konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ειπα και εγω ρε man ,γιατι ειχα ξεσκιστει να σκοτωνω οτι υπηρχε εκει και εξακολουθει και μου το πεταει ...Το patch θα ειναι μεγαλο ? Aυτο το frame dropping ελπιζω να το φτιαξουν αν και πλεον ειναι αμελητεο ,απλα μεσα στην πολη παιζει με gpu usage 70% με διακυμανσεις .
Tilion Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Για το content του patch διάβασε το Link μου στο παραπάνω post.
notorious20 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 παιδες μολις το αγορασα το game υπαρχει καποιος σερβερ με ελληνες να κανω account γιατι αν ειμαι μονος με βλεπω να το παραταω συντομα
konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Σημερα επαιξα sPvP ...Ενταξει πλακα εχει αλλα προσωπικα δεν καταλαβα πιο το νοημα στο level up ,εκτος απο τη στατιστικη .Μου ειπαν οτι χρησιμευει για τα ρουχα να αλλαζεις αλλα παλι δεν βρισκω νοημα .
zoocra77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ναι δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από decorative ρούχα τα οποία τα φοράς μόνο εκεί.Είναι για το fun του pvp(πως παίζεις lol πχ?).Λέγανε ότι θα το κάνουν σε στυλ esport κιολας.
Tilion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Να περιμένετε πολλές αλλαγές στο sPvP στο patch του Φλεβάρη.
koyiote Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 SPVP η WvW παιζεις για την διασκεδαση και γιατι σ αρεσει αυτο που κανεις οποτε μη περιμενεις να βρεις καποιο νοημα. Οσο για τα badges of Honour ουσιαστικα ειναι μονο αν πας για lengedary οπου θες 500 που με ενα καλο party 10-15 ατομα τα μαζευεις σε 1-2 βδομαδες, η για να αγοραζεις siege weapons αντι χρηματων.Για να αγορασει καποιος την exotic invader με badges πιστευω οτι δεν αξιζει. Aλλος λογος που μπορει καποιος να κανει wvw ειναι για το lvl up
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Να σας πω, στο πληκτρολογιο οταν παιζετε εχετε ομαδοποιησει τα weapons ?Eννοω με μακροεντολες ...Εγω παιζω στα default αλλα με εξαιρεση ενα revive δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα τα υπολοιπα τα παταω παντα μαζι .Εσεις πως τα εχετε ομαδοποιημενα ?
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Βλεπω οτι εχουν βγει κατι πληκτρολογια της razer με κουμπια κατω απο το space για mmo .Δεν ξερω κατα ποσο θα εκαναν δουλεια ...
koyiote Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 10 skills εχει ολα κ ολα απο αυτα τα 6 ειναι στα8ερα.Δε νομιζω για 4 skills να αξιζει να παρει κανεις αλλο πληκτολογιο,μη τρελαθουμε
the_valliant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αρκετός κόσμος ξεκινάει τώρα, κι αυτό είναι καλό ^^ Πολύς κόσμος το έχει 'τελειώσει' ήδη επίσης, αλλά και αυτοί παρουσιάζουν το ίδιο σύμπτωμα με τους πρώτους: δε ξέρουν τι γίνεται με την ιστορία του παιχνιδιού! (personal story). Ένα walkthrough λοιπόν, τίγκα στα spoilers!, μπορείτε να βρείτε πρωτοσέλιδο στο site των DragonSeason. Μόλις βγήκε από το e-τυπογραφείο
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 10 skills εχει ολα κ ολα απο αυτα τα 6 ειναι στα8ερα.Δε νομιζω για 4 skills να αξιζει να παρει κανεις αλλο πληκτολογιο,μη τρελαθουμε Tωρα το αν αξιζει ή οχι αστο να το κρινει ο καθενας στην τσεπη του ,ετσι και αλλιως εγω δεν σου ειπα να αγορασει καποιος πληκτρολογιο για να παιξει το gw σαφως.Απλα σκεφτηκα επειδη καποιοι χρησιμοποιουν μακροεντολες για να ομαδοποιησουν τα hits-weapons ,μηπως αυτο πραγματι διευκολυνει .
chaplin1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Tωρα το αν αξιζει ή οχι αστο να το κρινει ο καθενας στην τσεπη του ,ετσι και αλλιως εγω δεν σου ειπα να αγορασει καποιος πληκτρολογιο για να παιξει το gw σαφως.Απλα σκεφτηκα επειδη καποιοι χρησιμοποιουν μακροεντολες για να ομαδοποιησουν τα hits-weapons ,μηπως αυτο πραγματι διευκολυνει . Οχι,δεν αξιζει.Period.
koyiote Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Tωρα το αν αξιζει ή οχι αστο να το κρινει ο καθενας στην τσεπη του ,ετσι και αλλιως εγω δεν σου ειπα να αγορασει καποιος πληκτρολογιο για να παιξει το gw σαφως.Απλα σκεφτηκα επειδη καποιοι χρησιμοποιουν μακροεντολες για να ομαδοποιησουν τα hits-weapons ,μηπως αυτο πραγματι διευκολυνει . Μα δεν ειναι θεμα "τσεπης" ειναι πραγματικα αχρηστο για το gw2.Αλωστε ειπες για καποιο επωνυμο πληκτρολογιο και μιας και γραφεις στο topic για το gw2 υπεθεσα οτι αναφερεσαι συγκεκριμενα για το ποσο χρησιμο θα ηταν το ταδε πληκτρολογιο και οι μακροεντολες στο gw2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα