επεξ/σία από Han Solo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...