Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παλι δε προλαβενω να τα κανω ολα.fractals lvl up fractals daily,dungeons,achievemnts,wvw,events,αν επαιζα κ spvp θα ηθελα η μερα να ειχε 30 ωρες για να τα κανω ολα.

+ οτι ερχοντε guild missions,more open world events,story live,new dungeons στις μεγαλες πολεις,new maps στο spvp.

Χμμ ποσοι μηνες εχουν περασει απο την κυκλοφορεια του gw2, 5?

Kανενα αλλο mmo δεν εχει δωσει τοσα πολλα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα κ μαλιστα free!

εχω παιξει wvw στον desolation με τους ruin,στον piken square με τους pax mortis,στον ayrora glade με τους pax mortis τωρα και με τους underdark παλιοτερα,με pugs στον underworld,με ruin ston blacktide οταν ηταν t1.παντου σε ολα τα tier απο το πρωτο εως τα τελευταια υπαρχει πολυ μεγαλη ενταση κ ανταγωνισμος.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σίγουρα κόσμος και ανταγωνισμός υπάρχει σε όλα τα tier και το παιχνίδι ανανεώνεται συνέχεια. Νομίζω, όμως, πως στα χαμηλά tier πετυχαίνεις σπάνια δυνατά guilds. Στα υψηλά tiers πετυχαίνεις συχνά πολύ δυνατά guild που όμως τρέχουν με υπερβολικά μεγάλους αριθμούς και οι περισσότερες μάχες καταλήγουν zerg vs zerg.

Κάπως πρέπει να έρθει μία ισορροπία. Η διαφορά μεταξύ t2 και t3, είναι τεράστια. Ίσως τώρα που τα δωρεάν transfers σταμάτησαν να έρθει μόνη της.

Προσωπικά περιμένω events guild vs guild με equal numbers.

Δημοσ.

Ετσι ηταν παλια ο Piken Square.Hταν ο μονος server οπου εβλεπες μονο guilds arround,και καθολου pugs.

Στα υψηλα tiers δυσκολα συναντας καποιο guild μονο του που να μην ακολου8ητε απο pugs,η να μην ειναι pugs τριγυρω που μολις δουν fight να σπευσουν να χωθουν.

Στα χαμηλα tiers η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν καλα guilds.H μονη μας ευχαριστηση σαν premade guild ειναι οταν χτυπαμε zergs.

Διαβαζα σημερα τα forums αναμεσα στον SFR-JS-PS και φωναζαν για το zerg του SFR και το lag που δημιουργειτε.

Αληθεια πια η ευχαριστηση οταν οταν γυρνανε με zerg 80+??

Πολλοι απο αυτους δε προλαβενουν να παρουν πανω απο 10 killing blows ολοκληρη μερα,τη στιγμη που καπoιοι σε καποια μικρα premade guilds καθαριζουν 100-150 badges of hounor και γυρω στα 400 killing blows στο 2-3ωρο.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Μολις το πηρα λοιπον και κανω την εγκατασταση. Υπαρχει καποιος server να προτιμησω με αρκετο κοσμο, ή εχουν ολοι καλο αριθμο παικτων?(θα ειμαι μονος μου στις αρχικες περιοχες?)

καταρχην ολοι οι servers δειχνουν το ποσο full ειναι την ωρα που διαλεγεις server ( world selection ) .

αν θες να μαθεις που εχει ελληνικες guild ( ειναι ενδεικτικο και δειχνει μονο οσες guild εκαναν register την guild τους ) δες αυτο το λινκ :

http://www.gw2guilds.org/guilds/eu?sort=language&order=asc&search_id=owkOkMYxrSZT0N4W

οπως βλεπεις ο Underworld , o Desolation , o Aurora Glade , o Seafarer's Rest kai o Far Shiverpeaks εχουν ελληνικες guilds . καπου εκει ειμαι και εγω :)

Παντως εχει φυγει αρκετος κοσμος απο το παιχνιδι για τον λογο που ειπε και ο snot . Δεν εχεις τιποτα τρελο να κυνηγας μετα τα 80 . Ντυνεσαι σχετεικα ευκολα με καλα items και μετα απλα καθεσαι .

Αν δεν υπηρχε και ανταγωνισμος στο wvw (στον desolation υπαρχει με τον Vizunah των γαλλων) πραγματικα θα το ειχα σταματησει πολυ καιρο πριν .

Καντε κατι !! Το παιχνιδι εχει κοσμο ακομα και πρεπει να τον κρατησει , τουλαχιστον μεχρι να βγει το elder scrolls online :P .

δεν νομιζω να εχουν προβλημα με το να φευγει ο κοσμος μιας και το μοντελο τους τους συμφερει να φευγουν και καποιοι αφου ειναι bill2play το μοντελο και βγαζουν λεφτα απο τα servises που αναγκαστικα θα αγορασει οποιος καθησει και επενδυσει στον χαρακτηρα του ;)

Ετσι ηταν παλια ο Piken Square.Hταν ο μονος server οπου εβλεπες μονο guilds arround,και καθολου pugs.

Στα υψηλα tiers δυσκολα συναντας καποιο guild μονο του που να μην ακολου8ητε απο pugs,η να μην ειναι pugs τριγυρω που μολις δουν fight να σπευσουν να χωθουν.

Στα χαμηλα tiers η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν καλα guilds.H μονη μας ευχαριστηση σαν premade guild ειναι οταν χτυπαμε zergs.

Διαβαζα σημερα τα forums αναμεσα στον SFR-JS-PS και φωναζαν για το zerg του SFR και το lag που δημιουργειτε.

Αληθεια πια η ευχαριστηση οταν οταν γυρνανε με zerg 80+??

Πολλοι απο αυτους δε προλαβενουν να παρουν πανω απο 10 killing blows ολοκληρη μερα,τη στιγμη που καπoιοι σε καποια μικρα premade guilds καθαριζουν 100-150 badges of hounor και γυρω στα 400 killing blows στο 2-3ωρο.

οι SFR ( ακυρον ) , οι Far Shiverpeaks εχουν πλακα ... βαφουν ολοι κοκκινα τα αρμορ τους για να τρομαζουν τους αντιπαλους ( ταχα μου exotic 80 lvl ) και εχουν χασει ολο το eternal :P

αν δεν μαθουν την πιστα και τους μηχανισμους δεν τους βλεπω καλα :P αυτο το chart απο 8-2-2013 . στο καινουργιο ο riverside και ο aurora glade θα εχουν ανεβει σιγουρα

WvwRatingsEu-2-8-13.PNG

αντε ρε arenanet , βγαλε τα ladders online με τα achivements των παικτων και των servers να γουσταρουμε :)

Δημοσ.

δε καταλαβαινω γιατι να τρομαξει καποιος? Το να εχεις exotic 80 lvl σε αυτο το παιχνιδι ειναι πολυ ευκολο.

Ο Αurora θα ανεβει σημερα αλλα μεχρι εκει. Δεν εχει ουτε την οργανωση ουτε την ποιοτητα να ανεβει παραπανω.

Ο Riverside εχει απλα zerg αλλα μεχρι εκει,δεν εχει κα8ολου ποιοτητα,και οταν χρειαζετε σε ενα map να διαθεσει ενα ολοκληρο zerg για να χτυπησει ενα μικρο guild 15-20 ατομων τοτε δε μπορει να ελεξει 2 κ 3 keeps ταυτοχρονα σε μια περιοχη,ιδιως στα bordelands που οι αποστασεις απο keep σε keep ειναι μεγαλες.

εδω βλεπεις καλυτερα το ladder καθως μπορεις να δεις και το score

http://mos.millenium.org/matchups#EU

Εισαι σιγουρος πως δεν εχεις επιλεξει στο colour team το enemies only? Γιαυτο βλεπεις τους Far Shiverpeaks να ειναι βαμενοι ολοι κοκκινοι :)

Δημοσ.

Ο σχολιασμός στο videaki απλά δεν υπάρχει! Ξεκαρδιστική χροιά φωνής, απίστευτα σχόλια

και το πιο σαρδόνιο γελάκι που έχω ακούσει! Καταπληκτική δουλειά! :-D

Δημοσ.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την τιμή να μοιραστούμε το μεσημεριανό μας με τον Colin Johanson.

Το event θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία και κατά τη διάρκεια του θα τον "απομονώσουμε" για μερικές ερωτησούλες.

Θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι εσείς οι ίδιοι τον άνθρωπο που δεν του αρέσει να "κουνάει" πολλές φορές το σπαθί του; Κάντε post σε αυτό εδώ το thread and let us know. wink.gif

• Like 1
Δημοσ.

Ο σχολιασμός στο videaki απλά δεν υπάρχει! Ξεκαρδιστική χροιά φωνής, απίστευτα σχόλια

και το πιο σαρδόνιο γελάκι που έχω ακούσει! Καταπληκτική δουλειά! :-D

Υπαρχουν αρκετα τετοια περιστατικα αλλα τα fights στο WvW ειναι πολυ καλα και οσο περναει ο καιρος γινονται ακομα καλυτερα . 

Οπως αυτο που εγινε προσφατα στον σερβερ μας .

Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετα τετοια περιστατικα αλλα τα fights στο WvW ειναι πολυ καλα και οσο περναει ο καιρος γινονται ακομα καλυτερα . 

Ο δημιουργός του video, δεν τα λέει στα σοβαρά.  Απλά σατιρίζει και σατιρίζεται. 100% Αριστοφανικός σχολιασμός. :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολη την ημερα χθες τον "βελαξαμε" τον gandara .... απο 3οι και καταιδρωμενοι τους τα πηραμε ολα τα battlegrounds και το καστρο ...

οποιος παιζει aurora glade και μπορει ας αφιερωσει τις υπολοιπες 16ωρες μεχρι το reset στο WvW μπας και κανουμε την ανατροπη :P

@coyote αστα επαιζα απο το laptop και δεν το προσεξα :)

Επεξ/σία από Han Solo
Δημοσ.

o gandara ειναι πολυ μπροστα γιαυτο και μας αφησε χθες να ανεβουμε.Αλλωστε ειναι ποιο οργανωμενος server με ποιο καλα guilds και καλυτερο zerg(wvw-ic-cm-onar) απο οτι οι pugs οι δικοι μας.Το οτι περασαμε τους γερμανους ειναι καλα.

Han Solo αν θες πες μου σε pm σε ποιο guild παιζεις.

Δημοσ.

Παλιός 80αρης του gw2 και μολις τώρα βρήκα χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ ξανα αλλά είχαν κανει Μάιν ελεμεταλιστ οπότε θέλω μια βοήθειά στο θέμα τι στολή να του βάλω τη Σκιλ να βάλω στην άλλη μπάρα κτλ; τώρα είμαι με εχοτικ αλλά τα έβαλα όλα κριτικαλ και νομίζω ότι είναι ψηλό λάθος......τι προτείνετε για wvw αντε και κάνα pvp?<br><br>

Αποστολή από το Milestone με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ειναι καθαρα πως θες να παιξεις και ποσο ανετα παιζεις με το class σου.Στο wvw οι elementalist παιζουν χωρις καθολου toughness λογω του οτι ο ele εχει πολλα skills για διαφυγη.

dagger-dagger http://en.gw2skills.net/editor/?fEQQJAoYhEmkbwx5gjEAkHnYSJjCiIK8QRxM5A;T4AA2ynEOJdS9kyJKvM3Iux2lzLZXDLmiA

staff http://en.gw2skills.net/editor/?fEQQFAWhEmkblR9wjEAkCmEUIADCFW0QRRO7A;T4AA2ynEOJdS9kyJKvM3Iux2lzLZXjImiA

Mπορεις να παιξεις και με το build του snot παραπανω.Ειναι καθαρα ποσο ανετος μπορει να εισαι με το class σου.

Δημοσ.

κοιτα εγω παιζω κυριος dmg αρα για μενα το καλυτερο ειναι staff που εχει τα AOE αλλα πιστευω και οχι πιστευω ειμαι σιγουρος οτι αμα δεν τον ριξεις τον αλλον στα επομενα 3 sec πραγμα αδυνατον,εισαι νεκρος(me ele παντα)γιατι κατα την γνωμη μου ειναι ψωμι οποτε σκευτομουνα οταν τον εφιαγνα να τον γεμισω με critical οστε να βαραω και να νιωθει ασχημα ο αλλος............ xD

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...